Home > Blue Peter Recycling Box (geen kleverige terug plastic vereist)

Blue Peter Recycling Box (geen kleverige terug plastic vereist)

Tags:groen
Advertisement

Blue Peter Recycling Box (geen kleverige terug plastic vereist)

We delen allemaal een enorme prullenbak tussen onze flatgebouw, maar wat ben je bedoeld om te doen met de lege flessen en blikjes voordat u kunt worden gehinderd om ze uit te schakelen / als je zit te wachten op de regen om te stoppen? Al maanden heb ik geworsteld met plastic draagtassen van de supermarkt, maar ze niet veel te houden en ze niet echt ideaal voor grote hoeveelheden papier en karton. Dus ik pakte een doos die ik gooide een belasting van spullen in toen ik verhuisd en ik kwam met deze visuele schoonheid!

nb. Als je jammer genoeg niet te zijn opgegroeid in Groot-Brittannië en daarom hebben geen idee wat Blue Peter is waren, is het voor de kinderen tijdschrift programma dat loopt al meer dan 50 jaar en is het programma van de langstlopende kinderen in de wereld. Het is embleem is dit nogal aantrekkelijk schip en de kinderen worden gestimuleerd om creatief te zijn en te schrijven met gedichten, tekeningen en foto's van de dingen die ze thuis. Wanneer u dat doet u worden beloond met een Blue Peter badge die u vervolgens zal koesteren voor eeuwig en speld het op uw school band totdat alle kleur heeft gewreven af ​​... of misschien dat was gewoon me!

Oorspronkelijk kon je vier verschillende badges maar er zijn een heel aantal extra degenen nu. De vier belangrijkste zijn:

De Blue Badge (voor het insturen van een foto, gedicht, brief etc)
The Silver Badge (voor het verzenden in een ander ander item uit de eerste)
The Green Badge (voor milieuvriendelijke basis dingen)
en The Gold Badge die slechts zeer speciale mensen ontvangen na dingen zoals het opslaan van het leven van een andere persoon of het schrijven van een hele reeks boeken over een jonge tovenaar die de meest kwaadaardige en krachtige duistere tovenaar die de wereld ooit gekend hebben nederlagen (sorry als ik heb verwend de eindigend voor u).

Ik heb al een blauw en zilver badge die ik al vele jaren heb gehad (ik schreef een gedicht over de presentatoren voor mijn eerste badge en om mijn zilver badge Ik diende een suiker papier uit een lunchpakket te snijden en deed een kleine collage van smakelijke traktaties die mijn favoriete Blue Peter huisdier op het moment, een hond genaamd Meg, wil snack op), maar ik door heb nooit iets te doen voor mijn groene badge, vooral omdat ik was 17 toen ik uit het veld gestuurd voor mijn Silver badge en dacht ik moet stoppen met het bedriegen van het systeem na dat. Ik heb niet besloten of ik moet sturen in een beeld van deze en gemakkelijk vergeten om mijn leeftijd zijn, maar ik moet een lange harde na te denken over dat en zien wat mijn geweten te zeggen heeft over het voordat een definitief besluit.

In de tussentijd heb ik dit Instructables handleiding gemaakt zodat u kunt uw eigen! Genieten.

Stap 1: De Materialen

Blue Peter Recycling Box (geen kleverige terug plastic vereist)

Ik ben een groot liefhebber van alle dingen goedkoop. Ik gebruikte dingen die ik in Wilkinsons en andere budget bouwmarkten kon vinden en had ik al de doos opgevouwen en weggemoffeld achter mijn kast (ik heb een paar daar).

Hier is een uitgebreide lijst van wat je nodig hebt om een ​​recycling box te maken:

• Een doos (uiteraard)
• Packaging tape
• White lak (voor de base coat)
• Groene verf te gaan op de top van de grondlaag. Ik gebruikte drie monster potten verf, omdat ze goedkoper om te kopen en je hoeft niet achteraf eindigen met tal van extra verf
• Kwast
• Spons
• Een beeld van de Blue Peter schip
• Echt sterke lijm
• Lijmstift
• Duidelijke hout vernis

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een box maken van een plastic fles
  Hoe maak je een box maken van een plastic fles

  Ik laat zien hoe je een doos met behulp van twee liter plastic flessen te maken. Het is vrij makkelijk te maken en vereist een aantal basis gereedschappen en materialen. De box gebruikt twee flessen maar het is mogelijk om een ​​flesje door de deksel

 • Pet Crematie Box
  Pet Crematie Box

  Als je een huisdier minnaar, zoals ikzelf, uw huisdier is zeer nabij en dierbaar je hart. Maar wat gebeurt er na uw huisdier is overleden? Mijn broer-in-law, die weet ik hou van om te werken met hout, verzocht om een ​​crematie doos voor de as van zi

 • 3mm LED Glow Box (geen solderen)
  3mm LED Glow Box (geen solderen)

  We hebben een eenvoudige box voor de weergave van uw LEDs. Deze doos is gemaakt van laser gesneden acryl, maar het kan gemakkelijk worden gemaakt van een duidelijke type kunststof je hebt tot rond. Wij hebben ook dit vak beschikbaar in een lage prijs

 • Recycled Box Tri-fold Notepad
  Recycled Box Tri-fold Notepad

  Dit zijn instructies om een tri-fold kladblok van gebruikte verpakkingsmaterialen te maken. Kartonnen dozen zijn er in alle soorten en maten, dus ik stel voor dat je laat het vak te begeleiden uw ontwerp. Gelukkig herbestemming! materialen: 1. Karton

 • Una Caja De Reciclaje, Para Aprender - een Recycle Box om te leren
  Una Caja De Reciclaje, Para Aprender - een Recycle Box om te leren

  Muy bien, ESTO que vamos a ver, es como un experimento, se slijk como se slijk. Nunca habia hecho una caja, y experimento haciendo una caja. Nunca habia Usado madera Vieja y carcomida, y la hij usado para darle apariencia Antigua. Creo que nunca hij

 • Garbage & Recycling Box
  Garbage & Recycling Box

  Wil je dat lelijke vuilnisbak te verbergen? 3 gratis pallets, sommige stukjes OSB, 1 middag en je kunt! Stap 1: Rip 3 pallets uit elkaar Zorg ervoor om zich te ontdoen van alle spijkers of ruwe of gebroken stukken.

 • DIY Automation Home for Beginners. Absoluut geen codering of solderen vereist. Android / Arduino voor het schakelen dingen aan en uit
  DIY Automation Home for Beginners. Absoluut geen codering of solderen vereist. Android / Arduino voor het schakelen dingen aan en uit

  Dit instructiable richt zich op de absolute beginner. Als je een scherp mes kan omgaan zonder te snijden je vingers af kunt maken en deze home automation controller. Deze instructies zijn ook on-line op www.pfod.com.au onder Android / Arduino voor be

 • Tic Tac Tunes - Nu met Tic Tac Beat Box
  Tic Tac Tunes - Nu met Tic Tac Beat Box

  Micro-orgel en drum-kit in een Tic Tac box Deze kleine box zal je uren plezier het samenstellen van uw eigen muziek te geven. U kunt de melodie tempo variëren en schakelen tussen een pentatonische en blues schaal, evenals de productie van een scala a

 • De transformatie Mollymobile Soap Box in Chitty Chitty Bang Bang
  De transformatie Mollymobile Soap Box in Chitty Chitty Bang Bang

  Afgelopen zomer met behulp van mijn zoon we bouwde mijn jongste dochter een groen en geel zeepkist wagen, zodat ze deel aan de Trowbridge zeepkistenrace kon nemen. Dit instructable is gebaseerd op die wagen maar orders van de huidige mevrouw GarethMo

 • laptop huid
  laptop huid

  Heeft u uw eigen hoge kwaliteit vinyl laptop huid willen, maar niet willen betalen $ 20? Dan lees verder! Stap 1: Stel: kies uw afbeelding, koop materialen Je zal nodig hebben: 1. Een laptop 2. Een afbeelding met hoge resolutie (resolutie moet ten mi

 • Speaker Stands (Met dank aan TNT Audio)
  Speaker Stands (Met dank aan TNT Audio)

  Ik heb een paar van Tannoy 605 sprekers die ik ongeveer 15 jaar geleden tweedehands gekocht, maar nog steeds goed werk had. Ze werden gemonteerd op hun kant op plafondhoogte dat is waarom ze worden bedekt met witte kleverige terug plastic. Goed voor

 • de UberWallet
  de UberWallet

  Mijn UberWallet. 2 contant geld zakken, 2 credit card houders, en de mogelijkheid voor ultieme modificatie (zie mijn bus pas houder, chage pocket mod aan het eind) Om dit meesterwerk u nodig hebt - één (1) stuk A3 papier (hoe dunner hoe beter, dunne

 • Foam Printing Stamp
  Foam Printing Stamp

  Na het zien van een paar instructables dat verschillende manieren van het drukken toonde / zeefdruk een ontwerp, heb ik besloten een wilde een gaan bij het zelf. Ik heb niet veel van de onderdelen voor de degene die ik keek naar te hebben, en als ik

 • Gerecycleerd Personalized Cups
  Gerecycleerd Personalized Cups

  Ik ga je laten zien hoe je een Personilised beker te maken, met alles wat je wilt afdrukken op het, gratis, het gebruik van gerecycleerde materialen. Vergeet niet te stemmen, favoriete en veel plezier! Stap 1: Materialen Voor dit project zouden dit t

 • koele etui van zakjes chips
  koele etui van zakjes chips

  dit instructible zal laten zien hoe je een cool uitziende etui met behulp van kleverige achterzijde kunststof en zakjes chips maken Stap 1: Gether materialen wat je nodig zult hebben: zakjes chips en zoete rappers kleverige terug plastic naald en dra

 • DJ Flight Case
  DJ Flight Case

  Dit instructable zal u tonen hoe je een flightcase voor de DJ-of andere apparatuur te maken. Waarom besteden veel geld op een vlucht geval wanneer u de helft van de prijs te maken! of zelfs minder! Veel plezier gebouw! Stap 1: Wat heb je nodig matera

 • Electronic dobbelstenen
  Electronic dobbelstenen

  Ik maakte dit paar elektronische dobbelsteen vele jaren geleden (waarschijnlijk ongeveer 15!). Het was een cadeau voor mijn toenmalige vriendin - nu mijn vrouw (ze was niet afschrikken door extreme geekiness - gelukkig) Zij maken gebruik van een enke

 • Vinyl Cutter Gestencilde Herb Signs
  Vinyl Cutter Gestencilde Herb Signs

  Ik heb onlangs geplante aantal kruidenzaden in mijn tuin, maar ik kon me niet herinneren welke volgorde ik ze in had aangeplant zonder controle mijn aantekeningen elke keer. Dus heb ik besloten om een ​​aantal borden te maken om ze te identificeren.

 • PC voeding op de PS3 Slim
  PC voeding op de PS3 Slim

  mijn ps3 heeft al een tijdje naar beneden nadat ik liet het op het menuscherm van een dvd 's nachts, dan zou het weer aan te komen, Sony heeft al wel een beetje zelfvoldaan (anti piraterij, vele voorwaarden, en de constante internet nodig) heb ik bes