Home > Cut Industrial Vilt met een Waterjet

Cut Industrial Vilt met een Waterjet

Tags:gereedschap
Advertisement

Cut Industrial Vilt met een Waterjet

Een laser cutter zal een goede baan bij het snijden van gevoeld, maar er zijn belangrijke nadelen aan deze techniek. Synthetisch vilt zal een kleine gesmolten kraal langs de snijkant te vormen en wolvilt singes en ruikt naar verbrande haren. Er is ook een grens aan de dikte van het vilt je met een laser gesneden. Als u toegang tot een waterjet mes, het is een geweldig alternatief, en kan gemakkelijk te snijden door dikke, dichte vilt. De finish op de snijrand is uitstekend.

Ik gestapeld en gelijmd de onderdelen heb ik gemaakt met deze techniek om een ​​vaas te maken van industriële vilt. In dit Instructable, zal ik je laten zien hoe ik de gesneden vorm gemaakt en gebruikt een waterstraal uit te snijden van de onderdelen. Montage-instructies volgen in een aparte Instructable.

MATERIAAL:

Stap 1: Maak lay-out

Cut Industrial Vilt met een Waterjet

Ik ontwierp een vaas-achtig object in Fusion 360 , geëxporteerd als een STL-bestand, en opende het in 123D maken .

 • In "Manufacturing-instellingen," ik een profiel aangemaakt genaamd "industriële voelde 60 x 12 x 0,5" en stel de parameters voor mijn materiaal.
 • Voor "Construction Technique" Ik heb gekozen "Stacked Slices" en speelde met de Slice Direction totdat ik een regeling die zag er interessant gevonden.
 • Tot slot, ik klikte op "Get plannen" naar een cut sheet te genereren.
Advertisement

Related Articles

 • Mistbank: Beeldhouwen Vilt met een OMAX Waterjet
  Mistbank: Beeldhouwen Vilt met een OMAX Waterjet

  Artist: Kristina Larsen en Sebastian Martin Titel: "Fog Bank" Instructables Link: http://www.instructables.com/id/FOG-BANK-Sculpting-Felt-with-an-OMAX-Waterjet/ Beschrijving: Precies gesneden lagen van golvende wolvilt combineren tot een zacht g

 • Etsen van aluminium met een Waterjet
  Etsen van aluminium met een Waterjet

  De OMAX Waterjet bij Pier 9 is geschikt voor het snijden door middel van enkele centimeters van zowat elk materiaal dat u zich kunt voorstellen op een hoog niveau van precisie. Maar het is ook geschikt voor het genereren opmerkelijke effecten door et

 • Etsen van marmer met een Waterjet
  Etsen van marmer met een Waterjet

  Vaak kan interessant zijn om de resultaten van twee zeer vergelijkbare activiteiten vergelijken met slechts kleine aanpassingen daartussen. In mijn geval had ik geëxperimenteerd met etsen op de waterjet als onderdeel van mijn residency bij Pier 9, en

 • Verven Industrial Vilt met foraged planten
  Verven Industrial Vilt met foraged planten

  Deze kleurrijke object is een taart staan ontwierp ik in 123D Make . Het is gemaakt van vilt, lokaal hout en kleurstoffen ik gewonnen uit planten. Het is ook een kaart van mijn favoriete plek om te wandelen, Mt. Tamalpias in Marin County, CA. Het is

 • Hoe Cut Polymer Clay met een Digital-stansmachine
  Hoe Cut Polymer Clay met een Digital-stansmachine

  Een tijdje geleden mijn vriend Lisa Pavelka werd pronken haar fabelachtige Pardo Sieraden klei door Viva Decor bij CHA Winter 2011- het is zo flexibel na het bakken, kunt u daadwerkelijk gebruik maken van een papieren punch om te snijden! Dus ik kree

 • Industriële ASMR: Scherpe microfoons Apart met een Waterjet
  Industriële ASMR: Scherpe microfoons Apart met een Waterjet

  Sinds de dag dat ik kreeg toegang tot de waterjet, de belangrijkste vraag in mijn hoofd was: "Wat zou het zijn ergens doorheen te snijden tijdens het opnemen van het geluid? '. Dus nam ik een paar dingen te snijden. En het was geweldig. Maar toen was

 • Voeg een Macro Lens naar uw mobiele telefoon met een Geology Magnifier
  Voeg een Macro Lens naar uw mobiele telefoon met een Geology Magnifier

  Deze eenvoudige hack kunt u close-up foto's van kleine dingen met je iPhone. In de loop van het bestuderen van de natuurlijke omgeving, wilde ik in staat zijn om macro foto's van insecten en planten nemen. Ik wilde een goedkope en draagbare manier va

 • cut willekeurige complex ontwerp met een ambacht mes
  cut willekeurige complex ontwerp met een ambacht mes

  Update: wow, bummer. Blijkt ProvoCraft (de makers van de Cricut) aangeklaagd "Maak de Cut" en "Sure Cuts A Lot ', zodat ze niet langer hun producten kunnen verkopen om te werken met de Cricut. Hier zijn een aantal concurrerende producten di

 • Perfect Cuts Met een cirkelzaag gids
  Perfect Cuts Met een cirkelzaag gids

  Terwijl een mooie tafel zag setup is gunstig voor perfect rechte sneden op blad goederen is het niet 100% noodzakelijk. Je kan perfect rechte sneden met een goedkope cirkelzaag en een gids de rails te krijgen. Een van de voordelen van het gebruik van

 • How To Cut Rechte Lijn Met behulp van een vaardigheid zaag of decoupeerzaag
  How To Cut Rechte Lijn Met behulp van een vaardigheid zaag of decoupeerzaag

  Dit instructable leert u hoe u rechte lijnen met een elektrische zaag skill, cirkelzaag of decoupeerzaag kunt knippen. Dit is erg handig bij het snijden lange planken als een stuk triplex. De ideale ding om te gebruiken zou een tafel zag, maar zoals

 • Hand-cut sluit met een ijzerzaag!
  Hand-cut sluit met een ijzerzaag!

  Gebruik geen buitensporige gereedschap niet? alles wat je nodig hebt is een ijzerzaag en een beitel. Het bleek beter dan ik dacht met nauwelijks gaten! Ik deed pinnen eerste en dat bleek makkelijker voor mij.Ik dacht dat ik zou het uit te proberen en

 • Oak Coaster met een persoonlijke afbeelding (Laser Cut)
  Oak Coaster met een persoonlijke afbeelding (Laser Cut)

  Oak Coaster laser gesneden beeld op beide zijden. (Gemaakt op TechShop San Francisco) Ik voltooide SBU lasersnijden klasse op TechShop en wilde iets dat mijn nieuwe vaardigheden kunnen gebruiken en ook enkele gepersonaliseerd kunstwerk van PhotoCraft

 • Easy - Met een hand deck (kaart) cut
  Easy - Met een hand deck (kaart) cut

  Dit is een van de eenvoudige manieren om kaarten snijden met één hand. Er zijn andere, meer complexe manieren van snijden, maar ik weet alleen van de drie manieren om het te doen en de andere twee manieren die ik ken, ik soort stierf weg naar andere

 • Cutting kabel met een Streaming Media Box! (XBMC / Kodi)
  Cutting kabel met een Streaming Media Box! (XBMC / Kodi)

  Hallo collega Instructable-rs. Dit is mijn eerste instructable, en ik ga zo veel gedetailleerde informatie, samen met de stappen te nemen als ik die nodig zijn voor degenen die niet bekend zijn met XBMC / Kodi zien. Veel van deze informatie is mijn e

 • Het snijden van metaal met een Plasma Torch (Met nauwkeurigheid)
  Het snijden van metaal met een Plasma Torch (Met nauwkeurigheid)

  Ik heb onlangs gebouwde 5 voetplaten voor een klanten railing berichten. Dit is hoe ik snijd staal met een plasmasnijtoorts Stap 1: Apparatuur Je zal nodig hebben: * Een plasmasnijtoorts. (Ik gebruik een Northern Industrial 275 die ik kreeg at Harbor

 • Laser Cut Zomer Vilt Table Decorations
  Laser Cut Zomer Vilt Table Decorations

  Het is de zomertijd ... Wat betekent het hebben van vrienden en familie over voor een barbecue. Maak indruk op uw gasten met deze leuke en makkelijk te maken vilt tafelblad decoraties ! We gebruikten groen en geel ... Maar laat je creativiteit de vlu

 • Gemodificeerde Crib voor Ouder met een handicap
  Gemodificeerde Crib voor Ouder met een handicap

  Dit is een herziene versie van mijn wieg modificatie Instructable. Het bevat meer informatie over hoe u een aantal van de meer complexe stappen, een volledige lijst van eisen gereedschap / apparatuur te doen, en een aantal andere wijzigingen die ik h

 • Eend met een rode bes en rode wijnsaus | Koken met Benji
  Eend met een rode bes en rode wijnsaus | Koken met Benji

  Als u deze eend gerecht te maken voor uw dierbaren zullen ze nog meer lief te hebben. Ik zal laten zien hoe je een heel eenvoudig en toch indrukwekkend gerecht dat jullie samen in slechts 30 minuten kon kloppen als je tijd het goed te maken. Het gere

 • Hoe je haar met een Flat Iron Krul - herzien en verbeterd!
  Hoe je haar met een Flat Iron Krul - herzien en verbeterd!

  Ooit had je haar gekruld met een stijltang in de salon, maar nooit in geslaagd om het te doen thuis? In plaats van op weg naar een professionele, nu kun je deze look door het volgen van deze 12 eenvoudige stappen opnieuw. Als het niet geweldig ziet e