Home > bouwen van een mini pole varken

bouwen van een mini pole varken

Tags:elektronisch
Advertisement

bouwen van een mini pole varken

Ik dacht dat het zou leuk om te maken een mini-distributie transformator en ik op een dag toevallig alle benodigdheden om op te maken, dus ik besloten om een ​​instructable te verdienen op het.

Dit is niet een high voltage transformator, het loopt af van de netspanning naar wat spanning / stroom van de transformator die u gaat gebruiken voor het.

- = Er zijn blootgesteld terminals dus wees voorzichtig, ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade = -
- = Als je niet begrijpt wat de foto's voordat je vragen over it = -

Stap 1: materialen

bouwen van een mini pole varken

je zal nodig hebben :
een zaak, ik gebruik gemaakt van een papieren zout container. moet in staat zijn om uw transformator te passen
een transformator met een middenaftakking, heeft drie leads of meer (je alleen gebruik maken van drie)
sommige schrikdraad keramische isolatoren
3 middelgrote bouten
3 rubberen ringen om de bouten passen
2 kleine bouten of schroeven
3 metalen strepen die kunnen schroeven op de bouten
elektrische tape
witte of grijze verf

Advertisement

Related Articles

 • Het bouwen van een Viking Pole draaibank zonder gebruik Vermogen
  Het bouwen van een Viking Pole draaibank zonder gebruik Vermogen

  Ik heb altijd al een affiniteit voor de traditionele ambacht, en toen ik zag dat de 'handgereedschap slechts' contest Ik wist dat het tijd om uit te breken van het hout werken versnelling en iets wat ik al wilde bouwen voor een lange tijd te maken wa

 • het bouwen van een kleine paal varken
  het bouwen van een kleine paal varken

  Ik doe dit om dezelfde reden maakte ik de andere, maar dit is veel kleiner en binnenkort zal ik het maken van een die zijn veel groter, het gaat om een ​​terrein te monteren stijl als in de macht onderstations, zal ik gebruik 2 MOTS de transformatore

 • Het bouwen van een Carbon Fibre Bamboo Bicycle From Scratch
  Het bouwen van een Carbon Fibre Bamboo Bicycle From Scratch

  Zoek dan niet verder voor een vrije uitloop, biologische en glutenvrije wijze van vervoer! Bamboe fietsen er niet alleen schitterend, maar ze bieden ook fantastisch weg trillingsdemping, hogere sterkte-gewichtsverhouding dan staal, en soortgelijke st

 • Hoe te ontwerpen en bouwen van een combat robot
  Hoe te ontwerpen en bouwen van een combat robot

  * Opmerking: als gevolg van Battlebots zijn terug op de lucht op ABC dit instructable is het krijgen van veel tractie. Hoewel veel van de informatie hier is nog steeds goed, weet dan dat nogal wat veranderd in de sport in de laatste 10 jaar * Bestrij

 • Het bouwen van een CNC router
  Het bouwen van een CNC router

  Werk 16/10/2016: Ik ben begonnen met het maken Fidget Spinners met een bijgewerkte versie van deze machine. U kunt ze hier https://www.etsy.com/shop/SpinnerWorks :)! Dit instructable zal u laten zien hoe ik mijn CNC router gebouwd. Ik hoop dat je wat

 • Het bouwen van een real life ivd product met Arduino & Python Web dashboard
  Het bouwen van een real life ivd product met Arduino & Python Web dashboard

  HOE HET BEGON In dit project zal ik u door stappen om een ​​real life product te bouwen met volledige functionaliteit van de grond af op basis van mijn eigen ervaring. Je hoeft niet alles wat met Arduino of Python te leren, je hoeft alleen maar om te

 • Bouwen van een poppenhuis
  Bouwen van een poppenhuis

  Het bouwen van een poppenhuis is iets leuks te doen en is een gekoesterde gift voor de kleine huiseigenaar. Ik crediteren Jennifer met de basis plannen, die ik getweaked een beetje in deze 'baar: http://www.letsbuildadollhouse.com/ Tools die u nodig:

 • Het bouwen van een Hamburger Matten Filter (HMF) voor een aquarium
  Het bouwen van een Hamburger Matten Filter (HMF) voor een aquarium

  Ik had veel over de Hamburger Matten Filter lezen - vanaf hier aangeduid als HMF. De HMF wordt gezegd dat: - Wees een goedkope filter te installeren - Maak een (zeer) grote filtering oppervlak voor een (goed) filteren bacteriën om hun werk te doen en

 • Het bouwen van een akoestische gitaar
  Het bouwen van een akoestische gitaar

  Zoals bij elk nieuw project heb ik geprobeerd, elke stap langs de weg is onbekend voor mij en een aantal stappen zijn verdienstelijke van mijn vrees, terwijl anderen net zo zorgelijk bleek een fluitje van een cent. Dit project is een leerervaring. Ho

 • Het bouwen van een schuur
  Het bouwen van een schuur

  Waarom uw eigen loods te bouwen? Nou, ik hou niet van degene die je ziet te koop in winkels, ze zijn dun en duur, mijn DIY schuur is geen van deze dingen. Daarnaast is het precies de grootte ik wil, en gebouwd om mijn spec. ... En ik denk dat het zie

 • Naaien van een Mini Paraglider
  Naaien van een Mini Paraglider

  Dit instructable laat zien hoe je een eenvoudige ram-air parafoil monteren. Er zijn ongetwijfeld andere methoden om een ​​parafoil monteren. Ik vond een paar verschillende benaderingen en vestigden zich op deze. U kunt een andere combinatie de voorke

 • Het bouwen van een carputer
  Het bouwen van een carputer

  ** Dit is mijn eerste instructable, dus feedback wordt zeer gewaardeerd! ** Dus, je bent een beetje cooky en besluiten dat het bouwen van een pc in uw auto een volkomen normale idee zou zijn? Geweldig! je hebt alle basics je nodig hebt! Alles wat je

 • Supercade - het ontwerpen en bouwen van een bar Top MAME Arcade
  Supercade - het ontwerpen en bouwen van een bar Top MAME Arcade

  Het doen van een MAME (Multiple Arcade Machine Emulator) machine te bouwen is een van de meer uitdagende doe-projecten die u zult tegenkomen in termen van vaardigheden en gereedschappen komen. Tegen de tijd dat je klaar bent, zul je gebruikt hebt uw

 • Het bouwen van een schip in een fles.
  Het bouwen van een schip in een fles.

  Hallo, Het bouwen van een schip in een fles was een oude vorm van maritieme kunst. Zeilers uit het verleden zou vaak dingen te creëren in hun vrije tijd. Ze hadden ook niet veel ruimte voor grote hobby's hebben, en uit deze kwamen oude schatten, zoal

 • Het bouwen van een Multi Mode Vehicle (MMV)
  Het bouwen van een Multi Mode Vehicle (MMV)

  *--- BIJWERKEN ----* Het is al een paar maanden geleden dat regelen in de nieuwe ruimte en ik eindelijk in staat was om meer tijd besteden aan mijn kleine project. Het is nogal een beetje gegroeid en ik bedoel helemaal. Wat begon als een eenvoudige v

 • Het bouwen van een Keg Still (Bokakob Design, Reflux Still)
  Het bouwen van een Keg Still (Bokakob Design, Reflux Still)

  Het bouwen van een Keg gebaseerd reflux nog steeds met behulp van de bokakob ontwerp, met enkele wijzigingen met dank aan het distilleren gemeenschap. Voordat u begint Controleer de wetten in uw omgeving, op sommige plaatsen kun je ook niet eens een

 • Het bouwen van een ligfiets Bamboo Trike Frame
  Het bouwen van een ligfiets Bamboo Trike Frame

  Ik ben altijd gefascineerd geweest door bamboe en toen ik besloot om een ​​ligfiets trike te bouwen het leek voor de hand liggende materiaal keuze voor mij. Bamboe is mooi, licht, sterker dan staal en hernieuwbare. Het doet presenteren een aantal uit

 • Het bouwen van een kleine zuurkast voor stinkende projecten
  Het bouwen van een kleine zuurkast voor stinkende projecten

  Mijn vrouw Jennifer maakt cast-hars sieraden 1. Ze maakt gebruik van een polyesterhars, dat een partij zoals glasvezel hars (mix de hars met een verharder / katalysator, giet) werkt, maar helaas het ruikt ook ongeveer net zo slecht. Als gevolg van de

 • het bouwen van een zipline
  het bouwen van een zipline

  in de zomer me mijn oom en mijn neef bouwde een grote zipline 100 voet lange problay ondersteuning van meer dan 500 pond 20 voet hoog. Dit is geen exacte instructies maar een gids. het waarschijnlijk kost ongeveer $ 150 niet met inbegrip van hout voo