Home > Custom Keramische Texture Mallen voor Fused Glass

Custom Keramische Texture Mallen voor Fused Glass

Tags:klei
Advertisement

Custom Keramische Texture Mallen voor Fused Glass

Deze tutorial zal uitleggen hoe ik maken gepersonaliseerde keramische textuur mallen om gesmolten glas kunstwerken.

Items die in deze tutoria l:

1) het afvuren van de klei en glas:

Kiln: Ik gebruik een Paragon Janus 23 multifunctionele oven (staat afvuren glas of keramiek met de klep van een schakelaar!)

oven planken

oven plank wassen: Hotline Primo Primer Kiln Shelf Wash

plastic deksel container te mengen en winkelschap wassen in

penseel te schilderen plank wash op planken en schimmels (ik gebruik goedkope Chinese kwasten die vaak worden gebruikt voor beglazing keramiek zoals op de foto)

2) Clay: MCS Porcelain P'Clay Cone 6 verkrijgbaar bij Baileypottery.com

https: //www.baileypottery.com/clay/tuckers-pclay.h ...

3) Glas:

Bullseye coe90 glas verkrijgbaar bij Bullseyeglass.com en andere retailers

glazen knikkers zoals Panacea Marble accenten vaak beschikbaar op ambachtelijke winkels zoals JoAnn Fabrics & Michael's

gerecycleerd glas, zoals wijnflessen, vensterglas, etc.

4) Items voor het creëren van textuur in klei:

bladeren

klei carving-instrumenten

getextureerde objecten te drukken in de klei waaronder commerciële postzegels, gevonden voorwerpen, knopen, enz.

5) Items voor het uitrollen van de klei:

rolstok

rubberen rib voor het effenen van klei

twee 1/4 "of 3/8" dikke stroken van hout

geplastificeerd stof druppel doek, of regelmatige daling doek

cornstarch- Ik blijf mijn in een suiker shaker om het gemakkelijk te poeder het oppervlak van mijn klei maken

papieren handdoeken

Stap 1: 1. Het creëren van de Klei Texture Mold

Custom Keramische Texture Mallen voor Fused Glass

Ik heb een kegel 6 porselein papier klei als mijn keramische medium voor het maken van mallen textuur omdat het een zeer glad oppervlak dat de textuur in groot detail vangt gekozen. De klei droogt snel, en zorgt voor lichtgewicht mallen, wat geweldig is voor het laden van gesmolten glas projecten in de oven en ook zeer geschikt voor het opslaan van uw matrijzen nadat ze zijn bisque ontslagen is. De meeste bedrijven schip klei in 25 pond blokken met een minimum 50 pond. Houd er rekening mee dat het papier kleien zijn gevoelig voor schimmel als ze niet snel gebruikt, die geen invloed heeft op de kwaliteit van uw keramiek, maar kan problemen opleveren voor mensen die gevoelig zijn voor schimmels zijn te veroorzaken. De meeste websites de verkoop van keramische papier klei verklaren nadelen van hun producten van de pro's en, samen met het bakken instructies.

Bepaal wat textuur en ontwerp je gaat maken. Ik heb prachtige textuur mallen gemaakt op basis van objecten gevonden in mijn tuin: lotus bladeren, lelie stootkussen bladeren, bladeren van de bomen. Ik heb ook met de hand gesneden texturen om specifieke ontwerpen te maken. Zodra u uw ontwerp in gedachten dat je bent klaar om te beginnen.

1. Werk Surface:

Bedek uw werk tafel met een doek. Ik hou van het gebruik van een plastic-backed stof druppel doek, omdat het mijn houten werkblad uit de vochtige klei beschermt.

2. Clay:

Open je tas van klei. Gebruik uw draad hulpmiddel om de hoeveelheid klei die u nodig hebt om uit te rollen voor uw project te snijden. Bijvoorbeeld, om de grote textuur mal van de lotus blad neemt een grotere hoeveelheid klei maken dan om een ​​klein zeepbakje mal te maken.

3. Rolling & het effenen van de klei:

Voor de meeste van mijn textuur mallen roll ik de klei uit tot ongeveer 1/4 "dik. Als je het creëren van een diep getextureerde gesmolten glas stuk als een met de hand gesneden patroon, wil je om de klei te rollen rond 3/8 " dik.

Volg elementaire klei technieken voor het rollen van klei met behulp van uw deegroller om de klei langzaam te werken in een platte consistente dikte: Roll, draai de klei over, roll, flip de klei in een nieuwe richting, rolt weer totdat u het hebt gewenste dikte en afmeting voor uw schimmel. Ik probeer mijn mallen 1/2 maken "tot 1" groter is dan de afgewerkt textuur ontwerp in het geval dat de glazen stroomt buiten mijn ontwerp in vuren.

Als u over eventuele luchtbellen in de klei oppervlak, terwijl het rollen van de klei, porren hen met een potloodpunt of klei mes tip om ervoor te zorgen dat ze weg zijn voordat u verder gaat met het effenen en textureren de klei.

Neem je rubber rib en glad het oppervlak van uw klei, streelde over het gehele oppervlak van de klei met de rib horizontaal dan verticaal. Flip de klei boven en doe dezelfde procedure opnieuw, het effenen van het oppervlak van de klei met de rubberen rib door strelen in zowel horizontaal als verticaal tot een gladde massa. Nu moet je een mooi glad stuk klei hebben, klaar om te versieren met uw textuur ontwerp.

4. Textuur de klei:

Bestrooi het oppervlak van de klei licht met maïzena om uw gereedschap en bladeren blijven kleven. Houd in gedachten dat je NIET wilt drukken of uw ontwerp volledig dwars door de klei. Wees voorzichtig om minstens 1/8 "dikte van klei achter in de dunste gebieden of uw schimmel kan meer vatbaar voor het breken van zijn. Als je je textuur, de holten / diepere indrukken in je mal zullen de verhoogde gebieden op uw glazen oppervlak te creëren en de verhoogde gebieden op uw schimmel zal de holten / vertoningen van uw glasoppervlak.

A) Als u bladeren bent drukken in het oppervlak, regelen van de bladeren op het oppervlak in het patroon u wenst, dan rollen over het oppervlak met gelijkmatige druk met een deegroller. Vervolgens heb ik graag mijn vingers te nemen en druk op de bladeren dieper in het oppervlak van de klei tot een diepere indruk te maken.

B) toevoegen gebeeldhouwde details, stempels, drukt u in objecten zoals gewenst

C) Het is een goed idee om een ​​rand om het gesmolten glas bevatten lichtjes verhogen van de randen van de klei uit uw tafel te creëren.

BELANGRIJK schimmel ontwerp REGELS:

-Zorg Ervoor dat uw ontwerp niet "onder-cuts", of plaatsen waar het oppervlak van de mal van klei steekt uit over uitgehouwen uitgeholde gebieden bevat. Het glas zal smelten in deze gebieden en vast komen te zitten.

-Als U wilt een dikkere stuk gesmolten glas te maken, moet u een rand om het glas in je mal bevatten. Als je het creëren van een velg, er zeker van zijn dat het geleidelijk afloopt OUTWARD zodat het glas gemakkelijk zal vrijgeven uit de mal.

-De Soepeler je mal, hoe vloeiender het glas. Ik wil ervoor zorgen dat alle van de randen van mijn geweven patroon te voelen glad, en dat er geen gebieden in mijn ontwerp dat een puntige of scherpe glasoppervlak zou kunnen leiden.

5. Droog uw schimmel:

Volg de instructies van de klei fabrikant. Papier klei is erg vergevingsgezind, al zijn alle klei is gevoelig voor kromtrekken of gedroogd om snel. Ik wil mijn schimmel te laten op mijn werktafel voor een paar uur losjes bedekt met een laag van papieren handdoeken. Zodra deze stevig leer hard ik beweeg voorzichtig naar een oven plank in mijn garage en wacht tot de keramische mal is helemaal kurkdroog. Tijdens de koudere wintermaanden droog ik de vormen binnenshuis plaats in de garage.

Advertisement

Related Articles

 • Custom Cross-cut Sled voor Table Saw
  Custom Cross-cut Sled voor Table Saw

  Custom Cross-cut Sled voor Table Saw Stap 1: Check out my youtube-kanaal op: www.youtube.com/therandomwoodworker voor meer content, zoals deze! Het aandeel cross-cut slee die met mijn tafel zag kwam was erg onnauwkeurig en een pijn voor mij om goed t

 • 3D Hot Glue Mallen voor Play Dough Models - FAIL
  3D Hot Glue Mallen voor Play Dough Models - FAIL

  Het plan is om een ​​eenvoudig, goedkoop en snel 3D-vormen met warme lijm te maken voor kinderen om te spelen met deeg te spelen. Om dat te doen hebben we de mal van het gekozen object in twee helften met behulp van hete lijm, vul de mallen met spele

 • Wood Mallen voor Tin Gieten (ik maakte het op TechShop)
  Wood Mallen voor Tin Gieten (ik maakte het op TechShop)

  Met tinnen smeltpunt zo laag kun je mallen maken uit veel verschillende materialen. De volgende informatie zal u helpen om een ​​tweedelige mal met behulp van een laser cutter en 1/4 inch dik hout te bouwen. Ik gebruikte de lasersnijmachine op mijn l

 • Afneembare 360deg "Mag-Lights" voor Workshop Glasses
  Afneembare 360deg "Mag-Lights" voor Workshop Glasses

  Heb je ooit wilde licht, terwijl u werkt, maar wilde beide handen vrij? Deze Mag-Lights vasthouden aan de zijkanten van je Safety Glasses -, maar ook worden toegevoegd aan helmen, oor-verdedigers, Fietsen, Boren, Raves, noem maar op. Ik denk dat wat

 • Met behulp van Fusing (Glass)
  Met behulp van Fusing (Glass)

  Dit is een basiscursus fusing glas. Fusing is een techniek om stukken glas aan elkaar door ze te smelten in een oven. Stap 1: Gereedschap Oven Pyrometer Glas klaar voor het afvuren Fiber frax of oven wassen

 • Maak Silicone Mallen voor uw 3D-object afgedrukt
  Maak Silicone Mallen voor uw 3D-object afgedrukt

  3D printen is geweldig, maar wat als je je object nodig hebt in een materiaal dat kan niet worden afgedrukt (nog) niet? Rubber, doorschijnende kunststof, beton, of chocolade kunnen allemaal worden gebruikt in een mal. Dit project zal zich richten op

 • Sugar Mallen - Voor Cupcakes en Decoraties
  Sugar Mallen - Voor Cupcakes en Decoraties

  Sweet veelzijdige eetbare decoratie voor elke vakantie of verjaardag. De sky is the limit. Er zijn zo veel mallen om uit te kiezen online, in winkels zoals Target, Michaels en cake aanbod winkels. Heck, zelfs krijg ik veel van mijn van de dollar op t

 • Het maken van mallen voor Artifact Copies
  Het maken van mallen voor Artifact Copies

  Als onderdeel van een archeologische opgraving simulatie wilden we kopieën van artefacten lokaal gevonden te maken en te begraven de exemplaren in de graven dozen. We wilden kopieën kunstvoorwerpen variëren over een periode van duizenden jaren maken.

 • Custom laser geëtste Growlers voor uw bedrijf
  Custom laser geëtste Growlers voor uw bedrijf

  Ik moet beginnen met te zeggen dat niet iedereen heeft een laser graveur gewoon zitten rond. Ik ook niet, maar met de hulp van TechShop , iedereen kan het doen. Daarnaast duurt het ongeveer 4mins te etsen en roteren in een nieuw glas. Ik maakte een t

 • Hoe kan ik Print Mallen voor Small Batch Concrete Casting 3D
  Hoe kan ik Print Mallen voor Small Batch Concrete Casting 3D

  Onlangs nam ik mijn eerste stap in de spannende wereld van 3D-printing. Het resultaat? Ik heb geleerd om elementaire CAD modelleren en een 3D-printer voor een snelle en nauwkeurige aangepaste matrijzen voor kleine batch beton gieten maken benutten. S

 • Wire Spiral Houders: Een alternatief voor Drilling Glass
  Wire Spiral Houders: Een alternatief voor Drilling Glass

  Hier is een eenvoudige, snelle en aantrekkelijk alternatief voor het boren van gaten in glas. Deze werkwijze kan worden opgeschaald en tot de afmetingen van het glas (of iets dergelijks) op te passen. Afhankelijk van uw esthetische keuze kan worden g

 • Maak Original Custom Darth Vader Ringtones voor je iPhone
  Maak Original Custom Darth Vader Ringtones voor je iPhone

  Darth Vader was een inspirerende karakter en een belangrijk rolmodel voor mij mijn hele leven. Gekheid op een stokje, ik heb nooit echt begrepen het geheel goed versus kwaad is en liever films / tv-serie, waar de personages zijn een ondefinieerbare m

 • Mallen voor het gieten van zeep met 3D printing
  Mallen voor het gieten van zeep met 3D printing

  En de molding ervaring gaat verder ... met een beetje hulp van 3D printen: D Zoals voor de eerste molding project waar ik mezelf een Stormtrooper "ijsblokjes" mal gemaakt, gebruikte ik het helemaal hetzelfde proces hier, dus voel je vrij om dat

 • Custom Invisible subwoofer behuizing voor uw reservewiel uitsparing
  Custom Invisible subwoofer behuizing voor uw reservewiel uitsparing

  Toen ik begon mijn eerste audio systeem te installeren, was ik in conflict of een subwoofer in mijn koffer te gebruiken of op te slaan van de toch kleine ruimte. Ik besloot voor geen van deze oplossingen, omdat ik het idee ontdekt op het internet, he

 • Comfortabele neus pads voor Eye Glasses
  Comfortabele neus pads voor Eye Glasses

  Door het gebruik van de fuzzy kant van zelfklevende klittenband, kan je comfortabel vervangende neus pads voor uw bril te maken. Stap 1: Aan de slag ... Je zal nodig hebben: Alleen zelfklevend klittenband, fuzzy kant alcohol voor het reinigen van de

 • Custom Skull Gear Knop voor Til Reverse (Renault)
  Custom Skull Gear Knop voor Til Reverse (Renault)

  Ik heb willen een vorm van een schedel Schakelpookknop sinds ik voor het eerst mijn busje gekocht, maar helaas mijn auto maakt gebruik van een lift kraag op de versnelling as te verplaatsen in zijn achteruit. De meeste aangepaste versnelling knoppen

 • Fused Glass Hearts
  Fused Glass Hearts

  Bekijk deze video op uw eigen glas project te construeren voor het fuseren. Heeft een oven niet? Op zoek gaan naar een lokale studio of gilde. Stap 1: gesmolten glas Heart Tutorial

 • Hoe te Laminaat PDLC Smart Film voor Intelligent Glass?
  Hoe te Laminaat PDLC Smart Film voor Intelligent Glass?

  Controleer de onderstaande gegevens Stap 1: Bereid glas / EVA-folie / PDLC film In het begin moet je voor te bereiden: 2 stuks glazen, 2 stuks van EVA-folie en 1 stuks van de PDLC film. hechten dan aan elkaar als de foto's laat zien. Glas moet groter

 • Embossed Bericht op Keramische Gift voor speciale viering
  Embossed Bericht op Keramische Gift voor speciale viering

  Mijn ouders buren Pierre en Marinette wilden hun 60 jaar huwelijk te vieren, genaamd de Diamond Anniversary (Noces de Diamant in het Frans). Ze wilden hun gasten bedanken voor deze speciale dag met een cadeau als souvenir. Ze vroegen mij om een ​​kle