Home > Carli Bybel Palette Tutorial - Bronze Goddess

Carli Bybel Palette Tutorial - Bronze Goddess

Tags:schoonheid
Advertisement

Carli Bybel Palette Tutorial - Bronze Goddess

Dus deze look is zeer geschikt voor overdag 's nachts gewoon altijd.

Ik heb ook verbonden met een video laat zien hoe ik dit gemaakt

Stap 1:

Carli Bybel Palette Tutorial - Bronze Goddess

Dus eerst Ik paste een neutraal licht beige tint aan de plooi van mijn ogen en echt mengen dit uit. Vervolgens met behulp van een potlood penseel heb ik een halve cirkel op mijn deksels met behulp van een chocolade bruine tint en vervolgens gemengd dit met een zachte borstel. Daarna met dezelfde tint Ik paste dit op de binnenste en buitenste hoek van mijn ogen en dan ook nog gemengd this out. Dit gaat om uw ogen geven een zeer rond look. Daarna met een lichte glanzende cr├Ęmekleurige ik mijn nat borstel en paste deze naar het midden van het deksel en gemengd deze uit in de andere kleuren. U kunt nu terug gaan met de andere kleuren, totdat u tevreden bent.

Advertisement

Related Articles

 • Carli Bybel Palet - Summer Glow Met Rode Lip
  Carli Bybel Palet - Summer Glow Met Rode Lip

  Ik ben verliefd op deze look en denk dat dit een perfecte look voor de zomer. Het is gouden glowy en denken dat een rode lip gaat zo goed. Stap 1: Dus eerst Ik paste een bruine tint aan de plooi van mijn oog en dit gaat mijn overgang kleur. Dan heb i

 • Elke dag van de zomer make-up look
  Elke dag van de zomer make-up look

  Dus dit is een geweldig snelle oplossing voor een zomers dag waar u wilt vlekkeloze brons kijken en gemarkeerd. Stap 1: Dus eerst moet je hydrateren en breng uw primer om ervoor te zorgen dat uw make-up laatst de hele dag en beschermt uw huid. Vervol

 • Back To School make-up look

  1. Eerst als altijd ik zal prime mijn huid. 2. Vervolgens heb ik mijn foundation over mijn hele gezicht om zeker of is allemaal gemengd uit. Degene die ik gebruik is de Loreal ontvlambaar. 3. Ik breng mijn concealer. degene die ik gebruik is de droom

 • Summer Bronze Glow Makeup Tutorial

  1. Eerst je gaat te willen prime uw huid. Ik gebruikte de Maybeline porie gum. Ik wilde weg te blijven van mat dus mijn huid was glowy. 2. Vervolgens heb ik toegepast mijn foundation ervoor te zorgen dat het allemaal gemengd in. Ik gebruikte de L'Ore

 • Make-up Tutorial Met behulp van Too Faced Chocolate Bar Palette

  Volg deze stappen om deze looks te bereiken !! De producten worden allemaal genoemd in video: D Bedankt voor het kijken !! Vergeet niet om LIKE en INSCHRIJVEN !! liefde Kezzie xoxo

 • Make-up Tutorial ft. TheBalm Meet Matt (e) Trimony Eyeshadow Palette

  Hoop dat je mijn merk nieuwe make-up les :) Vergeet niet om op INSCHRIJVEN :) liefde Kezia xoxo

 • FORSTY MAKE-UP TUTORIAL: DE PARTIJ VAN KERSTMIS COLLAB!

  FORSTY MAKE-UP TUTORIAL: DE PARTIJ VAN KERSTMIS COLLAB! mijn soical media volg me 1. Instagram is caitlinlovesyou789 2. twitter is caitlin jerrier 3. facebook is caitlin mary jerrier 4. Snapchat is caitlinj1995 5. mijn zakelijke e-mail caitlinjerrier

 • Smokey eyes met fel roze LIP MAKE-UP TUTORIAL!

  Smokey eyes met fel roze LIP MAKE-UP TUTORIAL! Waar je de volgende producten ... 1. Lorac PRO PALETTE http://bit.ly/29zVr8r kleuren die ik gebruikte granaat gebruikte ik dit op het ooglid. tweede kleur die ik gebruikte was LT.bronze gebruikte deze in

 • Kylie Jenner Makeup Tutorial
  Kylie Jenner Makeup Tutorial

  Ga verder, Kim Kardashian nadruk & contouren! De heetste make-up trend aangewakkerd door de Kardashian-Jenner clan (of hun team van mega-getalenteerde MUA, in plaats) is nu Kylie Jenner's mat, naakt, overgedisponeerd jaren 90-stijl lip en frisse gezi

 • Indian volledige make-up Tutorial
  Indian volledige make-up Tutorial

  Hallo ... Ik deed dit Indische traditionele look of Indiase Etnische kenmerken laat het me weten als je het leuk vindt. Gelieve te kijken naar de volledige make-up Tutorial Video. Producten die worden gebruikt in deze tutorial: Bare Minerals Prime Ti

 • Cruella Deville Makeup Tutorial

  Kijk voor Cruella Deville! Ik hoop dat je geniet van deze tutorial van mijn favoriete Disney Villain! Vergeet niet om mijn etsy winkel als je geïnteresseerd bent in de aankoop van een van mijn Villain veilbands zijn! Me te vinden: Website: http://myt

 • Icy Plum Makeup Tutorial
  Icy Plum Makeup Tutorial

  Hier is een mooie Icy Purple make-up tutorial. Dit is perfect als je bruine ogen, of zelfs Hazel Eyes omdat het echt maakt ze opvallen. Dit is een leuke manier om kleurrijke oogschaduw dragen, ik hoop dat je deze tutorial behulpzaam! Stap 1: Prime Ey

 • 2014 Exotische Glam Makeup Tutorial feat. Starlooks

  Om je te abonneren op Starlooks en bekijk de Starbox, klikt u op de onderstaande link :) http://starbox.starlooks.com/subscribe?refer=58606 Starlooks, uiteraard mooie producten, een het is een abonnement gebaseerde site dus het is $ 15 per maand voor

 • ST. PATRICK MAKE-UP TUTORIAL!

  St Patricks MAKE-UP TUTORIAL! MAKE-UP IK WAS EN LINKS! 1. SHANY Cosmetics SHANY Eyeshadow Palette, scherpe en heldere Collection, 120 Vivid Color, 13 Ounce http://amzn.to/1RdxMZM 2. 15 kleuren professionele salon / Party Contour Face Cream make-up Co

 • Maak Brown Eyes Sparkle! Complementair Kleur ogen Tutorial
  Maak Brown Eyes Sparkle! Complementair Kleur ogen Tutorial

  Het kiezen van oogschaduw een aanvulling op uw oogkleur zal altijd brengen je best en maak uw ogen lijken te schitteren. Dit is een eenvoudig te bereiken look die kan worden aangepast voor elke ogen en huid kleuren. In deze tutorial zal ik laten zien

 • DIY Huis van de fee Sculpt Tutorial

  Dit is een eenvoudige beeldhouwen tutorial voor iedereen. Zie hieronder voor een instrument en het aanbod lijst en links naar handige video's en nog veel meer. Bekijk mijn YouTube-kanaal voor een schat aan doe-het-video's: http; // YouTube.com/user/T

 • Vintage Bruid Makeup Tutorial
  Vintage Bruid Makeup Tutorial

  Deze tutorial brengt de beste periode nauwkeurige make-up trends van de jaren 1950 samen. Dit is perfect voor de klassieke bruid al het dragen van een vintage jurk, sluier en ring-- waarom niet overeen met vintage make-up? Stap 1: Foundation Beginnen

 • Day to Night Make-up Tutorial
  Day to Night Make-up Tutorial

  Hello..Today video is het aanbrengen van een dag tijd make-up en draaien om 's nachts met behulp van een minimale producten. Producten in deze video genoemd: Bare Minerals Prime Time Primer Maybelline Dream Wonder Fluid Touch Foundation - 80 med Buff

 • CHAMPAGNE bruids make-up TUTORIAL!

  CHAMPAGNE bruids make-up TUTORIAL! Waar je kunt krijgen DEZE PRODUCTEN I USED ... 1. Hard Candy Sheer Envy Shine-Free Primer http://bit.ly/1wzyxSE 2. Rimmel Lasting Finish Foundation http://bit.ly/1PQ60Z7 3. Almay heldere teint Concealer http://bit.l