Home > COOL CIRCLE OF SPOOKACHTIGE LIGHTS met Photoshop alleen :)

COOL CIRCLE OF SPOOKACHTIGE LIGHTS met Photoshop alleen :)

Tags:digitaal-gr
Advertisement

)

Hey guys Ik ben met mijn Photoshop Tutorial en dit is anders vanwege de ander verhaal.

Ik heb meestal geen photoshop tutorials te maken, want ik heb meestal maak mijn eigen spullen op photoshop zoals ik meestal gewoon tutorials kijken en proberen om them.Once kopiëren tijdens het kopiëren van een video die ik niet leuk wat ik kreeg uiteindelijk en begon te spelen met de afbeelding. Na een beetje willekeurige onzin dit ding was born.I won een handvol wedstrijden met dit en ik wil het met u delen.

Stap 1: Open een nieuw project

)

Begin meteen nieuw project.

Vul de mogelijkheid daarvan.

U kunt vullen met mijn of uw voorkeur gewoon niet gebruik geen onmenselijke resolutie die zou nemen per dag te verwerken.

:)

Kies nu verfemmer en met zwart het scherm te vullen door te klikken op het gebied.

:)

Ga nu naar

Filters> Rendering> LENSGLOED

:)

Advertisement

Related Articles

 • Ontwerp je eigen Jack-O-lantaarn met Photoshop
  Ontwerp je eigen Jack-O-lantaarn met Photoshop

  Is carving Jack-O-Lanterns voor de kinderen saai? Misschien is het omdat je dezelfde "oude driehoeken voor de ogen en gekartelde mond" elk jaar te doen. Als je een beetje meer avontuurlijk, zijn er meer complexe patronen op het web te worden geh

 • Maak Windows Icon Bestanden met Photoshop
  Maak Windows Icon Bestanden met Photoshop

  Dit is hoe je vensterspictogram bestanden te maken met photoshop. Het is een eenvoudig proces, zoals alleen het maken van een beeld, maar u een plug-in nodig. Bijgevoegd is de Plug-in. Hoe maak je een cursor Merk: Leer te maken van een aangepaste Cur

 • Hoe maak je een foto te zetten in een Polaroid met Photoshop (Photojojo Contest !!)
  Hoe maak je een foto te zetten in een Polaroid met Photoshop (Photojojo Contest !!)

  Ooit afgevraagd hoe je een digitale foto in een Polaroid kon draaien? Hier is een makkelijke manier om het te doen met Photoshop. Vergeet niet te stemmen als je van dit bericht. Stap 1: Pas de beeldgrootte Open uw foto met Photoshop en dan gebruik ma

 • How To Make Your foto's zien er geweldig met Photoshop in enkele seconden (met absoluut geen kennis)
  How To Make Your foto's zien er geweldig met Photoshop in enkele seconden (met absoluut geen kennis)

  Ik ben relatief nieuw voor Instructables. Dit is mijn tweede instructable. Ik hoop dat je het leuk vind! Dit is een zeer eenvoudige methode voor het verkrijgen van prachtige foto's in enkele seconden met photoshop met behulp van een overvloeimodus ge

 • verandering oogkleur met photoshop / Cambia color de ojos con photoshop
  verandering oogkleur met photoshop / Cambia color de ojos con photoshop

  Engels In dit Instructable kunt u een eenvoudige manier om oogkleur te veranderen met photoshop te leren. 8 stappen: D Ik weet niet veel over photoshop weten, maar hier is een beetje iets. Ik hoop dat je het leuk vind : ). Espanol En este instructivo

 • Hoe maak je een cursor met Photoshop Maak
  Hoe maak je een cursor met Photoshop Maak

  Dit is hoe je een cursor met photoshop te maken. Ik zal het maken van mijn mobiele telefoon als een cursor. Stap 1: Open Explorer Download eerst de bijgevoegde plugin en zet het in de map C: \ Program Files \ Adobe \ Adobe Photoshop CS2 \ Plug-Ins \

 • Het maken van Abstract Pret met Photoshop
  Het maken van Abstract Pret met Photoshop

  Hallo mijn vrienden, in dit instructable zullen we experimenteren met Photoshop, met behulp van leuke effecten om je eigen abstracte foto maken. Me + eerste instructable = opgewonden. genieten, Photoshoppers !! Voel je vrij om te experimenteren met d

 • Hoe maak je een griezelige zwembad met Photoshop online express-editor
  Hoe maak je een griezelige zwembad met Photoshop online express-editor

  Ik zal u laten zien hoe u uw zwembad kijken griezelig met Photoshop online express editor. Eerst moet je naar http://www.photoshop.com/tools/expresseditor?wf=editor en ga dan naar editor te uiten Stap 1: kleur Ga naar kleur pop en selecteer het zwemb

 • Color Changing Night Light met ATtiny
  Color Changing Night Light met ATtiny

  Ik wilde iets voor mijn vrouw als een geschenk te maken en dit is wat ik bedacht. Dit is een donkere geactiveerd kleur veranderen 's nachts licht. Het heeft een sensor die kan vertellen wanneer het licht wordt uitgeschakeld. Dit dan is een RGB LED-li

 • DIY Ambient Lighting met Hyperion. Werkt met HDMI / AV Bronnen || raspberry Pi
  DIY Ambient Lighting met Hyperion. Werkt met HDMI / AV Bronnen || raspberry Pi

  Dit is een uitbreiding van mijn vorige Ambient Lighting bouwen. Neem een ​​kijkje op het eerste: http: //www.instructables.com/id/Build-your-own-Amb ... Deze keer zal ik een nieuwe functie toe te voegen aan mijn DIY Ambient Lighting. Tot nu toe werkt

 • Disco Party Light met behulp van overgebleven vakantie decoraties
  Disco Party Light met behulp van overgebleven vakantie decoraties

  Mijn nichtje is van plan om een ​​Disco themed verjaardagsfeestje dit jaar, dus we zijn op zoek naar goedkope disco verlichting voor haar partij. Voor Halloween, hadden we een aantal knipperende LED-licht up decoratieve geest die werden gekocht van d

 • Solar Charged LED Running Light met knipperende remlicht Voor Fietsen
  Solar Charged LED Running Light met knipperende remlicht Voor Fietsen

  Dus na het onderzoeken van de wetten aan mijn gemotoriseerde fiets legaal in Californië te maken en verzenden voor de kentekenplaat, heb ik besloten om te werken aan het remlicht, terwijl ik wacht op de plaat. Na een paar dagen van te kijken naar ont

 • Mockup Template met Photoshop Smart Object
  Mockup Template met Photoshop Smart Object

  Mockup is erg belangrijk voor het ontwerp / presentatie, niet alleen voor een impressie maar om de klant een beter begrip van hoe uw ontwerp eruit zal zien in de werkelijkheid te geven. Echter, ongeacht hoe goed uw ontwerp / presentatie was, een eers

 • Knipperend Fiets LED Light met behulp van 555 w / case
  Knipperend Fiets LED Light met behulp van 555 w / case

  Dit is een project ontwikkeld tijdens onze " Taller de Inventos " (AKA augustus Build Night), gesponsord door Instructables en Jameco , dat een deel van de onderdelen voor deze instructable verstrekt. Het is een LED-licht oorspronkelijk bedoeld

 • Star Wars Night Light met Linocut en Arduino
  Star Wars Night Light met Linocut en Arduino

  Deze keer wilde ik nog een fotolijstje project te doen en opnieuw met een eenvoudige Arduino gecontroleerde LED-licht. Omdat ik spullen voor linocutting rondslingeren had, ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​handprinted patroon te verlichten. vid

 • Bouw je eigen Ambient Lighting met de Raspberry Pi
  Bouw je eigen Ambient Lighting met de Raspberry Pi

  Ik wilde een Ambient Lighting System bouwen voor mijn TV sinds ik kocht de Raspberry Pi een jaar geleden. Nadat ik eindelijk in geslaagd om de nodige bijzondere WS2801 LED strip bestelt, ben ik begonnen met het bouwen en alles ging beter dan verwacht

 • Zie Infrarood LED Light met een iPhone 4 ...
  Zie Infrarood LED Light met een iPhone 4 ...

  Oké, ik geef toe dat dit een korte en hopelijk zoet Instructable, maar stumped me tot net nu zo, ik dacht dat ik zou delen. Terug in de oude dagen, kunt u de camera op uw PDA of mobiele telefoon om te "zien" het infrarode licht dat kwam uit een

 • De 600W Wake-Up Light met Temperatuur Logger
  De 600W Wake-Up Light met Temperatuur Logger

  Dit is hier een zeer geavanceerde 24u temperatuur logger die de temperatuur elke 15 seconden registreert en dan gemiddelden het over 1min en 12mins. De 12min gemiddelde waarde wordt uitgezet op de tijdlijn op een 128x64 OLED-scherm. De 1min gemiddeld

 • Oplaadbare Bike Light met automatische schakelaar van de energiebron
  Oplaadbare Bike Light met automatische schakelaar van de energiebron

  Allereerst, excuseer mijn niet-native Engels en mijn gebrek aan professionele elektrotechniek vaardigheden. Ik zie dit als een hobby en hebben geen aanspraak perfect te zijn. Echter, als u een aantal ideeën over hoe u de instelling te verbeteren aarz