Home > Creëer een perfect witte achtergrond en Wet Effects

Creëer een perfect witte achtergrond en Wet Effects

Tags:fotograaf
Advertisement

Creëer een perfect witte achtergrond en Wet Effects

Ik heb nooit gehad zo veel geluk de teelt van tomaten als ik dit jaar, en ik ben er vrij zeker van dat het het resultaat van dubbele graven , het toevoegen van wijzigingen, regelmatig water geven, en het krijgen van de dang planten in de grond op het juiste moment. U kunt hier meer van mijn tuin te zien. Nu heb ik mijn eerste rijpe tomaat van het seizoen en de noodzaak om te delen!

Produce ziet er beter tegen een witte achtergrond dan een zwarte achtergrond in mijn mening. White ziet er fris en schoon, en gelukkig, de meeste producten opduikt goed tegen wit. Het doet ook geen kwaad om het schijnen een beetje.

Om de witte achtergrond te maken:
Ik heb vrij veel precies het tegenovergestelde als wat ik deed in mijn Instructable voor het creëren van een perfect zwarte achtergrond. Ik plaatste een stuk wit poster bord in volle, fel zonlicht, zodat het was uniform helder wat betekende hengelen het naar de zon tegen een laddertje. Toen hield ik (of had mijn significante andere / upside-down-bier-glas greep) van de tomaat in de schaduw. De kap is mooi en zacht, maar nog steeds vrij helder. Echter, de poster raad absoluut gloeit in vergelijking. Het doel is om de achtergrond gelijkmatig lichter dan het onderwerp te krijgen. Je kunt gemakkelijk meer creatief met verlichting en de productie van een aantal betere foto's, maar dit is ongelooflijk gemakkelijk om te doen en vereist slechts één lichtbron - de zon.

Om de natte effect / glans te maken:
Ik gebruikte olijfolie. Ik heb geprobeerd het fotograferen van glans / nat met water, en het is echt niet goed werkt. Water verdampt heel snel, en het heeft niet dezelfde "hold" als olie doet. Ik eerst gewassen de tomaat (vandaag! Vers geplukt uit de wijnstok) en wreef hem met olijfolie, en een paar van de foto's zijn alleen met alleen die glans. Toch wilde ik het natte kijken, dus ik een pipet wat extra olie rond de top en laat het druppelen als het tevreden.

Om context toe te voegen:
Ik speelde met verschillende handposities. Toen ik de tomaat in de palm van mijn hand, de tomaat zag er groter. Toen mijn wederhelft hield hem in de palm van zijn hand, het leek kleiner - hij leuk genoeg om modderige zijn handen voor een "vers uit de tuin, Farmer Brown" look was. Ik speelde ook met hoe mijn vingers waren geregeld, en ik gestut het ook op een omgekeerde bierglas voor het geval dat de afwezigheid van de handen maakte het een beetje meer aantrekkelijk. Kleine details beginnen om echt uit wanneer de opname is minimaal. Tot slot, toen ik de foto's die ik leuk vond, nam ik een hapje te zien of de "frisse bite" look geholpen, maar dat gebeurde niet. Het enige wat ik kon na dat punt was blijven eten.

Einde Let op:
Deze werkwijze is niet beperkt tot het fotograferen produceren. Het kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van andere onderwerpen.

Bon appetit en gelukkig fotograferen!

Advertisement

Related Articles

 • Creëer een perfect zwarte achtergrond in fotografie
  Creëer een perfect zwarte achtergrond in fotografie

  Het regelen van objecten, mensen, dieren en planten voor een foto kan heel moeilijk zijn, vooral als er geluid (bv, rommel op de vloer). Het is veel makkelijker om een ​​natuurlijke persoon of een ding te fotograferen tegen een stevige achtergrond en

 • Hoe maak je een super eenvoudige naadloze witte achtergrond maken
  Hoe maak je een super eenvoudige naadloze witte achtergrond maken

  Dit is mijn eerste instructable, dus kunt u mij vertellen hoe je het leuk vond. In dit instructable wil ik u laten zien hoe u een naadloze witte achtergrond voor productfotografie kan maken. Ik had altijd afgevraagd hoe fotografen een geweldig ding b

 • Hoe maak je een perfecte nachtrust Construct
  Hoe maak je een perfecte nachtrust Construct

  Ik denk dat we er allemaal over eens dat het heel moeilijk is om elke dag te beginnen met een goede houding en gevoel van gemotiveerde en vol vertrouwen als we niet genoeg slaap krijgen. Zo velen van ons worstelen met onze slaap gewoonten, maar het i

 • Maak een Perfect Pizza - met 2 Yummy Toppings!
  Maak een Perfect Pizza - met 2 Yummy Toppings!

  Hallo jongens! Ik ga om te laten zien 'Hoe maak je een perfecte pizza te maken' ... =) Met twee verschillende lekkere toppings: 'Chicken Tikka "&" Mosterd kip met Pineapple' ... Ik zal je alles laten zien ... =) Van het maken van het deeg, h

 • Hoe de maximale winst te vinden voor een perfect concurrerende Firm
  Hoe de maximale winst te vinden voor een perfect concurrerende Firm

  Doelgroep: Deze is gericht in de richting van degenen die zijn genomen of worden momenteel Intermediate Micro-economie. Behoefte om te begrijpen hoe het totale product van Arbeid Curve, Gemiddeld product van de arbeid Curve en de marginale product va

 • Maak een 3D Aquarium Achtergrond
  Maak een 3D Aquarium Achtergrond

  Ik maakte deze achtergrond voor mijn 120 liter aquarium. Het was eigenlijk vrij makkelijk te maken, maar het was zeer tijdrovend en rommelig. Ik zou zeker het opnieuw doen hoor! Het was een stuk goedkoper dan het kopen van een op maat gemaakte achter

 • Eenvoudige boor mal voor het boren van een perfecte gat in een bol.
  Eenvoudige boor mal voor het boren van een perfecte gat in een bol.

  Dit baar werd opgericht als een aanvulling op mijn laatste ibleHurricane Balls 3000 rpm + spinning speelgoed. jammer voor degenen die, waar verwacht een meer insinuatie gevuld titel, Ik wilde een eenvoudige en herbruikbare mal die me zou toestaan ​​o

 • Teken een perfecte cirkel met niets meer dan papier en een potlood.
  Teken een perfecte cirkel met niets meer dan papier en een potlood.

  Heb je ooit nodig om een ​​cirkel voor een kunst klasse, wetenschap project of wiskunde opdracht te tekenen en een kompas niet gehad? Dit Instructable zal u tonen hoe te tekenen een perfecte cirkel elke keer, met niets meer dan papier en een potlood.

 • Hoe frezen een perfecte cirkel in Corian om een ​​vacuüm afdichting voor een houtoven maken
  Hoe frezen een perfecte cirkel in Corian om een ​​vacuüm afdichting voor een houtoven maken

  Ik ben het bouwen van een Vacuum Kiln om hout te drogen. Het is gemaakt van de 12 "PVC Pipe - SeeHow aan te boren een groot gat in een grote Pijp van pvc Ik ben met behulp van het vaste oppervlak counter-top materiaal Corian want het is niet poreus e

 • Maak een perfecte cirkel. MET EEN TAFELZAAG!
  Maak een perfecte cirkel. MET EEN TAFELZAAG!

  Er lijken veel pleinen zijn in deze wereld, vooral in houtbewerking. Het probleem is, soms heb je gewoon een cirkel nodig. "Maar ik heb geen cirkel dispenser!" zou je kunnen zeggen. Wie heeft er nog een slechte band zaagsnede cirkel. Uw tafel za

 • Stuur locatie met een perfect geheimhouding
  Stuur locatie met een perfect geheimhouding

  Wat als je wilt om informatie te verzenden met een perfecte geheimhouding en je hoeft geen computers of telefoons vertrouwen op alle? Stel al uw toetsenborden log al uw sleutels in de hardware, en uw schermen en uw routers en uw telefoons. Ik zeg nie

 • Maak een perfecte 360-graden Time-lapse video met een eierwekker

  Een time-lapse video is leuk om naar te kijken, en het toevoegen van panning beweging is het nog beter. Deze tip laat zien hoe je een perfecte 360-graden time-lapse video doen zonder dure professionele versnellingen. Alles wat u een eierwekker en een

 • Hoe maak je een Perfect Egg maken!
  Hoe maak je een Perfect Egg maken!

  hoe je een perfecte ronde, over gemakkelijk ei te maken! Stap 1: Ingrediënten / Materialen ingrediënten 1) genoeg boter om een ​​dunne, gelijkmatige laag te maken op de bodem van de pan 2) een ei 3) zout en peper (optioneel) materialen 1) een pan 2)

 • Beheers een perfecte inline draad splice everytime
  Beheers een perfecte inline draad splice everytime

  In dit instructable zal ik je leren hoe je een perfecte inline draad verbinding te maken, elke keer Wat is een inline splice? Nou, als je werkt met elk type elektrische bedrading, en de noodzaak om toe te treden 2 stukken draad heb je 2 keuzes, vlech

 • Hoe maak je een perfecte Kirigami Paper Snowflake maken in 6 stappen
  Hoe maak je een perfecte Kirigami Paper Snowflake maken in 6 stappen

  De meeste van jullie zullen geprobeerd hebben om een ​​papieren sneeuwvlok op een bepaald punt in je leven, waarschijnlijk op school of met uw kinderen, maar vaak het eindresultaat kan zien er een beetje rommelig en ongeorganiseerd. Ik zal laten zien

 • Hoe maak je een Perfect Circle door Hand Trekt
  Hoe maak je een Perfect Circle door Hand Trekt

  Het tekenen van een perfecte cirkel met de hand vereist coördinatie, focus, en veel oefening. Het renderen van een gesloten uniforme omtrek zonder gereedschap of jig is een zuiver voorbeeld van competentie in de mark te maken. In de dertiende eeuw, I

 • Naaien een perfecte 3-D hoek (voor een kubus)
  Naaien een perfecte 3-D hoek (voor een kubus)

  Ik heb altijd al problemen met het maken netjes hoeken voor 3-D naaiprojecten. Sinds ik werkte deze techniek die ik dacht dat ik zou delen; het werkt goed op zwaardere stoffen en voor projecten zoals stof baby blokken waar het echt zien als je de hoe

 • Hoe maak je een perfecte cirkel te tekenen? (Uit de vrije hand)
  Hoe maak je een perfecte cirkel te tekenen? (Uit de vrije hand)

  Hoe maak je een perfecte cirkel uit de vrije hand te tekenen. Leer deze eenvoudige techniek om u te helpen een cirkel te tekenen. Er zijn drie standen van de pen en hand om meer te krijgen of Moin grote cirkels. Stap 1: big Stap 2: medium Stap 3: sma

 • Hoe maak je een perfecte audio-ingenieur?
  Hoe maak je een perfecte audio-ingenieur?

  Audio Engineering is een tak die zoekt naar mensen die zijn geboren om muziek te maken. Hier krijgt u een verscheidenheid van geluid apparatuur en software om aan te werken en iets dat de mensen zullen schommelen creëren. Werken met muziek en het mak