Home > Clay Ring Bowls

Clay Ring Bowls

Tags:klei
Advertisement

Clay Ring Bowls

Dit is een eenvoudig bowl dat iemand zou kunnen maken.

Stap 1: alles wat u nodig:

Clay Ring Bowls

Kom
Verschillende kleuren van klei (zoveel als je wilt)
rolstok
Griekenland proof papier
Blad
Nagellak of verf

Advertisement

Related Articles

 • DIY Geborduurde Clay Rings
  DIY Geborduurde Clay Rings

  Plotseling beroerte een idee, hoe het zal zijn als ik klei en borduren gecombineerd? En hier is het resultaat .... DIY Geborduurde Clay Rings.This is een eenvoudig project dat iedereen kan doen en ik hoop dat u eens te proberen ook. Stap 1: Benodigde

 • Goldie Bronze Clay ring met Naam in Runen met 16-jarige Artist-in-Residence. Je kunt het ook maken!
  Goldie Bronze Clay ring met Naam in Runen met 16-jarige Artist-in-Residence. Je kunt het ook maken!

  Goldie Bronze Clay is een vrij nieuw product, uitgebracht in 2012; veel minder duur om te spelen met- en minder moeilijk om te werken met- dan Art Clay Silver, naar mijn mening. Dit instructable gaat over "het betalen van het naar voren"; Ik ben

 • DIY Clay Rings
  DIY Clay Rings

  Hier zijn een aantal super eenvoudige klei ringen. Genieten!! Ook stuur me foto's in de comments als je dit proberen! Stap 1: Supplies 1.) polymeer klei 2.) een dikke marker 3.) schaar 4.) een oven.

 • Bowling Ball Rings
  Bowling Ball Rings

  Of je er goed in of slecht in bent, bijna iedereen geniet bowlen. Het is een tijd door te brengen met vrienden en familie, om junk food eten, om de schoenen van iemand anders te dragen, en vooral om te bowlen! Er is iets magisch over het gooien van e

 • Fruit Loops Cereal Bowl - Polymer Clay
  Fruit Loops Cereal Bowl - Polymer Clay

  Hier is een leuke kleine Fruit loops bowl / plaat die ik hou gewoon van te maken. Ik hoop dat je ervan te genieten zo veel als ik het maken ervan. Stap 1: Info Vind hier de video ============== ♦ Supplies en gereedschappen: ♦ fimo Zonnebloem Fimo Gre

 • Mini Coral Reef Ring - Polymer Clay
  Mini Coral Reef Ring - Polymer Clay

  Dit is een tutorial voor een kleurrijke mini koraalrif ring - perfect voor de zomer! materialen: Een grote bal van zand gekleurde polymeer klei Kleine stukjes van kleurrijke klei - schroot klei is perfect! Aangezien er veel fijne details, wil je een

 • Polymer Clay Woven Ring
  Polymer Clay Woven Ring

  Ik wilde polymeer klei ring te maken voor een tijdje en ik heb uiteindelijk eigenlijk één gemaakt met slechts een paar stukjes van klei kunt u een zeer leuk uitziende geweven ring maken Stap 1: Uitrol drie lijnen van klei in dit geval heb ik koos de

 • DIY sieraden - Ring Dienblad Met Polymer Clay of Fimo (met zelfstudie)

  Dag iedereen. Ring lade met polymeer klei of fimo - Vandaag zullen we sieraden te maken. Maar ik gebruik keramische deeg. Dat is verbazingwekkend en makkelijk formule (keramische deeg). In de toekomst video's :) Ik ben in de sociale media: youtube: h

 • Big Bowl Draaien: Gestapelde Ring Lamineren

  Geïnspireerd door een aantal kommen die ik had gezien, gemaakt door Michael Mode, een tijdje geleden heb ik besloten om direct in te springen in het diepe en maak deze 500 mm (19,5 ") schaal, met behulp van de verrassend eenvoudige techniek, gestapel

 • Clay Bowl Doll
  Clay Bowl Doll

  Dit is een zeer eenvoudig project, maar het bleek veel beter dan ik had verwacht. een paar jaar geleden mijn moeder en ik nam een ​​pottenbakkerij klasse, het resultaat was dit absoluut verschrikkelijk gemaakt kom. Ik heb geen gebruik voor het over d

 • Clay horloge Ring
  Clay horloge Ring

  Een horloge dat past op je vingers klonk interessant, dus ik maakte een met klei. Benodigdheden: oven bakken klei en verf of nagellak, Stap 1: Rol de klei. Snijd een strook van ongeveer 1/2 breed. Knip een driehoek vorm aan de ene kant.

 • Bowling Ball Weergave Ring
  Bowling Ball Weergave Ring

  Een goedkoop, zelfgemaakte alternatief voor de pro shop bal scherm cups. Ik gebruikte een Blij merk 1/2 cup container. Ik merkte een lijn zoals afgebeeld en knippen met een schaar. Wauw. Ik zojuist hebt opgeslagen meer dan vier dollar! Times dat door

 • Maak een Decoratieve Candle / Jar / Bowl Deksel met Polymer Clay
  Maak een Decoratieve Candle / Jar / Bowl Deksel met Polymer Clay

  Heeft u een leuke kom, pot of kaars zonder deksel? Ik do..actually Ik heb veel. Zouden ze niet beter met deksels zijn? Rechts! Dus laten we dat oplossen! Voor dit instructable, ik maakte een decoratieve deksel van polymeer klei voor mijn kaars. Ik ha

 • Clay Cat Rings
  Clay Cat Rings

  Deze ringen zijn zeer makkelijk te maken. Ze zijn schattig en chique tegelijk. Benodigdheden: Oven bak klei, verf of nagellak, permanent markers, optioneel: steentjes. Stap 1: Head Begin met een kleine bal van klei. Knijpen boven beginnen vormen oren

 • Gepersonaliseerde Faux LifeSaver Rings
  Gepersonaliseerde Faux LifeSaver Rings

  Dit is een vervolg op mijn Faux LifeSaver snoep ketting. Mijn dochter wilde dat ik haar te maken wat 'gepersonaliseerde' LifeSaver 'snoepjes' met haar naam van de school. Ik maakte een mal van de achterzijde van een redder in nood (gewoon), maakte ee

 • Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts
  Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts

  Ik kocht potjes van lokale honing om weg te geven als kerstcadeaus. Elke beer was persoonlijk naar de ontvanger annd hun favoriete items (ex. Cupcakes!) Lijst van Bears in deze Instructable Honey Jar Bear 1: fezzen zijn Koel Honey Bear Honey Jar Bear

 • Mechanische bloeiende bloem ring
  Mechanische bloeiende bloem ring

  Een massief zilveren ring die kan groeien! De ring begint als een knop, maar als de kleine knop aan de zijkant van de ring voorzichtig wordt gedraaid de zilveren blaadjes naar beneden te bewegen in koor, langzaam groeien tot een metallic bloem. Een e

 • MINIATURE Polymer Clay Coco Curry, Japanse Curry, ik mis JAPAN SERIES
  MINIATURE Polymer Clay Coco Curry, Japanse Curry, ik mis JAPAN SERIES

  Welkom op mijn nieuwe les serie: ik mis JAPAN! In deze tutorial laat ik zien hoe je een aantal miniatuur coco curry geïnspireerd platen die kan worden gelijmd aan ring bases, voor een klein beetje van de stijl te maken: PI wordt het plaatsen van een

 • Gloeiende Paddestoel Houten Ring
  Gloeiende Paddestoel Houten Ring

  Ik heb bedoeld om een ​​miniatuurversie van mijn gloeiende paddestoel nachtlampje doen voor een lange tijd. Het leven werd steeds in de weg. Tot slot, een ring wedstrijd gaf me een excuus om een ​​paar uur bezig met een project te besteden 's avonds