Home > Car Stereo Boom Box

Car Stereo Boom Box

Tags:elektronisch
Advertisement

Car Stereo Boom Box

Hallo dit is mijn eerste ondoorgrondelijk en mijn tweede project, zodat hier gaat. Ive wilde altijd al een luide draagbare speaker die ik kon nemen om te feesten en de algemene uitjes huis te bouwen, dus heb ik besloten om dit op te bouwen en dit is hoe ik het deed .....

Stap 1: materialen, gereedschappen en onderdelen nodig.

Car Stereo Boom Box

onderdelen:

Een bog standaard autoradio met Aux-ingang

Autoradio

Drie ON-OFF-ON schakelaars

ON-OFF-ON SWITCH

Een oude desktop pc PSU

Twee tuimelschakelaars ON-OFF

tuimelschakelaar

MDF hout, 6 bits (Front, Back, 2 kanten, bodem en Top)

1 Car jump starter met een ingebouwde lader en heavy duty batterij

Voorbeeld

Een Bluetooth-audio-ontvanger met aux uitgang

Bluetooth Receiver

12v naar 5v aftreden converter

http://m.instructables.com/id/12v-to-USB-adapter-12v-to-5v-transformer-great-/

Gereedschap:

Soldeerbout

Soldeer

Draad (ongeveer 5 of 6 meter van rood en zwart gekleurde draad, zodat u kunt dit gebruiken als de positieve en negatieve)

Hot lijmpistool met lijm sticks

draadscharen en strippers

schroevendraaiers

Schroeven van uw keuze

krimpkous of tape

Advertisement

Related Articles

  • Custom iPod Boombox Boom Box
    Custom iPod Boombox Boom Box

    Ja, ik weet dat er zijn vele items die er zijn waarmee u de stekker in uw iPod op de weg. Echter, iets dat geen goed zal kost minstens $ 100 (waarschijnlijk veel meer). In plaats daarvan, re-doel van een bestaand product bespaart veel geld, veel plez

  • De Barbie Box: een gecamoufleerde case / boom box voor uw mp3-speler
    De Barbie Box: een gecamoufleerde case / boom box voor uw mp3-speler

    Dit is een gewatteerde beschermende draagtas voor uw mp3-speler, die ook zet de hoofdtelefoonaansluiting om kwart inch, kan fungeren als een boom box op het omzetten van een schakelaar, en vermommingen uw mp3-speler als begin jaren negentig tape spel

  • Boom Box Aux In Mod

    We gaan naar een oude boom box (AM / FM / CD / Tape) wijzigen om een ​​aux in de kabel toe te voegen, zodat we een iPod of telefoon kan aansluiten. Ik gebruik een Koss HG835 boom box die ik gevonden op een tweedehands winkel voor $ 15. Als we klaar z

  • upcycling een cassette boom box
    upcycling een cassette boom box

    Dit instructable kan worden geraadpleegd op de website van de auteur - http://www.neatinformation.com/ Als u een link naar deze instructable van een andere website, dan kunt u een link naar de Neat Information website. Het is gemakkelijk om oude cass

  • Munitie kunt Bluetooth Boom Box
    Munitie kunt Bluetooth Boom Box

    Er zijn nogal al over dit project enkele Indestructibles, maar ik dacht dat ik zou mijn 2 cent hier toevoegen en omvatten de mijne. Misschien dat sommige motivatie voor andere leden die kunnen worden op het hek om de trekker over te halen en iets der

  • Waterdicht op zonne-energie Boom Box
    Waterdicht op zonne-energie Boom Box

    Dit is een go anywhere, macht alles, muziek die stereo dat de partij het schommelen, zelfs in de stromende regen houden. Gehuisvest in een waterdicht, bestand tegen een druk, kittenproof behuizing, deze stereo maakt gebruik van een waterbestendige wa

  • Karton Props: de jaren '80 Boom Box Ghetto Blaster
    Karton Props: de jaren '80 Boom Box Ghetto Blaster

    Noodzaak van een boom box voor uw Fresh Prince kostuum? Nou, je aan het juiste adres zijn gekomen .. In deze Instructable probeer ik uit te leggen hoe ik mijn in de hoop dat het je helpt met de jouwe! Nou, zoals met al mijn Instructables tot nu toe,

  • Boom Box Music Player
    Boom Box Music Player

    Hallo vrienden kenmerk:-- - Bluetooth-connectiviteit - Pen aandrijving - FM-radio - IR afstandsbediening -hoge En heldere geluidskwaliteit We kunnen spelen nummers van smartphones via Bluetooth. We kunnen ook afstemmen FM-radio. We kunnen ook spelen

  • DIY Magazine Rack Transformatie naar een Kvissle Bookend Audio Boom Box
    DIY Magazine Rack Transformatie naar een Kvissle Bookend Audio Boom Box

    KVISSLE BOEKENSTEUNEN zijn geweldig! Ik ben en IKEA montage service professioneel en een gepassioneerde fan van DIY en al kant-en-monteren trucs en tips zolang hun fantastisch. Meubilair samenstelling en levering van platte pakketten bestellingen IKE

  • Extreme Boom Box
    Extreme Boom Box

    Dit is een boom box maakte ik de afgelopen paar dagen. Het is volledig draagbaar en weegt ongeveer 40 pond dus de enige beperking is de armen. Een 12V verzegelde lood-zuur batterij bevoegdheden van de ingebouwde 200W versterker auto. Dit intern drijf

  • video casette boom box
    video casette boom box

    dit is mijn eerste instructable, dus wees aardig. Ik kreeg dit idee een paar dagen geleden, en ik net rond aan het. in dit instructable zal ik je laten zien hoe ik maakte een kleine draagbare boom box uit van een reeks van computer speakers en een vi

  • Car Audio Boom Box
    Car Audio Boom Box

    Hier is mijn Pioneer hoofd-unit aangedreven boom box build. Dit ding is zeer luid zonder een versterker en als de box is ingebouwd als de mijne, en is correct en luchtdicht zijn toegetreden, de bas net uit deze mid range drivers is geweldig. Nu om te

  • Wino Boogie Boom Box
    Wino Boogie Boom Box

    Untitled van nabooski on Vimeo . Mijn eerste instructable, ik weet dat er tientallen van deze hier, whatevs. Ik wilde een eenvoudige doe ipod luidsprekersysteem voor het bouwterrein. Ik wilde niet amplifires of andere onderdelen online te bestellen.

  • Boom Box voor de workshop, Bumperkleven, Etc.
    Boom Box voor de workshop, Bumperkleven, Etc.

    Groeten. Dit is mijn eerste Instructable. Ik ben moe van het luisteren naar de radio in mijn atelier en, als een gearhead gegroeid, ik dacht dat ik zou een relatief draagbare boom box op te bouwen met behulp van een auto-head-unit en luidsprekers. Na

  • Suitcase Boom-Box
    Suitcase Boom-Box

    Dit is mijn eerste instructible hier. Er zal niet foto's van het hele proces, omdat ik maakte het en toen realiseerde ik zou het hier zetten. Stel vragen als je het niet mijn stappen te begrijpen. Bedankt en Geniet Ook zal ik meer gedetailleerde foto

  • Bluetooth Boom Box
    Bluetooth Boom Box

    body boom box is gemaakt van hout. het is echt geweldig ... Stap 1: neem een ​​houten knippen ...

  • SewUseful Plushie Personal Boom-box / Goodnight Pillow
    SewUseful Plushie Personal Boom-box / Goodnight Pillow

    Er zijn mensen, net als mijn man, die graag in slaap te vallen in complete stilte. Dan is er de rest van ons, die net als achtergrondmuziek of rustgevende geluiden om ons te sussen in een nachtelijk landschap. Vaak zijn deze stilte slapers klagen als

  • wijnkist geworden RPI boom box
    wijnkist geworden RPI boom box

    Ik maakte een boom box door een wijnkist, en het is goed werkt. Ik gaf het aan mijn vriendin als een geschenk. Ze is zo blij dat niet kan helpen te huilen ... (LOL!) grapje... Het is mijn eerste DIY spul, maakte ik het voor mijn meisje is echt ... St

  • Boom Box iPod Dock / Homemade iHome
    Boom Box iPod Dock / Homemade iHome

    Dit was mijn eerste mod, nam ik het idee van een andere instructable: http://www.instructables.com/id/PLAY-AND-RECHARGE-IPOD-USING-OLD-BOOMBOX---Hints-a/ Ik heb lopen in een aantal haken en ogen dat de man hierboven beschreven, maar ik vond een manie