Home > Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Tags:framboos-
Advertisement

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Dit Instructable zal u tonen hoe u uw eigen Amazon Echo bouwen van een Raspberry Pi, een aantal off-the-shelf componenten, en een laser gesneden frame. Echo Pi heeft bijna alle functies van de echte Amazone Echo.

De Amazone Echo is een handige virtuele assistent / home automation product dat u vrijwel zeker van gehoord als je het internet minstens een keer hebt bezocht in het afgelopen jaar. Het toestel wordt bestuurd door gesproken commando's gegeven aan de kunstmatige persoonlijkheid, Alexa. Amazon Echo laat je veel dingen van het omzetten van metingen in de keuken, om het afspelen van muziek, tot het regelen van een reeks van smart home producten.

In dit Instructable zullen we het opbouwen van onze eigen Amazon Echo met een Raspberry Pi en een paar andere off-the-shelf componenten, plus laser gesneden stukken. De Raspberry Pi-Powered Amazon Echo, dat ik de EchoPi noemen, zal vrijwel alle functionaliteit van het echte ding hebben, plus het bouwen van je eigen Echo geeft je een platform geven om te experimenteren met de service door het geven u een gemakkelijk aanpasbaar versie van de Echo .

De enige functie die beschikbaar is in de echte Amazon Echo, dat beschikbaar is op de EchoPi is niet Amazon Music. Volgens de ontwikkelaar pagina Amazone, "Amazon Music is momenteel beperkt tot Alexa-enabled producten goedgekeurd voor commerciële distributie en het gebruik."

Laten we beginnen.

Stap 1: Hoe werkt Amazon Echo Work

TL; DR Het merendeel van de mogelijkheden van de Amazone Echo's worden aangedreven door Amazon's cloud-diensten, niet ondergebracht in de Echo zelf. De hardware van de echo is relatief eenvoudig, waardoor we onze eigen Echo bouwen met een framboos Pi is.

Voordat u begint met onze EchoPi te bouwen, zal het nuttig zijn om te begrijpen hoe de echte Echo echt werkt. De hardware in het apparaat zelf is eigenlijk vrij eenvoudig. Alle van de technologie die de bevoegdheden van hogere functies van het platform, al zijn spraakherkenning functies, internet connectiviteit functies, en de motor die antwoorden vindt op uw vragen, is gehuisvest in Amazon's datacentra.

Binnen in de Amazone Echo apparaat zelf zijn er in principe twee belangrijke systemen. Ten eerste is er het audiosysteem die verantwoordelijk is voor het afspelen van antwoorden op vragen die je Alexa of het afspelen van muziek. Er is niets baanbrekend over het audiosysteem van de Echo's, het is gewoon een luidspreker en een versterker, een technologie die bestaat al ongeveer 100 jaar.

Het tweede systeem is geavanceerder. Om uw commando te luisteren, Echo heeft een omni-directionele microfoon bestaande uit zes microfoons rondom de omtrek van de cirkelvormige behuizing Echo, plus een zevende microfoon in het midden.

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Beeld van de iFixit Amazon Echo Teardown

De Amazon Echo heeft een systeem dat constant luistert voor u om het woord 'Alexa', dat de armen van het systeem voor het ontvangen van uw opdracht of query zeggen. In tegenstelling tot sommige alarmisten willen doen geloven, betekent dit niet dat de Echo registreert elk ding gebeurt in uw huis, het is gewoon luistert specifiek voor het woord "Alexa."

Na het vastleggen van de audio van uw bevel van de Echo maakt gebruik van de internetverbinding naar een bestand van het audiofragment om Amazon's Alexa Voice Dienst (AVS) te sturen. De AVS doet al de echt moeilijke werk van het ontcijferen van uw spraakcommando in een query een computer kan begrijpen. De AVS vindt dan de middelen die nodig zijn om uw vraag, de andere cloud-diensten die nodig zijn om een ​​opdracht of het bestand naar een nummer af te spelen uit te voeren beantwoorden. Zodra de AVS verwerkt uw commando stuurt een eenvoudige audiobestand terug naar de Amazone Echo. De Echo dan gewoon speelt het audiobestand.

Dus, in principe, de hardware in de Amazone Echo zelf is niets te geavanceerd. Het is zeker innovatief, met name de omni-directionele luidsprekersysteem en de lancering uitdrukking detectie systeem, maar het is niet alsof er een super computer spraakherkenningssysteem in elk Amazon Echo woont. Er is een zeer geavanceerd computersysteem achter het platform, maar het is gehuisvest in een aantal datacenter Amazon ergens. De Echo werkt door te communiceren met deze meer geavanceerde systeem, genaamd de Alexa Voice dienst. Een Raspberry Pi heeft meer dan genoeg rekenkracht om het moederbord in een Amazon Echo vervangen en geven ons een platform voor het bouwen van onze eigen echo-apparaat.

Stap 2: Verzamel uw onderdelen

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

U hebt de volgende hardware nodig hebt om je eigen EchoPi construeren. In aanvulling op de onderstaande onderdelen, zult u ook de framedelen, die zijn gemaakt van lasergesneden acryl nodig.

Beeld Deel Hoeveelheid Bron
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
Raspberry Pi 3 1 1 Adafruit
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
audio Amplifier 1 Adafruit
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
Red Stranded Wire Spool 1 Adafruit
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
spreker 1 Adafruit
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
Black Stranded Wire Spool 1 Adafruit
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
3.5mm Audio Cable 1 Amazone
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
USB-microfoon 1 Amazone
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
silicone Bumpers 1 Amazone
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
Header bedrading Kit 2 1 Inventables
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
USB MicroB Breakout 1 SparkFun
16mm Aluminium Spacer 20
6mm Aluminium Spacer 6 McMaster Carr
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
2.5mm schroefdraad Rod 2 McMaster Carr
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
2.5mm Nut 18 McMaster Carr
M2.5 x 22mm Schroef 2
M2.5 x 14mm Schroef 2 McMaster Carr
Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo
M3 Nylon Nut 4 McMaster Carr
M3 x 14mm Schroef 4 McMaster Carr

Naast de hierboven genoemde onderdelen, moet u ook een aantal tools voor het opzetten van de software op de Raspberry Pi:

 • USB-toetsenbord
 • USB-muis
 • HDMI-kabel
 • HDMI-scherm

1 U kunt een Raspberry Pi 2 ook gebruiken voor dit project, maar je zult een USB WiFi-adapter, omdat de Raspberry Pi 2 nodig hebben, in tegenstelling tot de Pi 3, niet hebben ingebouwde WiFi.

2 Als u een nog niet hebt, heb je een krimptang nodig om de startkabels te maken. Ik gebruik één van Inventables .

Stap 3: Laser Cut Frame delen

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

De Raspberry Pi 3, de spreker, en de rest van de componenten die deel uitmaken van de EchoPi zal worden gehuisvest in een frame gemaakt van lasergesneden zwart acryl. Ik ontwierp het frame om te lijken op Amazon's Echo Dot doen op zekere hoogte, maar ik besloot om te gaan met een meer onderscheidende vijfhoekige design.

Al van het ontwerp-bestanden voor de EchoPi kader zijn ondergebracht in een repository ik op GitHub gemaakt . Als u eigenaar bent van een laser cutter, kunt u het AI-bestand te gebruiken in de repository om de sjabloon te passen aan de eisen van uw lasersnijden software past. Anders, ik omvatte ook een template voor het krijgen van het frame door Ponoko, een lasersnijden service die ik heb gebruikt op tientallen projecten gesneden en dat ik sterk aanbevelen.

Stap 4: Sluit de USB-hardware op de Pi

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

We zullen de bouw van de EchoPi in twee fasen: eerst zullen we de Raspberry Pi aansluiten op een beeldscherm, toetsenbord en muis voor het opzetten van de software en zorg ervoor dat alles goed werkt, tweede zullen we de spreker en Raspberry Pi behuizing zodat assembleren uiteindelijk zullen we een apparaat dat de werkelijke Amazon Echo en functies lijkt bijna hetzelfde net zo goed.

Dus, eerst moeten we het opzetten van de werkplek zullen we gebruiken om de Raspberry Pi configureren. Dus, met een van de USB-poorten op de Pi, sluit de USB-microfoon, het toetsenbord en de muis. Als u gebruik maakt van een Raspberry Pi 2 in plaats van een Pi 3, moet u ook aan te sluiten op een USB WiFi-adapter. Ten slotte sluit de Raspberry Pi op een monitor met HDMI.

Stap 5: Installeer Raspbian Jessie met PIXEL

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Eerst moeten we Raspbian Jessie installeren op de Raspberry Pi. Hoewel het niet strikt noodzakelijk is voor dit project, ik hou Raspbian met PIXEL voor mijn Raspberry Pi-projecten te gebruiken, want het is zo veel mooier om mee te werken dan het doen van alles over SSH. Ga nu naar de Raspbian Download pagina en download het .zip-bestand voor "Raspbian Jessie met PIXEL." Installeer het besturingssysteem op dezelfde manier zou je een ander besturingssysteem op de Raspberry Pi installeren.

Het duurt een tijdje te downloaden en te installeren Raspbian met PIXEL, dus nu zou een goede tijd voor een kopje koffie te zijn.

Stap 6: Clone de EchoPi Code van GitHub

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Met Raspbian met PIXEL geïnstalleerd en de nodige hardware aangesloten op de Pi, kunnen we beginnen met het opzetten van de software. Dit project is gebaseerd op Amazon's alexa-AVS-sample-app GitHub repository .

Eerst moeten we ervoor zorgen dat onze Raspberry Pi heeft een up-to-date overzicht van alle pakketten zullen we het downloaden van langs de weg. Dus, open de terminal en input sudo apt-get update . De pakkettendatabase bijwerken kan enkele minuten duren.

Ik werk graag in een meer vertrouwde locatie, zoals het bureaublad. Om directory, draaien veranderen cd Desktop/ . Vervolgens klonen de repository met git clone https://github.com/alexa/alexa-avs-sample-app.git . U ziet de map alexa-AVS-sample-app op het bureaublad.

Stap 7: Schrijf u in voor een Amazon Developer Account

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Met het oog op de Alexa Voice Dienst te gebruiken, moet u registreren voor een gratis Amazon Developer-account. Dit komt omdat Amazon eigenlijk nodig heeft om toestemming voor de Raspberry Pi voor toegang tot hun diensten verlenen. Ga naar de Developer website Amazon het instellen van uw account. De rekening installatieproces moet u bekend voorkomen van andere websites 'rekening setup formulieren zijn.

Vervolgens wordt aan de bovenkant van het scherm op Alexa. Op het volgende scherm, selecteer de slag. We zullen het registreren van een nieuw product door het invullen van een formulier vrij eenvoudig. Het uiteindelijke doel van dit proces is om een ​​set van codes van Amazon dat onze EchoPi met de AVS zal authenticeren verkrijgen. Klik op de pijl naast het register een Product Type-knop en selecteer Device.

In het ID veld Device Type, voert u iets als "RaspberryPiEcho." Dan, in het veld Display naam, voer uw eigen beschrijving, iets als "Raspberry Pi Echo." Klik vervolgens op de knop Volgende.

Op het volgende scherm selecteert u de dropdown menu naast Beveiliging profiel en kies Maak een nieuw profiel. Vul de Veiligheidsraad Profiel Naam en beveiliging Profiel Beschrijving velden. U kunt dezelfde informatie hier te gebruiken die u hebt gebruikt in het vorige scherm. Klik vervolgens op de knop Volgende. De site zal dan het genereren van drie codes: Beveiliging Gebruikers-ID, Client ID en Client Secret. We zullen terug naar deze codes komen later als onderdeel van het installatieproces voor de EchoPi code die we gekloond in de vorige stap. Vooral de codes, klik op het tabblad Instellingen Web.

Op de pagina Web-instellingen, klikt u op de knop Bewerken aan de rechterkant. Voer de volgende gegevens in de Toegestaan ​​Origins en toegestaan ​​Return URL's. Vervang de [IP-adres] placeholders met het IP-adres voor uw Raspberry Pi:

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Na het invoeren van de informatie klikt u op de knop Volgende.

In het volgende scherm, het scherm Device Details, is meestal slechts irrelevante informatie aangezien we niet echt het bouwen van een commercieel product hier. U hoeft niet om een ​​afbeelding te uploaden, tenzij u wilt een id in uw Amazon Developer account. Na het invullen van de informatie, klikt u op de knop Volgende.

Het volgende scherm is ongeveer Amazon Music. Vanwege de muziek licenties, auteursrecht en andere juridische kwesties, waardoor je EchoPi Amazon Music gebruiken vereist een sollicitatieprocedure. Als u wilt Amazon Music gebruiken, je kan zeker door het vakje Ja in te schakelen en het invullen van het formulier.

Zodra je klaar bent, ga terug naar de Veiligheidsraad van de Profile rubriek omdat we die drie codes later nodig hebt.

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Stap 8: Werk de installatie script met uw geloofsbrieven

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

De Alexa-AVS-sample-app repository bevat een script voor het automatisch installeren van de software die nodig is voor de Raspberry Pi op te treden als een Amazon Echo apparaat. Echter, voordat we het script kunnen uitvoeren, moeten we het script met de referenties gegenereerd in de Veiligheidsraad Profile sectie van de site voor ontwikkelaars Amazon, die we opgezet in de vorige stap te werken. Om de automated_install.sh bewerken, eerst naar de Alexa-avs-sample-app directory met behulp van cd alexa-avs-sample-app . Dan, om het bestand, voert bewerken nano automated_install.sh .

Zoals aangegeven door de opmerkingen in het bestand, moet u de ProductID, ClientID en ClientSecret plak uit de Amazone Developer Site in de juiste lijnen van het automated_install.sh bestand. Na het plaatsen van uw referenties, druk op Ctrl-X, en dan Y en druk op Enter om het bestand op te slaan.

Stap 9: Run Automated Install Script

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Nu de automated_install.sh script bestand heeft uw referenties, is het tijd om het script daadwerkelijk uit te voeren. Om het script uit te voeren, controleer dan eerst of uw terminal is in de Alexa-avs-sample-app directory, dat zou moeten zijn nu al, dan lopen . automated_install.sh . automated_install.sh .

De installatie script zal periodiek een paar vragen over hoe je de software configureren. De hele installatie proces zal ongeveer 30 minuten duren.

Stap 10: Voer het Web Service

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Nu de software is geïnstalleerd en geconfigureerd, zullen we de drie componenten die nodig zijn voor de Raspberry Pi te verbinden met de AVS draaien, en erkennen de "Alexa" wakker word: de webservice, het monster app, en de nasleep woord motor. Op dit moment zijn we alleen maar testen van de configuratie om te controleren of alles goed werkt, terwijl de Raspberry Pi is aangesloten op een monitor. Wij herhalen deze stap en de volgende twee later.

Open eerst drie afzonderlijke terminal ramen. We zullen de webservice, sample app, en een telefonische woord motor in drie aparte vensters lopen. In het eerste venster, run cd ~/Desktop/alexa-avs-sample-app/samples om naar de Alexa-avs-sample-app / samples directory. Dan start je cd companionService om naar de companionService directory. Tot slot lopen npm start .

Stap 11: Voer het Sample App

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Nu moet je de webservice die in één van de drie terminal vensters op uw scherm. Het verlaten van de eerste terminal raam open, en in deze stap het werken in een tweede venster, run cd ~/Desktop/alexa-avs-sample-app/samples om naar de Alexa-avs-sample-app / samples directory. Dan start je cd javaclient om naar de javaclient directory. Last, lopen mvn exec:exec aan het monster app, die communiceert met de AVS te lanceren.

Wanneer u het monster app draaien, krijg je een dialoogvenster met de tekst te zien

"Gelieve uw apparaat te registreren door naar de volgende URL in een webbrowser en de instructies te volgen: https: // localhost: 3000 / bepaling / d340f629bd685dee ... ? Wilt u de URL automatisch wordt geopend in uw standaardbrowser"

Klik op Ja om de URL te openen.

Als Chromium wordt geopend, kunt u een waarschuwing krijgen te zeggen "Uw verbinding is niet privé." Om dit te omzeilen, klikt u op GeavanceerdGa naar localhost (onveilige).

Vervolgens wordt u naar een pagina waarin u wordt gevraagd om in te loggen op uw Amazon-account. Na het inloggen, wordt u doorverwezen naar de Developer Authorization pagina, bevestigen dat u wilt dat uw apparaat om toegang tot de Veiligheidsraad hebben profiel dat u eerder hebt gemaakt. Klik op de OK knop.

Vervolgens wordt u doorverwezen naar een zeer eenvoudige webpagina die het bericht moet worden weergegeven "apparaat penningen er klaar voor."

Tot slot, het minimaliseren van Chromium en druk op de knop OK in het dialoogvenster.

Stap 12: Voer het Wake Word Engine

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

In het venster derde terminal zullen we het kielzog woord motor te starten. Net als de echte Echo van Amazon, zal de EchoPi wordt het aanvaarden van opdrachten wanneer u het kielzog woord, zeg dan "Alexa." Er zijn twee verschillende wake woord motoren opgenomen in de repository, een zogenaamde KITT.AI , de andere zogenaamde Sensory . Ik heb beide systemen geprobeerd en ze lijken beide op dezelfde manier uit te voeren in mijn ervaring tot nu toe. Ik zal gebruik maken van KITT.AI voor deze Instructable want het lijkt een iets meer high-profile platform.

Hoe dan ook, in de derde terminal venster, nogmaals run cd ~/Desktop/alexa-avs-sample-app/samples om naar de Alexa-avs-sample-app / samples directory. Dan start je cd wakeWordAgent/src om naar het wakeWordAgent / src directory. Om uw wake woord motor van de keuze te starten, lopen ./wakeWordAgent -e kitt_ai als je wilt gebruiken KITT.AI of ./wakeWordAgent -e sensory als je wilt Sensory gebruiken.

Zodra het kielzog woord motor draait, het testen van het systeem door te zeggen "Alexa" en vragen uw EchPi een testvraag.

Stap 13: Installeer VNC Server

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Op dit moment zijn we bijna klaar om de Raspberry Pi los te maken van het toetsenbord, de muis en monitor zodat de afgewerkte EchoPi zal headless draaien. Alvorens dat te doen hoewel, zullen we VNC installeren op de Raspberry Pi, zodat we kunnen op afstand instellen en de software op de Pi aan te passen. Ga je gang en sluit alle open vensters; nu dat ze het systeem werkt en getest, zullen we wachten tot later opnieuw opstarten van de software. Om VNC te installeren, opent een nieuwe terminal venster en run sudo apt-get install tightvncserver . Om de server te starten, lopen tightvncserver .

We willen VNC server elke keer beginnen we de Raspberry Pi, zodat we niet hoeven te de Run Run tightvncserver commando elke keer. Om VNC te krijgen om te starten bij het opstarten, uitvoeren:

cd /home/pi

cd .config

mkdir autostart

cd autostart

Maak een nieuw configuratiebestand door het uitvoeren van nano tightvnc.desktop .

Kopieer de volgende in het bestand:

[Desktop Entry]
Type = Application
Naam = TightVNC
Exec = vncserver: 1
StartupNotify = false

Druk op Ctrl-X, en dan Y en druk op Enter om het bestand op te slaan.

Stap 14: Sluit de Raspberry Pi aan frame Base

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Het is tijd om verder te gaan naar fase twee van de EchoPi bouw, de bouw van het frame dat de EchoPi zal huisvesten. Koppel de Raspberry Pi van alles, behalve de USB-microfoon.

Als u een kijkje nemen op het frame voet stuk te nemen, zult u merken dat twee van de vier gaten hebben een verliezer aan één zijde van de vijfhoekige vorm van het stuk. Steek een M2.5 x 14mm schroef door elk van deze gaten en een 2,5 x 30 mm schroeven door de twee gaten verder weg van de rand. Vervolgens, op elk van de vier schroeven, plaatst een van de 6 mm aluminium afstandhouders.

Plaats vervolgens de Raspberry Pi op de schroeven. Bevestig onderaan de Raspberry Pi door het plaatsen van een moer op elk van de schroeven.

Ten slotte, plaats twee extra moeren op de lange schroeven, zullen wij deze te gebruiken als afstandhouders tussen de Raspberry Pi en de audioversterker boord.

Stap 15: Monteer de Audio Amplifier

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

De Stereo 20W klasse D Audio Amplifier - MAX9744 we gebruiken om het geluid van de Raspberry Pi versterken en rijd de spreker op een luid volume komt van Adafruit in kit-vorm. Daarom moet u solderen op alle aansluitingen voor de raad van bestuur om te werken. De kit is niet erg ingewikkeld, gewoon de foto van de voltooide bestuur en soldeer op de onderdelen te volgen.

Stap 16: Monteer de audio versterker op de Raspberry Pi

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Op de achterkant van de Raspberry Pi moet u op dit moment twee lange schroeven uitsteken boven het bord met drie moeren aan de onderkant. In deze stap zullen we de audioversterker boord op deze twee lange schroeven te monteren.

Eerste plaats 6mm aluminiumverbindingsstuk op elk van de lange schroeven bovenop de drie moeren. Vervolgens plaatst u de audioversterker board op de schroeven. Het bestuur past slechts op één manier, omdat de volumeregeling potentiometer blokken twee van de gaten.

Houd de audioversterker vast met een moer op elk van de schroeven.

Stap 17: Voeg 3,5 mm audiokabel

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Aansluiten van de audioversterker boord om de Raspberry Pi is eenvoudig. Met behulp van de 3.5mm man-to-man audiokabel, sluit u het ene uiteinde in de Raspberry Pi 3.5mm jack en de andere in de 3,5 mm aansluiting op de audio-versterker.

Stap 18: Solder Headers aan op de USB Breakout

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Net als bij de audioversterker boord, is er enige montage nodig voor de USB MicroB breakout board. De breakout board is veel eenvoudiger wel. Alles wat we moeten doen is het soldeer een rij van vrouwelijke headers op het bord, in dezelfde richting als de USB-poort.

Stap 19: Monteer Sterkstroombedrading Harness

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Om te voorkomen dat twee aparte voeding input voor de EchoPi, één voor de audioversterker en één voor de Raspberry Pi, moeten we een kabelboom aan beide besturen van stroom uit een enkel vermogen te creëren. Wij zullen stroom leveren naar de EchoPi met behulp van de cilinder aansluiting van de audioversterker. In deze stap zullen we een kabelboom creëren om de audio-versterker macht schroef terminals, gelegen naast het vat aansluiting, verbinden met de Raspberry Pi Micro USB-ingang.

De bedrading is zeer eenvoudig. Een de ene kant zullen we een dubbele mannelijke pin header met een zwarte draad (aarde) en een rode draad (+) hebben, en aan de andere kant twee individuele mannelijke pin headers. Om de bedrading te maken zul je een 10cm lengte van de rode draad en een 10cm lengte van de zwarte draad nodig hebt, vier mannelijke krimp pinnen, een dubbele krimp pin behuizing, twee enkele krimp pin behuizingen, en een Crimp tool. Als je nog nooit je eigen startkabels hebben gemaakt, is het een zeer nuttige vaardigheid om te hebben en Inventables, het bedrijf dat de krimp hulpmiddel dat ik in dit Instructable verkoopt, heeft een goede tutorial over het maken van schone verbindingen.

Zo maken de kracht kabelboom zoals afgebeeld op deze stap.

Stap 20: Sluit de Power System

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Nu we een kabelboom te koppelen de stroom ingang op de audioversterker boord om de macht ingang van de Raspberry Pi, kunnen we het allemaal samen draad. Op de audio-versterker board, zoek de macht schroef terminals naast de audio-aansluiting. Steek de dubbele pins uiteinde van de kabelboom in deze schroef terminal en vastdraaien van de schroeven.

Vervolgens sluit u de USB MicroB breakout board in de macht ingang van de Raspberry Pi. Steek de losse eindjes van de macht bedrading in de USB-MicroB breakout board. De zwarte draad wordt aangesloten op de GND pin, en de rode draad wordt aangesloten op de VCC pin.

Stap 21: Solder draden op de luidspreker

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Om de luidspreker aan de rest van het systeem EchoPi, eerst moeten we soldeer leidt naar de luidspreker. Als je goed kijkt naar de metalen contactpunten op de achterkant van de luidspreker, zult u merken een + symbool en een - symbool in het witte stuk karton gedrukt. Soldeer een 150mm lange rode draad op de + aansluiting en een 150mm lange zwarte draad op de - terminal. Dan, om de aansluitingen te geven een beetje extra kracht, zet een stukje krimpkous over elke verbinding en gebruik maken van een warmte kanon om het neer te krimpen.

Stap 22: Monteer de luidspreker

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Op dit moment zijn we bijna klaar met het monteren van de elektronische ingewanden van de EchoPi, het enige wat aan te sluiten is de luidspreker aan de audioversterker boord. We zullen dit verband later te maken, omdat we eerst een beetje casco te doen. Echter, voor te bereiden op deze stap, we zullen de spreker op de laser gesneden speaker mount mount stuk, dat is degene met een groot gat in het midden.

Steek een M3 x 16mm schroef door elk van de vier gaten in de luidspreker te monteren stuk. Plaats een nylon moer op elk van de schroeven. Wij maken gebruik van nylon noten in deze stap om te helpen absorberen trillingen die door de luidspreker. Vervolgens plaatst u de luidspreker op de vier schroeven. Bevestig de luidspreker vast met een nylon moer bovenop elke schroef.

Stap 23: Snijd schroefdraad Rod op lengte

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Montage van de EchoPi zal vrij eenvoudig zijn. Vijf lengtes van 2,5 mm draadstang verticaal ren de EchoPi met de verschillende lasergesneden onderdelen lagen op de stangen, gescheiden door aluminium spacers. Voordat we de montage kan beginnen, moeten we de draadeinden op lengte gesneden. We zullen vijf 96mm lengtes van 2,5 mm draadstang nodig. Ik heb gewoon gebruikte een betonschaar om de staven te snijden, want het is snel, eenvoudig, en omdat de staven gewoon een structureel doel te dienen, maakt het niet zo veel uit als de draden zijn niet helemaal perfect na het snijden.

Stap 24: Monteer de EchoPi

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Monteren van de EchoPi bestaat in wezen uit stapelen de laser gesneden acryl stukken op de vijf draadstangen we in de vorige stap snijden. Plaats eerst een moer op het einde van elk van de draadeinden. Plaats vervolgens de vijf staven omhoog door de laser gesneden stuk waarop de EchoPi elektronica zijn gemonteerd.

Vervolgens op elkaar draadeind, plaats één van de 16 mm aluminium afstandhouders. Vervolgens neemt u een van de laser gesneden ring stukken en leg het op de top van de afstandhouders. Volg de ring met vijf spacers, toen nog een ring, dan nog vijf spacers.

Nu moet de onderkant van de EchoPi die de elektronica bevat, waarbij twee van de laser gesneden ringen geplaatst, op afstand geplaatst met aluminium afstandhouders. Het volgende stuk te gaan op de stapel wordt de luidsprekerstandaard, maar vóór toevoeging van de luidspreker aan de montage moet elektrisch verbonden met het systeem. Aan de kant van de audioversterker bestuur tegenover de 3.5mm jack zijn er twee schroefklemmen voor audio-uitgangen; een terminal wordt gebruikt voor de juiste audio-uitgang, de andere voor links. We hebben slechts één spreker voor dit project, dus eenvoudig aan te sluiten op één van de schroef terminals.

Met de spreker verbonden, plaatst het deel boven de draadstangen afstandhouders. Volg dit deel vijf meer spacers en tot slot de laser gesneden bovenpaneel.

Om de montage te voltooien, plaatst een moer bovenop elkaar draadeind alles bij elkaar te houden.

Stap 25: Start de EchoPi Software

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Nu de EchoPi volledig is geassembleerd, moeten we de software opnieuw uit waarbij de werkwijze stappen 10, 11 en 12. We zullen de webservice, het monster app en aanleiding woord motor te starten. Deze keer, echter, omdat we niet langer randapparatuur of een monitor kan aansluiten op de Raspberry Pi, zullen we de EchoPi via VNC controle.

TightVNC is al op de EchoPi geïnstalleerd omdat we in stap 13. geïnstalleerd om verbinding te maken met de EchoPi, moeten we ook TightVNC op een computer te installeren. Ga dan naar de TightVNC website om de software te downloaden.

Na het installeren van TightVNC op uw computer, start de software en sluit de EchoPi. In het dialoogvenster Connection New TightVNC box, voert u het IP-adres van de EchoPi. Voer dan de VNC wachtwoord dat u in stap 13 instellen Na het aansluiten op de EchoPi, zult u in staat om te communiceren met het apparaat op een virtuele desktop net zoals je zou doen als de Raspberry Pi werd aangesloten op een toetsenbord, muis en monitor. Volg de procedure van stap 10-12 naar de Alexa software opnieuw te starten.

Stap 26: Skills toe aan de EchoPi

Bouw een Raspberry Pi-Powered Amazon Echo

Eén van de hoofdkenmerken van de Amazone Echo platform is de mogelijkheid om mogelijkheden om de inrichting bieden door "kennis" van de mobiele applicatie. Vaardigheden in principe kan de Echo om te communiceren met services van derden. Bijvoorbeeld, de Uber vaardigheid kunt u een Uber te bellen met de vraag Alexa, de Nest Smart Home vaardigheid laat Alexa om de temperatuur in uw huis, en de Dominos vaardigheid maakt Alexa om een ​​pizza te bestellen voor u. Wij kunnen de vaardigheden EchoPi ook toe.

Begin met het installeren van de Amazone Echo app op uw smartphone. Zodra u zich aanmeldt bij uw Amazon-account op de app, moet het automatisch vinden van uw Raspberry Pi-Powered Amazon Echo. Toegang tot de afdeling Skills van de app te bladeren en in te schakelen vaardigheden voor uw EchoPi.

Advertisement

Related Articles

 • Controle op afstand vanuit een Raspberry Pi (en Amazon Echo!)
  Controle op afstand vanuit een Raspberry Pi (en Amazon Echo!)

  Mijn vrouw haar weerstation had crashen af ​​en toe, en we zijn post op zomervakantie snel, dus ze vroeg me naar een manier om power-cycle het weerstation controller op afstand. Ik heb al een aantal slimme schakelaar contactdozen, maar ze zijn gecont

 • Bouw een Raspberry Pi computer voor minder dan $ 140
  Bouw een Raspberry Pi computer voor minder dan $ 140

  Maak een Raspberry Pi-pc met aanvaardbare prestaties tegen een lage prijs. Mijn zoon leert junior high en de middelbare school wetenschap. Zijn wetenschap lab heeft 6 doorschijnende blauwe iMac-computers. Volgens Wikipedia, Apple verscheept iMac G3 s

 • Bouw een Raspberry Pi SUPER Weerstation

  Laten we eerlijk zijn, wij mensen praten over het weer een stuk ️. De gemiddelde persoon praat over het weer vier keer per dag, voor een gemiddelde van 8 minuten en 21 seconden. Doe de wiskunde en dat in totaal 10 maanden van je leven dat je zal door

 • Draai een oude CRT televisie in een Raspberry Pi Powered MAME Cocktail kabinet
  Draai een oude CRT televisie in een Raspberry Pi Powered MAME Cocktail kabinet

  Hier zal ik je laten zien hoe ik ging over het bouwen van mijn arcade machine die een Raspberry Pi running MAME gebruikt om games te emuleren. Zoals ieders setup anders zal zijn zal dit algemeen van aard zijn, maar zal hopelijk voldoende informatie t

 • Bouw een Ratcheting Hand Powered Vacuum
  Bouw een Ratcheting Hand Powered Vacuum

  Zo kunt u een hand aangedreven vacuüm voor de lage lage prijs van $ 159,99 te kopen. Maar dat is niet erg leuk. En die van ons ziet eruit als een gek pistool! Ik nam veel foto's. Je kan waarschijnlijk zelfs de tekst negeren en kijk naar de foto's voo

 • Alexa Pi: een zelfgemaakte Amazon Echo
  Alexa Pi: een zelfgemaakte Amazon Echo

  Wilt u een leuke, handige en eenvoudig te project dat in een weekend kan worden voltooid doen? Goed dan is dit het project voor u! In deze tutorial zal ik begeleiden u over hoe u uw eigen Alexa Pi maken Stap 1: Wat is een Alexa Pi? De Alexa Pi projec

 • Bouw een DIY Amazon's Alexa met een Raspberry Pi en een MATRIX Creator
  Bouw een DIY Amazon's Alexa met een Raspberry Pi en een MATRIX Creator

  Deze tutorial zal u helpen uw eigen Amazon's Alexa te bouwen met behulp van een Raspberry Pi en MATRIX Schepper , de eerste Microphone Array add-on voor de Raspberry Pi. We zullen gebruik maken van Alexa Voice Services (AVS), het is de dienst die wor

 • Bouw een Alexa Met Raspio Pro Hat en Raspberry Pi
  Bouw een Alexa Met Raspio Pro Hat en Raspberry Pi

  Hallo daar, De Amazon Echo laat je praten en vragen te stellen op uw computer. Het voegt 'Artificial Intelligence' om uw machine. Het is heel erg leuk! Maar voor het moment, de 'Echo' is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en het heeft een zeke

 • Controle Raspberry Pi GPIO met Amazon Echo en Python
  Controle Raspberry Pi GPIO met Amazon Echo en Python

  Het belangrijkste doel van deze instructable Alexa's stem commando's te gebruiken met een Amazon Echo naar de GPIO controle op een Raspberry Pi met behulp van Python. Dit instructable is een aangepaste versie van de Memory Game bijvoorbeeld bij Kolf-

 • Amazon Echo op Raspberry Pi

  Dit is een snelle tutorial over het installeren Alexa Voice Service om uw Raspberry Pi het creëren van je eigen Amazon ECHO !! Bedankt voor het uitzicht! ** U kunt ook downloaden van de Amazon Alexa App voor uw telefoon /-interface te configureren me

 • Bouw een hygrometer at Home Met behulp van Raspberry Pi en SI7021
  Bouw een hygrometer at Home Met behulp van Raspberry Pi en SI7021

  Is het vochtig vandaag? Het voelt een beetje vochtig voor mij. Soms voor ons, een hoge luchtvochtigheid bewijst echt ongemakkelijk als ongezond te zijn. Voor huishoudens, kan het potentiële schade ook veroorzaken. Voor een huis, hoge luchtvochtigheid

 • Amazon Echo begint uw auto
  Amazon Echo begint uw auto

  Met behulp van uw stem om alles te controleren is altijd erg interessant. Met mijn glanzende nieuwe echo kon ik alle gebruikelijke 'connected home' 'apparaten aan te sluiten, maar ik wilde echt de echo naar mijn auto lekker warm op een winterochtend

 • Bouw een Rhizotron! (SoilCam)
  Bouw een Rhizotron! (SoilCam)

  Deze gids is voor iedereen die ooit over een logboek heeft gerold om te zien wat eronder ligt. Wat gebeurt er als je niet op zoek? Bekijk de video hierboven, dan graven in (hehe) op deze gids en bouw je eigen Rhizotron * (SoilCam)! Hoe komt men captu

 • LED Strip Gecontroleerd door Amazon Echo
  LED Strip Gecontroleerd door Amazon Echo

  Hallo! Dit is een handleiding over hoe je een RBG LED Strip bedienen vanaf uw Amazon Echo. Je zult in staat zijn om de Echo vertellen om in en uit de LED-strip te zetten, samen met zijn helderheid veranderen en vervagen tussen kleuren. Echter, er is

 • De LittleBox | Een Raspberry Pi-pc
  De LittleBox | Een Raspberry Pi-pc

  In het afgelopen jaar en een half ik vier Raspberry Pi hebben gekocht. Elke Pi is de kern van vier verschillende projecten. De eerste Pi navigeert de FishPi Proof-of-Concept Vehicle, de tweede beheert de FishPi POCV Base-Staion, de derde is stevig ve

 • Het maken van een autonome boot met behulp van een Raspberry Pi (WiP)
  Het maken van een autonome boot met behulp van een Raspberry Pi (WiP)

  De golf van enthousiasme voor de Raspberry Pi heeft veel mensen gedreven af te vragen naar de mogelijkheden, en bewonder zijn eenvoud. De credit card formaat SBC is perfect voor bijna alles. Misschien zelfs voor het overschrijden van de Atlantische O

 • Pandora's Box - Een Internet Radio speler gemaakt met een Raspberry Pi!
  Pandora's Box - Een Internet Radio speler gemaakt met een Raspberry Pi!

  Steek in deze internet radio-speler en luister naar uw favoriete zenders op Pandora Radio. Zes drukknoppen de controle van de muziek, terwijl een LCD geeft feedback over het nummer, de artiest, en andere nuttige informatie. Dit alles is ondergebracht

 • Hoe maak je een Raspberry Pi Media Panel (voorheen Digital Photo Frame)
  Hoe maak je een Raspberry Pi Media Panel (voorheen Digital Photo Frame)

  Het doel van dit project was om een ​​low cost Raspberry Pi Media Panel te creëren - een leuk uitziende scherm dat in de woonkamer kon staan ​​of hechten aan de koelkast met het primaire doel van streaming persoonlijke foto en video-inhoud full-time,

 • Automation huis met Amazon Echo voice control
  Automation huis met Amazon Echo voice control

  Vorige maand, Amazon vrijgegeven van de Echo - een kleine cilinder in staat is krachtig spraakherkenning. De Echo zelf is closed source. Maar zodra je erachter geheimen van de Echo's, wordt het een ongelooflijk krachtige tool voor voice control, zoda