Home > Bubba Gump Batterij Swap

Bubba Gump Batterij Swap

Tags:leds
Advertisement

Bubba Gump Batterij Swap

Ik ben toevallig graag naar Bubba Gump, en terwijl hun eten is vrij goed, ik ga er voornamelijk voor de cocktails! Eén van de lekkernijen van er heen te gaan is dat voor een groot deel van de cocktails, krijg je het glas houden. Ik zou graag een van elk van alle grote, glazen platen, maar ik hou ook van de plastic licht-up die ze absoluut worden smashing als je met een tuinfeest - ze ziet er geweldig uit.

Na een bepaalde mate van gebruik van de batterijen uiteindelijk sterven, en te hebben gehad dit gebeuren onlangs ik dacht dat ik het proces van ze te vervangen documenteren.

U zult 3x AG13 knoopcel per kopje nodig.

Stap 1: Draai de basis en verwijder

Bubba Gump Batterij Swap

Als u een kijkje nemen op de bodem van de beker te nemen zie je 3 Phillips typen schroeven. Draai deze en leg ze zorgvuldig opzij.

Zodra u de schroeven hebt verwijderd, zoekt u het tabblad aan de onderkant (zie foto) en gebruik deze om de twee delen uit elkaar te trekken.

Advertisement

Related Articles

 • Batterij swap voor Dewalt cirkelzaag
  Batterij swap voor Dewalt cirkelzaag

  Welkom collega slacker. Als ik dit moest doen dan zou ik het niet doen. Het snijdt goed ja, maar de batterij duurt slechts een paar minuten ... Iemand gaf me een snoerloze cirkelzaag met een lege batterij en geen oplader. Dus ik kon betalen $ 150 voo

 • Black and Decker Matrix batterij swap Hitachi 12 volt
  Black and Decker Matrix batterij swap Hitachi 12 volt

  De Black and Decker matrix-systeem is hetzelfde als de Ambachtsman Bolt On-systeem - je kunt wisselen van de head-unit voor een boormachine, een schuren tool, een Sawzall, een chop zaag - allerlei spullen. Deze tools zijn geweldig en ik had een bedra

 • Hoe maak je een Bubba Gump Light Gebruik maximaal Cup
  Hoe maak je een Bubba Gump Light Gebruik maximaal Cup

  Ooit afgevraagd hoe u een van deze branden cups om daadwerkelijk branden te krijgen? Volg deze tutorial en je komt wel goed! Stap 1: Open Up The Bottom Cap Zie je die dop op de bodem? Neem het uit.

 • Forrest Gump en luitenant Dan
  Forrest Gump en luitenant Dan

  Ik was op zoek naar een hilarische paar kostuum. Mijn man kwam met Forrest Gump en luitenant Dan. Het kostuum was zo makkelijk in elkaar te zetten. Voor Lieutenet Dan vond ik de groene leger op zoek broek en Hawaiiaans overhemd op goodwill. Ik had he

 • Maak een Guerilla Battery Brick

  Dit is de beste setup voor een snelle batterij swap wisselen.

 • VW Beetle Golf Jetta Automatisch tot 5 Speed ​​Swap
  VW Beetle Golf Jetta Automatisch tot 5 Speed ​​Swap

  Dus ... waarom zou je willen ruilen? 1) de 01m automatische transmissie is junk ... en $ 4500 gebruikt, het is duur junk 2) de 02j 5 snelheid is niet junk, en voor $ 600- $ 1000 gebruikt, kunt u een hoop geld besparen omzetten. 3) De automatische TDI

 • Mazda Bongo Ford Freda Split Charge & circuit swap weefgetouwen
  Mazda Bongo Ford Freda Split Charge & circuit swap weefgetouwen

  Ik heb gewerkt aan Bongo / Freda's sinds 2007. Ik werd verliefd op hen en in de komende 5 jaar of zo, ik had 3. bezeten Helaas moest ik mijn laatste te verkopen om persoonlijke redenen, maar dit is me niet gestopt met het helpen van veel mensen. Ik m

 • Li-ion batterij opladen
  Li-ion batterij opladen

  Lithium gebaseerde batterijen zijn een veelzijdige manier om energie op te slaan; ze hebben één van de hoogste energiedichtheid en specifieke energie (360-900 kJ / kg) onder oplaadbare batterijen. Het nadeel is dat, anders condensatoren of andere soo

 • Batterij aangedreven vliegtuig DIY

  Leer hoe je batterij aangedreven vliegtuig uit te maken of piepschuim. Het is super makkelijk te maken en kost minder dan 2 dollar. Hier is wat je nodig hebt: piepschuim sheet DC motor SourcingMap 5PCS Electric DIY Toys DC 1.5V-3V 18000RPM Magnetic M

 • LinkIT Een batterij opladen
  LinkIT Een batterij opladen

  Er lijkt nogal wat verwarring met betrekking tot het laden van de LinkIT One Li-batterij, en ik geef toe het is vrij non-intuïtief sinds jaren Ik wist dat moet je nooit sluit twee energiebronnen op hetzelfde moment op een Arduino . Maar dat is precie

 • Portable broodplank met voltage regulator voor 9V batterij (en andere externe bronnen)
  Portable broodplank met voltage regulator voor 9V batterij (en andere externe bronnen)

  Hallo allemaal, en welkom op mijn Instructable! Vandaag zullen we bekijken hoe een eenvoudige voltage regulator leveren aan een prototyping board van stroom met 5 Volt, met behulp van verschillende voltageinput methoden en waarden (8 tot 35V). Mijn k

 • Maak een krachtige oplaadbare zaklantaarn uit een gebruikte batterij (aarde dag deel II)
  Maak een krachtige oplaadbare zaklantaarn uit een gebruikte batterij (aarde dag deel II)

  Oude lithium-ion batterijen - velen van ons hebben ze tot rond. In de meeste gevallen is er niet zoveel aan. Nou, tot vandaag. In mijn vorige baar en video die u toonde ik hoe ze te gebruiken als een powerbank, vandaag zal ik je laten zien hoe ze te

 • Accuboormachine - Verbetering van de batterij
  Accuboormachine - Verbetering van de batterij

  Ik haat het als mijn accuboormachine geeft in het midden van een baan. Het lijkt erop dat de meegeleverde accu's gewoon niet knippen. Dus ik opende de batterij en verving de NiCads met een veel langere levensduur NiMH-batterijen. Nu krijg ik een veel

 • Zelfgemaakte Mini cirkelzaag DIY Voeding door Laptop Batterij

  Zelfgemaakte Mini cirkelzaag DIY Voeding door Laptop Batterij De tafel zag het piekvermogen van 40 Watt, geschikt voor verwerking model klein. De maximale snijdikte 12 mm, diameter van de zaag 44mm. Motor met een hoog koppel DC motor, nominale spanni

 • Batterij aangedreven Dremel & Electric schroevendraaier! (Portable) From Home Supplies!
  Batterij aangedreven Dremel & Electric schroevendraaier! (Portable) From Home Supplies!

  In dit Instructable, laat ik je zien hoe je een draagbare Dremel & schroevendraaier maken! Ik ben zelf een elektronische hobbyist, na het voltooien van een project we vaak Give It finishing touch ingediend vergezeld van het in een geval! Maar vaak he

 • Batterij Tester Fam
  Batterij Tester Fam

  Dit project was eenvoudig in essentie. Met de ontwikkeling Arduino platform om de capaciteit van een 1,5 V batterij testen. Gebruik de analoge ingang aan de spanning meten te converteren informatie de digitale uitgang van de arduino kunnen gebruiken.

 • Hybride Solar-batterij aangedreven Motor Boat

  Hybride Solar-batterij aangedreven Motor Boat Motor Hybride Solar-Battery motor Boat. Voor het zien van de onderdelen maker: search (Elekit Japan) op Google. ------------------------- 1.4V-350mA W166xH79xD240mm Totaal gewicht: 140gr -----------------

 • 40.000 mAh batterij hack
  40.000 mAh batterij hack

  Ik gehackt mijn aantekening 3 op externe batterij te nemen via XT60 stekker. Met een 1S16P batterijpakket, nu bevoegdheden mijn telefoon eenvoudig voor 2 en een halve dagen van gebruik. Stap 1: hack de batterij schil achterkant, los cellen of cel, dr

 • hoe een eenvoudige citroen batterij maken
  hoe een eenvoudige citroen batterij maken

  dunne instructerbule zal laten zien hoe je een eenvoudige citroen batterij maken Stap 1: eerste wat je nodig hebt voor uw batterij citroen draad galvinised nagel een stukje dikke koperdraad batterij tester