Home > Bird Bath in One Minute

Bird Bath in One Minute

Tags:vogelen
Advertisement

Bird Bath in One Minute

Dit is een instructable het maken van een vogel bad in een minuut.

De redenen waren ...

 1. Ik maakte dit omdat er een paar wilde vogels vliegen rond en ergens grond in de bomen in de buurt van het huis. Ook dienen als een plek waar ze genieten van een drankje.
 2. Het is de eerste keer dat ik dit deed instructable voor het wild leven. De instructable is uit mijn comfort zone.

Stap 1: De Items

Bird Bath in One Minute

 1. Een plaat planter
 2. Een fles water
Advertisement

Related Articles

 • Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand
  Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand

  Het idee voor dit project kwam van één van mijn favoriete sites ( Ravelry ) waar een van mijn "internet zusters 'geplaatst vogelbaden (zij verwijst ook naar hen als fabriek staat) dat ze het maken van dik glaswerk ze het verwerven van haar lokale twe

 • DIY Bird Bath
  DIY Bird Bath

  Dit doe-project is zo eenvoudig te maken! In minder dan 5 minuten kunt u uw eigen unieke vogel bad te creëren! Stap 1: Het gebruik van glas lijm (verkrijgbaar bij bouwmarkten) Ik gelijmd een schotel naar een omgekeerde vaas - zijn zo eenvoudig! Ik vo

 • DIY Zelfreinigende Bird Bath

  Hoe om economisch te maken van een stabiele sokkel voor een zelfreinigend vogel bad. Totale kosten is ongeveer $ 40,00!

 • Garden Kaleidoscope
  Garden Kaleidoscope

  Ik zag voor het eerst een Tuin Caleidoscoop in een luxe vakantieoord in Arizona. Dit is mijn verkleinde versie dat ik denk dat past heel goed in mijn tuin. Dus het idee is dat je de bloemen te bekijken via de caleidoscoop en als je de bloempot zie je

 • 15 Minute Wild Bird Feeder
  15 Minute Wild Bird Feeder

  Dit is een van de gemakkelijkste wilde vogel feeders ik heb ontworpen. Het feit dat het open is en de vogels zich veilig voelen landing op het maakt het zeer geschikt voor foto's en uitzendarbeid zeldzame vogels die niet zal landen op een afgesloten

 • Gemakkelijk Angry Birds Masker
  Gemakkelijk Angry Birds Masker

  Voordat ik begin, als u genieten van deze Instructable, kunt u stemmen voor het in de Wedstrijd van Halloween. Dank je! Oorspronkelijk was dit niet bedoeld om een ​​Instructable, meer nog een last minute kostuum zijn. Dus dingen zijn niet precies ged

 • Coconut Fizzie Bath Powder
  Coconut Fizzie Bath Powder

  Hey guys in dit instructable zal ik u laten zien hoe u de Coconut Bath Powder Fizzie te maken, dit is hetzelfde als een bad bom, behalve dit is in een droge poedervorm, en vanwege het feit dat het in een poeder zal het sneller en Fizz ontbinden beter

 • Jute Bird Ornaments
  Jute Bird Ornaments

  Vorig jaar voor de kerst, heb ik besloten om mijn moeder en drie zussen bijpassende sieraden maken. Ik hou van het maken van kleine dingen als dit voor iedereen in mijn familie. Na mijn moeder en zussen hen kregen, vertelden ze me hoeveel ze hield va

 • Angry Birds Gourmet Vegan Chocolade Cupcakes
  Angry Birds Gourmet Vegan Chocolade Cupcakes

  Ik ben tien jaar oud en ingericht deze cupcakes helemaal zelf in slechts één nacht. U kunt ook! Hoewel deze zijn cupcakes, ze zijn veganistisch wat betekent dat ze gezonder voor je dan de winkel koopt cupcakes. Dit is de link naar de close-up video:

 • Angry Birds Plantaardige Pizza
  Angry Birds Plantaardige Pizza

  Ik hoop dat ik niet de reeds boze vogels boos toen ik me omdraaide hun spaarpot vijand in broccoli :) Dit is mijn versie van plantaardige pizza ... Vernieuwde niet alleen leuk en makkelijk te maken, maar ook lekker zijn! Dit is geweldig voor zowel vo

 • Twaalf Bird Clock
  Twaalf Bird Clock

  Een klok met wortels die af en toe krasgeluiden. De tijd kan vertellen zonder zelfs een bel. Vraag het mooi en het zal u precies vertellen, maar als er niemand in de buurt is zal er geen geluid te maken. Een dozijn op hun toppositie zal je niet in de

 • Humming Bird Ik wil eten!
  Humming Bird Ik wil eten!

  Met dank aan mijn twee jaar oude zoon voor het inspireren van me om mijn verbeelding opnieuw te gebruiken! Stap 1: Wat heb je nodig! Dingen die je nodig hebt om de Humming Bird maken Ik wil eten! Nou hier zijn de dingen die ik nodig had: 1. Eerst en

 • Balancing Bird - Desktop Toy
  Balancing Bird - Desktop Toy

  Hallo mensen! Heb je ooit gekeken naar uw leeg en saai bureau en gewenst dat u een koele balancing vogel desktop speelgoed gehad? Waarschijnlijk niet. Maar een te bouwen toch ... Dit is een vrij geweldig desktop speelgoed en decorational ornament. He

 • Angry Birds Oorbellen: Pig Edition
  Angry Birds Oorbellen: Pig Edition

  Na het maken van Angry Bird Oorbellen, moest ik maak wat varken oorbellen uit het spel aan te passen! Deze oorbellen zijn zeer eenvoudig Als je mijn Angry Bird Oorbellen Instructable en mijn Geek Oorbellen Instructable hebt gelezen. Ze zijn gemaakt v

 • Laten we een papieren vliegtuig dat vliegt | Pink Bird

  Paper Airplane Instructie / Hoe maak je een roze vogel papieren vliegtuig met Tri Dang te maken. ► Abonneren Main Channel: http://goo.gl/wAFe3s ◄ ► Abonneren Origami Kanaal: http://youtube.com/paperartland◄ ------- Pink Bird is een tweede versie van

 • Hoe maak je een Vensterbank Open lade Bird Feeder maken
  Hoe maak je een Vensterbank Open lade Bird Feeder maken

  Ik heb deze vogel feeder omdat ik niet wil geen gaten in het gebouw waar ik woon boren, dus dit plops gewoon op zijn plaats in de vensterbank en het is goed om te gaan. Het zal werken in elke moderne venster. Stap 1: Verzamel de benodigde items 1-Fra

 • Zeer Novice Bird Watching
  Zeer Novice Bird Watching

  Dit Instructable werd geïnspireerd door de kiteman Bird Challenge. Ik wilde voeren met behulp van foto's die ik gevisualiseerd nemen uit mijn erf en foto's die ik heb in het verleden genomen. Ik getiteld deze Zeer Novice, omdat ik niets in het begin

 • Flappy Bird eerbetoon voor Arduino en 64 LEDs
  Flappy Bird eerbetoon voor Arduino en 64 LEDs

  Ik kreeg een paar 8x8 LED matrixen in de post van gisteren. Dus ik verbleef enige tijd solderen, het oplossen van problemen, coderen en debuggen van een spelletje dat sterk is geïnspireerd door wijlen Flappy Bird. Broncode en meer details over GitHub

 • Sling Shot Controller voor Angry Birds

  Leer hoe u een eenvoudige sling schot apparaat naar Angry Birds met behulp van Arduino Leonardo spelen. Hieronder vindt u de Arduino code met uitleg in commentaar. / * Deze code is in het publieke domein Auteur: alpeshVitha Datum: 18 mei 2013 * / int