Home > Balanced Plant Stand

Balanced Plant Stand

Tags:tuinieren
Advertisement

Balanced Plant Stand

Mijn familie leed de winterblues. Geen lente in zicht voor een tijdje. Dus ging ik en bracht planten in de hoop om de cabine koorts te breken. Maar ik realiseerde me dat ik heb maar één stand die al dwerg citroenboom op. Kijk rommelig en lelijk met planten op tapijt en die witte kisten. Ik dacht toevoegen meer kratten naar de andere kant en zet hout op. Maar ik zag en kreeg een idee, evenwichtig hout op de stand.

Stap 1: The Stand En Hulpmiddelen

Balanced Plant Stand

De stand is geen eigenlijke plant stand maar de kleine tafel dat een deel van buiten de set met stoelen was. Ik nam het uit elkaar door middel van schroeven. Red hen! U krijgt een metalen ring die de benen te houden nodig. U moet meten en meten twee keer. U kunt het gebruiken als referentie die u zult zien in de volgende paar stappen.

Wat je nodig hebt voor dit project zijn ...
- De tabel met lage ring die benen bij elkaar te houden.
- Schroevendraaier om de benen te verwijderen
- Saw, puzzel het beste werkt.
- Sander
- Rolmaat
- Iemand helpen om het hout voor het evenwicht te houden.

Advertisement

Related Articles

 • Van Hymnal Rekken naar Plant Stands - een oefening in nieuw doel geven Architectural Wood Bevindingen
  Van Hymnal Rekken naar Plant Stands - een oefening in nieuw doel geven Architectural Wood Bevindingen

  Een tijdje geleden de voorganger van de kerk aan de overkant van ons pensioen gaat. Als hij en zijn vrouw bereid uit de kerk pastorie dat hun huis was geweest voor de afgelopen dertig jaar te verplaatsen hij geconfronteerd met het probleem van wat te

 • Garden Plant Stand
  Garden Plant Stand

  De plant stand getoond in dit instructable groeit eetwaren in een compacte verticale ruimte. We gebruiken de planter om kruiden en eetwaren te groeien op het dek bij de hand naar de keuken en de grill. In de containers hebben we mint, ananas salie, m

 • Plant Stands u kunt maken
  Plant Stands u kunt maken

  Met het oog op een aantal planten in containers weer te geven heb ik besloten om een ​​aantal planten staat om ze te houden. Ik wil verschillende containers te regelen met planten in de hele tuin en op het terras, etc. Een manier om dit te doen is me

 • Topsy Turvy Tomaat Planter Stand
  Topsy Turvy Tomaat Planter Stand

  Dit is een stand ik heb gemaakt om een ​​'Topsy Turvy "tomaat planter houden. Deze plantenbakken werken geweldig, maar het probleem is dat ze wegen 50+ pond wanneer zij vol. Omdat ik niet kon hangen af ​​van een shepards haak ik kwam met dit. Zijn ge

 • K'NEX Plant Stand
  K'NEX Plant Stand

  Dit is een vrij eenvoudig te construeren stand geheel gemaakt van K'NEX. Het kan beide richtingen afhankelijk van de grootte pot op geplaatst worden. Ik ben niet zeker over de dragende mogelijkheden, maar het eenvoudig gehouden beide fabrieken voor d

 • Side Table of Plant Stand Gemaakt van 2x4s
  Side Table of Plant Stand Gemaakt van 2x4s

  Dit project is gemaakt met twee 2x4s en twee massief hout rondom discs. Hoewel het moeilijk te zien in de featured foto, de pilaar heeft een unieke vorm te wijten aan de v-gekerfd 2x4s. Dit ontwerp is zeer stevig en moet in het bezit over alles wat j

 • Pallet Plant Stand
  Pallet Plant Stand

  Een leuke en interessante ontwerp dat niet lang duren om te bouwen. Stap 1: Knip je boards U krijgt 6 planken nodig. 1) 12 "x 5 1/2" (de basis) 1) 2 1/2 "x 5 1/2" (De stand) 2) 11 "x 5 1/2" (De bovenste planken) 2) 16 "x

 • Gerecycled Rolling Plant Stand Hack

  Ik had deze oude mop emmer schoppen rond, maar wist niet wat te doen. Toen drong het tot me, ik heb een cool, studie walserij staan ​​voor een enorme banaan planter die we hebben. Bingo. Ik gebruikte een eenvoudige haakse slijper met een metalen mes

 • Het neerhalen Plant Stand

  De herfst is in de lucht en we hebben een aantal mooie kernachtige ochtenden ondervonden al hier in Tennessee, dus het is tijd om een ​​aantal van onze pot planten binnen te brengen, voordat we onze eerste vorst ontvangen. De vraag is, waar vind je z

 • Raised Planter Stand
  Raised Planter Stand

  Dit is een oplossing die ik bedacht voor het planten van een tuin boven mijn septische systeem Leach veld. Ik wilde niet direct te planten op het veld, of zelfs een verhoogd bed te creëren. Ik had toegang tot 55 liter sap drums en dacht dat ik zou he

 • Eenvoudige houten Dowel Plant Stand
  Eenvoudige houten Dowel Plant Stand

  Dit is een eenvoudige houten plug planten staan ​​heb ik gemaakt voor mijn vrouw. Het idee was iets licht en eenvoudig en ze wilde iets "clean" en minimaal voor het huis. Het hele project is zeer snel en zeer goedkoop voor materialen, het is sle

 • Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand
  Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand

  Het idee voor dit project kwam van één van mijn favoriete sites ( Ravelry ) waar een van mijn "internet zusters 'geplaatst vogelbaden (zij verwijst ook naar hen als fabriek staat) dat ze het maken van dik glaswerk ze het verwerven van haar lokale twe

 • Makkelijk leuk uitziende Yard Plant Stand
  Makkelijk leuk uitziende Yard Plant Stand

  We gebruikten de Grote zware draad tomatenplant staat tot drie bloempotten op te zetten om de voortuin te versieren, kan je ze vinden op vele winkels of voervoorziening's, meestal een winkel met hen heeft ook assorti pot die u kunt vinden om precies

 • Hoe maak je een Plant Stand met tomaat Cage
  Hoe maak je een Plant Stand met tomaat Cage

  Dus ik had een dilemma: ik wilde een smeedijzeren planten staan, maar we wilden niet om de dop van $ 15 voor één. Dat is nogal prijzig voor iets dat niet eens het ding je moet kijken naar! En aangezien ik ben goedkoop, en niet metalen werk (nog niet

 • Low Plant Stand
  Low Plant Stand

  Ik gebruikte oude ceder hek latten op de standaard van een aantal nieuwe planten te maken. Dit is een goed materiaal omdat het zeer goed bestand tegen vocht en was vrij. Ik heb de mogelijkheid om boards elkaar te lijmen aangenomen en sloeg die stap.

 • Plant onderscheiden van 1920 heater
  Plant onderscheiden van 1920 heater

  De foto hierboven is de gerestaureerde versie van een oude gas kachel mijn vrouw en ik vinden op een landgoed te koop in een huis dat gebouwd werd in de jaren 1880 en was in principe ongewijzigd voor de afgelopen 90 jaar. Deze kachel was ontdekt op d

 • Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets
  Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets

  Ongeveer een jaar geleden, kreeg ik meerdere industriële kracht pallets gemaakt van 2x6s. Na het opgeven van het proberen om de lange stukken uit elkaar te trekken, gebruikte ik een cirkelzaag te snijden wat ik beschouw als het bruikbare materiaal. I

 • Kleine outdoor salontafel
  Kleine outdoor salontafel

  Dit is een kleine tafel dat goed gaat op een terras, of een plant stand.This is bedroefd gemaakt, des te langer de buitenkant hoe beter het zal look.Ik gebruikt alle eiken planken voor lange outdoor life.Anyone met elementaire houtwerk vaardigheden k

 • Tiny Mosaic Phone Table
  Tiny Mosaic Phone Table

  Ik was in wanhopige behoefte van een droge plaats om neer te zetten mijn mobiele telefoon in mijn super kleine badkamer. Ik keek om me heen naar een oplossing die zou passen - zelfs een plant stand zou doen. Maar alles was te groot of te dun. Ik besl