Home > Champagne Cork Darth Vader

Champagne Cork Darth Vader

Tags:leds
Advertisement

Champagne Cork Darth Vader

Deze legendarische Star Wars karakter heeft op mijn Corky To-Do lijst vanaf het begin, maar ik heb nooit de tijd om het te maken tot nu toe gehad. Dit 7cm Darth Vader Corky heeft de meest uiteenlopende (en mogelijk meest uitdagende) Corky waarschijnlijk geweest nog niet. Hier is hoe ik het deed.

Stap 1: Supplies

Champagne Cork Darth Vader

Boven zijn enkele foto's van enkele van de leveringen ik gebruikte. Ik was van plan het verzamelen van alles wat ik heb gebruikt en het nemen van een foto van alles in een keer toen ik klaar was, maar er waren zo veel verschillende dingen die ik gaf proberen om ze allemaal weer te vinden. Hoewel ik een heleboel verschillende materialen gebruikt, de meeste van hen zijn eenvoudige dingen die de meeste mensen in hun huis hebben, dus ze moeten niet al te moeilijk te vinden.

Gereedschap

 • UHU lijm
 • Schaar
 • Zwart, zilver, blauw en rood permanent markers
 • hobbymesje
 • glanzende vernis
 • Soldeerbout en soldeer
 • derde hand
 • Tang
 • warme lijm
 • Houtlijm
 • superlijm
 • klemmen
 • deeg roller
 • file
 • Schuurpapier

materialen:

 • champagnekurk
 • 3mm rode LED
 • Mini schuifschakelaar
 • geïsoleerde draad
 • Knoopcellen (ik heb ze uit een 12V accu, maar je kunt ze apart aan te schaffen als goed)
 • Kleine batterij lente
 • Doorzichtige plastic roerstaafje
 • Dikke aluminium folie (ik heb het van een wegwerp aluminium food lade)
 • Black Sculpey
 • Stukken van zwarte stof
 • Karton
 • Black rubber (van fiets buis)
 • Black schuimrubber
 • Grey kaart
 • Aluminium tape
 • kleine pinnetjes
 • Papier
Advertisement

Related Articles

 • Darth Vader Painted Purse
  Darth Vader Painted Purse

  Ik ben een zelfbenoemde Star Wars fanaat. Als onderdeel van mijn fanatisme, heb ik het verzamelen en het trekken van Star Wars-personages op upcycled portemonnees Ik heb op een van beide de vlooienmarkt of tweedehands winkels gevonden. Nogmaals, ik k

 • Darth Vader Klok
  Darth Vader Klok

  In dit instructable, ik ga je laten zien hoe je een Star Wars klok met de temperatuur weergave te maken. Dit is mijn allereerste Arduino project, dus ik ben niet helemaal familiair met het nog niet. Ik ga naar een Star Wars Darth Vader klok, die ook

 • Darth Vader medalion casting
  Darth Vader medalion casting

  Ik wilde een medaillon voor een vrienden moeder te maken want ze houdt echt van Star Wars en vooral Dart Vader. Stap 1: Het verkrijgen van de ruwe vorm Voor mijn Darth Vader medaillon (om een ​​necklacepiece krijgen) Ik heb gebruik gemaakt van een st

 • Oversized Darth Vader Paper Helm van de details
  Oversized Darth Vader Paper Helm van de details

  Ok dus ik al browsen instructables voor Darth Vader helmen voor een zeer lange tijd .. Om een ​​of andere reden dat ik alleen in staat om Bobbafett helmen, punk helmen, deadmou5e helmen, etc etc kunnen vinden .. Ik wilde een zo slecht maken, maar gee

 • Darth Vader COM Pepakura
  Darth Vader COM Pepakura

  Darth Vader COM Pepakura KIJKER. Impressão EM PAPEL 180g TIPO Couche. COLA PARA isopor. TINTA SPRAY COMUM. MODELOS FOTOGRÁFICOS - MEUS FILHOS. TEMPO gasto: DUAS semanas COM INTERVALOS. FALTA Ainda alguns Detalhes.

 • Champagne Cork Gandalf
  Champagne Cork Gandalf

  Dit is mijn vierde Instructable ongeveer Corky. Ik ben een grote fan van The Lord of the Rings, en ik keek naar het eerste deel van The Hobbit onlangs (het was geweldig), dus heb ik besloten om een personage uit LotR te maken van een champagnekurk. I

 • Talking Darth Vader Binary Clock
  Talking Darth Vader Binary Clock

  In dit instructable ga ik je laten zien, hoe je een zwart-wit beeld van Darth Vader te schilderen en breng het tot leven door het toevoegen van een binaire klok en waardoor het praten. Als je niet een grote Star Wars-fan, maak je geen zorgen kunt u d

 • Star Wars Darth Vader Make-up

  Alleen In Ur Mind: Welkom op Only In Ur Mind. Ik had net te proberen en doen een Darth Vader make-up voor de film. Het was leuk om de helm Darth Vader's maken met mijn haar. Ik zou graag opnieuw en zien of ik kon krijgen mijn haar er beter uitzien, i

 • Hoe een authentiek ogende ESB Darth Vader Helmet maken
  Hoe een authentiek ogende ESB Darth Vader Helmet maken

  Hier is een deel van de Darth Vader Costume Series. We beginnen met de helm. Stap 1: wat je nodig hebt je hebt een nodig: Darth Vader Helmet http: // http:? //www.tesco.com/direct/star-wars-darth-vader-voice-changer-helmet/515-2195.prd pageLevel = &

 • Darth Vader houtkachel
  Darth Vader houtkachel

  dacht dat ik zou delen Stap 1: Bored op het werk ... wat te doen? een middag tijdens het wachten op een baan te komen heb ik besloten om te surfen op het internet ... hebben struikelde op een foto van een ontzagwekkende Darth Vader houtkachel (toeval

 • Darth Vader Lap Quilt
  Darth Vader Lap Quilt

  Dit jaar voor Kerstmis, gaf ik mijn verloofde helemaal Star Wars themed giften. (Een van zijn favoriete sets van films). Voor iedereen anders heb ik verschillende geschenken die hun smaak afgestemd. Op een reis naar mijn lokale stoffenwinkel (Joann's

 • Champagne Cork Kerstman
  Champagne Cork Kerstman

  Nu de feestdagen zijn hier heb ik eindelijk wat tijd om een ​​Corky ik heb gepland op te doen voor maanden te maken: De Kerstman! Hoewel ik was van plan om hem veel eerder dan dit, is het nu eigenlijk de perfecte tijd voor iets zo christmassy. Uitera

 • Champagne Cork Iron Man
  Champagne Cork Iron Man

  Vrij snel daarna de nieuwe Iron Man film zal komen, dus nu dat de mensen worden steeds enthousiast over Iron Man nogmaals, ik dacht dat het zou een goed moment om een ​​Iron Man Corky maken. Toen ik mijn Iron Man gepland ik niet wil hem gewoon net al

 • Intro te ontwerpen Les: Create A Paper Mache Darth Vader Tin Can Math Game
  Intro te ontwerpen Les: Create A Paper Mache Darth Vader Tin Can Math Game

  Ik heb gewerkt aan een les voor mijn studenten ontwerpen en creëren een papieren mache hoofd rond een blikje dat kan vervolgens worden gebruikt om een ​​wiskunde spel te spelen op school of thuis. De materialen zijn goedkoop en het eindproduct niet a

 • Darth Vader Robot
  Darth Vader Robot

  In deze Instructable gaan Im om te laten zien hoe ik mijn 3D Printed Darth Vader hoofd robot gemaakt met behulp van de MakerClub Hornet bestuur en ontwikkelomgeving. De robots hoofd kan kant verplaatsen naar de andere kant en je kunt de intensiteit v

 • Darth Vader kostuum mod
  Darth Vader kostuum mod

  Mijn vrouw kreeg ik een goedkope Darth Vader kostuum van Target om de hand uit snoep op Halloween. Hij smeekte om te worden modded! Deze maakt gebruik van een BS2 en een aantal LED's om een ​​goedkoop kostuum rad te maken. De wijk kinderen vonden het

 • Champagne Cork Yoda
  Champagne Cork Yoda

  Hoewel het was altijd op mijn to-make lijst, zou ik waarschijnlijk nooit hebben dit gedaan als het niet voor alle mensen om te vragen nadat ik de Darth Vader Corky Instructable gepubliceerd. Het maken van Yoda was veel meer moelijk dan het maken van

 • Samurai Darth Vader Kostuum.
  Samurai Darth Vader Kostuum.

  Dit is een Samurai versie van Darth Vader wat ik wilde doen na het zien van een fan art versie van het idee. Er is niet veel dingen die je moet kopen, maar ze helpen als je ze kunt krijgen. Mijn voornaamste reden voor het aanbrengen van deze hier is

 • Het maken van BIG lego Darth Vader
  Het maken van BIG lego Darth Vader

  Allereerst moet ik zeggen: dit is niet mijn idee. Het idee is afkomstig van deze kerel http://www.instructables.com/id/Giant-Lego-Darth-Vader/. Ik dacht dat het ziet er geweldig en ik besloot om het te maken. Mine is een beetje kleiner ongeveer 26 cm