Home > Che Guevara Costume

Che Guevara Costume

Tags:historisch-a
Advertisement

Che Guevara Costume

Een gemakkelijk kostuum voor u types last minute. Vanavond gaan we om te feesten alsof het 1959.

Stap 1: EBay

Che Guevara Costume

Zoeken :

 1. "Che Guevara Pruik / Beret"
 2. OD Green BDU's
 3. Combat Boots
 4. web riem

Cubaanse sigaren optioneel

Advertisement

Related Articles

 • Vriendschap likeur
  Vriendschap likeur

  Hallo iedereen, hier is een experiment dat ik heb gedaan om te proberen hoe de smaak van een likeur zou kunnen worden met een van mijn favorieten doordrenkt drankjes: de stuurman. In de volgende stap zal ik voor deze drank verklaren waarom deze naam.

 • Hoe maak je een tabel (afbeelding poster met) Zorg
  Hoe maak je een tabel (afbeelding poster met) Zorg

  Kijken naar Motorcycle Dairies de andere dag, moest ik denken aan de tafel ik maakte afgelopen zomer met Ernesto "Che" Guevara's foto opgehemeld op het centrum. Dit is een stap-voor-stap voor een gebrandschilderd houten tafel met beeld op de top

 • 1 minuut snel pop-art effect [snelste en gemakkelijkste!]
  1 minuut snel pop-art effect [snelste en gemakkelijkste!]

  Welkom op mijn tweede Quick Photoshop Tip! Wat is de "Che Guevara" Effect? Che Guevara is een langdurig effect van een foto. (Dat is wat ik weet alleen, ik denk dat het kan "Silhouette" effect genoemd worden) Waarom zou ik een "Ch

 • Cheshire Cat Costume
  Cheshire Cat Costume

  Dit kostuum was zeer comfortabel en super leuk! Ik was in staat om te dansen Hallo-week weg met mijn collega Alice in Wonderland tekens (en beste vrienden). Stap 1: Benodigde materialen Voor Costume: Roze pak Paarse fiets shorts 1 yard fuzzy roze sto

 • Kus Costume
  Kus Costume

  Ik en mijn vrienden zijn van plan op het zijn KISS deze halloween, maakte ik mijn eigen Peter Criss (Catman) Costume Stap 1: Schoenen Ten eerste ben ik begonnen met wat ik dacht dat het meeste plezier, en de moeilijkste, de plateauzolen. Na het bekij

 • Fierce Worgen / Werewolf Hunter (Ranger) Costume
  Fierce Worgen / Werewolf Hunter (Ranger) Costume

  Deze inzending zal beschrijven hoe ik mijn 12-jarige zoon een worgen jager / ranger kostuum voor Halloween. Hij houdt van World of Warcraft en zijn hoofdpersoon is een worgen jager. (Worgen zijn een weerwolf-achtige soorten.) Dit project bestaat uit

 • Costume Blood
  Costume Blood

  Halloween Costume Blood Stap 1: Ingrediënten 1. Cherry Pomegranate Sugar Free Drink Mix 0,11 oz pakket van Store Brand Box, 2. Knotted & Gescheurd Fabric, 3. Water

 • Jaguar Shark Costume van 'The Life Aquatic with Steve Zissou'
  Jaguar Shark Costume van 'The Life Aquatic with Steve Zissou'

  Mijn man en broer-in-law hebben onlangs gekregen in duiken en dus zijn het kijken naar Sea Hunt, Jacques Cousteau documentaires en de Wes Anderson film, The Life Aquatic with Steve Zissou, starring Bill Murray, meerdere keren. Dus voor Halloween dit

 • "Levering Class Clown" Halloween Illusion Costume
  "Levering Class Clown" Halloween Illusion Costume

  Hallo! Als Halloween dit jaar benaderde, wilde ik een "illusie kostuum" voor de studenten te creëren op mijn school. Ik nam mijn inspiratie uit meerdere gepost op YouTube, met name de "box" kostuums. Sinds ik ben bekend als de klasse-c

 • De Defecte Mothball Costume
  De Defecte Mothball Costume

  Het verhaal achter de Costume Elk jaar, het werk van mijn moeder's heeft een Halloween kostuum wedstrijd. Terwijl ze op zoek via onze oude kostuum vrachtwagen, merkte ze dat alle kostuums rook naar mottenballen. Gekscherend, vertelde ze me dat ze dac

 • No-Naai Two-Face Costume (Lego Kids Version)
  No-Naai Two-Face Costume (Lego Kids Version)

  Mijn oudste zoon wilde zijn "Two-Face" van Batman (aka Harvey Dent) voor Halloween dit jaar. Als de acht-jarige dat hij was toen ik dit Instructable schreef, zijn belangrijkste blootstelling aan de Two-Face was de LEGO Batman Video Game. Ik zoch

 • "Jazz" Costume: Hoe maak je een Transformers maken
  "Jazz" Costume: Hoe maak je een Transformers maken

  Een van de coolste transformatoren van de G1 generatie, geuit door Scatman Crothers ... Jazz was de Bot! Ik maakte dit kostuum voor één van mijn vrienden, om voor hem uit te nodigen in onze Transformers lineup. * Een heel bijzondere shout-out naar in

 • Renaissance Kostuums - Celtic Warrior Costume
  Renaissance Kostuums - Celtic Warrior Costume

  Hallo iedereen, Al deze kostuums werden met de hand. Ik wilde wat kostuums maakte ik vorig jaar voor het Festival van de Renaissance hier in Texas met iedereen te delen. Mijn kostuum (Women's Renaissance Costume) werd volledig gemaakt uit gerecycled

 • Bjork Costume (Of "Just A Swan")
  Bjork Costume (Of "Just A Swan")

  Mijn laatste kostuum van het jaar - en het is mijn favoriet ik heb gedaan tot nu toe (. Nou ja, naast Ryuk) Who * niet * willen maken en dragen dit kooky kostuum ?? De constructie is zeer eenvoudig, maar het is vrij tijdrovend! Dus lezen over hoe het

 • Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up
  Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up

  Dit was mijn poging om een ​​Star Wars / Game of Thrones Costume mash-up te creëren voor mijn kleintje. Waarom? Omdat ik hou van beide franchises en omdat mijn zoon iets nodig om de Boba Baratheon kostuum ik maakte voor mezelf te passen. Het grote di

 • Joy Costume Inside Out!
  Joy Costume Inside Out!

  Ik ben zo opgewonden om te laten zien dit Disney Pixar Inside Out Joy Dress en kostuum! Het bleek perfect! Ik hoop dat je het geweldig vinden ook! INSCHRIJVEN VOOR DAGELIJKS'S! http://bit.ly/1GdjNAB Abonneer je op Pins and Things! http://bit.ly/1GdjN

 • Onhandig House Decorator Costume.
  Onhandig House Decorator Costume.

  Hi Again. Dit is zeer eenvoudig te doen Illusion Costume van Floating verfblik Je kan het gedaan te krijgen in ongeveer 1,5hr max Dus zet je vuile kleren, pak wat borstel en worden Clumsy House Decorator. Kinderen zullen veel plezier heb je in de gat

 • Groot Lovely Life Preserver Cardboard Costume!
  Groot Lovely Life Preserver Cardboard Costume!

  Kostuums tegenwoordig zijn duur en zijn vaak moeilijk te slaan. Voor mijn Technology klas op de middelbare school, mijn collega's en ik moest elk ontwerp en maak kostuum om deze problemen op te lossen. Onze opdracht was om een ​​marine- thema kostuum

 • Costumized Jeep Wrangler
  Costumized Jeep Wrangler

  Het is een jeep wragler dat een Costumized linker keit voor deze jeep heeft en heeft een onafhankelijke wielophanging aan de achterzijde en een afhankelijke ophanging aan de voorkant dus dat is waarom het een tent aan de voorkant. Dit is een een van