Home > De 15-dollar, 15 minuten Arc Reactor.

De 15-dollar, 15 minuten Arc Reactor.

Tags:comics
Advertisement

De 15-dollar, 15 minuten Arc Reactor.

Er zijn een schare van goed (een aantal grote), gedetailleerde, uitgebreide Instructables laten zien hoe je een bijna-screen-accurate borst arc reactor te maken voor een Iron Man / Tony Stark kostuum.

Ik waardeer en geniet van al degenen, maar ze kan een beetje tijdrovend / duur / vereist vaardigheden die je misschien niet.

Dus maakte ik dit voor minder dan $ 15 en in minder dan 15 minuten. Het is perfect als je nodig hebt om te gooien samen een kostuum, maar hebben niet veel tijd en / of geld (of, in mijn geval, vakmanschap vaardigheid).

Hier is alles wat je nodig hebt:

1. Een batterij-aangedreven, korte reeks van blauwe LED's (voorbeeld: http://www.littlebrightlights.com/site/1435548/product/AC-100B ). Mijn snaar was Philips-merk, 3 voet lang met 18 lampjes, maar echt (als ik me goed herinner), zou elk merk en elk bedrag van de lampjes onder 20 waarschijnlijk werken net zo goed - ik heb de mijne bij Target voor $ 8. Elk van mijn individuele lampen zijn ongeveer 1/2-inch lang en 1/8 inch breed. Probeer het en vind lichten die op een koord van een kortere lengte, met zo weinig ruimte tussen de bollen mogelijk (deze informatie moet worden op de doos). De lichten zijn het belangrijkste, niet de lengte van het snoer.

2. Een hockeypuck-vormig stuk wit piepschuim (1-inch dik, iets minder dan 3 centimeter in diameter). Ik heb mijn stuk door het snijden van de bodem uit een kegelvormig stukje ambachtelijke Styrofoam ik al had. Verpakking Styrofoam zal waarschijnlijk te broos om te snijden en het heeft ook minder ondoorzichtigheid / reflectie. Ik zou adviseren het gebruik van de aansteker, ambachtelijke piepschuim dat de gekristalliseerde uitstraling heeft en is gemaakt om te snijden (Michaels is een goede optie).

3. Een pen of stift.

4. tandenstoker.

5. Tape (lijm zou werken, ook). Ik gebruikte 2-inch breed duidelijke verpakking tape, maar elke vorm zou waarschijnlijk werken.

Stap 1: Mark punten op piepschuim.

De 15-dollar, 15 minuten Arc Reactor.

Maar vele lichten op de string, moet u ervoor dat veel merktekens op één (of beide) zijden van het onderdeel van piepschuim (dat wil zeggen, 18 lichten = 18 punten). Ik gebruikte een Sharpie. Het kan helpen om te oefenen op een stuk papier in de eerste plaats om de afstand naar beneden te krijgen.

Ik maakte een in het midden en vervolgens werkte mijn weg naar buiten. Het hoeft niet een exacte wetenschap, zorg gewoon uitzien en in enkele schijn van een concentrische cirkel of twee. De lichten zullen zo helder dat de meeste mensen zullen over het algemeen niet willen staren het lang genoeg om te tellen of er een gelijke hoeveelheid licht in elk kwadrant zijn.

Advertisement

Related Articles

 • Iron Man's Wearable Arc Reactor gebouwd in slechts 30 minuten!
  Iron Man's Wearable Arc Reactor gebouwd in slechts 30 minuten!

  Hallo vrienden, Ik ben het delen van mijn ervaring over hoe heb ik een zeer effectieve Iron Man Arc Reactor gebouwd net in 30 minuten voor The Super Hero thema evenement op mijn kantoor. Ik bouwde dit wearable voor showcase. Het verlicht slechts tot

 • 3-D Printed-Light Pipe Arc Reactor
  3-D Printed-Light Pipe Arc Reactor

  Dag iedereen! Ik weet dat dit een beetje laat voor Halloween, maar ik dacht dat beter laat dan nooit. Ik presenteer u 3-D gedrukt Light-Pipe Arc Reactor! Met behulp van 3-D Printed Parts uit mijn Flashforge Schepper, Ik ontwierp en bouwde een Arc Rea

 • Iron Man Arc Reactor en Repulsor Arm
  Iron Man Arc Reactor en Repulsor Arm

  materialen: 2 LED kraan verlichting (1-2 dollar per stuk) Elektrische draad (duurde van school, kan al worden gekocht) Water Bottle (1 dollar) 10 heldere witte LED's (ik heb de mijne uit een zaklamp die 2 dollar was) tap filter Metselaar kruik cap Du

 • Goedkoop $ 3 Arc Reactor
  Goedkoop $ 3 Arc Reactor

  Maak je eigen Arc Reactor met $ 3,00 en een lijmpistool !!! De toepassingen zijn onbeperkt ... Halloween kostuum, rekwisieten, of home decor! Dollar Store Supplies: 1. LED-nachtlampje 2. Wire * 3. LED-verlichting * * Sommige winkels hebben "koper-ach

 • Iron Man Arc Reactor in 7 Min
  Iron Man Arc Reactor in 7 Min

  HALLOWEEN SPECIA L Maak je eigen Arc Reactor in een paar minuten :) Als u vragen heeft of advies nodig hebt, aarzel dan niet om een reactie achter! Stap 1: Benodigd gereedschap: - Lijmpistool met stokken - Soldeerbout - Mes Materiaal: - LED-zaklamp -

 • Wearable Arc Reactor Prothese
  Wearable Arc Reactor Prothese

  Dit instructable laat zien hoe u een eenvoudige, maar aantrekkelijke replica van de Arc reactor gebruikt door Tony Stark in de Iron Man films en strips te maken. Ik ontwikkelde deze prop omdat mijn finacee en beste bro Julie wilde men ze kon dragen v

 • LED Arc Reactor voor 'Iron' Man Costume
  LED Arc Reactor voor 'Iron' Man Costume

  Eerst en vooral: ik volgde een andere Instructable naar de Arc Reactor bouwen. Zoals in de andere instructable, het was ongeveer 9 uur bouwen. Deze bijzondere build is meer dan 9 uur lang, want ik wilde de verlichting in de ring om meer dan alleen aa

 • Gemakkelijk Arc Reactor
  Gemakkelijk Arc Reactor

  Ik beloof dat dit de laatste build die niet stap zal moeten stap aanwijzingen. Ik bouwde deze een tijdje geleden en niet foto's te nemen als ik was gaan. Met dat gezegd, laat sprong in. Stap 1: Er zijn een heleboel tutorials op het opbouwen van een A

 • Iron Man Repulsor (blote) & Arc Reactor
  Iron Man Repulsor (blote) & Arc Reactor

  Hallo Iron Man fans is dit een insrtuctable over hoe je een repulsor kunt maken en boog reactor voor minder dan $ 50. Dit is mijn eerste instructable dus geduld met me als het een beetje noobish. Dit werd gebouwd voordat ik had gedaan de Instructable

 • Ironman Arc Reactor gemakkelijk en eenvoudig
  Ironman Arc Reactor gemakkelijk en eenvoudig

  Ik zat rond niets toen ik zat te denken hoe kan ik arc reactor dus ging ik naar de spullen te doen. Stap 1: Wat u moet Hier zijn de dingen .thin stukje ambachtelijke houten .LED Bed licht .a metalen cirkel .plastic speelgoed lijm .plastic .black verf

 • Iroman arc reactor
  Iroman arc reactor

  Dit zijn de foto's van mijn boog reactor i gebouwd. Deze bijzondere arc reactor wordt op basis van de tweede model uit de 2e Iron Man film. Wil je meer dingen te zien zoals dit. Nou ... wat wachten op de knop in te schrijven (vervolg).

 • Programmeerbare Wearable Arc Reactor
  Programmeerbare Wearable Arc Reactor

  Dit Instructable komt voort uit een andere die ik heb gemaakt toen ik een snelle en goedkope Halloween kostuum nodig. Het was een eenvoudige schakeling van een knoopcel en LED's in een document behuizing. U kunt meer over deze vinden op http://www.in

 • Pocket Solar Arc Reactor
  Pocket Solar Arc Reactor

  Dit kleine zonne-licht is draagbaar en zeer licht van gewicht, waardoor het een grote bron van licht op de weg maakt, of het nu gaat kamperen, op festivals of in het algemeen alleen wanneer je nodig hebt om je weg te steken! Styled op Tony Stark's Ir

 • Iron Man Arc Reactor Met Working Lights

  Sommige technieken om een ​​Working Arc Reactor Maak met LED's

 • DIY Iron Man Mk. 1 Arc Reactor (Done super goedkoop, natuurlijk ...)

  Hier is mijn eigen draai aan het opbouwen van een Iron Man Arc Reactor prop. Het is op geen enkele wijze driedimensionaal correct, maar ik heb geprobeerd om trouw te blijven aan de look en feel van de originele film prop. Net zoals bij mijn bouwt, ik

 • Hoe bouw je een Arc Reactor Mark VI
  Hoe bouw je een Arc Reactor Mark VI

  Deze tutorial zal u laten zien hoe u een Mark VI arc reactor prop te bouwen. Deze steun zal ook in staat zijn om te passen in een aangepaste Iron man pak. Functies voor die zal worden ingevoerd later. Stap 1: Materiaal en gereedschap Hier is een lijs

 • Hoe maak je een Stark Industries Iron-Man Arc Reactor .... Zeer zeer lage kosten bouwen ..

  How To Build A Stark Industries Iron-Man Arc Reactor .... Zeer zeer lage kosten arc reactor die de meeste kunnen zeer eenvoudig te maken. nu heb ik een vinyl cutter en ik heb het gebruik van een mates cnc router, maar dit is allemaal over een te bouw

 • Infinity Mirror Arc Reactor Prop
  Infinity Mirror Arc Reactor Prop

  Just another arc reactor prop, samen met tientallen anderen al gemaakt en tentoongesteld op deze site. Dit bepaalde men opvalt hoewel, met zijn centrale oneindigheid spiegel kern. Dit hele project kostte me minder dan $ 5, maar vooral omdat de meeste

 • Iron man arc reactor 1e generatie foto's
  Iron man arc reactor 1e generatie foto's

  Dit zijn foto's van mijn nieuwste arc reactor die ik heb opgebouwd. Dit is gebaseerd van de 1e boog reactor die Tony Stark gemaakt. Wil je meer dingen te zien zoals dit. Nou ... wat wachten op de knop in te schrijven (vervolg).