Home > Combination Lock USB Memory Stick

Combination Lock USB Memory Stick

Tags:USB
Advertisement

Combination Lock USB Memory Stick

Het probleem:
Ik heb een USB-stick met ingebouwde beveiligingssoftware, geweldig! neigt het echter een beetje onbetrouwbaar te zijn als het gaat om het gebruik van de memory stick op andere dan mijn eigen ofwel nemen leeftijden computers te krijgen geregistreerd in het of zelfs geen toegang krijgen tot het helemaal.

De oplossing:
Dus heb ik besloten dat na het ontvangen van een gratis 3D-print van de laatste wedstrijd heb ik besloten dat ik zou een combinatie van gesloten USB-stick te ontwerpen met behulp van Solidworks 3D !! Die moet hier elke dag?

Met behulp van 4 wielen genummerd 0-9 geeft mij 10.000 Combinaties !!!!!!

Hier zijn de resultaten en ik hoop dat u geniet van de stap voor stap handleiding

**** nu beschikbaar om te kopen bij Shapeways linken hieronder ****

https://www.shapeways.com/model/2558006/combination-lock-usb-flash-drive-case.html?li=aeTabs

Stap 1: USB Memory

Combination Lock USB Memory Stick

De eerste stap was het opstellen van het USB-geheugen i voor het project had gekocht, was het relatief kleine 1Gb, maar het was alles wat ik kon vinden op het moment en het is specifiek verkocht zonder een zaak met het oog op het maken van een case / container zelf , als alternatief als je nodig een grotere geheugencapaciteit jusy verwijder de zakelijke kant van de ene u eerder hebt aangeschaft.

Ik begon met het meten van de usb met een set van remklauwen en het maken van een schets van de PCB op het bovenvlak en het extruderen van het naar de juiste diepte.

Volgende aan de rechterkant vliegtuig Ik schetste het metalen gedeelte van de USB (mannelijke uiteinde) het extruderen van het ook.

Met de USB in het ene deel voltooid kon ik nu gebruiken om mijn behuizing rond het ontwerpen !!

Advertisement

Related Articles

 • Oude IPod USB Memory Stick Case
  Oude IPod USB Memory Stick Case

  Vandaag ga ik je laten zien hoe je een case te maken voor uw USB-geheugenstick met een oude iPod gebroken IPod. Stap 1: Materialen en gereedschappen Je gaat nodig hebben: MATERIAAL * Broken IPod (bij voorkeur nano) * Werken USB Memory Stick Gereedsch

 • USB memory stick herinnering cap
  USB memory stick herinnering cap

  Bijna was naar huis, terug van een klant waar ik vast een aantal problemen met de computer. Toen realiseerde ik me dat ik mijn usb memory stick in de computer van mijn cliënt had achtergelaten. Nu een moeilijke keuze moest ik, rijden terug 100 km of

 • Schedel USB Memory Stick
  Schedel USB Memory Stick

  Dit instructable zal u tonen hoe je een lekkere snelle, eenvoudige schedel usb memory stick te maken. U ontvangt een set nodig van Skull Key Caps uit Paperchase http://www.paperchase.co.uk/skulls-key-caps/invt/00503053/ Een USB-stick. Een kleine schr

 • Hoe maak je een usb memory stick formaat FAT!
  Hoe maak je een usb memory stick formaat FAT!

  Dag Allemaal! in dit instructable zal ik je vertellen hoe je een usb memory stick formaat FAT (niet FAT32) je zal nodig hebben: USB-geheugenstick (alles onder 8GB werkt) (duh) computer (duh) opdrachtprompt Grote laat de slag te gaan ps sorry voor laa

 • Usb Memory Stick Recoil Sleutelhanger II en III
  Usb Memory Stick Recoil Sleutelhanger II en III

  Ik werd ziek van het krijgen van thuis of aan het werk vinden dat ik mijn memory stick achtergelaten in de computer weer aan het andere eind van de reis. Dus ik zet het op mijn sleutelhanger. Dan werd ik gehinderd door het gewicht van al mijn sleutel

 • Steampunk USB Memory Stick (Flash Drive)
  Steampunk USB Memory Stick (Flash Drive)

  Ik wilde een steampunk stijl USB drive die robuust genoeg zouden zijn in een zak te voeren te maken en elke dag gebruikt. Veel steampunk USB-drives zien er prachtig uit, maar hebben blootgesteld gears of het gebruik vacuümbuizen die nauwelijks prakti

 • USB memory stick highlighter
  USB memory stick highlighter

  Memory stick in de schelp van een markeerstift. Ik ben afriad ik heb al gemaakt, maar ik kan u nog steeds begeleiden doorheen;) Stap 1: Wat ya gaan behoefte Je zal nodig hebben, - highlighter - USB stick - Super lijm (Araldite is het beste voor deze)

 • USB memory stick terugslag sleutelring
  USB memory stick terugslag sleutelring

  Do schade niet het risico aan op de USB-poort op de computer van uw bedrijf! Vergeet niet uw USB-stick als je naar huis gaat! Laat de dop niet verliezen aan je memory stick! Maak een stok-on memory stick terugslag recall haspel. (Update: zie ook vers

 • Embedded USB Pen Stick in Clear Resin

  Ik gebruikte om te werken als een middelbare school media technicus, waarin tranende ogen studenten me zou vinden met hun gebroken USB memory sticks. Word had gekregen rond dat ik in staat was om het ophalen van gegevens, nadat ik een student die ove

 • Upgrade een ouder Zwitsers zakmes Memory Stick 2 GB
  Upgrade een ouder Zwitsers zakmes Memory Stick 2 GB

  In dit instructable zal ik de stappen die nodig zijn om de bestaande USB-flashgeheugen PCB van een Victorinox SecureLOCK "Swiss Army Knife" Memory Stick te verwijderen en te vervangen door een grotere capaciteit USB-geheugenstick PCB (Hier gebru

 • Hoe kan ik de UMD spel te kopiëren naar de memory stick
  Hoe kan ik de UMD spel te kopiëren naar de memory stick

  In dit instructable leert u hoe het spel te kopiëren in de UMD en zet het in je memory stick in het PSP-systeem Helaas kun je alleen doen met een aangepaste firmware [CFW] Stap 1: eerste stuff 1: Zet je PSP helemaal uit en zet hem weer aan terwijl u

 • Magnetische Combination Lock Foto Safe
  Magnetische Combination Lock Foto Safe

  Waarom zou ik graag een zing lasersnijmachine winnen ... Sinds ik klein was, heb ik het nemen van dingen uit elkaar; voor jaren heb ik al op zoek naar binnen en leren van Instructables. Ik hou van het uitvinden, prototyping, het ontwerpen. Ik vind he

 • Omzetten van een oude memory stick in een databank met de overheid-grade encyption
  Omzetten van een oude memory stick in een databank met de overheid-grade encyption

  Kreeg een oude memory stick? Kreeg waardevolle bestanden die u nodig hebt om te beschermen? Ontdek hoe u uw bestanden beter dan een simpele passworded RAR-archief te beschermen; want in deze moderne tijd, kan iedereen met een goede PC te decoderen in

 • Safe handvat voor een gebroken flash memory stick.
  Safe handvat voor een gebroken flash memory stick.

  Safe handvat voor een gebroken flash memory stick, Door de vaststelling van een klein stukje van de gele sugru bij cairo hackerspace sugru bouwen 's nachts.

 • Lego USB Memory
  Lego USB Memory

  Hey, vandaag im ga je laten zien hoe je een lego USB-geheugen op te bouwen. Dit is mijn eerste instructabel. Sorry voor de slechte foto's die ik gebruikte mijn ipod touch. Sorry voor mijn slechte Engels. Engels is niet mijn eerste taal. Stap 1: Mater

 • Ingekapselde Memory Stick
  Ingekapselde Memory Stick

  Hier is hoe je een coole stijl van de memory stick te maken. De elektronica is nog goed beschermd nog zichtbaar. De memory stick is ingekapseld in extra sterke epoxy die droogt tot een ijzersterke duidelijke finish. Je zal nodig hebben: Araldite Prec

 • Houten Bar Combination Lock
  Houten Bar Combination Lock

  Dit instructable zal u door de bouw van een houten bar cijferslot. Deze bijzondere slot wordt in feite worden gebruikt om een ​​minibar koelkast veilig te wijten aan een aantal problemen met de verduistering van levensmiddelen op mijn werk. Voor een

 • TRAIN USB MEMORY ver.2
  TRAIN USB MEMORY ver.2

  TRAIN USB MEMORY vol.2 Met London Underground 1973 voorraden Ik gaf van origineel N schaal (148: 1) modeltreinen gegevens in shorty USB treinen. Gemaakt met 3D-printer (MakerBot replicator 2x) Ontworpen met Autodesk123D Ontwerp

 • Een Sgian-dubh memory stick
  Een Sgian-dubh memory stick

  Mijn zoon heeft tot het dragen van een kilt genomen en zo nodig een sgian-dubh * ( "Skene-dhu", "Skean-dhu", etc.). Hoewel het legaal is in het Verenigd Koninkrijk om een ​​sgian-dubh dragen als onderdeel van een nationaal kostuum, het