Home > Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Tags:life-hacks
Advertisement

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Dit is de eerste van hopelijk een reeks 3D-afdrukbare items om mensen te helpen met een handicap in het gebruik van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen.
Alle items kunnen worden 3D geprint op vrijwel elke desktop 3D printer. Kleinste samenstelling en ondersteuning verwijdering vereist. Een aantal van de items moet bevestigingsmiddelen die zal worden uitgewerkt in een wetsvoorstel van materialen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gekocht.
Als ondersteunende technologie voldoet aan huishoudelijke toegankelijke productie-technologie, zoals 3D-printing, vindingrijkheid en creativiteit losgelaten open hardware ondersteunende technologie te creëren! Dat is wat de logo op onze deurslot identifier betekent!

Een 3D-printer zal een gemeenschappelijk huishoudelijk voorwerp in de nabije toekomst, waardoor een groot aantal voordelen voor gezinnen en individuen door toe te staan ​​"thuis" vervaardigen van items "als dat nodig is."

Als u een 3D-printer nog niet over ... NIET PANIEK! 3d Hubs is slechts een paar klikken verwijderd om u goedkope toegang tot deze ongelooflijke technologie te geven.

Autodesk biedt 3D-ontwerp / CAD software zoals 123d ontwerp of Fusion 360 dat het een koud kunstje om uw eigen onderdelen te ontwerpen te maken.
Als je het gevoel dat je niet de creativiteit om de onderdelen en hacks die u nodig hebt ontwerpen, gewoon blijven zoeken hier bij instructables! je zult het vinden!

Stap 1: de sleutelhouder / Identifier

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Dit is een set van 2 eenvoudige items die hulp bieden op verschillende manieren om mensen met verschillende handicaps gecombineerd. De set zal toestaan ​​dat mensen met problemen het hanteren van kleine voorwerpen, in dit geval een sleutel van de voordeur, in staat zijn om de sleutel meer comfortabel te houden en te kunnen draaien het beter om het slot te bedienen. Het zal ook de mensen die slecht zien of verstandelijke handicaps helpen zodat voor eenvoudiger identificeren van de juiste sleutel te gebruiken op een bepaalde deurslot door kleur codering van de items om een ​​sleutel tot een deurslot te passen.

Stap 2: de sleutelhouder / Turner

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Key turner houder; Dit product is bedoeld om te helpen bij het gebruik van een gewone deur sleutel. Het zal oppervlakte toe te voegen voor een betere grip en koppel, u toch de sleutel tot een sleutel! Dat wil zeggen: klein genoeg om in je zak en hangen van een sleutelhanger of sleutelhanger.

Stap 3: Bill Of Materials

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

2 Pan Head M3x8mm

3D geprint onderdelen:
Key Turner top.stl
Key Turner bottom.stl
Sleutelring Hole Top.stl
Sleutelring Hole Bottom.stl
Opener.stl

Gereedschap:
Inbussleutel voor M3 bevestigingsmiddelen

Stap 4: Assembly

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Montage van de belangrijkste Turner is vrij eenvoudig; Er zijn 2 helften van het lichaam, genaamd boven- en onderkant, dat slot in elkaar houden van de andere 3 gedrukte delen tussen hen. Er zijn 2 sleutelring gat helften die één keer in elk lichaamsdeel, past men het grote gat aan het einde van het bovenlichaam en de ander past in het grote gat van de onderste lichaam. De sleutel opener heeft een gat dat knus past in de stud die het dichtst bij het grote gat van de onderste lichaam.
De werkelijke sleutel past in de andere stud.
Zodra alle onderdelen en uw sleutel zijn gemonteerd, gebruik de 2 M3x6mm sluiting om het geheel strak en strak te houden.
Mind Niet meer dan draai de sluitingen of vindt u het plastic studs strippen!

Stap 5: Finished Key Holder

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

De sleutelhouder kan worden samengesteld met behulp van verschillende kleurencombinaties. Ik koos voor een neutrale kleur voor de centrale delen en een heldere IDENTIFIER kleur voor de belangrijkste lichaamsdelen. Maar het kan ook de andere kant op het geven van een subtielere blik worden gedaan. Of alle onderdelen in een effen kleur voor extreme nul twijfel kleur ingetoetst kit.
De sleutelhouder heeft een "opener" deel in het centrum, dat wanneer deze wordt ingedrukt met uw vinger, zal het zich duwen het topje van de sleutel uit het lichaam van de houder, net genoeg dat de sleutel kan verslaafd zijn en draaide alle weg naar buiten met uw vingertop of spijker.
Bij het gebruik van de sleutel vindt u de meest koppel te bereiken door het houden van het lichaam van de houder in een hoek van 90 graden, maar de eenvoudigste en meest natuurlijke grip positie zal worden bereikt door het houden van het lichaam op ongeveer 135 graden.

Stap 6: De deur Identifier

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Opgemaakt te hangen op de meest voorkomende deurkrukken eenvoudig zodat deze aan een deurslot en sleutel op kleur.

Stap 7: Bill Of Materials

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

1 Pan Head M3x6mm

3D geprint onderdelen:
body Bottom.stl
body Top.stl
vergrendeling Ring.stl
Logo Token Bottom.stl
logo Token.stl

Gereedschap:
Inbussleutel voor M3 bevestiger

Stap 8: Assembly

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Het deurslot identifier bestaat uit 2 belangrijkste orgaan 3D geprint onderdelen. Het is zeer belangrijk op te merken dat het bovenste gedeelte schuift in het onderste lichaam de onderzijde, beide delen zijn ontworpen met schuine randen nauwsluitend passen die manier.
Zorg ervoor dat u ook invoegen de borgring in de circulaire kanaal van het bovenste gedeelte voor te schuiven in het onderste deel.
Zodra zowel boven- en onderkant zijn fit bij elkaar houden van de borgring tussen hen, testen de borgring door te schuiven heen en weer met een draaiende beweging, het moet gezellig, maar met gemak glijden.
De laatste stap is om samen te passen bij de logo token boven- en onderkant uit en steek hem in het vierkante gat op de onderste helft van het apparaat. De M3x6mm sluiting wordt dan geschroefd in de kleine geheel in het logo token dat de montage bij elkaar houden.

Stap 9: MBO deurvergrendeling Identifier

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

Het deurslot identifier zal gemakkelijk op te hangen en zet hem met de borgring op de meeste voorkomende deurgrepen. Het zal zichtbaar op te hangen om zijn doel te dienen, maar het is nog niet te groot of in de weg van het slot om het een doorn in het oog te maken.
Het kan gemakkelijk worden verwijderd en elders, indien nodig geplaatst.

Stap 10: Conclusie

Assistive Technology Set I voor 3D Printing

De sleutelhouder heeft een aangename sfeer en de grootte aan de hand, het is ook visueel aantrekkelijk! (Mijn zoon maakt gebruik van een voor zijn huissleutel =)). Het verdient aanbeveling om op een sleutelhanger van ten minste een centimeter in diameter, groter ringen meer toetsen passen.

Laatste opmerking: Deurslot onderhoud is net zo belangrijk als hulpmiddelen. Een beetje van de spray glijmiddel kan wonderen doen op een stijve lock!

Dank u en geniet!

Advertisement

Related Articles

 • MATIMI - Assistive Technologies Monitoring en voor Personen met mobiliteitsbeperkingen
  MATIMI - Assistive Technologies Monitoring en voor Personen met mobiliteitsbeperkingen

  Zoals de titel al doet vermoeden, dit project maakt het mogelijk personen met een motorische handicap (gedeeltelijk of volledig verlies van controle over delen van het lichaam als gevolg van een ziekte, trauma of defect) om de controle van externe ap

 • Het voorbereiden van een digitaal molecule model voor 3D-printing
  Het voorbereiden van een digitaal molecule model voor 3D-printing

  De laatste jaren waren we in staat om onze kennis van 3D-structuren van grote moleculen, zoals nucleïnezuren zuren en eiwitten te verbeteren, en hoe dit zich verhoudt tot de functie. Tegenwoordig is te danken aan bronnen, zoals de Protein Data Bank o

 • Materiaal Opties voor 3D Printing Clear Parts
  Materiaal Opties voor 3D Printing Clear Parts

  Als het gaat om het afdrukken van heldere 3D-onderdelen, is het belangrijk om de duidelijkheid opties voor u beschikbaar te begrijpen. Afhankelijk van het ontwerp eisen, kan de helderheid niveau een integrale rol in uw ontwerp beoordeling spelen. Hie

 • Ontwerp voor 3D Printing
  Ontwerp voor 3D Printing

  Additive manufacturing of "3D Printing 'heeft wonderen tot betaalbare en kwalitatief hoogwaardige prototypes en kleine-run de productie veel te binnen het bereik van de consument te brengen gedaan. Echter, 3D Printing heeft nog niet de fase waarin me

 • Het voorbereiden van 3D scans voor 3D-printing, met Rhino en Netfabb Pro
  Het voorbereiden van 3D scans voor 3D-printing, met Rhino en Netfabb Pro

  Raw 3D scant presenteren een aantal uitdagingen voor 3D-printing. Tenzij het object werd gescand in 360 graden, wordt de scan-bestand weergegeven als een schelp zonder dikte. Ze hebben ook vaak bevatten gaten, self-kruispunten, non-manifold meetkunde

 • Het gebruik van SketchUp voor 3D Printing
  Het gebruik van SketchUp voor 3D Printing

  Wie we zijn: ProgressTH is een Bangkok gevestigde makerspace en media platform dat zich richt op het gebruik van makerspaces om echte problemen op te lossen. We geven regelmatig workshops over SketchUp voor 3D-printen en werken we aan om deze gehele

 • Gear Set voor 3D Printing
  Gear Set voor 3D Printing

  Wat het is Een reeks van kleine, bijpassende toestellen die bestemd zijn voor 3D ABS extrusie printen, samen met instructies over hoe u uw versnellingen en versnellingsbakken te maken. Na gedrukt tandwielen voor mijn eigen projecten die ik uiteindeli

 • Mini Plant Pot - Ontworpen voor 3D Printing
  Mini Plant Pot - Ontworpen voor 3D Printing

  Deze module zal tot het ontwerpen van een mini-pot in Tinkercad en het voorbereiden voor 3D-printen te lopen. Tinkercad is een gratis web-based CAD-programma: www.tinkercad.com Stap 1: Maak Pot van de installatie Base 1. Sleep een cyliner of gewenst

 • PEI Commissarissen voor 3D-printer
  PEI Commissarissen voor 3D-printer

  Onlangs mijn college kocht een kleine 3-D printer voor studenten om te gebruiken. Terwijl ze ons geleverd met een verwarmd bed voor de printer, na het doen van mijn eigen onderzoek wist ik dat ik had behoefte aan een PEI boord om het ruim en gladde a

 • Variabele Snijdende voor 3D Printing on Autodesk Ember
  Variabele Snijdende voor 3D Printing on Autodesk Ember

  VariSlice ™ is een open workflow voor het automatisch snijden van STL-bestanden met variabele laag hoogtes. Het kiezen van de laagdikte voor een 3D-afdruk is hard! Heeft u dikke lagen te halen, zodat je deel prints snel, of heb je pick dunnere lagen,

 • Het kiezen van een 3D modeling software voor 3D-printing
  Het kiezen van een 3D modeling software voor 3D-printing

  Op onze MakerSpace , word ik vaak gevraagd om advies over wat er moet iemand gebruiken om 3D-objecten voor 3D-printen te creëren. Er is niet slechts een enkel antwoord, omdat het afhankelijk is van een aantal parameters, dus ik maakte een klein besli

 • Het voorbereiden van Print bed voor 3D-printer
  Het voorbereiden van Print bed voor 3D-printer

  Bij het afdrukken van grote prints op Pyrex platen met PLA, is het nuttig om blauwe tape te gebruiken. Ik heb ontdekt dat Scotch 2093 1,8 "werkt het beste voor mijn printer. Helaas, met grote prints de lijm op deze band heeft de neiging om uit de buu

 • Het testen van voedsel voor 3D-printing voedsel
  Het testen van voedsel voor 3D-printing voedsel

  Het doel van dit instructable is om voedsel te testen en hun compatibiliteit voor 3D-printing voedsel te evalueren. Experimenteren met ingrediënten en verpakt voedsel uit de supermarkt. Dit is een work in progress. Voel je vrij om nieuwe te stellen!

 • Arduino Model Rocket Launcher voor 3D Printed Rockets
  Arduino Model Rocket Launcher voor 3D Printed Rockets

  Toen ik een kind was, ik hield van spelen met Estes Rockets, dus besloot ik om weer in de hobby te krijgen, maar met behulp van al mijn maker skizzls. Dus hier is echt een coole Arduino Rocket Launcher lanceren 3D Gedrukt raketten uit mijn MakerBot R

 • 'Onmogelijke' Pyramid Puzzle - Materiaal Monsters voor 3D Printing
  'Onmogelijke' Pyramid Puzzle - Materiaal Monsters voor 3D Printing

  Noodzaak van een calibratie model voor je desktop 3D-printer, maar een hekel hebben ton van verspilde blokjes rondslingeren? Wil aan het testen van verschillende materialen samples van een 3D printing service, maar niet willen betalen voor een staal

 • Zelfgemaakte Mini Malen Router Mill DIY Z-as Slide Aluminium Stage Frame CNC voor 3D-printer

  Zelfgemaakte Mini Malen Router Mill DIY Z-as Slide Aluminium Stage Frame CNC voor 3D-printer materialen: Reis 250 mm lang 1 stuks Aluminium 250 mm x 110 mm x 16 mm voor bed 1 stuks Aluminium 90 mm x 90 mm x 8 mm 2 stuks LMK12UU 12mm flens lager CNC F

 • Hoe maak je een Desk maken voor uw printer
  Hoe maak je een Desk maken voor uw printer

  Dit een gemakkelijke manier om een ​​bureau te maken voor uw printer of iets anders. Stap 1: Materialen De materialen zijn: Boren. Schroef (4) Hout zoals op de foto.

 • Assistive Technologie voor mensen met een handicap communicatie Met behulp van Makey Makey
  Assistive Technologie voor mensen met een handicap communicatie Met behulp van Makey Makey

  Doel: Bouw een goedkope en eenvoudig hulpmiddel om mensen te helpen met disabilites om beter te communiceren in hun basisbehoeften. materialen: - Makey Makey - Gebruikt box - mijn box is 6,5 x 3,5 ", maar u kunt een doos groter dan dat gebruiken als

 • Toggle Switch Assistive Technology
  Toggle Switch Assistive Technology

  Dit project werd oorspronkelijk ontworpen voor V-LINC, een non-profit vrijwilligers die zijn gespecialiseerd in medische technische oplossingen. Als een nieuwe vrijwilliger, werd ik toegewezen aan het probleem op te lossen. Een cliënt die een positie