Home > BOUT: Bug Out Utility Trailer: Quick n 'Easy!

BOUT: Bug Out Utility Trailer: Quick n 'Easy!

Tags:overleving
Advertisement

Quick n 'Easy!

Dit is één die gelukkige ongevallen die gebeuren in het leven. Ik had eigenlijk dit samen te stellen om goederen mee te nemen voor mijn werk, en het viel me op dat het heel gemakkelijk te gebruiken voor het afluisteren uit zou kunnen zijn. En oh zo simpel van een idee was om mee te beginnen!

Het gaat als volgt: Neem een ​​hulpprogramma aanhangwagen (ongeacht de grootte die je hebt) riem neer twee x-cargo cargo dak dragers en voila! je hebt een snelle, eenvoudige regendichte bug out cargo trailer!

Deze maatschappijen zijn eigenlijk gemakkelijk te vinden. Ik kocht één op mijn lokale Salvation Army kringloopwinkel (één van mijn favoriete plekken om te winkelen!) En de andere kreeg ik vrij als een stoeprand alert. Ik gebruikte ratel spanband van Walmart om ze vast te houden. U vindt er vier metalen sleuven rond de basis van elke drager precies goed voor de banden. Als extra beveiliging, heb ik bungees over de toppen van de dragers. Ik heb ongeveer $ 50 in totaal voor dit project.

Mijn trailer gebeurt er met 5 'x 8' in omvang, maar dit kan worden gedaan op een utility trailer van vrijwel elke grootte. Langere trailers kon drie vervoerders of langer duren. Gewoon meer laadruimte voor uw leveringen en voedsel als je de hordes zombies verlangen uw braiiiiins ontsnappen!

Advertisement

Related Articles

 • Quick-Crate Inklapbare Utility Trailer
  Quick-Crate Inklapbare Utility Trailer

  Dit is een grote mod voor iedereen die een utility trailer bezit. In principe alles wat je nodig hebt is een Quick-Krat, een aanhangwagen, en een beetje zweet. U kunt kopen Quick-Kratten bij quickcrate.com ze hebben een grote selectie van voorraad kr

 • Grasmaaier Utility Trailer
  Grasmaaier Utility Trailer

  Ik ben al een volgeling van Instructables geweest voor ongeveer een jaar, en hebben een aantal interessante en handige dingen geleerd hier. Dit Trailer Grasmaaier Utility is mijn eerste bijdrage. Dit ding meet 3'x6 'bed, 8' totale lengte, perfect voo

 • Quick Sides voor kleine Utility Trailer
  Quick Sides voor kleine Utility Trailer

  Deze werkwijze voor het construeren massief houten zijkanten voor een klein programma trailer maakt gebruik van een minimum aan materialen en vereist slechts een uur of twee voor de montage. We vonden al deze materialen bij de hand in de winkel. Dit

 • Hoe kan ik een Utility Trailer bouwen van een kit
  Hoe kan ik een Utility Trailer bouwen van een kit

  Tuurlijk, pick-up trucks zijn geweldig. Het probleem is, dat alles laadruimte is zo veel decoratie op het dagelijkse woon-werkverkeer. En vergeet uitstapjes met de kinderen en de hond. Voor velen van ons, de familie auto is gewoon te praktisch om te

 • Utility Trailer
  Utility Trailer

  Ik bracht het grootste deel van mijn zomer 2015 draaien moersleutels reparatie of gebouw apparatuur om te helpen mijn jongste zoon begin een gazon maaien bedrijf. Dit is hoe we een trailer gebouwd voor zijn zitmaaier een push maaier trekken, gas kan,

 • Toy Hauler van Utility Trailer
  Toy Hauler van Utility Trailer

  Na een 16 'Cargo Craft gesloten aanhanger zit in mijn achtertuin voor 7 jaar niets anders dan het opslaan van extra hout te doen hebben we besloten dat het tijd was om het te hergebruiken en te gebruiken voor wat we wilden, een Toy Hauler voor de Har

 • Quick N 'Easy French Crepes !! (Meer Cooking Tutorials to Come, Stay Tuned !!)
  Quick N 'Easy French Crepes !! (Meer Cooking Tutorials to Come, Stay Tuned !!)

  Hoi!! Bent u hongerig voor een voorproefje van Frankrijk? Is het moeders of vaders 'Day? Of wil je gewoon om jezelf en / of uw familie te behandelen? Welnu, ik heb het perfecte recept voor je. Dit recept is een familie favoriet, dat is doorgegeven do

 • DIY Quick-N-Easy Closet Space Saver
  DIY Quick-N-Easy Closet Space Saver

  Hallo allemaal. Ik heb een zeer snel en eenvoudig te kastruimte doen saver met minimale materialen in de minste hoeveelheid tijd. Stap 1: Verzamel de Materialen Alles wat je nodig hebt is een kleine ruimte die u wilt verkleinen, 2 hangers, en 8 kabel

 • Koelkast Pickles - Quick n 'Easy
  Koelkast Pickles - Quick n 'Easy

  Licht gepekelde komkommers. Een grote snack die niet koken en slechts 2 dagen in de koelkast van het seizoen gaat. De smaak variaties zijn eindeloos. Ik vind ze, omdat ze zijn snel, goed smaken, en mijn dochter heeft me geleerd hoe ze te maken :) All

 • quick'n'easy lichtgevoelige bristlebot-mod
  quick'n'easy lichtgevoelige bristlebot-mod

  Wat is er leuker dan een bristlebot? Waarom een ​​lichtgevoelige bristlebot, natuurlijk! Wat is een bristlebot? Het is een vibrerende robot gebaseerd op een tandenborstel. Het maakt gebruik van een motor met een onevenwichtige gewicht (zoals pager mo

 • Quick 'n' Easy Bird Feeder
  Quick 'n' Easy Bird Feeder

  Winter sloeg al vroeg in mijn deel van de bovenste Midwest. Gelukkig was ik in staat om zweep een fatsoenlijke vogel feeder in slechts een paar minuten en vrijwel zonder kosten. De twee zichtbaar op de foto zijn in gebruik het hele jaar al meer dan e

 • Quick n 'Easy Halloween Pressure Plate
  Quick n 'Easy Halloween Pressure Plate

  We hebben ze allemaal gezien, zijn ze van harte welkom matten voor buiten uw voordeur, dat spookachtige geluiden wanneer een truc of treater komt kloppen. Ik ga om te laten zien hoe je de helft van te maken, zodat je het kunt gebruiken voor verlichti

 • Quick 'n' Easy kookplaat geroosterde knoflook
  Quick 'n' Easy kookplaat geroosterde knoflook

  Toen ik jong was de geur en de smaak van rauwe knoflook zou maken me ziek. Als er iets had een herkenbare witte brok van knoflook, dan zou ik het gewraakte stuk scheiden samen met enkele van de voedsel rond het. Toen ik ouder werd, was ik in staat om

 • Raspberry Pi 2: Quick n 'Easy RCA
  Raspberry Pi 2: Quick n 'Easy RCA

  Hallo wereld, vandaag breng ik u een andere instructable op verzoek van een ander lid. Ik heb onlangs maakte een instructable over het opstarten van de Raspberry Pi vanaf een USB flash drive (Boot de Raspberry Pi van USB). In dat instructable had ik

 • Quick 'n' Easy USB-lader
  Quick 'n' Easy USB-lader

  Mijn iPod Touch stervende was en ik wilde niet dat mijn laptop te zetten alleen maar om het op te laden. Maar toen dacht ik van een oude laptop-oplader had ik dat was nog steeds goed, dus ik heb om te werken. En dus heb ik samen gehackt een USB-lader

 • Clipboard quick n 'easy
  Clipboard quick n 'easy

  Een paar minuten geleden heb ik besloten dat ik moet snel een schema van mijn laatste circuit design tekenen. Ik dacht: "Goh, ik wou dat ik had een klembord op een vel papier op te typen, dus ik kon dit met een zekere mate van stabiliteit te tekenen

 • Super QUICK en EASY DIY Glas Magneten | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Wat een leuke en gemakkelijke kleine doe-het-idee voor dat speciaal iemand. Gemakkelijk om voor de ontvanger van het geschenk of gewoon om iets te maken voor jezelf! Vergeet niet creatief met uw magneten te zijn en geslepen met je geven t

 • Teardrop Trailer
  Teardrop Trailer

  Elke stap is een dag. Gelieve te bezoeken mijn website: http://www.teardropdiy.com. Allereerst, mijn baan is software programmeur. Dit is mijn eerste build. Ik heb basiskennis van hout werken en ik heb een aantal tools. De bouw gaat een tijdje duren

 • Sweet Little Haak Backpack ** EASY **
  Sweet Little Haak Backpack ** EASY **

  Ik maakte deze lieve kleine haak rugzakken in één nacht. Het is echt heel eenvoudig en is meestal enkele steken, zodat zelfs de beginners kunnen snel inhaken op het. Ik ben nog steeds de ontwikkeling van de Instructable, maar wilde de foto te delen.