Home > Arduino aangedreven servo control - ik maakte het op TechShop

Arduino aangedreven servo control - ik maakte het op TechShop

Tags:arduino
Advertisement

Arduino aangedreven servo control - ik maakte het op TechShop

Servo's zijn ongelooflijk handig bij het maken van 'dingen' move. Maar om dat ding zet te doen moet je een of andere manier te controleren. Gelukkig Arduino maakt dit ongelooflijk gemakkelijk te doen en kan gedaan worden met iets als een potentiometer. De potentiometer draait en de servo kan deze draaiing volgen om het maximim grenzen. Ik heb deze op TechShop en je kan ook.

http://techshop.ws

Stap 1: Materialen

Arduino aangedreven servo control - ik maakte het op TechShop

Arduino Uno

Servo (5volt, eigenlijk geen klein formaat zal werken)

10k ohm potentiometer

broodplank

draad

USB-kabel

Advertisement

Related Articles