Home > Cayenne Triggers en waarschuwingen

Cayenne Triggers en waarschuwingen

Tags:arduino
Advertisement

Cayenne Triggers en waarschuwingen

In mijn vorige project Ik gebruikte de zoemer alleen voor signalering purpose.But in deze heb ik aangepast en in een cayennepeper en waarschuwingssysteem met behulp van je cayennepeper app kun je de exacte scenario van your.Wherever Get maakte je ga je alleen maar wil om te schakelen op de trekker en u kunt monitoren in uw cayenne app.If iets verkeerd gebeurt in uw huis, zal het meldingen naar you.No behoefte aan een extern apparaat die nodig zijn om te waarschuwen.

Stap 1:

Cayenne Triggers en waarschuwingen

Advertisement

Related Articles

 • Inbraakalarm
  Inbraakalarm

  Over dit project Ik heb onlangs maakte een inbreker alarm voor de Cayenne wedstrijd die zou aanzetten de zoemer, licht en een waarschuwing in geval van een gedetecteerde beweging. Wat Connected Zoemer LED Raspberry Pi Model B IR-sensor als digitale i

 • automatische fan
  automatische fan

  Over dit project Dit zou blijken op de tafel ventilator (of een dc ventilator in mijn geval) als iemand de kamer binnenkomt en me ook op de hoogte via email.The pi zal een digitale ingang van de IR-sensor te krijgen en zet de ventilator aan Wat Conne

 • Smart Vuilnisbak - voor een Smart City
  Smart Vuilnisbak - voor een Smart City

  Overflowing vuilnisbakken hebben een andere bron van zorg geweest voor de bewoners in ontwikkelingslanden. Met de toename van de bevolking, is het scenario van de hygiëne met betrekking tot het beheer van afvalstoffen enorm vernederend. Met de reeds

 • Cayenne & Raspberry Pi ivd Simple
  Cayenne & Raspberry Pi ivd Simple

  Cayenne is een app voor smartphones en computers die u toelaat om de Raspberry Pi en binnenkort ook de Arduino controle door het gebruik van een elegante grafische interface en een solide mooie communicatieprotocol. De kenmerken zijn: Toe te voegen e

 • Ivd PiRadio / Alarm met behulp van Cayenne.
  Ivd PiRadio / Alarm met behulp van Cayenne.

  Hi again! Deze keer ben ik hier om u te presenteren een zeer eenvoudig project, maar een erg grappig is. Twee jaar geleden, toen ik mijn eerste Raspberry Pi hebben gekocht, had ik een Internet PiRadio waar ik naar een aantal buitenlandse radio kon lu

 • Hoe maak je een ROBOSAPIENS Robot Met Cayenne ivd controle
  Hoe maak je een ROBOSAPIENS Robot Met Cayenne ivd controle

  Hoi! Im Neoxelox en ik zal u laten zien hoe u een ROBOSAPIENS robot met Cayenne ivd beheersen! Wij hebben nodig: - Cayenne Account - Infraroodzender (de mijne is KEYES infraroodzender) - Arduino board (uiteraard) - Arduino ethernet shield (de mijne i

 • Hoe u uw blinds met Cayenne ivd controle en maken een Sun Natural Wekker
  Hoe u uw blinds met Cayenne ivd controle en maken een Sun Natural Wekker

  Hoi! Ik ben Neoxelox, en vandaag zal ik u laten zien hoe u uw BLINDS bedienen (Pull up / down en stop) met Cayenne ivd, en met zijn schema manager maak Zon natuurlijke wekker! Wij hebben nodig: - Cayenne acccount - Infraroodzender (Mine is KEYES infr

 • Voel de warmte met Arduino en Cayenne
  Voel de warmte met Arduino en Cayenne

  In mijn huis zijn er verschillende soorten warmtebronnen en ze zijn onafhankelijk van elkaar en geen van hen worden geregeld, dus het is echt moeilijk om een ​​constante kamertemperatuur te houden. Daarom heb ik besloten om een ​​gereglementeerde war

 • Cayenne Temperature Monitor
  Cayenne Temperature Monitor

  Temperatuur monitor kan nuttig zijn om de kamertemperatuur van uw huis te voelen zijn en op basis van het temperatuurniveau AC of ventilator kan worden in- / Wij verschepen kan niet in staat om de temperatuur te meten zonder enige vertoning of instru

 • Hoe kan ik een universele afstandsbediening van de TV met Cayenne ivd maken
  Hoe kan ik een universele afstandsbediening van de TV met Cayenne ivd maken

  Hoi! Ik ben Neoxelox! In dit project zal ik laten zien hoe u uw mobiele telefoon in te schakelen om een ​​universele afstandsbediening van de TV met Cayenne ivd APP! Wij hebben nodig: - Cayenne Account - Arduino (uiteraard) - Infraroodzender (Mine is

 • Aansluiten LinkIT ONE naar Cayenne
  Aansluiten LinkIT ONE naar Cayenne

  Omdat de inheemse GPIO van Raspberry beperkt zijn, heb ik besloten om te proberen met behulp van Arduino, maar om verbinding met het internet had ik geen wifi schild alleen Ethernet, maar had niet genoeg kabel om de Arduino aansluiten op mijn modem,

 • Cayenne op Raspberry ivd Light Room
  Cayenne op Raspberry ivd Light Room

  De antefact is een nieuwe kamer zonder licht, een grote knutselen met kledingkast, en de wens om een ​​ivd apparaat dat ik buiten mijn huis kan gebruiken. Voor het Internet of Things "smaak" Ik gebruik Cayenne . In deze kamer wil ik een verborge

 • Ivd Water Control en Monitor gebruik NodeMCU & Cayenne
  Ivd Water Control en Monitor gebruik NodeMCU & Cayenne

  Ik zal proberen om ivd water control te maken en kan het toezicht op het gebruik van Cayenne. De klep zal sluiten wanneer het water hoogste niveau van de sensor bereikt. Dit project is om altijd ervoor te zorgen dat het water reservoir in volle toest

 • PiFi Controller - Pi Hotspot controle met behulp van Cayenne App
  PiFi Controller - Pi Hotspot controle met behulp van Cayenne App

  Tijdens een community event, het grootste deel van de tijd aanwezigen wilt toegang tot internet te hebben. Toch is het handig om toegang tot internet hebben, maar het moet onder bepaalde omstandigheden worden beperkt. Meestal zijn de speech sessies z

 • Sluit Wireless deurbel naar Cayenne
  Sluit Wireless deurbel naar Cayenne

  Sluit ik mijn draadloze deurbel naar Cayenne, wanneer iemand ringen - Cayenne stuur dan een SMS. Stap 1: Dit is de timer boord Timer heeft een hoge waarde voor '30.

 • Arduino YUN + Cayenne = kwaliteit van het licht
  Arduino YUN + Cayenne = kwaliteit van het licht

  Ik heb een Arduino YUN en het nieuwe ivd platform Cayenne gebruikt voor het bewaken van de hoeveelheid en de kwaliteit van het licht. Ik heb een vriend die opgroeit chilipepers. Hij praat me over het belang van temperatuur, licht en pH van de bodem.

 • Eenvoudige ivd stopcontact met Standalone ESP8266 en Cayenne
  Eenvoudige ivd stopcontact met Standalone ESP8266 en Cayenne

  Hallo, ik ben newbie op de programmering en dit is mijn eenvoudig project om slimme schakelaar (stopcontact) voor de lamp met behulp van ESP8266 als standalone met een kleine aanpassing te maken. Het spijt me voor mijn slechte Engels. Ik ben Indonesi

 • RGB LED kleuren Switcher Van Cayenne App
  RGB LED kleuren Switcher Van Cayenne App

  In dit mijn eerste project met Cayenne App, ik streven naar een Led RGB besturen om kleurencombinaties te geven. Terwijl de Cayenne App is een extra module (gewoon kopen in een paar weken) aan een analoge uitgang (PWM) te controleren, heb ik geprobee

 • Gemakkelijk Arduino ivd Met Cayenne
  Gemakkelijk Arduino ivd Met Cayenne

  Dit is mijn eerste keer een eenvoudige Arduino ivd (internet van dingen) project met Cayenne, voor het besturen van een LED & monitoring analoge waarde van een potentiometer. Geen behoefte aan een ivd board (Intel Galileo, Intel Edison, Arduino Yun,