Home > Arduino datalogger shield. Hoe maak je sample rate met rtc controle

Arduino datalogger shield. Hoe maak je sample rate met rtc controle

Tags:arduino
Advertisement

Arduino datalogger shield. Hoe maak je sample rate met rtc controle

Bewerkt 21/07/2016. Ik heb nog een les met 2 DS18B20 (datalogger) .Het volgt dezelfde concepten dit. Link op de trede 6.See je daar!

Hoi, dit instructable is voor degenen die willen om gegevens te melden van hun sensoren, maar sommige diensten niet nodig een bos van data. Ik wil uitleggen hoe we de sampling rate met de RTC kan beheersen en vervolgens te tonen / de gegevens op te slaan. We gaan testen, stap voor stap, de twee delen van het schild. Ik zal ervan uit dat u bekend bent met de Arduino omgeving op een eenvoudige level.I deze tutorial te delen met u hebt vertaald zijn, dus excuus mijn english.Feel vrij om mij te corrigeren in de comments, want dit is een leuke manier om te leren.

Overzicht van de stappen:

Ik adviseer om stap voor stap te gaan, omdat het makkelijker om fouten te vinden dan in een grote / complexe code. Als u al kennis hebt, kun je stappen overslaan.

1.-Materials. Alles wat je nodig hebt voor deze les

2.- Adafruit gids (Het duurt niet lang duren). I dont wil de gids te herschrijven, want als u gebruik maakt van Arduino, heb je een heleboel gidsen, boeken en handleidingen zoals ik lees. Deze gids zal u alles wat u moet weten te geven: hoe in te stellen en te testen je schild, zelfs als het is niet uw specifieke schild, zoals in mijn geval.

3.- Testing SD-kaart. We zullen de gegevens op de SD-kaart te schrijven met een eenvoudige schets om ervoor te zorgen dat het werkt.

4.- Het testen van de RTC. We beginnen met de RTC gebruikt om het monster te regelen en seriële data tonen door monitor.

5.- SD en RTC samen. Dezelfde oefening in het volledige scherm.

6.- Sensor datalogger. Nu conect we een sensor en log data naar SD-kaart.

Stap 1: Materialen

Arduino datalogger shield. Hoe maak je sample rate met rtc controle

1.- Arduino UNO (getest op arduino uno en Funduino)

2.- Logger schild (de mijne is van een lokale leverancier niet adafruit schild)

3.-DTH 11 module

4.-Connectors

5.- Adafruit logger schild gids (PDF hieronder)

6.- SD-kaart of micro SD-kaart

7.- CR1220 batterij (indien niet inbegrepen)

Advertisement

Related Articles