Home > Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Tags:offbeat
Advertisement

Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Disclaimer: Dit project is meestal denk ik dat vrij veel veilig voor de meeste mensen. Het is veiliger dan je pyromaan vriend met lichtere vloeistof op een kampvuur, maar iets minder veilig dan een normale kampvuur. Wees voorzichtig, zodat andere mensen geen toegang meer tot informatie over hoe je leuke dingen te maken, en ook voor je eigen welzijn.

Mensen houden van Bellen van de brand !! Het is gewoon een van die dingen die alle mensen gelukkig maken. Het enige wat de gemiddelde mens houdt van meer dan brand bubbels krijgt om vast te houden, passeren en gooi een vuurbal van hen! Hier is hoe het werkt: je bubble propaan in het sop, waardoor propaan gevulde bubbels. Je schep hen in uw hand, steek ze in brand, en ze verbranden snel genoeg om alleen singe je arm haar, maar je geen pijn. Gevorderd niveau krijgt een heleboel mensen in de cirkel, dan krijg iedereen om wat bubbels scoop, en dan kun je de vuurbal doorgeven van persoon tot persoon heel snel tot de laatste persoon gooit hun vuurbal terug in de ketel (!) En alle overgebleven bubbels ontsteken in een massale en snelle vuurbal (die brandt uit zo snel als het omhoog gaat).

Ze zijn super makkelijk te maken. Hier is wat je nodig hebt:

- propaan

- Propaan regulator (optioneel)

- buis

- Aquarium kit / silicone

- Goede lijm (als je het kan eten zonder te gaan naar de ER, zal het waarschijnlijk niet werken)

- Gatenzaag boor en boor

- afwasmiddel

- water

- Brandwerende container

- lichter

Het moeilijkste deel van dit project is die haar in. Het zou kosten $ 100 of meer als u niet beschikt over een van deze dingen tot rond! Het is dus zo de moeite waard hoor.

Stap 1: Verzamel de onderdelen!

Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Ik wil niet aan uw kant foerageren creativiteit verstikken, maar ik zal je vertellen wat we bedacht. Zodra je het idee van hoeft te propaangas in het water vloeistof te krijgen, kunt u uw fantasie te gebruiken om te komen met de werkelijke mechanisme. Of als u niet wilt dat uw fantasie te gebruiken, heb ik mits verschillende niveaus van begeleiding hieronder. Sinds onze bassin werd gekocht alle getubed en klaar om te gaan, heb ik geen foto's om te laten zien dat zou niet alleen je jaloers van onze geest-blowingly willekeurige salvage winkel te maken hebben. We hebben geen idee wat het oorspronkelijke doel van onze wastafel was, en het was een magische moment waarop deze perfecte en anderszins volkomen nutteloos voorwerp gevonden ons en werd onze geliefde brand speelgoed. Maar je zult in staat zijn om mee te volgen met deze instructies, en zo niet, dan kunt u PM of laat een reactie en ik zal verduidelijken.

Propaan: een standaard 20 pond propaantank, purchasable vanuit elk huis verbetering winkel.

Brandwerende container kom: we hebben het geluk om te leven door een magische berging winkel waar we een belachelijk perfecte object voor dit deel gevonden, en dat is waarschijnlijk niet gaat gebeuren aan u voor. Er zijn een paar manieren waarop u kunt benaderen, maar het basisidee is dat je een schip dat water kan houden en dat kan de propaan bubbels te krijgen in het. Er zijn twee stukjes selectie criteria: omvang en toegang gat.

Ik zou kiezen voor een formaat dat ten minste 5 liter water houdt, dus je hebt genoeg oppervlakte om te spelen vuur bubble gooien met meerdere mensen. Houd in gedachten dat het vullen van de container een hinderlijk kan zijn als het is enorm en je bent niet in de buurt van een slang, maar anders moet je gewoon niet willen dat het zo klein is dat de bellen sneller dan wanneer je ze kan oplichten overlopen zijn.

Zoiets als dit werkt prima: Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Toegang Hole: je kan ofwel het geluk om een metalen of andere container die al heeft een inlaat of uitlaat te vinden, maar zo niet, net pak een regelmatige of gatenzaag boor geschikt om materiaal van uw waterbassin (bv roestvrij staal) en de grootte van de buis of connector montage en boor een gat onder de beoogde waterlijn. U moet deze gezamenlijke water uit coming out, die u kunt doen met de meeste siliconen die zeggen dat ze te maken waterdicht zeehonden, zoals aquarium kit te houden af te dichten. Een betere manier is om permanent sluit een slang weerhaak voor de slang, zodat je de slang wanneer deze niet kunnen verbreken in gebruik is, maar je zult een solide lijm en kit voor die gezamenlijke ook nodig hebben. Gelukkig is de kom wordt nooit super warm, zelfs wanneer het in brand, dus ik denk dat je goed zou zijn het runnen van een propaan slang in het water over de top van de kom als je lui voelt.

Propaan regulator: je * kan * alleen de buis lopen rechtstreeks uit de propaantank in het bekken, maar dan heb je minder controle van de bellen, en ze kunnen underwhelming zijn. U wilt een verstelbare hoge drukregelaar voor maximale controle van de zeepbel van input, met een einde dat gemakkelijk te tubing hechten aan deze bladen:

http:? //www.agrisupply.com/product.aspx p = 64640 & sid ...

Tubing: Koop flexibele PVC-buis die past ofwel direct op uw propaan tank, of op uw regulator zoals gewenst. De verpakking van elk zal zeggen welke maat te krijgen.

Afwasmiddel: Elke zal doen, maar hoe meer bubbels, hoe beter. Bad bubbels werken ook, hoewel ze lijken iets meer kwetsbaar in het algemeen dan afwasmiddel te zijn.

Lichter: Ik hou van het gebruik van een klap fakkel voor high-wind-toepassingen, maar elke lichter, zolang je het niet steken in de bubbels, die eerlijk gebeurt 90% van de tijd als gevolg van over-enthousiasme werken.

Aankoop overwegingen: iets onder de waterlijn wordt nooit warm, en het water en metalen oppervlakken in het algemeen koel blijven, afhankelijk van de grootte van uw vuurballen. Het is gemakkelijk om te denken dat alles moet tot ultra hittebestendig en brandvrij zijn, maar dat is slechts geldt voor het bovenste gedeelte van het bassin, en zelfs dat niet super warm krijgen, tenzij je krijgt echt gek.

Stap 2: monteren!

Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Dit is eigenlijk heel simpel. Knip een gat in je bekken, een bijlage toevoegen voor de buis, sluit de buis naar een regulator en sluit de regulator om uw propaan tank.

Om een ​​slang weerhaak installeren, boor een gat met een boor als ze groot genoeg voor uw slang te maken of een gat zagen als dat nodig is, en woest lijm uw weerhaak op zijn plaats. omringen dan het gebied met een overmatige hoeveelheid siliconen om ervoor te zorgen dat het is waterdicht.

Om uw slang direct te installeren, een gat dat is de grootte van uw leidingen, squish het door, en overdreven siliconen niet op zijn plaats om het waterdicht te maken.

Om de route van de luie persoon gaan, lopen de slang over de rand van je bekken en leg een rots op het naar beneden te houden aan de onderkant. Ik heb nog nooit geprobeerd dit dus ik kan niet garanderen dat de slang zal niet smelten, maar ik ben er vrij zeker dat het zal fijn zijn omdat het vuur brandt uit zo snel, zelfs wanneer het wordt enorm.

Dan haak-up van uw slang aan op de regelaar en de toezichthouder op de tank en je bent bijna klaar!

Vul je bassin met water en voeg een veel afwasmiddel, ongeveer een kopje per 5 liter, maar u kunt experimenteren met uw bubble wensen en erachter te komen wat je wilt.

Draai het propaan op en kijk naar het bekken te vullen met propaan bubbels! Laat je niet al te veel opbouwen of slechte dingen kunnen gebeuren. Je wilt nooit meer bubbels dan ongeveer een schep per persoon voor iedereen die gaat spelen.

Stap 3: Speel!

Bellen van de brand voor het houden van en het delen!

Hier is een video van de brand bubbels in actie: https://www.youtube.com/watch?v=zwnnfbv15zE

Om te spelen, zet de propaantank op, zodat het bekken langzaam vult met bubbels, maar niet zo traag dat het ontploffen voordat iedereen heeft een kans om te krijgen en vast te houden aan een scoopful. Iedereen staat rond het bekken met bubbels in de hand, en de persoon met de lichtere lichten de eerste personen bubbels in brand, en dan heeft die persoon om het vuur naar de volgende persoon bellen passeren voordat hun vuur bellen burn-out. Als je echt goed in, kan de laatste persoon die de vuurbal te gooien in het bekken en de belletjes die zijn gemaakt in die tijd zal opblazen en de nacht zal triomfantelijk zijn.

Wanneer u hete aardappel aan het spelen bent en de laatste persoon gooit de vuurbal in het bekken, zorg ervoor dat de hele tijd dat je de toezichthouder spelen niet mogelijk een berg van zeepbellen worden gecreëerd dat gaat op te blazen in het gezicht van iedereen in een unfun manier. De leuke manier heeft om direct aan de rand van controle en uit de hand te zijn, op het 'in control' kant van mensen te kwetsen.

Als u een redelijke primeur van bellen te nemen, zal het af te branden zo snel je niet eens voelen. Als je een gigantische mislukking scoop te nemen, of je laat het bassin om echt vol met bubbels te krijgen, wanneer die word verlicht het gaat om een ​​grote en zeer snel vuur te maken en je zal het voelen. Begin langzaam met minder bellen en werk je weg tot meer bubbels als je vertrouwen in uw brand bubble hanteren vaardigheden voelen. Uw enige echte overleg met belvorming snelheid is dat ze niet allemaal pop voordat je kunt krijgen uw kring te gaan, daarna niet meer bellen is waarschijnlijk te veel.

Houd de propaantank weg van klap fakkels en vuurballen. Niet te veel bubbels niet te maken. Ik voel me op dezelfde manier over brand bubbels als je maar serieus, niet te veel te maken!

Het hebben van een brandblusser, branddeken, sober volwassene, en andere brandveiligheid maatregelen bij de hand waarschijnlijk zal je niet helpen maar ik zou nalatig voel als ik niet stel voor dat je ze hebt.

Hebben, brengen en plezier te delen !!!!!

Advertisement

Related Articles