Home > Coke Top Ketting

Coke Top Ketting

Tags:juwelen
Advertisement

Coke Top Ketting

{4chains [één van de grootte van ur keuze van de ander een beetje kleiner dan de andere dan twee dezelfde grootte ongeveer 5 inches of zo]}
{3} coke tops
{Warme lijm}

u neem een ​​keten in de grootte u wenst en zet een sluiting. markeer u twee punten op en warme lijm de twee coke tops. vervolgens u ad andere keten tussen hen. dan nog een top tussen de tweede keten voeg dan de twee anderen voor een beetje bengelen = 3

dit is mijn eerste instructie. hoop dat u het leuk

Advertisement

Related Articles

 • Coke Top volumeregeling
  Coke Top volumeregeling

  Ik ben altijd op zoek naar manieren om hergebruik van de plastic schroefdoppen van flessen frisdrank, omdat ze een leuke grip hebt en lijkt perfect voor gebruik als een soort knop. Ik heb al een instructable op hoe ze te gebruiken voor de aanpassing

 • Ligfiets Trike van oude delen ** Nu Electric **
  Ligfiets Trike van oude delen ** Nu Electric **

  Mijn YouTube-video's lijken niet te laten zien op de mobiele versie. U kunt mijn YouTube-kanaal direct te bezoeken om de serie te kijken. Bedankt :) Mijn kanaal Kringloop Hacker op YouTube Hallo collega-makers! Ik ben terug met een nieuwe fiets te bo

 • Short Island Sweet Tea
  Short Island Sweet Tea

  'S avonds laat met een verlangen naar een Long Island Iced Tea, besloot ik te zoeken van de ingrediënten. Door mijn enigszins beperkt bar collectie, een Long Island was uit den boze. Maar het verlangen was er nog steeds, kon ik een vergelijkbaar dran

 • How To Turn een Oude Ketting in een Chic Halter Top
  How To Turn een Oude Ketting in een Chic Halter Top

  Bekijk meer tutorials op Grosgrain. Heeft u een oude cami of halter top dat je niet meer dragen? Heeft u een stuk van kostuum sieraden die alleen maar zit aan de onderkant van uw ketting stapel? Waarom niet doden twee vliegen in een klap en een chiqu

 • Coke Bottle top souvenirs 2 ideeën
  Coke Bottle top souvenirs 2 ideeën

  Ik zal je leren hoe je belangrijke kettingen en magneten te maken van flessendoppen. Dit instructable is zeer eenvoudige manier om een ​​goedkope souvenirs die echt lijkt te krijgen. Ik ging naar de coke museum en ze verkochten kroonkurk magneten voo

 • T-shirt van de Ketting
  T-shirt van de Ketting

  Hoe te hergebruiken of recyclen van een oude of versleten T-shirt in een ketting. Je gaat om ofwel stof schaar of rolmes nodig. (A rolmes is vrij eenvoudig te gebruiken met dit project.) Ook zult u een snijmat om uw tafelblad te beschermen nodig. Uit

 • Arduino & Neopixel Coke Bottle Party Light
  Arduino & Neopixel Coke Bottle Party Light

  Dus mijn zoon Doon ziet een zeer coole party licht gemaakt van oude cola flessen en de slissend ingewanden van Glow Sticks, en vraagt of we een voor zijn aanstaande schoolexamens Are Over Blowout PartAYYY kan maken !!! Ik zeg zeker, maar zou je niet

 • Lederen Fringe ketting
  Lederen Fringe ketting

  Als * YOU * genieten van dit instructable, neem even de tijd om te stemmen voor het! Dit Fringed ketting kan worden gemaakt met ofwel Suede Leather (mooi en zacht, dunnere kwaliteit) -OF- een gerecycleerde T-shirt voor stof !! Stap 1: Benodigde mater

 • Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting
  Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting

  Beeldhouwen de schattige Hedwig tijdens de vlucht lijkt misschien ontmoedigend, maar ik maakte dit project te worden gemaakt door zowel beginners als gevorderden klei crafters. Het maakt een zeer leuke gift voor Harry Potter fans of draag het voor je

 • Steampunk QR Code Ketting
  Steampunk QR Code Ketting

  Ik wilde een halsband die een QR-code in het had te ontwerpen. Ik dacht dat het zou een geweldig gesprek stuk en ook een geweldige manier van het geven van mijn informatie uit bij een sieraden tonen of op een feestje zijn. Ik wilde een steampunk gevo

 • Lucky star ketting
  Lucky star ketting

  In dit instructable, ik ga je laten zien hoe je een ketting met gelukkige sterren te maken. Ik hoop dat je het leuk vindt, laat het me weten wat je ervan vindt. Stap 1: wat je nodig hebt: -3 Vellen gekleurd a-4 papier -schaar -delige van string (lang

 • Turkoois en koraal ketting
  Turkoois en koraal ketting

  Ik heb altijd van ingelegde sterling zilveren sieraden uit het zuidwesten. Maar het is niet erg rendabel om te kopen wanneer op een begroting. Dus besloot ik om een ​​halsketting dat 3 van de elementen die in deze (zilver, turkoois en koraal) heeft t

 • Harry Potter Boek Ketting
  Harry Potter Boek Ketting

  Met de school start dacht ik dat ik zou een Instructable dat kinderen zou aanmoedigen om te lezen door middel van een Harry Potter ketting te maken. Je kon elk type boek te maken door het volgen van deze instructies. Volg door en ik zal je laten zien

 • Beachwear Ketting met oorbellen gemaakt met behulp van paracord
  Beachwear Ketting met oorbellen gemaakt met behulp van paracord

  Hallo vrienden, Sinds mijn eerste paracord project tot nu toe heb ik heel erg Knotty geworden ... LOL. Ik bedoel, ik heb geprobeerd en het experimenteren met knopen veel, vooral de decoratieve Ones. Ik dank aan JD van fusionknots.com voor zijn geweld

 • Aangepaste Metorite en Topaz Ketting met Oorbellen
  Aangepaste Metorite en Topaz Ketting met Oorbellen

  Ik ontdekte dat mijn beste vriend was trouwen in juli (zo spannend!). Het was een familie-only event om dingen klein te houden, maar toch wilde ik iets voor haar zelfs als ik er niet kon zijn doen. Haar financiën had haar een op maat gemaakte ring di

 • The Accidental Coke Slushy en / of explosie
  The Accidental Coke Slushy en / of explosie

  Op een dag was ik gewoon rond mijn koelkast toen ik vond deze colafles liggen in de vriezer. Ik nam het uit, het was helemaal bevroren, en ik kreeg en idee voor sommige coke slushy. Ik deed er iets aan. Ik opende het. Dan is het ontplofte op mijn gez

 • Vilt Hair Piece (of ketting).
  Vilt Hair Piece (of ketting).

  Ik heb 5 favoriete dingen .... 1. Felt (ik hou van het gevoel en de verscheidenheid van kleuren) 2. Beads (Serieus ... moet ik nog meer zeggen ??) 3. Naaigaren (ZOOOO vele kleuren en texturen ... Persoonlijk heb ik meer dan 100 kleuren) 4. Bloemen 5.

 • Uit elkaar halen van de computer vaste schijven en maak een Cool Ketting
  Uit elkaar halen van de computer vaste schijven en maak een Cool Ketting

  Nemen van elkaar een computer harde schijf van 101! Ik heb deze op TechShop Chandler, AZ. Bekijk het op http://techshop.ws Benodigde materialen: 1 - Een harde schijf. 2 - Een stuk trekkrachtketen. (Ik heb de mijne van Ace Hardware. Het is bijna 2 'la

 • Rustieke Decking en Table Top van Boomstammen
  Rustieke Decking en Table Top van Boomstammen

  Met slechts een kettingzaag, een accuboormachine, een haakse slijper en een hamer, kan boomstammen rechtstreeks uit het bos worden omgezet in fantastische oude wereld stijl rustieke platforms zoals dek en banket en kleinbedrijf tafelbladen. Moeilijkh