Home > DC. PALLET WIJNREK

DC. PALLET WIJNREK

Tags:woodworkin
Advertisement

Ik vond een pallet aan de kant van de weg. Meestal zijn ze niet in zeer goede vorm, maar dit was anders. Deze pallet had iets ... stijl. Een speciaal gebouwd in orde was. Ik had nog nooit maakte een wijnrek uit een pallet, maar ik zie ze op Pinterest dagelijks, ja ik kijk naar Pinterest dagelijks.

Tijdens het snijden deel van de eerste wijnrek besefte ik dat ik kon twee wijnrekken te maken op hetzelfde moment uit een pallet. Deze pallet bleef geven, met inbegrip van een gebroken GoPro camera mount ...

Dit was erg makkelijk te maken naast me de beslissing om een ​​oude handzaag gebruiken om de bezuinigingen te maken. Ik gebruik handzagen soms maar nooit in een video, dus dit was de eerste voor dat ook. GO handzagen!

Gonna bericht koppeling onder, boven al gepost:)

https://www.youtube.com/watch?v=5qgSD_6wrUw

- DC.

Advertisement

Related Articles

 • Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes
  Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes

  Nog steeds op de pallet + wijn ding, laten we gaan een beetje harder. Wat dacht je van een driehoekige pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes? Klinkt goed toch? Tijd om te werken. Portugese versie verkrijgbaar bij www.foradoescritorio.com.br Ontwe

 • De Pallet Wine Rack
  De Pallet Wine Rack

  Ik hou niet van wijn, die is het meest waarschijnlijk te wijten aan mijn onbedorven gehemelte, en ik ben ok met dat. Ik heb ook niet willen werken met pallets, maar ik verwerven vijf van hen elke winter sinds ik branden houtpellets. De directeur houd

 • Wijnrek voor een fles en 2 kopjes van de pallet
  Wijnrek voor een fles en 2 kopjes van de pallet

  Ik heb nagedacht over het bouwen van een klein wijnrek voor een tijdje, en nadat ik maakte het wijnrek voor 16 flessen voor mijn syster, realiseerde ik me dat elk project met betrekking tot wijn is meer dan welkom door de kijkers. Dus .. De koude is

 • Rustiek Wijnrek van pallets voor 16 flessen
  Rustiek Wijnrek van pallets voor 16 flessen

  Deze tutorial zal u tonen hoe je een wijn rek voor 16 wijn of bier flessen te maken van enige pallets. Portugese versie verkrijgbaar bij www.foradoescritorio.com.br Verzamel wat je nodig hebt. Pallets (ongeveer 3 of 4) Koevoet of een pallet prier Cir

 • Wijnrek voor 3 flessen van Pallet hout
  Wijnrek voor 3 flessen van Pallet hout

  Als je zag en hield van mijn laatste project, maar dacht dat u slechts één fles wijn was niet genoeg is, check out deze volgende. De belangrijkste doelstellingen van het zijn unexpensive (zodat je kunt kopen die 3 flessen wijn) en eenvoudig blijven.

 • Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf
  Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

  Pallets zijn één van mijn favoriete bronnen voor bouwmaterialen. Met een beetje van het werk, dan kunt u een aantal grote houten project uit hout die anders zouden worden weggegooid krijgen. Pallet projecten bieden ook de unieke uitdaging aan te pass

 • Pallet Houten Laptop Riser
  Pallet Houten Laptop Riser

  Dank u voor het controleren van mijn allereerste instructable u! Het idee voor dit project kwam van een pijn in mijn nek. Ik vond dat het werken voor langere tijd op mijn laptop zitten aan een bureau werd waardoor ik een zeer slechte houding, die zic

 • Simple Wine Rack Van Pallet Hout
  Simple Wine Rack Van Pallet Hout

  Ik was onlangs het opruimen van mijn werkkamer en merkte ik had een paar stukken van pallethout overgebleven van een ander project. Aangezien er slechts twee stukken, wist ik dat ik kon niets te groot mee te maken. Ik had net kocht een set van wijngl

 • Rek van de wijn gemaakt van een pallet
  Rek van de wijn gemaakt van een pallet

  Mijn vader en ik zag dit wijnrek op een andere website, maar het had geen instructies te hebben. We vonden het, dus hebben we besloten om het te maken voor mijn moeder voor Kerstmis en iedereen laten zien hoe we het deden. Wat je nodig hebt... 1) Een

 • LED Lit Upcycled Wine Rack met Gerecycleerde Pallet and Bottles
  LED Lit Upcycled Wine Rack met Gerecycleerde Pallet and Bottles

  Hallo iedereen, Michael van Elemental LED hier. Deze stap voor stap tutorial zal laten zien hoe ik in elkaar gezet een LED verlichte upcycled wijnrek. Dit project was een erg leuk en zeer de moeite waard. Ik had willen naar een project dat gerecyclee

 • Herwonnen Pallet Wine Rack
  Herwonnen Pallet Wine Rack

  Hallo Instructables, Dit is mijn eerste project, dus wees voorzichtig over de critici. Ik maakte een wijnrek voor 1 fles en 4 glazen. materialen: 2 x 12 cm x 110 cm hout (teruggewonnen uit oude pallets) 2 x 12 cm x 10 cm hout (teruggewonnen uit oude

 • Rail Road Spike wijnrek
  Rail Road Spike wijnrek

  Ik liep door mijn lokale berging erf en kwam op een emmer vol spoor weg spikes. Ik wist dat er een gebruik voor hen in een soort van teruggewonnen project, maar ik heb niet één in gedachten op het moment. Na de aanschaf van 16 spikes ging ik naar hui

 • Pallet Wine Rack
  Pallet Wine Rack

  Dit is een eenvoudige wijnrek gemaakt van het einddeel van een pallet. Dit kan worden gemaakt in ongeveer een uur en een half afhankelijk van wat gereedschappen die u gebruikt. Je kunt het met handgereedschap en een boor, maar is een stuk makkelijker

 • Pallet Toolbox (en eenvoudige metalen etsen)
  Pallet Toolbox (en eenvoudige metalen etsen)

  Mijn broer en ik maakte een pallet toolbox met een aantal zeer eenvoudige metalen etsen. Stap 1: het nemen van elkaar de Pallet We gebruikten bijl, hamer, tuingereedschap en alles wat we konden vinden aan de pallet veinzen. Het maakte een hoop rotzoo

 • Pallet Veggie Garden Planter
  Pallet Veggie Garden Planter

  Gedurende het jaar krijg ik 'gedoneerd' een aantal houten pallets van vrienden en familie, zodat ik ze kan breken en te gebruiken voor aanmaakhout in mijn open haard en Rayburn oven. Vorig jaar heb ik eindigde met heel veel van deze, vulde ik heel sn

 • Op zonne-energie Outdoor tafellamp Van Pallets
  Op zonne-energie Outdoor tafellamp Van Pallets

  Stap voor stap proces over hoe je een zonne-energie tafellamp uit pallets te maken. Deze lamp zal een kabel vrij en groene manier om verlichting toe te voegen aan uw tuinmeubilair. Stap 1: The Base Begin met het demonteren van uw pallets. Dan wordt u

 • Bouw een verhoogd bed van pallets
  Bouw een verhoogd bed van pallets

  Heres hoe je een verhoogd bed opgebouwd uit pallets aan salades of groenten te verbouwen. Het kost je ongeveer £ 20 op de meest in materiaal als u savy en kan goedkoop compost bron. Het heeft de potentie om duren 20 jaar of meer, en kan groeien honde

 • pallet ringen
  pallet ringen

  Ik was op zoek rond Instructable en kwam over deze mooie gebogen hout rings.That me aan het denken, er moet een manier vinden om ringen uit pallet wood.I ging mijn draaibank gebruik te maken, nadat ik erover nadacht, een draaibank isn ' t een instrum

 • Pallet schoenenrek
  Pallet schoenenrek

  Ik had een ruimte om mijn schoenen in mijn kamer te zetten. Het maken van dit rek was gratis en eenvoudig zoals ik al alle middelen die ik nodig had. Het was een zeer leuke build :) Stap 1: Neem apart de pallet De pallet ging om te gaan in een oversl