Home > Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Tags:wearables
Advertisement

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Heb je ooit een wereld waar je het patroon van een jurk kan veranderen met een druk op de knop gedacht? Of een waar je in staat zijn om de hoogte van een zoom te veranderen met een vingerbeweging zijn? Technologie maakt controle en maatwerk mogelijk is wanneer hij niet eerder was. Mode is geen uitzondering. De telefoon is uitgegroeid tot de meest gebruikte persoonlijk apparaat en terwijl het de ultieme tool van afleiding kan zijn, het is ook bruikbaar als een draadloze controller. Kleur is altijd erg spannend voor mij geweest, kan ik zwijmelen tijdens het kijken naar een schaduw van lila en krijgt duizelig over een kelly groen. In staat zijn om de kleur van iets dat ik draag heeft me altijd geïnteresseerd en altijd te veranderen in je opkomt als een fundamentele middel van controle, terwijl brainstormen over dynamische wearables.

Met behulp van een Bluetooth-microcontroller en Android-telefoon, dit project geeft u controle over een stroken van RGB LEDs. Deze LED's kunnen overal worden gelegd op een paar laarzen, in een jasje of op een fietshelm. Ik koos ervoor om inspiratie op te nemen van 1980 Sci-Fi films en Kraftwerk tot twee accessoires maken; een laser geëtste vizier en een laser gesneden ketting. Dit Instructable leert u hoe u de Edison te gebruiken in combinatie met uw telefoon om een ​​RGB LED draadloos en hoe u twee laser cut / geëtste acryl accessoires maken te controleren.

Stap 1: Verzamel Materialen

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

De genoemde materialen zijn voor zowel acryl accessoires.

materialen

[1] Intel Edison met mini breakout board

[7 "x 10"] stijf zwart leer (voor twee accu's)

[12 "x 12"] soft zwart leer

[14 "x 14"] 1/8 "dik duidelijk blad acryl (ketting)

[12 "x 12"] 1/16 "dikke witte poly / acryl combinatie

[4] heavy duty snaps

[1] meter analoge RGB LED-strip (krijg het met geen waterdichte behuizing om het low profile te houden)

[1/4 size] perma-proto board

lintkabel

mannelijke en vrouwelijke headers

elektrische tape

acryl Cement

5-Minute Epoxy

Barge contact cement

Gereedschap

heavy duty snap setter

leer perforator of priem

schaar

zware hand naald

leren hand naald

leer matching draad

soldeerbout en gereedschap

laser cutter (tot meegeleverde accessoire ontwerpen te maken)

Stap 2: Setup Edison

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Als dit de eerste keer met behulp van de Edison, zal het nodig hebben om setup voordat zij in staat om projecten te ontwikkelen met het. Volg Intel's tutorial over hun website, het zal je door de basics, waaronder:

 • Leren hoe om verbinding te maken en te communiceren met het bestuur via seriële en draadloos
 • Het inschakelen van WiFi
 • Welke software te downloaden en hoe deze te installeren
 • Het uploaden van eerste Blink programma met behulp van Arduino, JavaScript, Python of C ++

De taal die we gaan gebruiken in deze Instructable is Python, ik gebruik Windows-besturingssysteem, maar u kunt gebruik maken van Mac net zo goed, ik zal mijn best doen om eventuele verschillen te noemen, indien van toepassing. We zullen de Python-scripts met behulp van een FTP-client, zoals uploaden WinSCP voor Windows of Filezilla voor Mac, zodat u niet hoeft te Intel's XDK downloaden of enige andere van haar ontwikkelomgevingen. Buiten deze 'baar, moedig ik u om te verkennen met behulp van deze later.

Ga dan naar de website van Intel's en ga door de "Getting Started" stappen.

Stap 3: Download Bluetooth SPP Pro

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Download en installeer de Android-app, Bluetooth SPP Pro uit te installeren hier of direct op de telefoon uit de Play Store.

Stap 4: Serial Port Profile

Dit wordt gedaan door middel van SPP (Serial Port Profile). Hierdoor kunnen twee apparaten met een virtuele seriële poortverbinding te maken zodat zij met elkaar communiceren. Voor deze verbinding om te werken, moet er een bestand dat moet worden aangepast aan de Edison's directory. Dit is gegaan dan in Edison's Bluetooth Guide, die door Intel. Ik heb deze handleiding gevoegd en raden het lezen van de Basic Bluetooth bediening, scannen en Apparaten aansluiten en Serial Port Profile secties. Mijn werk hier zijn verkorte versies van deze.

Met behulp van een FTP-client, zoals Filezilla en WinSCP, vind het bestand /etc/dbus-1/system.d/bluetooth.conf. Als je in de root directory terug twee mappen te vinden / etc /. Als bluetooth.conf omvat niet deze regel:

 <Allow send_interface = "org.bluez.Profile1" /> 

Voeg het toe en sla het bestand. Het virtuele seriële poort wordt gecreëerd door een python script op de achtergrond draaien, wordt dit script geleverd door Intel en riep SPP-loopback.py. Voor dit project, voegde ik extra python code die zegt dat als de gegevens die door de virtuele poort gelijk is aan een "1", weer te geven rood, als het komt overeen met een "2", weer te geven groen, enz. De kleuren worden weergegeven op het RGB LED door verzenden verschillende spanningen aan elk van de pennen aangesloten op elke rode, groene en blauwe LED been, het mengen van verschillende helderheidsniveaus te kleuren.

Gehecht aan deze stap is het originele script, SPP-loopback.py, dat de gegevens van het ene Bluetooth-apparaat naar een andere. Het script genaamd colors.py is het uiteindelijke script voor dit project dat de RGB LED-functionaliteit bevat.

Upload colors.py naar de root directory van de Edison.

Stap 5: Schakel Bluetooth op Edison en Run Script

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Openstellen PuTTY en inloggen op de Edison.

Voordat er iets bluetooth te doen, de Bluetooth-chip moet gedeblokkeerd zijn. Dit moet elke keer de Edison wordt uit- en weer ingeschakeld worden uitgevoerd.

 rfkill deblokkeren bluetooth 

Zodra de rfkill opdracht deblokkeert bluetooth, de python script moet worden uitgevoerd om te draaien in de achtergrond. De ampersandmeans dat het zal draaien op de achtergrond.

 python colors.py & 

Stap 6: Scannen en Connect to Phone

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Er is een command line utility dat we zullen gebruiken om ons apparaat detecteerbaar te maken, koppelen en verbinden onze toestellen.

 bluetoothctl 

Om alle beschikbare commando's in de bluetoothctl nut te zien. Dit is niet een noodzakelijke stap, maar kan nuttig zijn om te zien wat er nog meer, terwijl kan worden gedaan in het hulpprogramma.

 hulp 

Eenmaal in de bluetoothctl hulpprogramma dat zijn de commando's die de edison maakt verbinding met de Android-telefoon. Zorg ervoor dat de telefoon vindbaar, die kan worden gedaan in de instellingen van de telefoon.

 middel KeyboardDisplay 
 default-middel 
 scannen op 

De scan op commando geeft de MAC-adressen van alle Bluetooth-apparaten die zichtbaar zijn in het gebied. Wacht tot de telefoon om pop-up, als het eenmaal doet, kopieert u het adres. 66:: 00: 11: BB: 77 Het zal iets als AA kijken. Nu kunt u koppelen en vertel de edison om de telefoon te vertrouwen, zodat je niet hoeft te gaan door middel van een extra niveau van bevestiging.

 pair AA: 66: 00: 11: BB: 77 
 vertrouwen AA: 66: 00: 11: BB: 77 
 scannen off 

De Edison is nu gekoppeld aan uw telefoon. Nu is het tijd om te verbinden.

 verbinden AA: 66: 00: 11: BB: 77 

Tijdens het koppelen of verbinden, hier zijn enkele veelvoorkomende fouten en hoe ze op te lossen:

 Mislukt om te koppelen: org.bluez.Error.ConnectionAttemptFailed 

De telefoon is nog steeds gekoppeld met een apparaat. Als je door het proces gaat opnieuw met hetzelfde apparaat, moet u mogelijk ook om in te gaan om de instellingen van je telefoon -> bluetooth en vergeet het apparaat daar ook. Gebruik deze opdracht om het apparaat van de Edison verwijderen.

 verwijderen <MAC-adres van vorige toestel> 

Als u een fout je te vertellen dat het apparaat niet beschikbaar te krijgen, wacht een paar minuten, of uitgang van stopverf of terminal en een nieuwe seriële of SSH-verbinding en ga door de commando lijst weer.

 Apparaat is niet beschikbaar <br> 

Soms duurt het een paar keer om te wennen aan paring twee apparaten, wanneer u probeert, zal er venster dat verschijnt op de telefoon te vragen om een ​​wachtwoord te controleren zijn. Als u niet het MAC-adres van het apparaat dat u koppelt met de Edison hebben vertrouwd, wordt u gevraagd om te controleren aan die kant. Meestal u controleren of aan de telefoon kant eerst, dan de Edison. Als u per ongeluk de bestelling verkeerd, te lang wachten of vergeet een opdracht, zal deze fout gebeuren. Geen zorgen te maken, ga je gewoon door middel van de commando's weer.

 Mislukt om te koppelen: org.bluez.Error.ConnectionAttemptFailed 

Stap 7: Verbind en maak SPP met App

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Nu moet zeggen dat je verbonden bent met het Edison in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon. Vervolgens de Edison moet worden aangesloten op de SPP app.

Pak de telefoon en de Bluetooth SPP app te openen. De app start automatisch te scannen voor apparaten, voor de Edison om gezien te worden door de app, gebruik deze opdracht.

 vindbaar op 

als de Edison niet pop-up de eerste keer, sloeg opnieuw scannen. Kies het Edison en druk op aan te sluiten. Zodra de verbinding is gemaakt, verschijnt er een bericht opduiken in Putty op de edison kant aankondigt is er een "nieuwe verbinding".

In de app, zullen drie verschillende interfaces komen om uit te kiezen, byte stroom, het toetsenbord en de command line. Kies command line, typt u in sommige tekens en druk op verzenden. Het bericht wordt weergegeven in stopverf, die door de virtuele poort van de telefoon naar Edison.

Nadat je board eenmaal is gekoppeld en verbonden met de telefoon, zal het blijven gekoppeld. Dit betekent dat u het paar kunt overslaan en sluit opdrachten in stopverf en ga direct naar deze stap, waardoor het vindbaar te verbinden door middel van de SPP-app.

Stap 8: Wijs Characters naar App toetsen

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Toen in de keyboard-modus, klikt u op de rechterbovenhoek menu en kies knoppen set. In de Python-script, colors.py, de kleuren zijn ingesteld op 1 karakter. Dit script is geschreven voor een LED-strip die gemeenschappelijke macht heeft, bij gebruik van een stekkerdoos met gemeenschappelijke grond, veranderingen in de waarden die aan de output pinnen worden gestuurd moeten worden gemaakt. Het bestuur erkent een bereik van 0 - 1. Voor een gemeenschappelijk stekkerdoos, zal 0 betekent dat pin zal de uitgang van de maximale spanning kan ontvangen (in dit geval, 9 volt door de logica omvormer), zodat de LED zal zijn op zijn helderheid . 1 betekent dat er geen spanning, de LED volledig uit. U kunt verschillende niveaus van helderheid te bereiken door het gebruik van decimalen, hoog tot medium helderheid: 0,1-0,5, gemiddeld tot lage niveaus van helderheid: 0,5-0,9.

Als de strip staat vast, is de logica omgedraaid, 1 betekent ingeschakeld en 0 betekent uitgeschakeld. Dit betekent ook dat alle decimalen daartussen te omgedraaid. Gebruik 0,5-0,9 als een manier om op middellange krijgen - hoge helderheid en iets minder dan 0,5 tot middelgrote krijgen - lage helderheid.

Verander de sleutels in de app om de tekens die in de colors.py script weer te geven.

Rood - 1

Green - 2

Blauw - 3

Geel - 4

Pink - 5

Paars - 6

White - 7

Blauw groen - 8

Green - 9

Orange - 10

Geelgroen - 11

Off - willekeurig karakter

Nadat ze zijn ingesteld, wanneer deze wordt ingedrukt, wordt elke knop afvuren het teken toegewezen. Ook dit wordt afgedrukt in het scherm stopverf, samen met het type bestand, dat wordt genegeerd door het script. Met deze gegevens komen, kunt u nu leiden tot wat je wilt in de python code.

Speel met de pin waarden om uw eigen kleuren te maken en de personages van wat u houdt in de code te wijzigen, maar vergeet dan niet om ze toe te wijzen aan de knoppen in de app.

Stap 9: Bouw Circuit

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

De Edison Mini breakout board kan de uitgang van een maximum van 1,8 volt uit het PWM pinnen. De analoge RGB LED strip neemt niet meer dan 12 volt, maar kan op 9 volt, wat gunstig is voor dit project omdat een 9 volt is veel kleiner dan 8 AAA.

Om de juiste spanning naar de LED strips en nog steeds in staat om de pennen met de Edison regelen, een logisch niveau converter nodig. De hoge spanning en de strip verslaafd raken aan de ene kant en de lage spanning en Edison's output pinnen verslaafd raken aan de andere kant. Transistors op het bord worden geactiveerd door de 1.8V uit de pennen, zodat de 9 volt te stromen naar de strip. Deze zijn super handige en zeer nuttig, ik beveel het inslaan van een paar te noemen.

Gebruik hoek cutters om de breedte en de lengte gekapt van een perf boord. Laat genoeg ruimte voor de omvormer te solderen over het midden, zodat alle pinnen kan worden geraadpleegd en gesoldeerd aan. Nadat alle aansluitingen zijn gesoldeerd, gebruik maken van elektrische tape te verdoezelen alle waaruit metalen dus geen korte broek deed zich voor toen gestapeld te passen in de accu.

Na dit circuit is aangesloten, heb je een bluetooth gecontroleerde LED strip te maken met wat je wilt. Als u wilt om het te bouwen een van de accessoires, verder op.

Stap 10: Laser Acryl

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

halsketting

Voordat de stukken te krijgen knippen een afdruk van de PDF, dit wordt gebruikt om alle stukken te labelen voordat ze genomen uit de cutter. Laat de beschermende laag op het acryl.

Open het bestand in Illustrator, controleer de slag, om ervoor te zorgen dat het 0,001 pt. Plaats de 1/8 "helder acrylaat in de cutter en volg de instructies die specifiek zijn voor uw machine en setup om het bestand te knippen.

Alvorens de stukken uit de snijder, gebruik een sharpie en de gedrukte PDF de stukken identificeren en labelen met de nummers op de kunststoffolie deklagen. Na labeling, nemen alle stukken voorzichtig, kan acryl broos en chip.

Op een 120 Watt Epilog machine, gebruiken deze instellingen.

vector Cutting

30 speed

80 macht

5000 frequentie

Vizier

Het vizier bestand wordt geëtst, vervolgens uit 1/8 "helder acryl te snijden.

Het vizier armen kan worden op twee manieren, kunnen zij van de 1/16 "plastic en een zachtere leer worden gesneden, vervolgens aan stevig genoeg armen die zal houden het vizier. Of creëer, kunnen ze worden gesneden uit stijve leer als het is stevig genoeg om het vizier omhoog te houden op zijn eigen. de volgende stap geeft instellingen 1/8 "stijf leer te snijden.

Op een 120 Watt Epilog machine, gebruiken deze instellingen.

ets

25 speed

75 macht

vector Cutting

30 speed

80 macht

5000 frequentie

Stap 11: Cut Leather

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

U kunt een laser cutter gebruiken om de accu gesneden uit stijf leer, of scherpe x-acteur. Voor zachtere leer, gebruik maken van een mes, is het gemakkelijk te snijden en het zal niet geven een verbrande geur. Snijd onder de bedragen uit de aangegeven leer.

halsketting

1 x Battery Pack (stijf)

2 x Kraag (soft)

1 x Strip (soft)

2 x Fastener Strip A

2 x bevestigerstrip B

Vizier

2 x Strip (soft)

2 x Arms (zacht met plastic steun, of stijf)

Stap 12: Solder LED Strips

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Voor beide projecten, soldeer een 4 dirigent breedte van lint-kabel aan op de LED-strip met vrouwelijke headers aan het einde, zodat het gemakkelijk kan worden losgemaakt.

halsketting

Maak de lengte van de draad net lang genoeg om door de batterij aan te passen en aan te sluiten op het bord.

Vizier

Snijd de lengte lang genoeg om te eindigen in een shirt of broek zak, waar de raad van bestuur en de batterij kan passen. In tegenstelling tot de ketting, gaat de accu niet live op de accessoire zelf en zal moeten ergens als een zak worden geplaatst.

Stap 13: Put Together Necklace - Acryl

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

De ketting bestaat uit twee gebogen stuk dat tanden, als een kam. De kleinere stukjes acryl twee openingen die schuiven in de openingen tussen de tanden op elk stuk. De twee stukken evenwijdig geplaatst aan elkaar, maar uitgaande van één zal samenstellen gemakkelijker in het einde.

Pak een gebogen stuk en pieces 4 - 14. Neem de beschermende laag, terwijl het aantal in het achterhoofd, en schuif het stuk in het past slot. Doe dit met alle 11 stukken.

Neem de tweede gebogen stuk, passend bij het met de eerste, schuif het op zijn plaats.

Ok, nu voor de lastigste gedeelte, het invoegen # 3 en # 16. Deze stukken vergrendelen met de voorkant en de achterkant van de ketting. Draai het stuk zodat het achter kan worden bekleed met de sleuven in de voorste en gepositioneerd om teruggeduwd worden degenen. Neem je tijd, acryl broos is en kan breken als te hard geduwd.

Schuif de laatste 1, 2 en 17, 18 plaats. Tot slot, schuif 4 en 15 in de plaats, het creëren van de eindkap stukken.

Stap 14: Samen Put Necklace - Leer en LEDs

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Gebruik Barge aan de sluitende stroken samen aan elkaar te lijmen, de verkeerde kanten. Dit maakt ze geschikt voor snaps behandelen en het trekken aan wat nodig nemen de ketting aan en uit. Als je het gevoel dat ze misschien nog te zacht zijn, voeg een derde stuk in tussen of een plakvlieseline om het harder worden.

Naai de strip stuk naar de rand van de binnenbocht op elk van de kraag stukken met een 1/8 "naad, naai de naad aan de buitenkant. Gebruik hiervoor een teflon voet op regelmatige naaimachine, een machine of loopvoet pak een hand naald en naai met een rug steek en leer naald.

Battery Pack

Dubbele draad een naald en vouw twee randen van de accu samen, zodat de gaten line-up. Rijg de naald door een gat in de buurt van de hoek en een knoop met behulp van het einde en de lengte van de draad. Eenmaal beveiligd met een knoop, blijven naaien door de gaten met behulp van een zweep steek, eindigen met een knoop.

Fastener

Neem de langste sneller strip en haal het door de sleuven aan de bovenkant van de accu. Schuif vervolgens het door de ketting achter een van de eindstukken. Neem het uiteinde en plaats deze in de bodem van de verpakking. Het pakket is nu bevestigd door het vergrendelen van een lus van de strook achter de acryl eindstuk.
Rijg de kortere sluitende strook op dezelfde manier, achter het andere eindstuk.
Bevestig de vrouwelijke zijde van een module aan de uiteinden van de korte strippen en mannelijke kanten aan de lange strook. Dit is de manier waarop de ketting is vastgemaakt, dus check om te zien of de strips zijn lang genoeg voor je nek en gemakkelijk snap aan en uit. De ketting is ontworpen om te worden knus, kan de grootte makkelijk te veranderen door het gebruik van de schaal functie in Illustrator.

Loden strip

Breng lijm aan de achterzijde van de strip en de veter en bevestigen. Snijd een 7/8 "width strook van dunne acryl en epoxy op de top van de LED-strip.

Plaats de strip met het leer in de plastic ketting. Solliciteer acryl cement waar de strip en de ketting te raken, gebeurt dit aan de zijkanten en het raakt de top randen van acryl stukken aan de voorkant. Op zijn plaats totdat deze droog is, wat binnen een paar minuten of minder.

Stap 15: Mold Acryl voor Visor

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Naar aanleiding van deze 'baar, heb ik geleerd dat je gemakkelijk kan vormen acryl in uw huis voorbij. Ik heb gelezen dat acryl niet zal afgeven giftige dampen die kunnen worden overgebracht naar eten later gebakken in de oven. Het kan echter nog steeds produceren een geur, doe dit met een raam of deur geopend in uw keuken.

In de gekoppelde 'baar, gevoeld wordt gebruikt om vast te houden en te manipuleren de acryl, helaas het vilt imprints en stokken naar de acryl, het creëren van een fuzzy textuur. Aan de heldere acryl beschermen, gebruikte ik het vilt zeer spaarzaam en niet plaats het geheel acrylstuk op het vilt op elk moment.

Zet de oven voor op 300º F en plaats enkele folie op een bakplaat. Wanneer voorverwarmd, plaats het vizier stuk in, etsen kant naar boven. Hitte gedurende 7 minuten.

Onmiddellijk de stuk uit en uit het cookie door grijpen de folie. flip voorzichtig het stuk over, met behulp van de folie, op een kleine pan of een kom die dicht bij de kromming van je hoofd. Gebruik uw vinger tips om de acryl te begeleiden door deze aan te raken van de randen. Wees voorzichtig, zal het heet zijn! Gebruik wat vilt om uw vingers te beschermen, maar wees voorzichtig de vaagheid van het vilt niet te prenten.

Zwaartekracht zal het grootste deel van het werk te doen, het ontspannen van de acryl op de curve het is geplaatst op. Zodra een paar minuten zijn verstreken en het is afgekoeld een beetje, maar nog steeds kneedbaar, druk de randen om het vizier in de buurt van de curve vast te houden als het volledig afkoelt. Het moet genoeg zijn om in vorm te blijven in een totaal van 10 minuten afkoelen.

Stap 16: Zet Samen Visor

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Arms

Als het bevestigen van twee stukken aan een arm maken, gebruikt Barge om de plastic en leer elkaar te lijmen.

Breng de armen met de gaten aan de zijkant van het acryl vizier. Meng een beetje van epoxy en gebruik een klein beetje van het bekleden van de 4 1/4 ", maat 8 schroeven. Zet ze in de bovenste twee gaten aan beide kanten. Gebruik een beetje van epoxy als ze het gevoel los. Deze zullen worden niet beveiligd worden met noten op de rug, omdat de lengte in de weg van de strip zou krijgen. Ze zijn meer voor esthetiek, maar als gelijmd op zijn plaats, zal helpen om de armen op zijn plaats. plaats de resterende 3/8 "lange schroeven in en schroef de moeren op de rug.

Loden strip

Daling aantal epoxy tussen de LED's op de strip, de opbouw van een aantal grote druppels, moeten ze hoog genoeg om te bereiken langs de LED's te verbinden met de acryl te zijn. Wacht een paar minuten voor de epoxy te verdikken een beetje. Centreer de strook boven aan het vizier en op zijn plaats totdat deze droog is.

Gebruik double-plakband of 5 minuten Epoxy om een ​​strook van leer hechten aan de bovenkant van het vizier, zal dit met betrekking tot de LED-strip, dus zorg ervoor dat het correct is opgesteld, bij gebruik van epoxy.

Eindig door het lijmen van de tweede lederen strook op de top van de LED-strip om het te verdoezelen.

Stap 17: Plug in en Connect

Bluetooth gecontroleerde LED Wearable met Intel Edison

Edison setup?

Bluetooth en getest?

Circuit gebouwd?

Sluit de LED-strip aan de raad en macht door het aansluiten van de 9 volt batterij aan. Open PuTTY of Terminal en SSH aan bij de Edison.

Om samen te vatten, laten we gaan over de commando's die nodig zijn uit eerdere stappen om script uit te voeren en te communiceren via bluetooth.

Alleen nodig als je de macht hebben gefietst de Edison sinds de laatste keer dat je deze opdracht liep.

 rfkill deblokkeren bluetooth 

Voer het Python-script op de achtergrond.

 python colors.py & <br> 

Ga in de bluetoothctl utility.

 bluetoothctl 

Setup-agent.

 middel KeyboardDisplay 
 default-middel 

Als de telefoon niet is gekoppeld met uw Edison (check-in Instellingen -> Bluetooth), scannen, paar, vertrouwen en verbinding.

 scannen op 
 pair AA: 66: 00: 11: BB: 77 
 vertrouwen AA: 66: 00: 11: BB: 77 
 scannen off 
 verbinden AA: 66: 00: 11: BB: 77 

Pak de Android-toestel, open te stellen Bluetooth SPP Pro, het zal beginnen zoeken naar het Edison. Om de Edison vindbaar te maken, gebruik dit commando in bluetoothctl nut.

 vindbaar op 

Sluit via de app, ga dan naar het toetsenbord-modus en druk op elke knop om de kleur van de LED's te wijzigen. U kunt ook de tekens in commando-modus. Veel plezier ermee en Sci-Fi op!

Advertisement

Related Articles

 • Ivd RC Auto Met Intel Edison (IntelIoT)
  Ivd RC Auto Met Intel Edison (IntelIoT)

  inleiding Laten we eerst begrijpen wat we hier proberen te bereiken. We hebben allerlei RC speelgoed voor onze kinderen en dan zijn er video en mobiele games. Eén dit is zeker dat een ieder enkel van auto's, of het nu de echte, of het nu in de 3D-gam

 • Aan de slag met Intel Edison Mini Breakout Board
  Aan de slag met Intel Edison Mini Breakout Board

  Intel biedt 2 verschillende hardware platformen te werken met Intel® Edison Development Board . De kern module van Intel Edison heet Intel® Edison Compute Module, terwijl de 2-extensie boards respectievelijk genoemd Intel® Edison Arduino Board en Int

 • Aan de slag met Intel Edison - Python Programming
  Aan de slag met Intel Edison - Python Programming

  Deze gids is voor alles wat je python programmeurs die altijd al hebben afgevraagd, wat is de beste manier om in "internet van de dingen" (internet van dingen), nu omdat je hebt gemaakt naar deze pagina, koop jezelf een Intel Edison van Amazon o

 • Geautomatiseerde Watering Potplanten met Intel Edison
  Geautomatiseerde Watering Potplanten met Intel Edison

  Geautomatiseerde drenken van potplanten met Intel Edison ... Een vochtigheidssensor detecteert het lage vochtgehalte van de bodem en activeert de waterpomp en de solenoïde klep die de stroming van water regelt. Zodra de vereiste water aan de planten

 • SMART AGRI Met Intel Edison (Intel IoT Roadshow)
  SMART AGRI Met Intel Edison (Intel IoT Roadshow)

  In dit project ben gaan uitleggen over hoe de vochtigheid, temperatuur en bodemvocht niveau van de landbouwgrond met Intel Edison boord te controleren. Hier heb ik gebruikt DHT11 vocht / temperatuursensor en bodemvocht sensor. De opgeslagen gegevens

 • I See You (INTEL IOT met Intel EDISON)
  I See You (INTEL IOT met Intel EDISON)

  Project ICU (INTEL IOT) met Intel EDISON https://github.com/makerspaze/intel_iot_leoCj Project ICU is een slimme iot apparaat dat kan zien en identificeren van de fysieke wereld met de hulp van Intel Edison Commissarissen en cloud connectivity.This p

 • Verbonden auto's met Intel Edison
  Verbonden auto's met Intel Edison

  Dit artikel toont begrip verbonden auto's met Intel EDISON met eenvoudige, off-the-shelf sensoren en hardware in onze Connected Cars applicatie. Concreet zullen we regelen van de snelheid en de richting van een kleine auto / wielen-robot met behulp v

 • Motion Activated Security Camera met Intel Edison
  Motion Activated Security Camera met Intel Edison

  Het doel van dit project is om een ​​bewakingscamera die wordt ingeschakeld door een motie senor te maken. Een passieve infrarood (PIR) motion sensor controleert continu voor elke beweging in zijn gezichtsveld. Wanneer een beweging wordt gedetecteerd

 • Telegram met Intel Edison en Python
  Telegram met Intel Edison en Python

  Deze Instructables laat zien hoe u de yocto package manager configureren en gebruiken een Telegram bot Python bibliotheek. Hoewel Intel Edison is de doelplaat, is het mogelijk om de volgende stappen te passen aan een vergelijkbare hardware. Stap 1: A

 • OpenLogger met Intel Edison
  OpenLogger met Intel Edison

  Wij zijn een groep van makers die graag nachten en weekends knutselen met de technologie hier bij Verona FabLab besteden (Verona is een stad in het noorden van Italië) en met deze instructable we willen het project hebben we gerealiseerd voor Intel M

 • Cloud analytics luchtvervuiling met Intel Edison en IBM Bluemix
  Cloud analytics luchtvervuiling met Intel Edison en IBM Bluemix

  Air impact kwaliteit van ons leven. Luchtvervuiling leidt tot ziektes, allergenen ertoe leiden dat mensen ziek, verstopte binnenlucht kan leiden tot verlies van productiviteit te voelen. Mensen in de grootste behoefte onder mensen met astma, COPD, po

 • Geautomatiseerde Study Environment met Intel Edison
  Geautomatiseerde Study Environment met Intel Edison

  In dit project ga ik laten zien hoe je een geautomatiseerde studie-omgeving met de Intel Edison maken! De Intel Edison maakt gebruik van verschillende sensor om de omgeving in uw studeerkamer te controleren. De Edison zal het milieu te optimaliseren

 • Beginners Video Tutorial Series voor ivd Met Intel Edison (IntelIot)
  Beginners Video Tutorial Series voor ivd Met Intel Edison (IntelIot)

  Ongeveer een maand terug had ik de kans om deel uit te maken van het ivd road show wordt door Intel in Pune, India georganiseerd. Het was een geweldige ervaring. Ik wilde een ivd gecontroleerde RC auto te bouwen met weinig functies. Die hebben gewerk

 • Lightsaber met Intel Edison
  Lightsaber met Intel Edison

  Op deze Instructable, zal ik vertellen hoe ik mijn eigen Lightsaber gebruik van een Intel Edison board, een goedkope Jedi Lightsaber speelgoed en een reeks van adresseerbare RGB leds ingebouwd. Dit was onderdeel van een uitdaging die Pacman Pereira g

 • How to: Vermogen (met Intel Edison)
  How to: Vermogen (met Intel Edison)

  De kern van elk elektronisch project is te weten hoe aan de macht en hoe lang het zal duren. Deze Instructable richt zich op hoe aan de macht van digitale elektronische projecten die laagspanning nemen. Basiscomponenten en principes voorbij gegaan, z

 • Flux Capacitor deurbel met Intel Edison
  Flux Capacitor deurbel met Intel Edison

  Sinds ik een kind was, Back to The Future is mijn favoriete film, alle drie. Voor wie de film kent, de flux condensator is de primaire apparatuur in de Time Machine. De flux condensator is wat de tijdreizen mogelijk maakt. Dit jaar, 2015, is het jaar

 • Smart babyfoon Met Intel Edison En Ubidots
  Smart babyfoon Met Intel Edison En Ubidots

  Intel Edison is klein genoeg voor wearables. Het biedt veel flexibiliteit voor ontwikkelaars door de talen en programmeeromgeving het biedt en het heeft een geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth dat het ideaal is voor een draagbaar maakt. Tegenwoordig zij

 • Intel ivd EDI - Bewaking van een comfortabele en veilige omgeving (met Intel Edison)
  Intel ivd EDI - Bewaking van een comfortabele en veilige omgeving (met Intel Edison)

  Alvorens te beginnen, zou ik willen Intel en Instructables bedanken voor deze kans: ik heb gekozen oa winnaar van een prachtige Intel ivd Edison & Grove Kit ... Dat was heel verrassend voor mij, en ik ben zeer dankbaar voor . Bedankt! :-) Invoering H

 • Licht Plotter met Intel Edison
  Licht Plotter met Intel Edison

  Invoering Ik was blij om te worden geselecteerd om een deel van de Intel Edison IoT genodigden hier op Instructables zijn (u overwegen te stemmen als je wilt!) .Het Project dat ik voorgesteld werd een geautomatiseerde 'licht schilder ", die stappenmo