Home > cat kachel PT2 windscherm en potholder

cat kachel PT2 windscherm en potholder

Tags:camping
Advertisement

cat kachel PT2 windscherm en potholder

Hier is een kachel gemaakt van een koffie kan en verwarmd met kat kachels.

Stap 1: materialen en gereedschappen

cat kachel PT2 windscherm en potholder

Grote koffie kan

Kapstok

Koper of staaldraad ..

GEREEDSCHAP

Tinsnips

Tang

Draadsnijders

een markeerstift

Boormachine met 1/8 bit

Advertisement

Related Articles

 • TIN CAN ALCOHOL STOVE
  TIN CAN ALCOHOL STOVE

  Hallo mensen. Vandaag maakten een Trangia alcohol fornuis (brander) afslaan. Het duurde ongeveer 2 uur (meer dan 2 dagen) maken. en kost ongeveer een dollar aan jb lassen epoxy. alle andere items waren scrounged / gerecycleerd. voordat we beginnen me

 • Alcohol kachel setup
  Alcohol kachel setup

  Na mijn laatste instructable uitleggen hoe je een alcohol kachel uit oude blikjes maken dacht ik dat het goed zou zijn om mijn volledige setup te delen. Ik heb gelezen talloze vergelijkingen voor zelfgemaakte kachels als deze om te winkelen gebracht

 • De DON Stove - Alcohol Kachel
  De DON Stove - Alcohol Kachel

  De D urable O bvallate N emophilist Stove ..... Of het kan gewoon staan ​​voor mijn naam. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ** Niet doen! Er zijn scherpe randen en u

 • Pepsi blikje kachel
  Pepsi blikje kachel

  zodat het past in elke zak kook water in minder dan twee minuten houden je warm en het maakt een groot licht backpacken stove.the pot brandstof en voorruit kan niet passen in de zakken :( Ik heb niet met dit kom ik zag een bij scouts en dicided een i

 • Alcohol kachel en stand
  Alcohol kachel en stand

  Alcohol kachel en stand Ik vond een aantal plannen en foto's van alcohol kachels online een paar jaar terug. En na verschillende pogingen van het maken en het gebruik van kachels van andere mensen, ik eindigde met deze combinatie van ideeën in mijn '

 • Remote Control Cat Harness
  Remote Control Cat Harness

  Ja, de titel leest het goed. Maak je geen zorgen, werden geen katten geblesseerd tijdens het maken van dit project. Katten zijn leuk in hun eigen recht, maar dit is 2014! Is het niet eens tijd dat we brachten katten in de moderne tijd? En door te bre

 • Cat Tardis
  Cat Tardis

  Ik besloot op een dag op het werk dat nodig is een jonge Whovian collega van mij om haar eigen TARDIS te hebben. Ik had al een bijna volledige schaal versie gebouwd voor mezelf (sorry, geen Instructable daar), dus ik was al bekend met het ontwerpproc

 • Kartonnen Cat House
  Kartonnen Cat House

  Een jaar geleden had ik de eer om een ​​Uitgelicht auteur op deze site. Eén van de vragen die ik gevraagd werd in het interview ging over de volgende grote project ik van plan om te maken. Mijn antwoord was "een bed voor mijn kat". Eigenlijk, mi

 • Musical viool Cat / Wolf Ears!
  Musical viool Cat / Wolf Ears!

  Dit hoe je Cat / Wolf oren te maken voor concerten, feesten en nog veel meer! Stap 1: Materialen - Foam (bed foam is prima) - hoofdband - Paint kleur (en) van uw keuze - Heet lijmpistool - Schaar - Föhn (optioneel)

 • Super Dunne Alcohol gestookte kachel
  Super Dunne Alcohol gestookte kachel

  Dit is een super dunne alcohol gestookte kachel die past in uw zak. Hiermee gevuld tot boven, brandt gedurende 20 min., Of hebben een halve liter soep koken 3 personen. :) Stap 1: Get The Materials. Alles wat je nodig hebt is: Een frisdrankblikje Sau

 • Best Cat krabpaal Ever en kat Gewichtsverlies Device
  Best Cat krabpaal Ever en kat Gewichtsverlies Device

  CW Eerste Bogus Theory of Cats ... Watching kat gedrag door de jaren heen, heb ik gemerkt dat ze krassen niet alleen om hun voeten en klauwen buigen, maar die eigenlijk graag hun schouders op te rekken en de rug, met behulp van hun klauwen als hefboo

 • Kachel gecontroleerd door digitale thermostaat
  Kachel gecontroleerd door digitale thermostaat

  Dit instructable laat zien hoe u een gebruik uit de kast digitale programmeerbare thermostaat op een goedkope kachel te beheersen. De meeste goedkope kachels hebben helaas alleen een analoge knop om de temperatuur grof te stellen; zelfs de chicste mo

 • KITT Cat Neopixel Plushie
  KITT Cat Neopixel Plushie

  Noodzaak om snel een cadeau voor iemand speciaal op uw boodschappenlijstje te maken? Het zou nog specialer zijn als je dit in kit-vorm gaf, zodat die persoon elektronica en naaien tegelijkertijd kunnen leren. Welke betere manier om de elektronica dan

 • The Tower Cat
  The Tower Cat

  Hallo, welkom op mijn allereerste Instructable! Enige tijd geleden heb ik besloten om te bouwen The Cat Tower. Het is een hybride van kat krabpaal en toren. Om iets dergelijks (ik zeg iets dergelijks, omdat je het gemakkelijk kan aanpassen om het com

 • Cat Licker
  Cat Licker

  videolink Mijn inspiratie komt uit Lickety Stik of een soortgelijk product dat ik kocht. Het is een deodorant vormige fles met jus binnen dat je ondersteboven houden om laat uw katten hebben een traktatie. Hoewel het een geweldig product dat ik aan z

 • Een noodsituatie persoonlijke pocket kachel
  Een noodsituatie persoonlijke pocket kachel

  U kunt een noodsituatie persoonlijk zak en super kachel ultralight backpackers, nemen op basis van low tech CFV (capillaire kracht Vaporizer) technologie, met de volgende materialen: 1. een lege soda kan voor de pot een ander type kan willen een vegg

 • PVC Cat Hangmat met Speelgoed
  PVC Cat Hangmat met Speelgoed

  PVC Cat Hangmat met Speelgoed In dit Instructable, zal ik laten zien hoe je een PVC Cat Hangmat (cat bed) te maken met speelgoed. [Video bekijken] de kat van mijn zoon is erg lief en vrienden te maken met niemand, maar ik voelde dat hij een beetje be

 • Geautomatiseerde / Voice Activated Cat Feeder
  Geautomatiseerde / Voice Activated Cat Feeder

  Ik voer mijn kat meerdere malen gedurende de dag. Als ik zou het hoofd de deur uit, zou ik vaak merken dat haar bakje leeg was. Ik wilde de mogelijkheid om haar snel en gemakkelijk te voeden elk moment nodig is. Ik heb meerdere Amazon Echos (Echoes?)

 • Kachel van vaten
  Kachel van vaten

  Ik bouwde deze kachel in 2010 en ik heb gebruik het sindsdien. Stap 1: Het snijden en lassen Eerste gemodificeerde ik de vaten. Stap 2: Het snijden en het plaatsen van stenen Vervolgens sneed ik en legde de stenen. Stap 3: Klaar voor verwarming Het w