Home > Auto schildpad / vis feeder

Auto schildpad / vis feeder

Tags:arduino
Advertisement

Auto schildpad / vis feeder

Ik ben altijd te lui om mijn schildpad voeden of ik vergat het, dus ik besluit om deze eenvoudige feeder te maken.

Stap 1: Wat heb je nodig:

Auto schildpad / vis feeder

 • sommige arduino
 • Servo
 • draden
 • Lege doos van de diervoeders
 • mes
 • Stuk van plexiglas
 • Lichter
Advertisement

Related Articles

 • Auto 3D-gedrukte vis feeder
  Auto 3D-gedrukte vis feeder

  Ik had gewerkt aan een aquaponics project en besloot dat ik nodig had om minder te doen en iets te voeden de vis voor mij te vinden. Het zal vissen te voeren op een timing-systeem voor 15 dagen in een tijd dan hoef je alleen refil de trechter. Het ga

 • Automatische vis feeder met licht
  Automatische vis feeder met licht

  Als een student wilde ik iets te bloeien op mijn kamer. Een klein aquarium leek perfect. Maar aangezien ik ben altijd weg voor het weekend of zelfs langere periodes tijdens de zomervakantie, zou ik niet in staat zijn om de vis te voeden, en ze zullen

 • 3d gedrukte trechter systeem voor automatische vis feeder mijn fishtank's

  Stem voor mij of mijn website bezoeken nuPROTO.com voor meer 3d gedrukte projecten of ideeën Dus ik heb deze slanke aquarium dat vrij veel heeft een zeer beperkte ruimte waar het eten kunnen gaan zonder het nemen van de 6 voet lang stuk glas uit .. M

 • DIY automatische vis feeder voor aquaponics
  DIY automatische vis feeder voor aquaponics

  Heeft u een aquaponic systeem? Kan er niet zijn de uren die je vis moeten eten? Grote automatische vis feeders zijn vrij duur. Neem een ​​kijkje hoe ik mijn met 25 euro. Stap 1: het concept Hier is een scketch van hoe het werkt. Ik vond het hier . Er

 • Eenvoudige Auto Fish Feeder in Ardinuo
  Eenvoudige Auto Fish Feeder in Ardinuo

  Ik was van plan om een ​​vakantie te nemen met mijn familie, maar niemand neemt de zorg van mijn vissen, ik uitchecken andere instructablers besloten om mijn auto vis feeder te bouwen, mijn enige principe is eenvoudig te maken, op te slaan water en e

 • AquaFeeder 2.0: Automatic Fish Feeder (met WiFi)
  AquaFeeder 2.0: Automatic Fish Feeder (met WiFi)

  Op zoek na twee aquariums is geen gemakkelijke taak, zeker voor iemand die zo vergeetachtig als ik. Soms zou ik vergeet om de visjes te voeden gedurende enkele dagen tot mijn moeder zou opmerken drijvend vissenskeletten. Nou, tegenwoordig dat nooit g

 • Internet Controlled Visvoer Feeder
  Internet Controlled Visvoer Feeder

  Dit is handleiding drie van de serie, waar ik neem elektronische apparaten die u normaal controle met behulp van een Arduino, op het internet met behulp van een Spark Core. In dit instructable ga ik je laten zien hoe je een internet gecontroleerd Vis

 • Automatic Pet feeder
  Automatic Pet feeder

  Ik had een betrouwbare vis feeder voor mijn vijver voor als ik weg ben. Dit instructable geeft details over de feeder dat ik net klaar met bouwen en testen. Hetzelfde idee kan worden gebruikt voor andere dieren toevoeren of een binnenaquarium. Ik maa

 • Automatic Fish Feeder in 20 minuten
  Automatic Fish Feeder in 20 minuten

  Dit is een instructable over hoe om een ​​automatische vis feeder te maken (mijn versie voedt de vis om de zes seconden om de werking ervan te laten zien, maar je kunt de code aan te passen om het te voeden na een paar uur of een dag). Ik hoop dat je

 • Geautomatiseerde Cat Feeder
  Geautomatiseerde Cat Feeder

  Somedays niemand kan thuis blijven om de kat te voeden met de juiste momenten. Dit is vooral vervelend als je een kat met een zwakke maag, dus hij moet een aantal kleinere maaltijden per dag, want met een grote maaltijd zal hij kotsen uit. Voor zulke

 • (AT) kleine Fish Feeder
  (AT) kleine Fish Feeder

  In deze tutorial zal ik laten zien hoe je een automatische vis feeder te maken. Dit is wat ik gebruiken om mijn huisdieren te voeden, terwijl ik weg ben en het werkt vrij goed! ************************************************** **********************

 • One Button Fish Feeder
  One Button Fish Feeder

  Het doel van deze Instructable is om een ​​vis feeder die uw vis zal voeden met een druk op een knop te maken. De voordelen hiervan zijn dat je niet je hand olie ten opzichte van de vissen eten krijg, en het is super eenvoudig om een ​​enkele knop el

 • FinFeeder Paper Automatic Fish Feeder
  FinFeeder Paper Automatic Fish Feeder

  Mijn werk vroeg me de stad uit te gaan voor een week op de aankondiging slechts een paar uur. Ik had vis thuis en was bang dat ze hongerig en agressief aan elkaar zou krijgen, dus ik elkaar geflanst een printer papieren vis feeder. Sindsdien heb ik m

 • De "all in one box" aquarium feeder
  De "all in one box" aquarium feeder

  Hallo ik ben Brian Sinds enkele jaren heb ik het bezit van een grote 400 liter aquarium.i was altijd fasinated door vissen in alle kleuren en shapes.keeping vis blij Wil vereisen een beetje effort.like houden van de dank mooi en clean.trimming de pla

 • Zet een klok in een Automatic Fish Feeder
  Zet een klok in een Automatic Fish Feeder

  Betrouwbaar, gemakkelijk te maken, goedkoop; dit is echt een betere vis feeder. Deze vis feeder zorgt voor een automatische, goedkope, consistente, meetbare manier feeding dagelijks gedurende langere tijd. De vis feeder werkt het beste met een droge,

 • Ivd NFT Aquaponic System Controler met WebApp (Intel Edison & Node.js)
  Ivd NFT Aquaponic System Controler met WebApp (Intel Edison & Node.js)

  aquaponics Aquaponic combineert Aquacultuur (visteelt) met hydrocultuur (kweken van planten in het water). Vis scheiden wordt afgebroken door bacteriën om nitraat die door planten worden opgenomen als voedingsstoffen en plantenwortels fungeren als ee

 • smart aquarium
  smart aquarium

  Dit is een eenvoudige-Arduino gebaseerde vis feeder + light + luchtpomp controller project. U kunt hetzelfde doen en nog meer functies toe te voegen, zoals temperatuursensor, web UI, LCD, kachel relais. Er zijn veel voorbeelden over hoe het te doen m

 • Hoe een Aquaponic systeem te creëren
  Hoe een Aquaponic systeem te creëren

  Deze tutorial zal u voorzien van een lijst van materialen en de procedures voor het creëren van een aquaponic systeem. Een aquaponic systeem is een systeem van de aquacultuur, waarbij de door gekweekte vis of andere waterdieren afval levert voedingss

 • Lego Nxt werkt zonder batterijen
  Lego Nxt werkt zonder batterijen

  Een paar draden, een diode, een 5v naar USB adapter 9v, en je bent in het bedrijfsleven. De reden dat ik dit deed was om een ​​vis feeder te laten werken voor minstens een week. Ik ging weg en wilde niet dat iemand belasten met vis voeden zijn. Benod