Home > Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets

Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets

Tags:pallets
Advertisement

Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets

Ongeveer een jaar geleden, kreeg ik meerdere industriële kracht pallets gemaakt van 2x6s. Na het opgeven van het proberen om de lange stukken uit elkaar te trekken, gebruikte ik een cirkelzaag te snijden wat ik beschouw als het bruikbare materiaal. Ik bleef achter met veertig 2x6s, elk ~ 14 "lang. De stack heeft gezeten op mijn grond voor maanden, dus ik eindelijk besloten om iets op te bouwen.

Dit ontwerp is vrij eenvoudig en is een variatie van mijn 2x4 plantaardige stand hier getoond. Na opmerkingen van mijn kinderen dat de plant stand zag eruit als een industrieel draad spool, probeerde ik te verbeelden dit door het gebruik van twee kleuren vlekken waarmee je de vorm een ​​beetje beter te zien.

Hoewel ik de planter van 2x6s, andere boards (2x4s, 2x8s, etc.) gebouwd zal werken. Als u meer wilt weten over Bird's Mouth Hollow Spar bouw of de wiskunde betrokken kennen, zie de links hier en hier .

Stap 1: Gereedschap / Materialen

Gereedschap:

 • Tafelzaag
 • Schuurmachine
 • Boren
 • Pocket-Hole Jig (optioneel)

materialen:

 • 2x6 door 10 voet
 • Water Resistant Lijm
 • Houtschroeven: 1.25 "lang (x4), 1.5" lang (x8)
 • Schilderen of Stain
Advertisement

Related Articles

 • Window planter gemaakt van oude pallet. vensterbank kruidentuin
  Window planter gemaakt van oude pallet. vensterbank kruidentuin

  Dit is mijn eerste instructable, Ik ontwierp deze (nou niet echt ontworpen), meer in elkaar geflanst, toen ik op zoek was naar toepassingen voor de off bezuinigingen van pallets dat ik niet opnieuw voor het klimrek ive gemaakt. Dus ja het duurde net

 • Raised Planter Bed van Pallets
  Raised Planter Bed van Pallets

  Ik zag onlangs een foto van een verhoogde plantenbak bed en hoewel het was echt een nette idee. Ik dacht dat dit de oplossing voor het houden van konijnen uit mijn tuin te zijn, enige probleem was dat ze wilden $ 250 voor het. Na het bekijken van de

 • Wanda's all-weather verjaardag balkon bench-box (gemaakt van pallets)
  Wanda's all-weather verjaardag balkon bench-box (gemaakt van pallets)

  Mijn vriendin Wanda net verhuisd van een appartement met een droge balkon, omdat de bovenste buren balkon was haar dak, een appartement met een balkon zonder dak. Dus dingen nat en weggeblazen door de wind geblazen. Ze houdt een aantal gezellige ding

 • Outdoor Chaise Lounge gemaakt van Pallet Wood
  Outdoor Chaise Lounge gemaakt van Pallet Wood

  Een tijdje terug heb ik wilde mijn eigen chaise lounge stoel te bouwen, aangezien een groot deel van de winkel iemands zijn goedkoop gemaakt uit kunststof gekocht. Op een dag was ik zoeken op het internet voor de plannen / idee is voor het bouwen van

 • Zaagbok gemaakt van pallets
  Zaagbok gemaakt van pallets

  Ik merkte dat ik nodig een paar schragen, en ik heb een heleboel pallets ... Ik ging online en vond een gids, maar het was (imho) enigszins moeilijk te volgen zonder foto's. Dus ik gebruikte het basisidee en bouwde mijn eigen. Genieten. Stap 1: geree

 • [DIY] Deer foto gemaakt van pallets

  Speel Youtube Video hele proces van het maken van te zien :) Mijn laatste project - het maken van herten beeld van pallet kladjes. Het is in principe een tutorial over hoe om het te maken door uw eigen. Het natuurlijk enige tijd duren, maar de result

 • Toy Storage Unit / Window Seat gemaakt van Pallets
  Toy Storage Unit / Window Seat gemaakt van Pallets

  We hadden behoefte aan een bepaalde manier van het opslaan van al het speelgoed van mijn kinderen mee te spelen, maar wilde dat het in combinatie met de rest van de meubels in de woonkamer. Na het maken van een boekenkast van pallethout heb ik beslot

 • Meubels / tafel gemaakt VAN PALLETS
  Meubels / tafel gemaakt VAN PALLETS

  Pallet recycling, het maken van een kleine tafel. Stap 1: MATERIALEN & TOOLS Materiaal en gereedschap Tools voor het deconstrueren van pallets: Pallets van ongeveer 4 houten hamer Claw Hammer kloppen Block Schuurpapier 80-120 grit Gereedschappen voor

 • Planter Box van Pallets
  Planter Box van Pallets

  Dit is mijn eerste project op Instructables en ook mijn eerste keer werken met pallets. Deze plantenbakken zijn bedoeld om twee grote potten te huisvesten in een meer aantrekkelijke manier. Voor mij is het werken met pallets neemt een goede hoeveelhe

 • Coffee Table gemaakt van Pallets
  Coffee Table gemaakt van Pallets

  Ik begon te schrijven van een instrucable maar je kan foto roteren in deze interface of links toe te voegen gemakkelijk dus ik jsut geupload alle foto's en een link naar de blog waar ik de build log. http://wildsidecreations.blogspot.com/2013/06/i-ne

 • Kippenhok gemaakt van pallets
  Kippenhok gemaakt van pallets

  De behoefte aan een zeer lage kosten kippenhok bracht me naar deze oplossing. Ik moest heel weinig middelen en veel goede ouderwetse werk. Mijn zoon waren een grote hulp bij de demontage van de pallets en de opbouw was strikt door de zetel van mijn b

 • Doodskist / Kist Gemaakt van Pallets
  Doodskist / Kist Gemaakt van Pallets

  Stap 1: Materialen Pallets / skids van de gewenste stijl. (Ik bracht thuis een stapel van 7/8 niet al te gebruiken voor een project) {Je kunt ze krijgen van een buurt door magazijn of zelfs craigslist. Ik krijg ze van het werk} Chop zaag Reciprozaag

 • Eenvoudig schoenenrek gemaakt van pallets voor mijn zolder
  Eenvoudig schoenenrek gemaakt van pallets voor mijn zolder

  Hallo nog een keer :) Dus het is alweer een tijdje dat ik wilde een schoenenrek kopen geweest. Maar ik wilde niet dat de normale mensen die twee planken en past ongeveer 6 paar schoenen. Plus Ik wilde iets goedkoop te kopen. Op een avond, toen ik naa

 • BBQ tafel gemaakt van pallets.
  BBQ tafel gemaakt van pallets.

  Er wordt gezegd, "Noodzaak is de moeder van de uitvinding". Ik zou willen toevoegen aan deze - "Omdat het een beetje skint is de moeder van innervatie". En dus werd geboren deze handige BBQ metgezel, gebouwd door mijn dochter en ik uit

 • Rustieke 6 persoons eettafel en stoelen gemaakt van pallets
  Rustieke 6 persoons eettafel en stoelen gemaakt van pallets

  Hier is stap voor stap handleiding over hoe ik ontwierp en bouwde een mooi uitziende eettafel / bureau met stoelen. Het kost minder dan $ 350 (AU) en ik alleen gebruikt wat de meeste huishoudelijke toolkits zijn ... Ik zal je de items en materialen d

 • Bicycle display haak gemaakt van Pallet hout
  Bicycle display haak gemaakt van Pallet hout

  Mijn taak voor mezelf was om iets aan mijn fiets in mijn woonkamer op een manier die geweldig uitzag tonen! En het belangrijkste deel was op het goedkoop! (Vrij veel gratis !!) Materialen- Een schroot stuk hout uit een afgebroken pallet, schroeven, h

 • Gemakkelijk Sleek Planter Box Van sloophout
  Gemakkelijk Sleek Planter Box Van sloophout

  Hoi! Ik zal u een eenvoudige en gemakkelijke stap voor stap proces over hoe je een schone, eenvoudige plantenbak die perfect is voor bloemen en kleine greens te bouwen. Het kan worden gemaakt van sloophout, zoals ik hier deed, of het gebruik van sloo

 • Ingenieuze Fruit Berry Harvester huis is gemaakt van een plastic fles bleekmiddel in actie.
  Ingenieuze Fruit Berry Harvester huis is gemaakt van een plastic fles bleekmiddel in actie.

  Simple Fruit / Bes Picker in actie, het plukken rijpe zwarte aalbessen zonder beschadiging van de bes. (Video) Klik hier om de video van Fruit Picker in actie te zien De picker is gemaakt van een lege container bleekwater, die een comfortabele handgr

 • Murukku: Hartige en krokante Twists gemaakt van rijst Meel
  Murukku: Hartige en krokante Twists gemaakt van rijst Meel

  Murukku, wat betekent dat knapperige wendingen in Tamil, is een van de favoriete snack eten in Zuid-India. Deze gefrituurde knapperige wendingen zijn gemaakt van rijstmeel met rauwe beetje gram bloem zwart en toevoeging van specerijen het hartig make