Home > Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Tags:audio
Advertisement

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Ofwel je ze verachten, of je van ze houdt! Er is geen argument dat een hoofdtelefoon is het vegen van de natie, toont geen belofte van een lagere prijs elk moment snel! FUDGE! Dus wat is een student te doen? Genoegen nemen met goedkope blikjes? $ 50 dollar die je kunt kopen fatsoenlijke koptelefoon, maar waarom genoegen nemen met minder? Wanneer voor $ 50 u kunt krijgen SWEET klinkende hoofdtelefoons !? En niet uitgeven $ 200 + dollars op een trend! Ik ga je laten zien hoe!

* Geschatte tijd: 1 uur-1hr30

* Hoofdtelefoon Ik gebruikte Kosten: $ 22 gratis verzending

Logitech 982-000074 UE 4000 Headphones (De paarse die zijn goedkoper!)

http: //www.amazon.com/Logitech-982-000071-4000-Hea ...

Sprekers Ik gebruikte kosten: $ 27,99

40mm speaker (U kunt elke 40mm speakers vindt u online te gebruiken, alles hangt af van hoeveel u bereid bent te betalen!)

http: //www.aliexpress.com/item/2-pcs-1pair-Replace ...

* LET OP: Net als de kwaliteit van een bepaalde set van een koptelefoon? Probeer het schrijven van het bedrijf, zullen sommige bedrijven daadwerkelijk verzenden je hun hoofdtelefoon drivers voor een kleine vergoeding die u vervolgens deze tutorial kan gebruiken om te installeren

Disclaimer: Ik ben geen reclame voor elk bedrijf, de getoonde niet werken, gesponsord of verbonden zich met deze advertentie merken .. De adviezen, verklaringen en handelingen van een partij in het kader van deze post zijn niet onder de controle van, en niet overeen met die van haar dochteronderneming merken genoemd, functionarissen, bestuurders, werknemers of aannemers. Ik Bradlibs ben niet verantwoordelijk voor de schade gedaan of de onherstelbaarheid u kan hebben voor uw koptelefoon of zelf voor die kwestie. Veel succes!

Stap 1: Prepping

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Voordat u losschroeven uw hoofdtelefoon. U zult willen ervoor zorgen dat u uw soldeerbout loopt (tot u). De temperatuur moet rond 400+ vanwege de hoge kwaliteit soldeer dat is in de luidsprekers van de hoofdtelefoon kan koppig unsolder zijn. Als u niet beschikt over een soldeerstation, ik beveel deze goedkope Soldeerstation van Fry's Electronics kosten: $ 22 en heeft me goed (link hieronder) behandeld tot nu toe.

http:? //www.frys.com/product/8080604 website = sr: ZOEK ...

EEN FAN. Mis deze optioneel te maken! De dampen die afkomstig zijn van solderen en unsoldering zijn verschrikkelijk en mag niet worden ingeademd. U kunt elke fan gebruiken .Ik maakte deze fan van een oude kapotte computer, gehakte de kabel einde, gehakt een oude usb-tip, en combineerde de twee. Waarom? Via USB FAN! Ik gebruik een accu om het aangedreven houden waardoor het zeer draagbaar (vergelijkbaar met deze accu http://www.amazon.com/Astro-Mini-Ultra-Compact-Lipstick-Sized-Smartphones/dp/B005X1Y7I2/ref=sr_1_5 ? ie = UTF8 & qid = 1403080269 & sr = 8-5 & keywords = accu + pack). Dit is optioneel, wordt een plug in ventilator werkt prima.

Stap 2: Trek de FLUFF EN START los te draaien !!

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Alle oor pluizen zijn verschillend. (Ik weet niet de juiste naam, mijn verontschuldigingen weten.) Sommige oorkussens zijn gelijmd en sommige zijn clip ons. Probeer te achterhalen welke categorie jou valt in als je wilt ervoor zorgen dat als je klaar bent, kunt u de clip deze hoofdtelefoon fluffs opnieuw in.

ONCE VERWIJDERD, zorg ervoor dat je een goede plek om je schroeven te slaan. Ik vind dat de oorkussens zelf maken een geweldige plek voor de opslag! Ik schat de schroef is ongeveer een # 2, beginnen door alle 4 schroeven diagonaal van elkaar.

De plaat moet gemakkelijk te verwijderen, zullen de draden worden aangesloten! Dus lift off zachtjes, en zie de volgende stap.

Waarschuwing: Schroeven strippen eenvoudig, en worden meestal verborgen onder schuim! Bekijk de foto's voor begeleiding en stevig zijn met de schroeven.

Stap 3: Het harde deel.

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Je koptelefoon moet vergelijkbaar met de foto's hierboven bij het openen kijken. Nu niet ongerust als je nieuw bent bij deze bent. Het enige wat je moet ervoor zorgen dat je nog de draad kleur. Als u het nemen van elkaar oudere koptelefoon, dan kunt u verwijzen naar de beelden over voor de bedrading.

Unsoldering de draden op de juiste temperatuur kan gemakkelijk zijn. Houd gewoon de soldeerbout direct tegen in het soldeer van de draden tot u te zetten in vloeistof en gebruik pincet om de draad te verwijderen. Deze logica geldt voor elke hoofdtelefoon.

Eenmaal unsoldered, zal het lijken alsof de hoofdtelefoon is een stuk. Hoe beoordeelt u de luidspreker te verwijderen? U kunt proberen de randen van de kunststof die is vastgelijmd aan de koptelefoon te buigen. Dit zal helpen los te maken, maar in dit geval, plastic deze hoofdtelefoon is stijf daartoe. Een platte schroevendraaier werd gebruikt langs de randen van de luidspreker. Daarna platte werd geplaatst door gaten te helpen pop luidspreker omhoog. Dat zal niet eenvoudig zijn en grondig kracht moet worden gebruikt om die luidspreker los te maken. Dit is niet de lagere school lijm. Wees alstublieft voorzichtig!

De hoofdtelefoonaansluiting? Moet geen probleem te zijn, hoef je niet te unsolder er gelukkig voor u! (Tenzij je per ongeluk trok het uit)

Stap 4: Nitty Gritty.

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Blij dat je het dit maakte ver! Trekken aan de luidspreker uit was geen gemakkelijke taak Ik ben er zeker van, slechts een paar stappen blijven voordat u klaar bent. De toestand van deze oude speakers is irrelephant! We upgraden!

Laat de oude speakers niet erg, hoewel de kunststof behuizing kan hebben gekregen een beetje handtas en enigszins ongelijk dat is geen goede zaak. De overgebleven lijm uit de oude luidsprekers is ook slecht, het zorgt ervoor dat de cirkel tot minder dan volmaakt te worden het maken van uw nieuwe 40mm speakers bijna onmogelijk te persen in. (Luisteren naar mijn waarschuwing!). Ik liep mijn trouwe platte schroevendraaier langs de cirkel het verwijderen van de lijm en een paar ongelijke marks ik per ongeluk had gemaakt. Ik gebruikte UV-lijm ik had tot rond om de luidspreker te beveiligen en kon trillingen en stof opmerkelijk weerstaan. UV lijm is ook zeer geschikt voor oneffen oppervlakken, hoewel ik betwijfel of niet waren er betere keuzes. Ik laat deze beslissing aan de audiofielen. Uw nieuwe speakers zou een perfecte pasvorm, met absoluut geen speelruimte.

http://www.amazon.com/Uv-Glue-Optical-Adhesive-Smartphone/dp/B00EDK7SHQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1403083738&sr=8-1&keywords=screen+glue

Stap 5: Vervelende draden

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Omdat je niet 3 handen beschikbaar hebt, zal het solderen een beetje lastig. Ik leunde de koptelefoon tegen een boek om de draden te rusten op de soldeerpunten. Ik zal uw verbeelding te laten af ​​te vragen op deze. Op mijn spreker, waren er 4 mogelijke soldeer punten, dus ik zorgde ervoor dat de punten te markeren moet u uw kabels solderen in de afbeelding hierboven. Eenmaal voltooid, moet het lijken op de foto hierboven! Mijn nieuwe hoofdtelefoon is bijna klaar!

Zodra u klaar bent solderen, NIET TERUG IN DE SCHROEF !!!!!

Dit is de perfecte tijd om uw koptelefoon te controleren en te controleren of ze in orde zijn! Een heel eng moment, want dit is waar je erachter te komen of uw hoofdtelefoon mod wordt gedaan! Beide speakers moet klinken, zo niet, wilt u misschien uw soldeerpunten opnieuw controleren. Vergeet niet, multimeters zijn je vriend. Als soldeerpunten goed kijken, kunt u uw luidsprekers beschadigd bij het aantrekken in, of uw luidspreker mogelijk defect. Ik hoop dat dit niet het geval is.

Stap 6: Klaar.

Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

Klinkende GEWELDIG! Veel beter dan voorheen!

- Al je vrienden.

Schroef alles en je goed om te gaan! Dat was niet zo slecht toch? De hoogte- en de dieptepunten van je muziek moet hebben verbeterd op dit punt! Ik zal proberen 3D Printing beter moffen voor het oor! Blijf op de hoogte en vergeet niet te delen!

PhoneAnatomy.weebly.com

Advertisement

Related Articles

 • Build ring licht voor uw camera
  Build ring licht voor uw camera

  Ik ben geen professionele fotograaf, zelfs niet in marco fotografie die veel, maar vaak vind ik het moeilijk om een ​​goede gedetailleerde opnamen van mijn trein modellen nemen. De flitser op mijn Canon camera werpt diepe schaduwen over de ruggen, du

 • Hack een luchtvaartmaatschappij Noise Cancellation koptelefoon voor gebruik met pc
  Hack een luchtvaartmaatschappij Noise Cancellation koptelefoon voor gebruik met pc

  kunt u eenvoudig een bestaande luchtvaartmaatschappij lawaai annulering koptelefoon aan te passen voor gebruik met PC. De draden moeten worden geïdentificeerd en verbonden met geschikte mannelijke componenten. Al deze zijn aangegeven in de video. Sta

 • Hoe maak je een Build een Riser voor Home Theater Seating

  Hier is het! De ultieme gids voor het maken van een zeer solide riser voor home theater zitplaatsen. Volg de video en zie je stap voor stap instructies over hoe bouwen we deze prachtige riser van start tot oplevering glorieuze! Stap 1:

 • How To Build A voeding voor Electronics Hobby
  How To Build A voeding voor Electronics Hobby

  Deze voeding kan gebruikt worden door de elektronica hobbyisten. materialen: PC Power Supply met Cord 3/8 "MDF Wood Aan / uit-schakelaar Van oude computer 1 rode LED 1 groene LED 6 Banana Jack Sockets Krimpbuizen Plexiglas (Lexan) houten Schroeven bo

 • Gemakkelijk Build Burning Laser Voor minder dan $ 20
  Gemakkelijk Build Burning Laser Voor minder dan $ 20

  In dit Instructable ik zal je laten zien hoe ik mijn eigen brandende laser, met inbegrip van de bestuurder circuit gebouwd, de laser is in staat om te branden door middel van elektrische tape, zwart plastic, en licht wedstrijden met Sharpie op hen (i

 • Building JFET Voorversterkers voor muzikale gebruik instrument.
  Building JFET Voorversterkers voor muzikale gebruik instrument.

  Door het maken van een JFET versterker, zullen de studenten begrijpen hoe JFET versterkers kunnen worden gebouwd met behulp van verschillende methoden, zoals diode bias, resistieve vooringenomenheid en de belasting lijn techniek. Sinds ik voor het ee

 • Build A stroomvoorziening voor uw Guitar pedalen
  Build A stroomvoorziening voor uw Guitar pedalen

  Als je net als mij, je weet hoe vervelend het is om het gebruik van 9V batterijen op je gitaar effectpedalen. De verspilling en merknaam 9V zijn bijna $ 9 voor een twee-pack. Als u vergeet uw pedalen uit te zetten die je hebt weg big bucks gegooid. H

 • How To Build Nether Portal voor Minecraft PE
  How To Build Nether Portal voor Minecraft PE

  Stap 1: wat je nodig hebt Jij hebt nodig 1x onderwereld kern reactor 4x goud blok 12x Kassei

 • Instamatic lens build voor DSLR
  Instamatic lens build voor DSLR

  In dit Instructable zal ik laten zien hoe ik een Kodak Instamatic lens te werken met mijn Canon XSi gehackt. Ik noem het resultaat een Kruzanmatic lens. Daar is mijn ijdelheid punt. Ik hou van speelgoed camera fotografie en de soft focus en eigenaard

 • Leda's Studie: mijn Mystery Build 2013 binnenkomst
  Leda's Studie: mijn Mystery Build 2013 binnenkomst

  Als je een doos van willekeurige materialen had, kon je een kunstwerk te maken met behulp van niets, maar deze materialen en schilderen? Dat is het idee achter Mystery Build. Zodra ik erover hoorde, wist ik dat ik wilde deelnemen. Ik heb niet veel me

 • Hoe maak je een Monodisperse Particle generator te bouwen voor rond de $ 300
  Hoe maak je een Monodisperse Particle generator te bouwen voor rond de $ 300

  Dit is de laatste Instructable in de serie: Hoe maak en kalibreren een draagbare, nauwkeurige, lage kosten, Open Source Air Particle Counter. De eerste termijn, Hoe maak je een draagbare, nauwkeurige, lage kosten, Open Source Air Particle Counter Bui

 • DIY Vervanging been voor een kerstboom
  DIY Vervanging been voor een kerstboom

  Dus mijn liefhebbende vrouw trekt zich terug uit de kerstboom (Vrolijke Kerstmis voor iedereen) zijn die tijd van het jaar gaan we weer om het ding te assembleren en zijn het missen van een been ... Niet te deterred.THERE ZAL KERSTMIS worden in dit H

 • Mini-Split 7-daagse Thermostaat voor een klein huis
  Mini-Split 7-daagse Thermostaat voor een klein huis

  Ik kocht een $ 4000 super efficiënte LG mini-split Warmtepomp voor mijn kleine huis. Het kan verwarmen en koelen. Het kwam met een stomme thermostaat; dat wil zeggen, niet-programmeerbaar. Dit is illegaal voor nieuwbouw per ASHRAE code (1), die in ve

 • Part Selection Guide voor de bouw van een nieuwe computer
  Part Selection Guide voor de bouw van een nieuwe computer

  Het bouwen van een computer is een geweldige manier om wat geld te besparen, of krijgen een betere computer voor de prijs. Hiermee kunt u de computer precies zoals u het wilt maken, of het moet passen in een bepaalde grootte, of specifieke taken uit

 • PetBeHome: een apparaat dat toelaat om te bellen om met uw bontvriend Voor minder dan $ 100
  PetBeHome: een apparaat dat toelaat om te bellen om met uw bontvriend Voor minder dan $ 100

  Dus, op een dag en mijn vriend werden opknoping uit en hij vertelde me dat hij naar huis moest gaan vroeg om te gaan kijken naar de hond, omdat zijn hond had verlatingsangst. Het was jammer, want er waren geen goedkope manieren om in staat zijn om hu

 • lint kabel voor 8X8X8 geleid cube
  lint kabel voor 8X8X8 geleid cube

  Building LED-kabels voor de LED Cube. Dit is instructies over hoe de startkabels voor de Arduino board te bouwen voor mijn LED-kubus. Het volgende is een lijst van items nodig: 12 'van 8 dirigent lint kabel gereedschap nodig: 9 8-pin female header co

 • Arduino Orb Build Warden
  Arduino Orb Build Warden

  Een Arduino gebaseerd Ambient Orb expliciet bedoeld voor het bewaken van Source Code Autobuild systemen. Deze bol kan gemakkelijk worden hergebruikt voor het toezicht op echt iets dat waarschuwingen kan hebben van tijd tot tijd. Stap 1: Doel Enige ti

 • 2.1 Channel cantilever Bluetooth Speaker
  2.1 Channel cantilever Bluetooth Speaker

  Dit stijlvolle bluetooth speaker is ontworpen om niet alleen klinkt geweldig, maar worden gebouwd met alledaagse gereedschap voor houtbewerking en door iemand met gemiddelde tot meer geavanceerde houtbewerking vaardigheden bij het volgen van deze bui

 • De begroting DIY Electric Longboard
  De begroting DIY Electric Longboard

  Hey yall! CoolRextreme hier met nog een andere doe-het-Longboard bericht ... Ja, ik zal u een gedetailleerd verslag van mijn build geven. Van frustratie fascinatie. Waarom? Want we weten allemaal builds zijn niet alleen over te gaan soepel en samen k