Home > Bouw een Bat-Pod (van junk)

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Tags:halloween
Advertisement

Bouw een Bat-Pod (van junk)

De uitdaging in dit project was om te proberen en te bouwen de coolste prop mogelijk zonder uitgaven geen geld. Door het gebruik van gerecycleerde materialen en hergebruikt troep, ik ben er trots op om te zeggen dat de enige kosten die betrokken zijn bij deze full-scale Bat-Pod reproductie was een paar blikjes verf. Net als al mijn projecten, zijn er geen speciale vaardigheden of hulpmiddelen die nodig zijn voor de bouw.

Sommige van de schroot items en vond gebruikte onderdelen waren een oude workout gewichtbank, vrachtwagenbanden binnenbanden, vuilnisbak, planter, pogo stick, lavalampen, draagbare kachel, gebroken metaaldetector, emmer, vent cover, filmbus en zelfs een contact lens geval. Zo kunt u genieten van deze stap-voor-stap instructies, en ik hoop dat je inspireert om uw eigen epische build te maken.

Stap 1: Inspiration

Bouw een Bat-Pod (van junk)

In 2009 was ik vereerd dat mijn recreatie van de Batmobile Tumbler won de Grote Prijs voor de Instructables Halloween Contest dat jaar. Echter, er waren een paar dingen die ik wilde verbeteren met een nieuwe te bouwen. Bijvoorbeeld, de Batmobile was erg kwetsbaar, het duurde een zeer lange tijd in elkaar te zetten, is het niet gemakkelijk op te slaan en het zal niet houden tegen slecht weer (dat is een groot overweging hier in Michigan). Dus de volgende logische stap was om een ​​Bat-Pod op te bouwen uit de Dark Knight film serie. Mijn hoop was om het stevig genoeg voor mensen om op te komen en "ride" voor een mooie foto op te maken.

Stap 2: Design

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Er zijn een hoop foto's online waar je de verschillende structuren die deel uitmaken van de Bat-Pod kunnen bestuderen. (Het helpt om een ​​mentale inventarisatie van de mogelijkheden te houden, zodat u in de gaten kunt houden uit voor junk die kunnen worden gebruikt als delen.) Omdat ik wist dat ik zou gaan gebruik maken van de wielen van mijn originele Batmobile, ontwierp ik alles rond dat. De truck binnenbanden waren ongeveer 30% groter dan de eigenlijke film voertuig, dus ik opgeschaald alles up dienovereenkomstig (waarvan ik dacht dat zou het een koele, 'larger than life' look).

Een geweldige bron is een site genaamd www.ChicksLoveTheCar.com (die wordt aangekondigd als de meest uitgebreide Batmobile website in de wereld), en een lid genaamd Shaggy heeft genadig geupload 3D-computermodellen van veel van de voertuigen. Ik heb geïmporteerd een van zijn tekeningen in Photoshop te helpen voor ogen het frame. Omdat de wielen geen gewicht kon steunen, heb ik besloten om de voorvork naar de andere kant van het wiel te helpen verbergen het frame als het gaat om de grond (omdat ik de "schoonheid kant" op de linkerzijde die nodig zijn in mijn scherm ).

Stap 3: Wheels

Bouw een Bat-Pod (van junk)

De twee wielen zijn gemaakt van vier 40 "diameter (10.00-20) truck binnenbanden (dat gekocht kan worden gebruikt op eBay voor $ 13 per stuk). Een vuilnisbak deksel" hub "en pvc buizen met bungees schept het kader van de banden. vervolgens wordt het geheel opgerold met een blad van Platon Flooring Underlayment (op maat gesneden) en beveiligd een kleine bungee. de naad gaat op de bodem van het wiel om het te verbergen.

Stap 4: Frame

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Ik stumped lang welke te gebruiken voor het frame. Toen kwam de "eureka" moment toen mijn verloofde stelde een oude workout bankje. De hoge sterkte en de vierkante vorm van de stalen buis maakte het een perfecte keuze. Dus heb ik een metalen mes in mijn cirkelzaag en begon te snijden op maat, het boren van gaten en bouten alles op zijn plaats.

Stap 5: Seat

Bouw een Bat-Pod (van junk)

De toegevoegde bonus over het gebruik van een training bank in het project is dat het ook voorzien van de zitting. Met slechts een beetje trial and error tot een comfortabele hoek te vinden, was het relatief eenvoudig om het te hechten op zijn plaats met een aantal brokstukken van staal.

Stap 6: Sturen

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Sommige 1/2 "afvoerbuizen en hulpstukken vormen de basis van het stuur nadat ze aan het frame geschroefd. Vervolgens wordt een oude pogostok (met een gebroken veer) werd gesneden en toegevoegd aan de buizen aan het stuur voren verlengd, de handgrepen en "gas". vervolgens heb ik gebruik gemaakt van een Dremel gereedschap te snijden van een gezichtsmasker van een oude catchers helm te creëren de onderarm ligt samen met een klein stukje schuim vloermat voor opvulling.

Stap 7: Knie Rust en Voetsteunen

Bouw een Bat-Pod (van junk)

De handgrepen op de training bank (die op de triceps dip bar) werd aan een aantal grotere buisleidingen toegevoegd en hergebruikt als de knie rust. Vervolgens heb ik geschroefd een stalen gaas stuk (geborgen uit de binnenkant van een bestelwagen) op zijn plaats om te dienen als het achterwiel "wacht". Tot slot wil ik hierbij de pogo stick de voetsteunen op het frame te maken het gemakkelijk om je voeten te plaatsen in de juiste zitpositie.

Stap 8: Torentjes

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Ik maakte de geschutskoepels voor het voorwiel door jigsawing een patroon uit sommige sloophout. dan heb ik bijgevoegd een oude vent cover, een aantal pvc buizen en een paar lavalamp grondslagen voor wat extra detail.

Stap 9: Guns en Kanonnen

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Dit was het leuke gedeelte. Ik boorde een aantal gaten in PVC-buizen aan de machinegeweren te maken, en vervolgens gekoppeld ik wat lege Yoplait yoghurt containers naar het einde van een aantal langere pvc buizen om de kanonnen te maken. De twee torens zijn met elkaar verbonden met wat meer pvc pijp die zich rond de achterkant van het wiel en dan staan ​​ze op een aantal stalen staven om ze te verhogen van de grond (en ze zien eruit alsof ze zijn verbonden aan het wiel "as") .

Stap 10: motor, remmen en carrosseriedelen

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Dit is waar je creatief met alle oude rommel je kunt vinden kunt krijgen. Ik gebruikte een plastic vuilnisbak en een plant de houder als de motorkap onder de zitting. Ik gebruikte toen de Dremel gereedschap uit te snijden het stuur covers en was erg blij met het effect. Ik geborgen een handrem off van een busted omhooggaande BMX fiets van de schroothoop en toegevoegd aan het stuur voor een vleugje realisme. De plastic laag van een gebroken losse verwarming werd aan de onderkant van het frame samen met wat meer pvc het extra volume geven. Ten slotte heb ik uitgebreid een emmer aan de achterkant "as" om het te laten lijken op een machtsoverdracht aan het wiel.

Stap 11: Verf en Assemblage

Bouw een Bat-Pod (van junk)

De verf kleuren waren zilver en matzwart. Vervolgens heb ik testen vergaderden de fiets in de garage en laat mijn zoon het eens te proberen.

Stap 12: Lights

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Een koele detail uit de film die je misschien niet hebben gemerkt is de rode LED-lampje boven de rechterkant van het stuur. Ik maakte mijn van een nachtlampje en een film bus. Ik nam toen een beetje creatief licentie na het vinden van een gebroken metaaldetector uit de schroothoop, en maakte er een wapen display met een groene LED licht achter. Ik heb ook op de knop van de metaaldetector op het stuur als een "trigger" voor de kanonnen. Tot slot, ik aangesloten alles in de lavalampen aan de voorkant te ronden het effect. By the way, het hele Bat-Pod (plus luchtcompressor voor het opblazen van de binnenbanden) afbreekt om te passen in de rug van een SUV voor transport.

Stap 13: Geluidseffecten

Bouw een Bat-Pod (van junk)

Ik was van plan om een ​​geluid systeem spelen de karakteristieke shepardtoon van de motor op de achtergrond, maar het was moeilijk om het onderscheidend whir uit de film soundtrack te isoleren. Dus na online zoeken naar het geluidseffect zonder enig geluk, ik kocht de Dark Knight Rises App voor mijn iPhone en was in staat om de toegang tot de Bat-Pod te krijgen in het derde niveau van het spel. Dus ging ik uit de hoofdtelefoonaansluiting van mijn telefoon tijdens het spelen, en met succes geregistreerd lange sequenties van het geluid op mijn computer als ik reed het rond de virtuele stad.

Stap 14: Final Vertoning

Bouw een Bat-Pod (van junk)

De Bat-Pod was een enorme hit toen het werd onthuld op 3 oktober 2015 in How-To Halloween in Lansing, Michigan. Het evenement is een gezinsvriendelijk festival dat alle creatieve aspecten en doe-het-zelf geest van het achtervolgende seizoen bevordert, en het was eigenlijk geïnspireerd door al het plezier dat we hebben met de Instructables Halloween Wedstrijden door de jaren heen (dus bedankt aan iedereen bij de site).

De Bat-Pod zal opnieuw tonen op lokaal Comic Cons om geld in te zamelen voor het goede doel en het bevorderen van onze community event. Bedankt voor het kijken, geven ons een "like" op Facebook en laat het me weten als je vragen hebt.

Advertisement

Related Articles

 • Bouw een drift trike van junk

  Hey guys dit is een snelle en onderhoudende zelfstudie laat zien hoe een pretty cool drift trike volledig op te bouwen uit schroot. Het kostte me ongeveer $ 7 om alle make-up (die net was voor de PVC). Go check out my channel en als je mijn video wil

 • hoe je een usb dop van junk maken
  hoe je een usb dop van junk maken

  Op deze instructable zal ik je leren over hoe je een usb dop van junk plastic maken Stap 1: materialen ... wat je nodig hebt is: 1.junk plastic 2. wat vuur voor het verwarmen en smelten van het plastic of u alles gebruiken om de delen van het plastic

 • Het maken van een go kart van junk
  Het maken van een go kart van junk

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe je je eigen go kart te maken. VAN JUNK !!! Dit project is leuk om te bouwen en leuk om te gebruiken. Het enige deel dat u zou kunnen hebben om te kopen is de motor, dit deel is optioneel, omdat je nog stee

 • Bouw een realistische Insect van Wire
  Bouw een realistische Insect van Wire

  Ik voor het eerst geleerd over draad sculptuur in een sculptuur klasse die ik nam op de middelbare school en het is zeker een van de meest plezierige, fysieke en adaptieve type beeld dat ik heb geprobeerd. Een geweldige manier om te beginnen met draa

 • Bouw een delta kite van een paraplu
  Bouw een delta kite van een paraplu

  In de eerste plaats heb ik moet toegeven, dat toen ik begon te werken aan dit project, ik was vooral te danken aan mijn ego. Ik zou het op prijs stellen, als een van mijn ideeën waardevol voor iemand geworden. Dus, waarom zou iemand een vlieger van e

 • Bouw een Giant Monster van de tentakel
  Bouw een Giant Monster van de tentakel

  Deze Halloween Ik wilde een groot openlucht decoratie te bouwen als aanvulling op onze "End of the World" party thema. We hebben een riool putdeksel in de hoek van onze tuin, dus het idee kwam voor de geest om een ​​groot tentacled schepsel lijk

 • Bouw een werkend prototype van de bewegingsmelder Alarm
  Bouw een werkend prototype van de bewegingsmelder Alarm

  De volgende informatie is een enkele les in een groter project. Vind meer grote projecten hier. Keer terug naar de vorige les: Maak het schema van uw bewegingsmelder Alarm Les overzicht: Nu gaan we een werkend alarm te bouwen! Stap 1: Inleiding In de

 • Bouw een Play Stove van gerecycled gelamineerd karton
  Bouw een Play Stove van gerecycled gelamineerd karton

  Dit Instructable behandelt hoe oude kartonnen dozen te zetten in sterke, stijve kartonnen panelen die kunnen worden gebruikt om een ​​veilige, eenvoudige spel fornuis te maken. Het beste deel over het toneelstuk kachel is de oven; kun je veel van het

 • Bouw een eenvoudige schakeling van een pizzadoos (No solderen)
  Bouw een eenvoudige schakeling van een pizzadoos (No solderen)

  Ik leer het best door middel van tactiele lesmethoden. Onderwijzen en leren elementaire circuits, elektronica en elektriciteit uit boeken is goed, maar waarom dan niet bouwen van een eenvoudige schakeling van de grond af en te leren van het doen. Dit

 • Bouw een NAND-poort van de transistors
  Bouw een NAND-poort van de transistors

  Hier ga ik je laten zien hoe je een NAND-poort van NPN transistors te bouwen. Als u graag om een beter idee van hoe ik ben met behulp van de transistors te krijgen, bezoek mijn andere gids op het opbouwen van een EN-poort. Stap 1: Parts List U gaat n

 • Bouw een Paar Sprekers van de Douane
  Bouw een Paar Sprekers van de Douane

  Dag Allemaal, Hier is een Instructable over hoe je een paar custom speakers te maken. Deze luidsprekers maken gebruik van een paar van Dayton Audio Sound Exciters dat vrijwel elk oppervlak kan veranderen in een luidspreker. Ik heb dit gedaan omdat ik

 • Bouw een houten puzzel van slechts een foto ....
  Bouw een houten puzzel van slechts een foto ....

  Dit instructable is minder over de daadwerkelijke ontwerp van het OCC houten puzzel (Ik kwam er nadat ik dit werk, dat is wat ze genoemd worden begonnen, en je kunt plannen voor hen op Instructables en andere plaatsen), en nog veel meer over hoe ik g

 • Hoe maak je een .bat bestand van Startup Autorun
  Hoe maak je een .bat bestand van Startup Autorun

  Ok, dus het eerste wat je wilt doen is een basisprogramma met kladblok. (Ik gebruik Notepad ++) Wij willen dat de computer om u een optie van de lancering van Google of niet als je boot te geven. We kunnen dit doen door het maken van een bestand .bat

 • Bouw een verhoogd bed van pallets
  Bouw een verhoogd bed van pallets

  Heres hoe je een verhoogd bed opgebouwd uit pallets aan salades of groenten te verbouwen. Het kost je ongeveer £ 20 op de meest in materiaal als u savy en kan goedkoop compost bron. Het heeft de potentie om duren 20 jaar of meer, en kan groeien honde

 • Bouw een OR-poort van transistors
  Bouw een OR-poort van transistors

  In deze gids zal ik laten zien hoe je een OR-poort te bouwen met twee transistors. Voor een basis detail hoe de NPN transistor wordt gebruikt in dit project, zie de intro bericht naar mijn EN-poort instructable. Stap 1: Parts List Om een ​​logische O

 • Bouw een fabriek box van een oude Futon base
  Bouw een fabriek box van een oude Futon base

  Hi again, Dit is geen nieuw idee, er zijn tientallen soortgelijke instructables. Ik denk dat je zou kunnen nieuwe ideeën van het lezen van de mijne te vinden of misschien zult u gewoon dezelfde materialen tot rond als ik. Ok .... Ik hou van de teelt

 • Bouw een Arduino basis van warmte-scanner
  Bouw een Arduino basis van warmte-scanner

  Welkom op mijn eerste instructable! Hier vind je alle informatie over hoe u een automatische warmtebeeldcamera met behulp van off-the-shelf onderdelen te bouwen te vinden. Dit project kan u helpen bij statische gebieden die isolatie nodig hebt van ko

 • Maak een pinhole camera van Junk!

  Leer om een ​​eenvoudige pinhole camera te bouwen met behulp van dingen die je waarschijnlijk hebt tot rond het huis al. In deze video, ik ook uitleggen waarom een ​​pinhole camera toont beelden omgekeerd en ondersteboven.

 • Bouw een Tool-Stand van een oude archiefkast
  Bouw een Tool-Stand van een oude archiefkast

  Onze Hacker ruimte The Rabbit Hole had behoefte aan een standaard voor onze nieuwe CarveWright CNC machine. (Zoek op Sears.com voor de Ambachtsman Bench Top Tool Stand en je zult stands (zonder laden of zelfs een top) geprijsd tussen de $ 45 en $ 165