Home > Automatische Door Closer

Automatische Door Closer

Tags:assistive-
Advertisement

Automatische Door Closer

Ik heb mensen komen in mijn kamer non-stop de hele tijd, dus ik dacht dat ik zou een deurdranger dat was makkelijk te maken

Stap 1: Materialen

Automatische Door Closer

Wat heb je nodig om te maken, is deze duct tape, touw van een soort, PVC pijp, en een gewicht

Advertisement

Related Articles

 • koele knex werken automatisch laden pistool
  koele knex werken automatisch laden pistool

  Het is een eenvoudig automatisch pistool met een lange loop. Het magazine bevat 4 blauwe staven, kunt u grotere tijdschriften maken. eerste instructable !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stap 1: het vat De cut donkergrijze stuk gaat rond de crèmekleu

 • automatische spuitmachine
  automatische spuitmachine

  Ik werd geïnspireerd door de instructable van robi_h om dit automatische sproei systeem te bouwen. Dit is mijn eerste bijdrage, dus ik hoop dat ik het goed gedaan. De hardware is gebaseerd op gerecyclede onderdelen, zoals de DVD drive en de PC stroom

 • Semi-automatische Filmmaking: Hoe de Android-app te gebruiken, Documatic, automatisch vooraf bewerken van uw video's
  Semi-automatische Filmmaking: Hoe de Android-app te gebruiken, Documatic, automatisch vooraf bewerken van uw video's

  Documatic is een participatief, Android-gebaseerde mobiele schieten assistent, en pre-editor. Ik heb dit programma om de fundamentele basis voor de grotere begrip "semi-automatische filmmaking" leggen als onderdeel van mijn Master Thesis in Digi

 • Maak je Xbox-schakelaar op de AV modus automatisch
  Maak je Xbox-schakelaar op de AV modus automatisch

  Korte informatie over de reden waarom ik schreef deze instructie Heeft het je ooit ergeren dat wanneer je in tegenstelling tot wanneer je je begint DVD of DVB Xbox nog had je voor het bereiken van de afstandsbediening om naar het AV-kanaal? Voor mij

 • Automatische zonwering met Arduino. Aangestuurd door Android-TV Remote-knoppen-Clock
  Automatische zonwering met Arduino. Aangestuurd door Android-TV Remote-knoppen-Clock

  Hallo daar ! Eerste Instructable .... Elke dag in de ochtend heb ik het openstellen van de blinde om 8:00 uur en ik sloot het @ 19:00 uur, dus heb ik besloten om de gehele procedure te automatiseren. Ik gebruik een Arduino pro mini 5v, Encoder voor d

 • Automatische Dark Detector
  Automatische Dark Detector

  Ik maakte een project op dit platform en het is niet dat veel effectiever. Dus dit project gaat het om de enkele kleine upgrade naar de effectiviteit te vergroten. Als je me volgt dan weet je dat wat ik het over heb. Of Als u mijn projecten voor de e

 • Automatische Halloween Candy Dispenser
  Automatische Halloween Candy Dispenser

  Dit jaar is mijn Halloween project is de automatische Halloween Candy Dispenser® veroorzaakt door TextforTreat®, CallforTreat® (aangedreven door Twilio ) en @ TweetforTreat® technologieën. Natuurlijk kan het ook worden geactiveerd vanuit een Big Red

 • Goedkoop en makkelijk Automatische House Plant bevloeiing
  Goedkoop en makkelijk Automatische House Plant bevloeiing

  Ik heb planten in mijn kantoor - het probleem is dat mijn dagen variëren enorm en soms vergeet ik of niet de tijd om de planten water te hebben. Ik zocht naar een automatische kamerplant bewatering en ze waren erg duur ($ 49- $ 100) en ik kon niet ze

 • En automatische hydraulische kraan
  En automatische hydraulische kraan

  Een kraan is er om te helpen tillen grote zware voorwerpen, en zowel kinderen als volwassenen hebben altijd al gefascineerd door wat een kraan in staat is, dus waarom niet een te bouwen om te spelen met? Hier is een instructie over hoe je een eenvoud

 • Hoe kan ik Flash drive die de gebruikers bestanden stil en automatisch kopiëren maken
  Hoe kan ik Flash drive die de gebruikers bestanden stil en automatisch kopiëren maken

  ****** DIT instructable IS VOOR informatieve doeleinden HET IS ILEGAL TO COPY iemands FILES zonder hun toestemming IK BEN niet verantwoordelijk voor enig ding die al dan maynot GEBEUREN Als deze informatie onjuist gebruik ********* ******* Hoe maak j

 • Knex Automatische Kap-40
  Knex Automatische Kap-40

  Dit is mijn Knex Automatische Kap-40. Ik geef wat krediet aan de Rode Boek van de Westmark omdat ik gebruikte de lichaamsvorm van zijn model Kap-40 aan mijn automatische Kap-40 te maken. Ja, ik weet dat ik weggelaten de trigger guard (het is te klein

 • Zelf Aanhoudende automatische bevloeiing (Arduino, kale minimale configuratie)

  Dit project kwam tot stand na kwam ik terug van een 3 weken vakantie en mijn kleine citroen zaailingen hadden hun ondergang ontmoet als gevolg van uitdroging. Dus moest ik een kijkje en dacht dat dit gemakkelijk kan worden opgelost. Bleek, het is een

 • Echt semi-automatische revolver
  Echt semi-automatische revolver

  Dag Allemaal. Dit is mijn nieuwe semi-automatische K'NEX revolver. Ik heb gezocht Instructables dagen en ik heb geen wapen als dit gevonden. Hoop dat je geniet. Vergeet niet om te beoordelen en in te schrijven! Voors: Half automatisch 8 schot comfy f

 • Auto NR.05 Veranderde Geprogrammeerde Automatische Driving Car (Yoghurt Version)
  Auto NR.05 Veranderde Geprogrammeerde Automatische Driving Car (Yoghurt Version)

  Dit is Kaeru geen Ojisan. Ik heb de Excel Simulation Program omgebouwd voor Car traject om Processing code. In deze versie Yoghurt wordt positieaanpassing naar het startpunt weggelaten, en ik heb tot in geslaagd om 18 ronden! De samenstelling van dez

 • Hoe maak je een automatische login voor Gmail (Mac)
  Hoe maak je een automatische login voor Gmail (Mac)

  Hallo jongens! Vandaag ga ik ya leren om een ​​automatische login Gmail te maken. Je zal met behulp van Script editor. En dit voor Macintosh door de manier waarop. Nadat u dit onder de knie, zult u in staat om in te loggen voor andere dingen, 1Passwo

 • DJI Grondstation instructies voor het vliegen met een octocopter op de automatische piloot
  DJI Grondstation instructies voor het vliegen met een octocopter op de automatische piloot

  U kunt de DJI wookong vlucht controller-systeem, een upgrade voor gebruik met GPS-coördinaten waypoint, te gebruiken om een ​​helikopter op de automatische piloot modus vliegen. Het was een beetje moeilijk voor mij om het te ontcijferen DJI wookong m

 • De Lego C4 Semi-automatische Crossbow
  De Lego C4 Semi-automatische Crossbow

  De C4 Semi-automatische Crossbow is de eerste semi-automatische kruisboog, die is net zo krachtig als een normale lego kruisboog. De kruisboog kan ontslaan 35 voet of meer, en heeft een 4-round capaciteit. Ik kwam op het idee voor een semi-automatisc

 • De D3.1 Lego semi-automatisch pistool Mod
  De D3.1 Lego semi-automatisch pistool Mod

  Dit is de eerste mod van mijn vorige D3 semi-automatisch pistool. Er zijn een aantal verbeteringen op dit mod I hebben, zoals: -Het Heeft nu een 7 round capaciteit (er was een 6 ronde capaciteit in de D3) Verbeterde tijdschrift design (steviger) -Mag

 • Arduino automatische deuropener
  Arduino automatische deuropener

  http://biomedicaltechnologyconsulting.blogspot.com/2012/05/arduino-automatic-door-opener.html Dit project kan worden bevestigd aan een intercom zodat wanneer de deurbel ingedrukt wordt de deur automatisch opent. Erg handig voor artsen kantoren met ve

 • De automatische Silenced Potato Cannon
  De automatische Silenced Potato Cannon

  Nou na talloze trial and error met een aardappel geweer geluiddemper we eindelijk die werkte! Dit is een instructable voor een automatische gaskamer tanken kanon dat een geluiddemper staat dempen het geluid het verlaten van het kanon met bijna 75% he