Home > Caveman Tramming Bar voor Mill

Caveman Tramming Bar voor Mill

Tags:gereedschap
Advertisement

Caveman Tramming Bar voor Mill

Ik maakte het in TechShop !

Dit is slechts een quick and dirty project dat ik gemaakt om toe te voegen aan mijn gereedschapskist. Bij het werken met freesmachines die koppen die kunnen knikken en kantel hebt, is het belangrijk om te controleren dat het hoofd haaks op de tafel elke keer in een tijdje. Ze kunnen af ​​en toe bewegen als gevolg van trillingen en je weet niet wie het gebruikt voor je! Dit moet gebeuren in het bijzonder voor belangrijke bezuinigingen.

Bij TechShop leveren zij een super handige tramming ring. Het is een ring met drie poten die zit op de juiste freesmachinetafel via bankschroef met precisie geslepen oppervlakken aan de boven- en onderkant van de voeten. Op deze manier kun plaatst de ring op de tafel, om ervoor te zorgen dat er geen chips eronder gevangen, en veeg de bovenkant van de ring met een indicator. Als de arm die de indicator is stabiel, zullen alle niet haaks staat weergegeven als een verschil in de lezing aan weerszijden van de ring (x- en y-as).

TechShop heeft ook 2 goede indicator houders voor dit doel in de kast, maar ze zijn allebei "fancy" en ik dacht dat ik zou laten zien jullie hoe je een eenvoudig te maken. Op die manier iedereen daar met een molen, maar niet de fancy stuff iets makkelijk te maken die boete werkt met vermelding van de tafel te hebben.

Ik noemde dit de "Caveman" bar, want dit Instructable gaat me het snot verslaan uit een stalen staaf. : D

Stap 1: De.

Caveman Tramming Bar voor Mill

Ik ben begonnen met een stuk van 5/8 1018 bar teruggebracht tot een juiste lengte. Na meting van de de ring en het toevoegen van een weinig voor de curve en "stem", voegde ik een beetje meer dus ik kon het trimmen op lengte na het buigen.

De stam van de indicator ik wil vasthouden is 3/8 "diameter (in principe standaard). Dit moet ik vertrekken 1/8" per zijde toen ik het gat door de bar van de indicator te boren. Genoeg om een ​​beetje buigen, maar niet zo dun dat veroorzaakt problemen bij de bewerking.

Stap 2: Laat de bar, die de baas is.

Caveman Tramming Bar voor Mill

klem net de bar in een stout ondeugd, dat is goed gemonteerd (geschroefd!) om een ​​stout tafel. Zorg ervoor dat je het vast te klemmen met voldoende hangende onder de kaken, zodat je niet tandafdrukken krijgen in de regio die u zal zetten in een spantang.

Ik deed deze koude, omdat ik niet een zaklamp hadden, maar als je niet een grote jongen of meisje, zul je er een wilt. Net verwarmen het gebied boven de bankschroef kaken van een zachte plek te creëren, zodat de bar bocht gemakkelijker.

Je zou ook gewoon laten de bar lang, waardoor u een grote hefboom om mee te werken, maar aangezien ik niet met behulp van een zaklamp Ik dacht dat ik zou gaan naar de hamer toch. Als je een zaklamp, laat de bar lang en doe het op de gemakkelijke manier met een warme bocht. ;)

Met behulp van een 2.5lb hamer van de muur, ik zonder pardon sloeg de teer uit de bar. 5 pond zou beter zijn geweest, maar de lichtere gewicht eigenlijk alleen bedoeld "behoefte aan meer snelheid". Ik moest het op recht en opnieuw draai de bankschroef op gezette tijden, maar over het algemeen duurde slechts ongeveer 5 minuten met weinig pauzes. Resultaten hierboven afgebeeld.

Dit soort project is uitstekend op je te vertellen of u terug in de sportschool zou moeten krijgen.

Ik wil zeker terug in de sportschool te krijgen.

Stap 3: Cleanup en check.

Caveman Tramming Bar voor Mill

Eerste foto toont hoe ik een nek toegevoegd om zich te ontdoen van de kaak merken en een duidelijke "klem hier" regio op de stam.

Tweede foto toont de functie inderdaad nog genoeg straal om de klus te klaren.

Ik weet niet zeker waarom ik de hoek koos, achteraf gezien een normale 90 * zou beter zijn geweest, maar ach.

Stap 4: Het boren.

Caveman Tramming Bar voor Mill

Ik gebruik geen boor persen veel, dus ik gebruikte een hier voor een beetje oefening. Probeer nooit dit één zonder een gemonteerde bankschroef als een kolomboormachine of een molen.

Na een snelle opnieuw te meten van de ring en een harige oogbol voor de indicator, ik markeerde de juiste plek op de balk, gemonteerd in de bankschroef, en het centrum geboord.

Het maken van dit gat recht en gecentreerd nodig een beetje hulp met een bestand. Na centrum boren, als de spiraalboor wil te lopen het centrum, stoppen en voorzichtig beginnen het indienen van afstand de "hoge kant" (spoelen en te herhalen) totdat de boor recht wordt gestart.

Een snelle trim en Bevel getoond in de tweede pic en verder naar de leuke dingen!

Na dit te doen met de jobber lengte bit en de iets slordige kolomboormachine spindel, ik heb ik besloten toch graag schroef machine boren en Bridgeports beter. : D

Stap 5: Collet Blocks!

Caveman Tramming Bar voor Mill

Voor deze volgende bit, zal ik met behulp van 5C Collet blokken. Voor degenen onder u niet vertrouwd, deze dingen zijn super handig.

Eerste foto toont de blokken (een plein, een hex) aan de rechterkant, en de kraag sluitingshendel (dingetje) en moeren aan de linkerkant. U gebruikt een moer om de kraag te sluiten als je de ruimte, en de hefboom dichterbij als je gaat te openen en sluiten van het een heleboel nodig.

De tweede foto toont een 5C spantang. Deze komen in een aantal verschillende formaten en kan zelfs houden de niet-ronde vormen als je de juiste spantang voor. Net als R8 spantangen, deze hebben slechts een klein afsluitende range en hou niet van dingen die niet perfect passen. Niet ooit proberen om deze te gebruiken om dingen die niet erg nauw passen in de kraag te houden. Je kan gemakkelijk de vingers te buigen naar binnen of deuk een gezicht. Deze beide betekenen de kraag is nu junk. Voorkomen.

Mijn bar gemeten prima van grootte en rondheid, met uitzondering van de hamer merken. Oeps. 10 extra minuten met een fijne vijl, schuurpapier en remklauwen moest het terug naar een Collet vriendelijke vorm. Behalve enkele dalen, maar ze waren niet groot genoeg om een ​​probleem veroorzaken.

Stap 6: Vise niet recht te zijn op de tafel.

Caveman Tramming Bar voor Mill

Dit is de reden waarom kraag blokken zijn handig. U kunt het plein een recht in de bankschroef pop en gemakkelijk te snijden functies die 90/180 graden uit elkaar liggen. De hex blok doet 60/120/180 graden. Twee, drie, vier en zes side objecten zijn eenvoudig en snel.

Hier Eyeball Ik compensatie van de bankschroef, gemalen een schroef plat, knipte het blok, compensatie van de bankschroef de andere kant op, gemalen een plat, en boorde een gat. Goede Tijden.

Wees vriendelijk voor wie gebruik maakt van de molen na en gebruik een indicator in de spil opnieuw vierkant de bankschroef.

Stap 7: Collet blokken zijn niet alleen voor de molens.

Caveman Tramming Bar voor Mill

Dan, zonder het losmaken van het blok, nam ik het over aan de verticale bandsaw en snijd een gleuf. Als u niet beschikt over een verticale lintzaag hebben, voorzichtig hacksawing werkt prima, en herinnert u over de fitnessruimte weer. : D

Doe geen bankschroef kaak merken in de kraag blokken, dat wel. Dat is gewoon dom.

Stap 8: Huzzah!

Caveman Tramming Bar voor Mill

Een beetje opruimen op de klemoppervlakken in orde was voor een goede werking. Een strook van schuurpapier, schoenpoets stijl, verkleed de steel mooi, en het verpakken van een kortere beetje rond een plug schoongemaakt de indicator monteren gat mooi.

Een paar van schroefdraad bits van de ijzerhandel en ze werkt!

Met de molen in de neutrale stand en de bar gemonteerd in een vinger strak 5 / 8s R8 Collet, de indicator zwaait vrij in een Rock Steady manier helemaal rond de ring. Niet slecht voor 5 dollar waard. Vergeet niet, voor dit soort operatie het belangrijkste onderdeel is om nauw samen te koppelen van de indicator lichaam om de as as. Al het andere is gewoon pronken. ;)

Ook niet vergeten om de grond oppervlakken van de tramming ring niet aanraken, ze zijn onvoltooide gietijzer en vingerafdrukken maken ze roestig.

De molen was om volledig uit de tram, BTW.

Advertisement

Related Articles

 • Indian Larry Sissy Bar voor een Beach Cruiser.
  Indian Larry Sissy Bar voor een Beach Cruiser.

  Dit is hoe ik maakte een aangepaste sissy bar voor mijn beach cruiser. De cruisers ontwerp verliet het spatbord zeer flexibel en er was geen plaats voor een achterlicht. Ik gebruikte aluminium gordijnrail aan de sissy bar te maken. Het is goedkoop ge

 • Pull-up bar voor de deur
  Pull-up bar voor de deur

  Mijn zes jaar oude zoon wilde een pull-up bar voor zijn deur. Commerciële degenen waren ongeveer $ 20, en dat zou hebben opgegeten zijn spaargeld. Dus maakten we één op de multiplex en een plug. Let op: Mijn zoon weegt 44 pond. Als je het maken van e

 • Parallel Bars voor Gymnastiek en Lichaamsgewicht Oefening
  Parallel Bars voor Gymnastiek en Lichaamsgewicht Oefening

  Ik ben betrokken geweest bij gewichtheffen al geruime tijd nu, en besloot om gymnastiek te nemen in mijn training is van plan om de sterkte functionaliteit te verhogen. Deze brug met gelijke leggers zijn eenvoudig te maken en zijn vrij goedkoop, kost

 • Installeer iJDMTOY LED Light Bar voor 2006-2008 Ford F-150
  Installeer iJDMTOY LED Light Bar voor 2006-2008 Ford F-150

  Als u op zoek bent naar een LED-lichtbalk te monteren op je lagere bumper op uw 2006-2008 Ford F-150 zoek dan niet verder. Dit iJDMTOY Ford F-150 LED-licht bar met lagere bumper grill mount is perfect voor mensen die op zoek te vullen die ruimte in h

 • Supersterke kleren opknoping bar voor uw kast, op een begroting
  Supersterke kleren opknoping bar voor uw kast, op een begroting

  Dit is een vrij snelle en gemakkelijke oplossing om uw kast te upgraden met een supersterke kleren hangen bar. We hebben besloten om dit te doen wanneer de bestaande rooster en hanger bar systeem stortte off van de muur vlak voordat we gingen naar be

 • Grote Boring Bar voor Turning Wood Hollowforms
  Grote Boring Bar voor Turning Wood Hollowforms

  Ik heb een captive-bar uitholling rig voor mijn hout draaibank, dat is uitgerust met een "diameter saaie bar 3/4. Dit is geschikt voor de meeste taken, maar ik wilde de mogelijkheid om diepere schepen hol. Dit vraagt ​​om een ​​grotere boring bar! du

 • Bouw een Lock Bar Voor een glazen schuifdeur
  Bouw een Lock Bar Voor een glazen schuifdeur

  Glazen schuifdeur sloten zijn kwetsbaar en een manier om de veiligheid te verhogen inbraak is een deur bar toe te voegen. Ik creëerde een aantal goedkope bars met behulp van een 3D-printer en een lengte van pvc pijp. materialen: (2) 3D geprint ABS Ba

 • T-Bar voor de Auto
  T-Bar voor de Auto

  Niets verwijdert de illusie van mannelijkheid, zoals de blootgestelde top van een string ... Dit zal u toelaten om de taaie uit iemands voertuig overnemen. Werkt vooral goed op een werk truck ... Stap 1: U moet Je moet in staat zijn om te naaien Je z

 • Zelfgemaakte baby Ruth Candy Bars
  Zelfgemaakte baby Ruth Candy Bars

  Baby Ruth candy bars zijn als Snickers met een dubbele dosis van pinda's - waardoor ze mijn favoriete candy bar veruit. Het kan niet beter dan nougat, karamel, pinda's en chocolade te krijgen. Nu kun je de baby Ruth thuis - en laat me je vertellen, d

 • Hoe maak je een Dana Spicer transmissie weer op te bouwen voor een Lil 'Gasser 7 1/2 "gauge 1 1/2" schaal locomotief
  Hoe maak je een Dana Spicer transmissie weer op te bouwen voor een Lil 'Gasser 7 1/2 "gauge 1 1/2" schaal locomotief

  Deze 'baar' neemt u mee door de stappen om uit elkaar te halen, te repareren indien nodig, verpakken en weer in elkaar zetten een kleine FNR transmissie voor een kanonskogel schaal ride-on locomotief wordt aangedreven door een kleine benzinemotor. De

 • Twix Cookie Bars
  Twix Cookie Bars

  In dit Instructable, zal ik je leren hoe je lekker Twix Cookie Bars maken. Deze smaken net als de real thing! maar ze zijn nog groter! We gaan deze Twix cookie-bars vanuit het niets met behulp van eenvoudige ingrediënten maken. Het is een vrij eenvou

 • Reparatie gebroken Pry-bar
  Reparatie gebroken Pry-bar

  Enige tijd geleden, ten minste twee jaar, één van de koevoet-bars ik voorstander brak, waarschijnlijk van misbruik. Dus onlangs heb ik eindelijk nam de tijd om het project van het herstel te pakken. Want waarom zou ik gooi iets weg die ik kan oplosse

 • pallet Bar
  pallet Bar

  Voor de dag van de vader wilde ik mijn vriendje met iets onverwachts en speciale verrassing (niet leuk dat we allemaal kunnen genieten noemen!) Omdat we hadden het over het kopen van een bar voor de buitenruimte, maar ze waren allemaal zo duur Ik kee

 • How To Butterfinger Bars Bak
  How To Butterfinger Bars Bak

  Hoe om de beste Butterfinger Bars voor alle gelegenheden te maken. Door: Kathryn Franc, Shelby Montgomery, Arthur Luoto en Daniel Spradlin Het volgende recept zal ongeveer 32 Butterfinger Bars maken. Lijst van ingrediënten Laag 1: 2 vierkante ongezoe

 • S'mores Bar Party

  S'mores zijn de beste bij het kamperen dus heb ik besloten om samen een s'mores bar voor afgelopen weekend kamperen met vrienden te zetten! Enjoy: P Er is niets dat ik kijk ernaar uit om meer dan het maken van een aantal heerlijke s'mores wanneer gaa

 • Maak je eigen Mini-LST Sway Bars
  Maak je eigen Mini-LST Sway Bars

  Hier is een snelle en eenvoudige manier om een ​​paar dollar op te slaan op uw eigen Mini-LST sway bars te maken. Dit kan ook gebruikt worden om slingeren bars voor andere rc's ook. Wat heb je nodig: Kleerhanger (een soort staaf die zal werken) Puntt

 • bar naar huis met teruggewonnen bowlingbaan bar top
  bar naar huis met teruggewonnen bowlingbaan bar top

  De droom. Ik heb gedroomd van het bouwen van mijn kelder bar voor ongeveer 10 jaar. Mijn vrienden hebben allemaal me hoorde zeggen: "Ik ben bezig met mijn bar ... bla bla bla" omdat mijn jaren '20. Ik heb het bouwen van onderdelen te gaan in de

 • Bosbessen en yoghurt Haver Bars
  Bosbessen en yoghurt Haver Bars

  Deze blueberry bars zijn een geweldige traktatie (*>. <) Bespaar geld door het vervangen van winkel gekocht snackbars, waarvan de meeste zijn geladen met suiker en additieven, met je eigen zelfgemaakte gezond alternatief! Ok, kun je overslaan de top

 • Maak een Branding Iron voor Barbecue Steaks
  Maak een Branding Iron voor Barbecue Steaks

  Hallo en welkom op mijn Instructable. Ik was onlangs de opdracht om een ​​vuurplaats te maken voor een zeer oude vriend, en ik wilde het project voor hem personaliseren. Ik kwam op het idee van het maken van een branding ijzer voor het aanbrengen van