Home > Creaties uit mijn kerker van elektriciteit

Creaties uit mijn kerker van elektriciteit

Tags:offbeat
Advertisement

Creaties uit mijn kerker van elektriciteit

Hier zijn een paar van mijn eerdere projecten die ik heb gedaan en vond foto's van op me computer.

In willekeurige volgorde is:

Brian May replica treble booster. (Gemaakt voor een vriend).

Peizo buffer / mixer voor akoestische gitaar.

Fuzz gezicht kloon gemaakt in een boon kan (broers kerstcadeau).

Draagbare stereo speakers in een boon kan (zusters kerstcadeau).

Een onvoltooide gain kloon Hi-Fi versterker.

Zelfgemaakte horlogemaker stijl draaibank (gemaakt door mijn vader meestal).

4 strings diddly-bo gemaakt van mijn favoriete oude pan, een oude bijl handvat en een deel van een oranje krat.

Een doe-Hickey om een ​​condensator in rekening brengen 400V met een LED voltage uitlezing voor een spoel pistool dat nooit af gekregen.

Advertisement

Related Articles

 • Electricity Generating Footwear - Het genereren van elektriciteit door het Walking (Concept)
  Electricity Generating Footwear - Het genereren van elektriciteit door het Walking (Concept)

  Wist u dat u elektriciteit kan produceren door gewoon te wandelen? Hier is een beetje wetenschappelijk experiment dat je een klein geheim over het maken van steunzolen die USB-apparaten op te laden zal laten zien! De uitdaging is om een ​​slip-on inl

 • Eenvoudigste draadloze transmissie van elektriciteit Experiment
  Eenvoudigste draadloze transmissie van elektriciteit Experiment

  Hallo allemaal, vandaag wil ik laten zien zeer interessant en zeer eenvoudige draadloze transmissie van elektriciteit experiment, in feite de eenvoudigste lucht transformator. Ik hou echt van circuits als deze, indrukwekkend en elementaire in de herh

 • Hoe kan ik vrij veel uit te schakelen van een iPod nano 1e generatie
  Hoe kan ik vrij veel uit te schakelen van een iPod nano 1e generatie

  Ik haat het als ik uit de levensduur van de batterij draaien op mijn nano .... dit zal u tonen hoe te eindigen, dat ...... ook dit is mijn eerste instructable. Stap 1: Stap 1 Ga naar Instellingen

 • Hoe maak je een scharnier toevoegen aan mijn replica van een Altoids tin.
  Hoe maak je een scharnier toevoegen aan mijn replica van een Altoids tin.

  Voordat je dit leest moet je mijn instructable over hoe je een Altoids tinnen replica te maken te lezen. Heres de link. MATERIAAL Mijn replica van een Altoids tin afgerond Paperclip solderen kit scisors Stap 1: wijzigen Eerst de paperclip en tin moet

 • Elly mijn Olifant van de baby
  Elly mijn Olifant van de baby

  Hier is een van mijn papier mache projecten. Deze baby olifant is gemaakt met behulp van een 3D-patroon van Jonni Goederen Geweldige website http://www.ultimatepapermache.com. Er is een kleine vergoeding voor deze olifant patroon, maar er zijn andere

 • Mijn Mods van The Jamalam 'The Storm 22 K'nex Pistol'
  Mijn Mods van The Jamalam 'The Storm 22 K'nex Pistol'

  Dus ik zat thuis op een zaterdag, verveeld uit mijn schedel en ik besloten om te zoeken naar iets relatief makkelijk te maken dat ik de stukken voor. Toen struikelde ik op deze schoonheid (http://www.instructables.com/id/The_Storm_22_KNEX_pistol/) He

 • Mijn versie van een goedkope achtertuin wi-fi internet schotel
  Mijn versie van een goedkope achtertuin wi-fi internet schotel

  Dit is Dcrap's versie van een Wi-Fi internet booster gerecht. Het begon allemaal meer dan bieren toen mijn buurman Wolfie aka Kerstman zei iets over internet van zijn vrouw. Dit heeft me aan het denken over het bouwen van een booster gerecht. Dus we

 • Mijn Hol van de Mens Needs Work
  Mijn Hol van de Mens Needs Work

  Grapje, niet naar buiten. Ik dacht dat het was een grappige clip :) Dus mijn kamer is onder verandering al jaren geleden dat ik in het bewoog. Drie jaar geleden erfde ik deze kamer toen mijn moeder verhuisd, nieuwe en oude meubels zijn gegaan door mi

 • Vink iemand uit het gebruik van hun computer
  Vink iemand uit het gebruik van hun computer

  Dit zal laten zien hoe iemand extemly gefrustreerd wanneer ze kan niet op de computer iconen .... Stap 1: say cheese! Ten eerste, wat je wilt doen is op uw huidige achtergrond, zodat er geen pictogram is geselecteerd. Dan beweeg je cursor buiten het

 • Mijn versie van Salmon Croqutes
  Mijn versie van Salmon Croqutes

  Lang geleden, toen mijn grootmoeder van moederskant gemaakt zalm croqutes voor familiefeesten en ze waren altijd een groot succes, zouden broers en zussen vechten om de gouden bruine eieren van hemelse vreugde. Grandmom deepfried haar, snel vooruit n

 • Window Bench uit de kerk Pew
  Window Bench uit de kerk Pew

  We kregen een kerkbank dat mijn familie wilde houden. Ik had geen intenties van het hebben van een 12ft kerkbank zitten in mijn huis ergens zoals het is. Dus met instemming van de hele familie (van 9 personen) Ze laat me een venster bank met het hout

 • hoe u uw gebruik van elektriciteit te verlagen
  hoe u uw gebruik van elektriciteit te verlagen

  Dit zijn een paar tips over hoe om minder energie te gebruiken Stap 1: hoeveel tv je eigenlijk kijken Hoewel dit is versmalling aan één ding, probeer om te bezuinigen op het bedrag van de TV kunt kijken. Dit is een gemiddeld bedrag van tijd op de tv.

 • Zeer eenvoudige draadloze transmissie van elektriciteit
  Zeer eenvoudige draadloze transmissie van elektriciteit

  Zo eenvoudig draadloze transmissie van elektriciteit maakt het thuis Stap 1: onderdelen moet je nodig hebt koperdraad, transistor- 2N 3904, klein stukje PCB, 1-LED, 1- 1.5V macht, draad

 • Mijn versie van Geoff
  Mijn versie van Geoff

  Omdat het drie dagen voor Halloween Ik was in staat om een ​​skelet goedkoop te krijgen. Om hem te kleden Ik gebruikte parels van Mardi Gras, mijn man's Toy Story stropdas, en mijn zoon de sport jas en broek. Ik gebruikte pingpongballen gekapt op maa

 • Hoe om uit te loggen van Dropbox Mobile App

  Stap-voor-stap handleiding over hoe om uit te loggen van Dropbox Mobile App. Volg deze video tutorial :)

 • Mijn versie van Huskers nerf papier crossbow- de Slayve Driver
  Mijn versie van Huskers nerf papier crossbow- de Slayve Driver

  Dit is mijn versie van Huskers nerf papier kruisboog. Ik noem het de Slayve Driver (aangepaste spelling). Het heeft een aandeel, een foregrip, kleuren, en tonnen munitie opslagruimte. Als u een instructible wilt gewoon vragen.

 • Hoe te schrijven met behulp van elektriciteit
  Hoe te schrijven met behulp van elektriciteit

  In dit Instructables, zullen we een pen die schrijft het gebruik van elektriciteit te maken. Het vereiste materiaal is gemakkelijk beschikbaar. Stap 1: Het verzamelen van het materiaal !! Het materiaal dat nodig is gemakkelijk beschikbaar: - • 1 kopj

 • Mijn versie van een Paracord Jig
  Mijn versie van een Paracord Jig

  Ik heb onlangs geïnteresseerd in de paracord items die u kunt maken. Zo veel leuke degenen op deze site kunt u te maken. Maar het is veel makkelijker als je een klem om het te houden. U kunt te maken of kopen. Ik keek naar de degene die je kon kopen

 • Smart Shoes (Auto-vetersluiting en het opwekken van elektriciteit)
  Smart Shoes (Auto-vetersluiting en het opwekken van elektriciteit)

  Ik begon dit project voor de wetenschap eerlijke en het maken van dit project heb ik ervaring opgedaan over arduino servo en vele things.and ik weet zeker dat u zult genieten van het maken van dit project. Stap 1: onderdelen die nodig zijn Voor het o