Home > Backyard Duct Tape Kayak

Backyard Duct Tape Kayak

Tags:water
Advertisement

Backyard Duct Tape Kayak

Dit project maakt gebruik van mijn favoriete materialen PVC pijp, duct tape, en leuk!

Kajaks kost meestal rond de $ 200 dollar Ik maakte dit één voor $ 50 dollar!

Ik heb deze door mij!

Ik ben een nieuwe manier proberen om een ​​instructable schrijven, zodat me te vertellen wat u denkt!

Stap 1: Verzamel Materialen

Backyard Duct Tape Kayak

materialen

 1. vier 10 ft lange 1/2 in diameter van SCH 40 PVC pijp (3,048 meter) $ 6 £ 4
 2. ongeveer 4 rollen tape $ 28 £ 17
 3. 2 hoek tshirt $ 2 £ 1
 4. 4 tees $ 4 £ 2.5

gereedschap

 1. zag
 2. schaar
 3. dat is alles!
Advertisement

Related Articles

 • Duct Tape Kayak
  Duct Tape Kayak

  Na het bekijken van de Mythbusters episode op Duct Tape Mythen, heb ik besloten om een ​​klap te nemen bij het maken van mijn eigen duct tape boot. In plaats van de twee-man zeilboot dat Jamie en Adam ontworpen, ging ik voor een veel slanker one-man

 • Duct tape en Tarp Kayak
  Duct tape en Tarp Kayak

  In het begin van mijn junior jaar (middelbare school), heb ik besloten om een ​​boot te maken met een vriend. Na een maand, de kajak / boot was compleet, en we getest in de school zwembad. Het was een groot succes - ik was in staat om op de kajak te

 • Duct Tape en PVC Kayak
  Duct Tape en PVC Kayak

  Deze lichtgewicht en gemakkelijk te maken kajak kan worden gebouwd in een paar uur, weegt minder dan 20 pond, en het beste van alles, de kosten onder $ 50. Terwijl ik zou niet aanraden het nemen van het in elke stroomversnelling, het werkt geweldig v

 • Onder UV-licht Duct Tape Tripod Compass
  Onder UV-licht Duct Tape Tripod Compass

  Ik maakte dit met schattige zebra streep duct tapeisn't een kleur, maar voor UV als ik het goed begrijp, moet gewoon interessant gloeien onder een black light? Ik kan degenen die niet te verwijderen onder een zwart licht is dat ze te diskwalificeren

 • Duct Tape en PVC Canoe
  Duct Tape en PVC Canoe

  Browsen Imgur een dag zag ik een aantal jongens dat een duct tape kano gemaakt, en besloot om mijn hand te proberen op het zelfde. Ik zag een paar andere Instructables op deze site die kajaks en kano's gemaakt, maar ze leken een beetje kleiner in omv

 • Fix Broken spelcassettes met duct tape
  Fix Broken spelcassettes met duct tape

  Het verhaal: Op een dag mijn broer gaf me een spel om te spelen en dat was Demon's Crest voor de Super Nintendo. Een leuk spel, door de manier waarop. Enige probleem: hij gepakt boven tand en het had een driehoekige opening. En is dat dit was een gro

 • Cool Duct Tape, Penseel Case
  Cool Duct Tape, Penseel Case

  Dit is een geweldige, duurzame, op maat gemaakte kwast houder! Stap 1: Materialen U zult Duct tape, schaar, en de penselen die u in de zaak te zetten nodig hebben.

 • Duct tape stellated octaëder
  Duct tape stellated octaëder

  dit is een instructable over hoe je een stellated octaëder te maken. Voor degenen die niet weten wat stellated betekent dat het driehoeken vormen punten van de segmenten. er is ook sekeletal octaëder. Ik wilde niet om ze te laten scheiden, omdat ik h

 • glow in the dark duct tape paracord ketting
  glow in the dark duct tape paracord ketting

  Hi elk lichaam dit is een nieuw idee van mij. Het is een glow in the dark paracord ketting. Het werd gemaakt met duct tape rond paracord en dan heb ik een cobra steek rond die zodat het de duct tape beschermt. Als je Wold net als ik om een ​​tutorial

 • Duct Tape Ipad Case
  Duct Tape Ipad Case

  Stap 1: Het snijden van het Duct Tape Je hebt een oude zaak nodig hebt voor deze en corse duct tape

 • Pas Rubik's Cube met duct tape
  Pas Rubik's Cube met duct tape

  Maak een Rubiks Cube door het toevoegen van duct tape. Voeg duct tape aan de zijkanten en het ziet er echt cool !!!!!!! Stap 1: Materialen Je hebt nodig: Iets scherps (schaar of een mes) Duct Tape (6 kleuren) kubus van Rubik's (geen duh)

 • Duct Tape Pouch Voor Electronics
  Duct Tape Pouch Voor Electronics

  Stap 1: Materialen Voor dit project u moet je handen Duct tape En uw toestel

 • Hoe kan ik LED Duct Tape maken!
  Hoe kan ik LED Duct Tape maken!

  Ok, dus LED's en duct tape zijn twee zeer leuke dingen, maar wat als we ze combineren samen om "LED Ducttape" Dit instructable zal u vertellen hoe dat te doen! Stap 1: De goederen Echt alles wat je nodig hebt is een aantal leds, ducttape, iets o

 • Magic duct tape portemonnee op roids
  Magic duct tape portemonnee op roids

  Hallo. Ontdekt deze site een tijdje geleden. Ik maakte een magische duct tape portemonnee ongeveer een week geleden dankzij deze grote instructable duct tape magic portemonnee. Ik vond het erg leuk, maar toch wilde een paar dingen, dus ik dit beest v

 • Duct Tape Zippo Holster
  Duct Tape Zippo Holster

  De titel zegt eigenlijk alles. Er is geen metingen, omdat alle Zippos niet gelijk geschapen zijn. Stap 1: Materialen / Tools -Duct tape -Cardboard (Ik heb de mijne uit mijn webcam pakket) -Mes -Zippo

 • Duct tape en opslag tas bindmiddel potlood pocket
  Duct tape en opslag tas bindmiddel potlood pocket

  Je zal nodig hebben: Een gallon sized slider stijl opbergtas Duct tape in de gewenste druk of kleur Plastic snijmat optioneel (helpt om de tape te snijden) Ruler, teller, schaar Drie-perforator of gewone perforator 1. Meet en snij 3 inches van de ond

 • Duct Tape PVC light saber prop!
  Duct Tape PVC light saber prop!

  JE ZAL NODIG HEBBEN: DUCT TAPE ELECTRIC TAPE Dun karton (of papier gebruikte ik een bevroren pizza BOX) 17 INCH'S VAN 3/4 INCH PVC pijp en 10 INCH'S VAN 3/4 INCH SINK TUBE (De gootsteen BUIS DIENT glijden over de PVC-B / C Ze zijn gebouwd door versch

 • Super-Deluxe Custom Bike Basket voor minder dan $ 5,00 (met behulp van karton, Wire & Duct Tape)
  Super-Deluxe Custom Bike Basket voor minder dan $ 5,00 (met behulp van karton, Wire & Duct Tape)

  Mijn tien jaar oude dochter is al wilde een kleine mand voor haar fiets al geruime tijd. We keken hoog en laag in winkels en internet, maar niets een beroep op mijn wispelturig weinig fietser. Plotseling vroeg ze: 'Kunnen we niet maken slechts een, p

 • niet uw gewone duct tape portemonnee
  niet uw gewone duct tape portemonnee

  deze duct tape tas is eigenlijk gemaakt van een regelmatig patroon portemonnee, het is een eenvoudig patroon dat ik dacht dat zou goed voor duct tape. dit is mijn inzending voor de Gorilla Glue Make it Stick Contest dus kunt u stemmen voor mij !!! di