Home > Beam: een kinetische sculptuur

Beam: een kinetische sculptuur

Tags:kunst
Advertisement

een kinetische sculptuur

Beam is een kinetische sculptuur gemaakt bij Pier 9, tijdens mijn Autodesk Artist-in-Residency .

Het idee is de draaiende spiegels maken een enkele lijn van licht en te draaien in grillige patronen. In al mijn werk hoop ik om onderzoek te inspireren door middel van perceptuele manipulaties. De kijker kan ontdekken en verder te inspecteren het stuk door het veranderen van perspectief om verschillende secundaire, tertiaire, etc. reflecties tussen de spiegels te krijgen.

Ik gebruik de Omax waterstraal op de schijven snijden, ze nauwkeurig segmenten van een cilinder (dwz ellipsen) te maken, en de Epilog laser cutter het maken van de steunconstructie.

Stap 1: Prototype in digitale

een kinetische sculptuur

Hoewel ik dit idee in mijn hoofd voor een paar maanden had, vind ik het moeilijk om reflecties te simuleren in mijn hoofd. Iets voorbij een vlakke, één spiegeling, en mijn hoofd ontploft. Dat is waarom ik vertrouwen op computers.

Fusion + Maya kunnen beide doen een fatsoenlijke renderings met ray-tracing. Dat betekent, dat fotonen bewegen van de lichtbron en stuiteren op de juiste wijze in het gehele model simuleert.

Als je kijkt door enkele van de gifs, kun je zien hoe ik dit idee in de simulatie onderzocht voordat zelfs iets opbouwen. Tegelijkertijd had ik schetste een mechanisme dat deze schijnbaar onmogelijke beeldhouwwerk kon maken.

In een van de gifs, ik ben het spelen met plakken van een cilinder (per definitie, ellipsen), zodat het profiel van het gehele beeld blijft als een cilinder.

In een ander, ik blijf de ellipsen, maar maken het regelmatige afstanden en hoeken. Hoewel het een beetje meer fascinerend, dit is minder interessant voor mij, omdat je niet de kans om het stuk te verkennen te krijgen.

In een ander, ik de spiegels cirkels (klein verschil), maar creëert een wiebelende effect. Hoewel interessant, het lijkt te veel op een tentoonstelling in het Exploratorium, en het effect doet afbreuk aan het effect dat ik wil benadrukken - dat de lijn is niet langer een lijn.

Hier is een sub-instructable over hoe je een animatie in Fusion 360 maken (want het is niet duidelijk).

http://www.instructables.com/id/How-to-Render-an-Animation-in-Fusion-360/

Stap 2: mislukt prototype

een kinetische sculptuur

Ik had het idee dat ik precies duidelijk polycarbonaat buis en vervolgens sandwich lasergesneden acryl spiegel kon snijden in tussen de buisdelen. Dit was een dom idee. Er zijn te veel vrijheidsgraden, wat betekent dat ik moest (1) lijm dingen samen en (2) af te stemmen dingen met de hand. Dit kan nooit leidt tot goede dingen.

Dus dat was dat. Dit prototype leidde me naar om op de waterstraal en met behulp van de 5-assige hoofd uit te snijden gespiegelde acryl met schuine randen.

Een cool ding dat uit deze kwam was een manier om polycarbonaat buis te snijden op een enigszins precieze hoeken op verschillende vlakken. I 3D-gedrukte een pet dat de buis elke 45º geïndexeerd. Het was press-fit aan het einde en stond me toe om te weten wat vliegtuig ik was toen ik het zagen met de coldsaw.

Stap 3: Strijd met Omax Intelli-CAM een eenvoudige snit maken

een kinetische sculptuur

Intelli-cam is een verkeerde benaming. Het doet CAM, een soort CAM.

Nu ik was van plan om dingen te snijden in 5-assige, moest ik de software te gebruiken om de 5-assige toolpaths genereren. Zoals u kunt zien uit het gif, het .omx bestand dat Intell-CAM spugen was een ellips met een constante afschuining rond de de ellips, in plaats van wat mijn model werd verteld te doen, dat is een constante hoek cut. Het deed de binnenste ellips correct snijden onder een bepaalde hoek, maar niet het uitwendige cut. (Op de foto, de bovenste schijf niet correct is, en de onderste is de juiste manier waarop het moet worden gesneden).

Om een ​​lang verhaal kort te maken. Ik moest de .omx direct in een text-editor aan te passen. Instructable voor de manier waarop dat hier werkte:

http://www.instructables.com/id/Hacking-the-Omx-Files-From-OMAX-Intelli-CAM-for-th/

Stap 4: Proof of concept

een kinetische sculptuur

Na 5-assige snijden ellipsen met de waterjet, kocht ik een aantal lagers, een aantal tandwielen (te rijden van een andere rotatie-as) en een goedkope low-RPM motor off Amazon.

De spiegels zijn single-sided acryl spiegels die vervolgens weer terug worden geplaatst. Ze worden nauwkeurig genoeg dat ze glijden snijden op de polycarbonaat buis (dat is geschuurd) en blijft daar als gevolg van wrijving. Om te voorkomen dat het gebruik van een slip ring, Ik ben het draaien van de polycarbonaat buis (waar de spiegels zijn bevestigd), terwijl het licht op zijn plaats blijft. De buis draait via een tandwiel trein aangesloten op een zeer trage motor. Sommige pseudo-mechanische engineering later, de hele zaak draait!

Stap 5: Neato! maar...

een kinetische sculptuur

Zodra ik klaar was, was het duidelijk wat te verbeteren:

 • Motorgeluid - de motor kreeg ik maakt een verschrikkelijke zoemend geluid. Het is een gewone DC motor met een interne reductie versnelling. Zoals later werd voorgesteld om mij, zou ik een synchrone motor, die wisselstroom gebruikt heb gebruikt.
 • Mirror kwaliteit - De back-to-back acryl spiegel zorgt voor een aantal dikke (0,25 ") discs zijn tweede-oppervlak spiegel, dus ze hebben een kleine opening voor de reflectie gebeurt er eigenlijk U kunt dit zien voor elke verbinding Tijd om... gebruik eerste oppervlak spiegels (Hella dure!) of maak mijn eigen spiegels (Hella tijdrovend!)
 • Scale - Op dit moment, het is cool als een tafellamp, maar voor het aan een echte Sculptuur met een hoofdletter S te zijn, moet ik deze puppy opschalen.
 • Retourpad voor draad - de verbinding met de bovenkant van de fluorescerende lamp is een draad die hangt aan de zijkant. No bueno! Schaal zou kunnen helpen door het maken van het zo lang, ik voer het uit tot aan het plafond, maar misschien kan ik slim Tuck de draad weg.

Een aantal leuke dingen die ik heb niets gemerkt van het renderings

 • Twee 45º spiegels, in parallel, zal een nette trap oneindigheid te creëren, en het verdraaien van één van de spiegels zal dit leiden tot curve. Het is echt moeilijk om dit wel herkennen, tenzij je echt op zoek bent naar het.
 • De randen van de spiegels te verlicht, omdat de spiegels acryl. Dit moet voorspelbaar zijn geweest, maar niet over nadenken. Het is duidelijk dat ik moet over na te denken, omdat het veel aandacht trekt.
 • Je kunt schijnbaar gesloten lussen van de lichtlijn in de spiegels te creëren.

Stap 6: Proof of concept II (opgeschaald)

een kinetische sculptuur

Met het doel om meer interessante perspectieven te verkennen te maken, kocht ik wat grotere componenten en snijd grotere schijven om een ​​model dat werd opgeschaald creëren. Sprak ik ook alle voorgaande edities.

 • Ik kocht een AC-motor (aka synchrone motor) om het uit te voeren op een lagere rpm
 • frosted de buis met de hand-schuren om het te laten lijken alsof de schijven direct waren aan het licht
 • testte een paar verschillende spiegelende oppervlakken: (gespiegelde acryl, spiegelglas, helder glas, dichroic acryl)

Grootste probleem was dat op 8 m lang, de buis die de spiegels gebogen genoeg om het er niet recht (maar niet genoeg om het omvallen), en de zwaardere schijven gleed de buis. Tolerantie was oke, maar ze had een schar van lijm op hun plaats blijven.

De volgende stap is een andere versie van de proporties (grotere diameter schijven), een stijvere buis en een enkel materiaal (bijvoorbeeld glas en zwarte acryl) creëren.

Stap 7: Een andere iteratie

een kinetische sculptuur

De eerste twee. Ik besloot te gaan met twee kolommen: één met zwart acryl voor de schijven, en een met helder glas. De nieuwe materialen zorgen voor de reflecterende kwaliteit die ik wil, maar in een veel subtieler en verrassende manier. De verhoudingen zijn gewijzigd om nauwer aansluiten bij de kleinere model. De draaiende schijven zorgen voor een "diameter cilinder 18, waardoor meer ruimte voor de reflecties om te ademen en waardoor de schijven om meer gespreid.

Enkele verbeteringen: Ik vond een 8ft TL-buis van Universal Electric Supply in SF (zonder te kopen 25 tegelijk), dus er is geen pauze in het midden. En, ik vond ook een manier om een ​​meer gelijkmatige matte afwerking aan de polycarbonaat buis te krijgen: Sandblast een lange buis in een kleine zandstraler.

Stap 8: Een variatie: glas schijven

een kinetische sculptuur

De laatste uitdaging was waterjetting glas. Het is verrassend moeilijk om glas in de Bay Area, dat is niet belachelijk duur vinden. Uiteindelijk heb ik het kopen van een bos van 3/32 "en 1/8" dik vervanging vensterglas van Home Depot. Let op: geen vertrouwen in het aantal "in voorraad" op hun online winkel.

Water-jetting glas was zijn eigen ding. Hier is wat werkte voor mij: http://www.instructables.com/id/Tips-for-Waterjetting-Glass/

De laatste stukken zijn veel beter dan wat ik voor ogen had toen ik de renderings gemaakt. Elk prototype was succesvol in dat het leiden tot verbeteringen voor de volgende versie. Ik zou niet in staat zijn geweest om het uiteindelijke model te komen zonder al het waardevolle hulp iedereen aangeboden, die werd gestimuleerd door de fysieke prototypes gemaakt.

Stap 9: Final pieces

een kinetische sculptuur

De twee stukken worden met de titel Beam 1 en Beam 2 en werd tentoongesteld in het Artists-in-Residence Spring 2016 show in Pier 9, Autodesk in San Francisco.

Advertisement

Related Articles

 • Nieuw "Flip Flop" irrigatie! Verzamelt zonnewarmte, geïntegreerde vogel schrik, kinetische sculptuur ook!

  De doe-het-Flip flop is een multifunctioneel apparaat. Water druppelt in de flipflop en wanneer het een bepaalde hoogte bereikt, dunks plotseling op de grond. Bells, kan een foto of een kinetische sculptuur worden bevestigd aan het en ze bewegen als

 • Simple kinetische sculptuur 'Fietsen figuur'
  Simple kinetische sculptuur 'Fietsen figuur'

  Ik werd gevraagd om een ​​kinetische sculptuur voor een fiets waardering evenement te maken. Het plan was om een ​​multiplex uitsnede van een menselijke figuur, die op een fiets met de voeten aangebracht op de pedalen worden gemonteerd maken. Op deze

 • Hoe maak je een stalen sculptuur te maken
  Hoe maak je een stalen sculptuur te maken

  Sculpturen zijn al eeuwen; echter stalen sculpturen die zijn gelast zijn een vrij nieuw concept, met de vroegste maken van een gelaste sculptuur zijn rond 1932. Sculptures zijn echt leuk om te maken en een grote tuin functie. Wat je nodig zult hebben

 • Het herstellen van een stalen sculptuur
  Het herstellen van een stalen sculptuur

  Dit Instructable leidt u door een relatief eenvoudig proces om een ​​roestige stalen sculptuur (of andere ijzerlegering dingetje) te herstellen. U zult het volgende nodig: water Scotch Brite de hand pads (en misschien een excentrische schuurmachine)

 • spoor en katrol systeem voor het heffen en het gieten van een kruik water: Hoe maak je een hoge sculptuur bouwen
  spoor en katrol systeem voor het heffen en het gieten van een kruik water: Hoe maak je een hoge sculptuur bouwen

  Dit project, getiteld Water Station, is een sculpturale installatie die ik gebouwd als een kunstproject. The Water Station in staat stelt een persoon om een ​​water-werper hef een rail, dan kantelt de kruik om water uit te gieten. Een vaartuig verzam

 • Maak een magneet sculptuur
  Maak een magneet sculptuur

  Build deze magneet sculptuur en ervaar de magie van zeldzame aarde magneten uit de eerste hand. Twee krachtige NdFeB magneten trekken elkaar aan waardoor het lijkt alsof de kubus op het snoer wordt zweven. U kunt de kit te krijgen voor dit project ui

 • Pi Zero IOT Led Matrix Beamer- een bericht op de Muur
  Pi Zero IOT Led Matrix Beamer- een bericht op de Muur

  Toen ik zag deze lamp voor kinderen, ik had geen keus, ik had om het te kopen en de optiek van deze lamp maakt het perfect voor deze hack .. Het resultaat is een Led Matrix Beamer dat berichten en Pics kan weergeven van het internet naar de muur. Ik

 • Convectie aangedreven, tegengesteld draaiende, kinetische sculptuur
  Convectie aangedreven, tegengesteld draaiende, kinetische sculptuur

  Aangedreven door Sterno gemaakt van hout, klinkt als een recept voor brand. Het duurde twee blikjes van warmte om het te krijgen het verplaatsen van de eerste keer, maar bleef bijna net zo snel draaien na het verwijderen van een blikje. Het dient gee

 • Giant Squid kinetische sculptuur van gevonden materialen
  Giant Squid kinetische sculptuur van gevonden materialen

  Dit beeld is ontstaan ​​uit een lange tijd fascinatie voor de Giant Squid. Mijn naam wordt Nemo heeft een leven van "Kapitein Nemo" referenties betekende, waardoor me bewust van deze monsters, omdat een vroege leeftijd. Ik ben een beeldhouwer di

 • Destructible- Hoe zich te ontdoen van ongewenste schuim in een koopje sculptuur
  Destructible- Hoe zich te ontdoen van ongewenste schuim in een koopje sculptuur

  We deden dit op TechShop Menlo Park. http://www.techshop.com Het uitbreiden van schuim is leuk om mee te spelen, maar niet zo makkelijk om zich te ontdoen van als je niet leuk meer. Gelukkig voor ons stelen hoefijzers bestand tegen hoge temperaturen

 • Leuke manier om een ​​zondag Pass!
  Leuke manier om een ​​zondag Pass!

  Als je hier bent om een ​​mooie draaiende sculptuur te maken, dan bent u op de juiste plek! Deze tutorial zal je leren hoe je een kinetische sculptuur in staat is het spinnen met de hulp van een slinger te maken. Gebruik deze tutorial voor: - Een sch

 • Elektromechanische Insect of Klappen Oscillator
  Elektromechanische Insect of Klappen Oscillator

  Invoering Ik volg de ontwikkeling van robotica voor ongeveer 10 jaar en mijn achtergrond is de biologie en videografie. Deze belangen zijn mijn onderliggende passie, entomologie (de studie van insecten) gecirkeld. Insecten zijn een groot probleem in

 • Build Galileo's Bicycle
  Build Galileo's Bicycle

  Galileo's Bicycle is een kinetische sculptuur ontworpen door Clayton Boyer . Ik bouwde dit als huwelijksgeschenk voor mijn beste vriend, over een periode van een paar maanden. Het kan zeker worden afgewerkt in minder tijd dan dat, maar als je alleen

 • Jansen Mechanism
  Jansen Mechanism

  Theo Jansen mechanisme een kinetische sculptuur die kunnen bewegen met de hulp van een aantal paren benen. Stap 1: Wat heb je nodig Ik heb gebruikt 15 rietjes, twee houten stokken, een coper draad en plakband.

 • Polyscape
  Polyscape

  I pad een kinetische sculptuur getiteld Polyscape als een "drijvend eiland" vervaardigd uit gerecycled polypropyleen, wat hetzelfde materiaal gebruikt bij het maken wegwerp plastic flessen en zakken ontwerpen. Ik was geïnteresseerd in het onderz

 • Drie Wheel Bike Kinetic Sculpture
  Drie Wheel Bike Kinetic Sculpture

  Hallo! Welkom bij een project dat veel elementen heeft, veel nadenken, en een enorme hoeveelheid plezier De richting van het project veranderde gedurende de bouw en het uiteindelijk een award-winnende Kinetic Beeldhouwkunst in de 2015 Baltimore Kinet

 • Vliegend Hart Kinetic Valentine
  Vliegend Hart Kinetic Valentine

  Waarom een ​​traditionele kaart te geven wanneer je kunt wow je liefde met een kinetische sculptuur in plaats daarvan? Ik zal je laten zien hoe je een gevleugeld hart valentijn wiens vleugels eigenlijk flapperen als je het een duwtje te maken. Je heb

 • Drumming Men Kinetic Sculpture

  Dit is een kinetische sculptuur ik heb gemaakt, met behulp van voornamelijk 1/4 "dik multiplex en plugstangen. Het werkt met behulp van een slinger aan een nokkenas-achtige mechanisme dat naar beneden duwt op de hendels, waardoor de mannen de armen t

 • Rapid Ball Juggler
  Rapid Ball Juggler

  Hey y'all! Dit is mijn bijdrage in de Kinetic Sculpture Contest. Dit is een kinetische sculptuur die pingpongballen katapulten in de lucht, in een mand, en terug naar de katapult. Het loopt voor zo lang als je wilt met een motor, en een rubberen band