Home > Big Game Trophy Mount Fietsenrek en de bevoegdheden van Baking Soda

Big Game Trophy Mount Fietsenrek en de bevoegdheden van Baking Soda

Tags:woodworkin
Advertisement

Big Game Trophy Mount Fietsenrek en de bevoegdheden van Baking Soda

Mijn huidige fietsenstalling systeem bestaat uit een utility haak opknoping van het plafond in mijn garage. Het is een beetje een doorn in het oog en eerlijk gezegd, ik heb altijd wilde iets interessanter te doen.

Ik was de andere dag het schoonmaken van de garage en vond een oude set van fiets neerzetten bars verborgen achter een rekken. Ik herinner me commentaar hoeveel ze me denken aan een set van geweien. Het was op dit moment dat ik begon met het ontwerpen van dit project.

Zoals altijd, voordat we beginnen elke houtbewerking project, volgt u deze beroemde woorden van Norm Abram -. "Voordat we gebruiken geen elektrisch gereedschap, laten we eens een moment om te praten over de winkel veiligheid Zorg ervoor om te lezen, te begrijpen, en volg alle veiligheidsregels het dat kom met uw elektrisch gereedschap Weten hoe u uw elektrisch gereedschap goed te gebruiken zal het risico van persoonlijk letsel sterk verminderen En onthoud dit: er is geen belangrijker veiligheid regel dan om deze te dragen - veiligheidsbril "...

Stap 1: Voorbereiden van de Trophy Mount

Big Game Trophy Mount Fietsenrek en de bevoegdheden van Baking Soda

Ik vond een oud stuk van 3/4 "cherry die leek te zijn gekomen uit een oude lade. Wetende dat ik wilde dat de totale breedte van de berg naar meer dan 16" (afstand tussen twee muur studs), heb ik besloten om af te trim de dado op de onderkant van de raad van bestuur, resulterend in de totale breedte van de raad meten in op 9 inches. Ik gebruikte toen de frees om ervoor te zorgen ik had een vlakke rand op het gezicht van de raad van bestuur. Ik getrimd de doos gewrichten van de randen van de raad van bestuur en de splitsing van de raad van bestuur in de helft, wat resulteert in 2 stukken hout dat elk gemeten ongeveer 20 centimeter in lengte. Het was op dit punt dat ik aan mijn laatste afmetingen van 18 inch kwam met 18 inches en bereidden de planken op lengte. Ik plaatste de 2 delen samen en begon met de aanleg van het ontwerp.

Behulp van een kompas bedraagt ​​4 1/2 inch, was ik de middelpunten vinden bovenaan elk bord en trek het ontwerp zodat de buitenranden een punt zou komen en het midden wanneer samengevoegd (# 1) . 18 inch onder mijn top lijnen, gebruikte ik de zelfde kompas instellingen aan de binnenkant helften van het ontwerp te traceren vanaf het midden van het bord (# 2). Ik gemeten tot 9 inch, vond de raad centra, en getraceerd van mijn vorige merkteken aan de buitenkant van de raad van bestuur, geeft me een afgeronde rand, die de zijkanten van de berg naar de bodem punt aangesloten (# 3).

Advertisement

Related Articles

 • Head Mounted Dispaly (HMD) hack / wijziging van een groter scherm te maken
  Head Mounted Dispaly (HMD) hack / wijziging van een groter scherm te maken

  Hallo .... in mijn eerste instructables Ik wil laten zien hoe je hack / de monochrome HMD van Wild Planet wijzigen. Deze wijziging maakt het geheel kleiner en het maakt je het gevoel, dat je zit in een CINEMA !!! Het nadeel is, dat je het heel dicht

 • Mount Idee voor de beveiliging van uw eigengemaakte Wake Board Rack voor een Kawasaki Ultra 300/310

  Mount idee voor het beveiligen van uw zelfgemaakte Wake Board Rack voor een Kawasaki Ultra 300/310.

 • Shock mount voor de camera montage van de microfoon (Zoom H1)
  Shock mount voor de camera montage van de microfoon (Zoom H1)

  Ik heb onlangs kocht een Zoom H1 draagbare recorder voor mijn Canon 550D. Toen ik de recorder met de camera gemonteerd is opgepikt veel van de behandeling van geluiden. Ik ging op zoek rond het net voor oplossingen toen mijn ik over de Rode VideoMic

 • Hoe maak je Wall Mount een televisie (met behulp van een Cheetah Mount)
  Hoe maak je Wall Mount een televisie (met behulp van een Cheetah Mount)

  Cheetah Mounts zijn enorm populair op Amazon. Met ingang van dit schrijven, hebben 1.557 recensenten gegeven het model APTMM2B mount een 4,8 ster gemiddelde beoordeling. Omdat de overgrote meerderheid van de recensies positief zijn en de berg kost mi

 • Magnetic Mount voor Camera of Projector van de oude harde schijven
  Magnetic Mount voor Camera of Projector van de oude harde schijven

  Ik kocht onlangs een pico projector ( Touch Pico Pond ) en ik was op zoek naar een praktische manier om het te monteren om te wijzen naar beneden op een tafel of diverse andere oppervlakken om een "smart board" waar ik wilde maken. Ik had al cre

 • Aluminum-Free Deodorant
  Aluminum-Free Deodorant

  Sinds het douchen 5 keer per dag is niet praktisch voor de meeste, de rest van ons vertrouwen op de onderarm deodorant te houden ons fris en schoon ... en eerlijk gezegd, niet stinken. Nou, wie had gedacht dat u uw eigen deodorant kan maken met slech

 • Lego + Sugru Panel Mount-connectoren (met RetroPie geval als voorbeeld)
  Lego + Sugru Panel Mount-connectoren (met RetroPie geval als voorbeeld)

  Werk 2014/03/16: dank aan iedereen die voor dit project in de Game.Life 4 contest gestemd! De motivatie voor dit project kwam toen ik mijn Raspberry Pi-spraakgestuurde stopcontacten gecombineerd met een RetroPie . Als gevolg van het aantal randappara

 • Verwijderbare Fietsenrek Voor Truck Toolbox
  Verwijderbare Fietsenrek Voor Truck Toolbox

  Ik kocht onlangs een korte truck bed met een cross-bed toolbox en werd geconfronteerd met het dilemma van hoe ik mijn fiets te vervoeren. Ik dacht na over builen vork mounts naar de top van de toolbox, maar al snel verwierp het idee omdat het niet zo

 • Simple & verstelbare Truck Bed Fietsenrek
  Simple & verstelbare Truck Bed Fietsenrek

  Al snel na de aankoop van mijn vrachtwagen en vervoeren van meerdere fietsen op een moment, werd het heel duidelijk dat ik nodig had een fietsenrek voor het bed. Niet één zorgen te maken, ik wist dat dit een probleem was met tal van oplossingen. Ik v

 • Garmin eTrex stuur mount voor de gewone man
  Garmin eTrex stuur mount voor de gewone man

  Hier laat ik je mijn versie van het stuur mount voor de Garmin eTrex GPS handheld unit. Het enige wat je echt nodig hebt om te kopen is een worm rijden slangklem van uw lokale harware winkel (de mijne kosten ongeveer Rs.10 / -). De draad voor de moun

 • Eenvoudige Smartphone Mount voor Bicycle
  Eenvoudige Smartphone Mount voor Bicycle

  Het is erg handig om een ​​smartphone gemonteerd op uw stuur, terwijl fietsen hebben. U kunt een GPS-tracking-programma uit te voeren, muziek afspelen, en zelfs een gesprek aan te nemen. Een diversiteit mounts beschikbaar bestellen hiervoor, maar vel

 • Sonos Play 1 Under-Cupboard Mount
  Sonos Play 1 Under-Cupboard Mount

  Ik heb eindelijk de sprong te wagen en kocht mijn eerste Sonos- audiosysteem-component, de Play 1 draadloze speler. Ik ben al overweegt de investering al geruime tijd, en nu dat ze een betaalbare entry point met de $ 199 Play 1, kocht ik een. Ik vond

 • Keycahin Camera Mount
  Keycahin Camera Mount

  Dit is een sleutelhanger camera die ik kocht onlangs van eBay .. Ik kocht het voor het goedkoopte, en zoals ik wilde om te experimenteren met het, en ook een paar video's tijdens mijn ritten, in de bochtige bergwegen. De eerste video die ik nam met d

 • EASY Uitschuifbare Pole Mount voor een camera
  EASY Uitschuifbare Pole Mount voor een camera

  Hallo iedereen! In dit baar zal ik laten zien hoe je een eenvoudig en zeer goedkoop Pole Mount maken voor elke vorm van Camera. Ik besloot om een ​​uitschuifbare paal waarvan de lengte kan worden ingesteld van 75 cm tot 150 cm gebruiken. Twee weken g

 • Maglite Clip houder / Mount Mod - Intro
  Maglite Clip houder / Mount Mod - Intro

  Tot mijn Maglite monteren net naast de schakelhendels van mijn Toyota Hilux 4x4. Ik gebruikte een aantal gewone clips kunt u ophalen op een ijzerhandel. Stap 1: Maglite Mount - Finish Up Geboord de gaten en gebruikte normale interieur schroeven te mo

 • Stevige canvas mounts voor krachtige schilderij. Eenvoudige en geavanceerde
  Stevige canvas mounts voor krachtige schilderij. Eenvoudige en geavanceerde

  2 projecten in één. Eenvoudige platte, en galerie wrap stijl canvas mounts met massief houten geldschieters voor krachtige schilderen stijlen. TIJD: Een paar uur COST: $ 20-30 Dit instructable zal u tonen hoe u een eenvoudige gewatteerde canvas monta

 • Hoe kan ik een Equatoriaal-Mount Build for Long exposure astrofotografie
  Hoe kan ik een Equatoriaal-Mount Build for Long exposure astrofotografie

  Last Fall (2011) nam ik ten volle te profiteren van de fantastische sabbatsverlof beleid waar ik werkzaam. Mijn vrouw en ik brachten een groot deel van deze tijd rijden rond het mooie Amerikaanse Southwest en de vele geweldige parken op en rond de Co

 • SUPER STRONG GOPRO (OF ANDERE CAMERA) Mount Magnet
  SUPER STRONG GOPRO (OF ANDERE CAMERA) Mount Magnet

  Ik wilde veel instructables voordat nu maar dit is de eerste keer dat ik gevolgd door middel van met het plan. De anderen eindigde met gewoon een stelletje pictures.I kunnen ze te voltooien in de toekomst, maar voor nu, dit is mijn eerste. Ik wilde i

 • Fietsenrek uit oude ski's en skistokken
  Fietsenrek uit oude ski's en skistokken

  Fietsenrek 5 fietsen gemaakt van oude ski's en skistokken. Hout of PVC pijp kunnen worden gebruikt in plaats van ski's en stokken. Ik heb toevallig net deze beschikbaar te hebben en wilde niet om ze weg te gooien. Stap 1: Lay-out basis. Om een ​​rek