Home > Animatie Light Box

Animatie Light Box

Tags:kunst
Advertisement

Animatie Light Box

Terwijl een student Ik bouwde dit eenvoudige lichtbak met behulp van sloophout, plexiglas, een geborgen schakelbare stopcontact en een ondiepe lamp. Ik wil graag aan anderen hoe ik het deed in het geval iemand wil een voor zichzelf op te bouwen tonen.

Stap 1: Materialen

Animatie Light Box

Ik gebruikte 5/8 "high density spaanplaat, want dat is wat ik had en zijn gemakkelijk om mee te werken. Maar de box kan worden gebouwd met andere multiplex of zelfs 2x4's als iemand echt wilde. Ik gebruikte een router aan een lip voor het creëren plexiglas te leggen vlak met het tafelblad. het zou net zo goed te werken en nemen minder tijd om de hele tabel te bedekken met een 16 "x 13" stuk plexiglas.

Advertisement

Related Articles

 • DIY een Magic Light Box
  DIY een Magic Light Box

  Laten we eens kijken wat Magic Light Box (MLB) is! MLB is een verlichting vak dat de kleur op het movment kan veranderen. Het is gebaseerd op Arduino Nano behulp tri-axiale accelerometer ADXL345 de bewegende informatie te verzamelen. Trouwens, het ka

 • Music LED Light Box Modified Circuit Diagram
  Music LED Light Box Modified Circuit Diagram

  Dit is mijn gewijzigde schema voor gebruik met Motadacruz Music LED Light Box Instructable. Het idee is dat, in plaats van alleen met behulp van één kanaal van uw audio-kabel, met behulp van twee transistors kunt u beide kanalen gebruiken en draad he

 • Photographers 'Light Box
  Photographers 'Light Box

  Maak een Light Box, ook wel een Witte Studio of a White Box voor productfoto's. Deze lichtbak kan worden gebouwd voor macrofotografie, Ebay en Etsy winkels of gewoon voor de lol persoonlijk gebruik. Als een beauty blogger Ik ben altijd het nemen van

 • Demon LED Light Box
  Demon LED Light Box

  Met Halloween binnenkort, zal iedereen willen deze geweldige Demon LED Light Box te maken! Een groot stuk van kunstwerk om te laten zien op de muur, bureau of boekenplank! Dit is de eerste keer dat ik een Instructable rond de de wedstrijd aanbod ontw

 • Safety Light Box
  Safety Light Box

  Heb je ooit wilde om uw klas veiliger te maken? Nu kunt u (en in stijl) met Grace en Sarah's Safety Light Box! De Safety Light Box terwijl ze functioneel is ook een leuke en stijlvolle toevoeging aan je klas! De doos heeft drie veiligheid benodigdhed

 • Music LED Light Box
  Music LED Light Box

  Mijn oorspronkelijke LED-licht kubus kreeg Allot van reacties. Sommigen van hen, waar over het maken van de LED's reageren op de muziek. Dit klonk erg interessant en ik vond een aantal instructables hier. Helaas vond ik het heel moeilijk om die instr

 • LED Light box voor het traceren
  LED Light box voor het traceren

  Ik heb steeds serieuzer met mijn schilderen en werd beu met het traceren van mijn schetsen op geïmproviseerde oppervlakken dus heb ik besloten om een ​​lichtbak te bouwen. Het merendeel van de Instructables ik had gekeken had lichten aan de ene kant,

 • Light Box DJ

  'The Light Box' is een houten, bureau accessoire ontworpen om te reageren op de muziek die wordt gespeeld en is ideaal voor drum pads en dj's. Bestaat uit een eikenhouten frame, de muziek box maakt gebruik van een Arduino Uno in combinatie met een MS

 • Het bouwen van een rad Nightmare Before Christmas Light Box
  Het bouwen van een rad Nightmare Before Christmas Light Box

  In dit Instructable, ga ik je laten zien hoe ik dit Nightmare Before Christmas maakte LED Light Box thingie met Oogie Boogie. Een aantal van de tools die ik heb gebruikt: Sawzall haakse slijper Lasser X-Carve CNC Machine Bandschuurmachine Kolomboorma

 • Uw bericht kon Enabled Hol van de Mens Sign and Music Light Box
  Uw bericht kon Enabled Hol van de Mens Sign and Music Light Box

  Dit instructable werd opgericht in uitvoering van het project eis van de Makecourse aan de Universiteit van Zuid-Florida (www.makecourse.com). Uw bericht kon Enabled Hol van de Mens Sign and Music Light Box. U kunt het teken te werken door middel van

 • Light Frame (voor Tekjocks fotografie Light Box)
  Light Frame (voor Tekjocks fotografie Light Box)

  Hier is de follow-up van mijn fotografie Light Box. Ik ben niet van plan om te werken op dit ene als het neer op wat de grootte tubing je krijgt zal bepalen welke maat hardware die je nodig hebt zal komen. Dus dit zal een zeer eenvoudige tutorial. Ik

 • LED Light Box met Westers Ontwerp
  LED Light Box met Westers Ontwerp

  Hoi, dit is Scott met Elemental LED. Hier is een snelle back verhaal over de inspiratie voor dit project. Ik werkte met flexibele LED Strip Light en frosted acrylpanelen bij het vervaardigen van een Rubik's Cube Lantern een paar maanden geleden. Mijn

 • Fotografie Light Box
  Fotografie Light Box

  Fotografie Light Box om foto's van kleine naar middelgrote items. :: Onderdelen :: Grote kartonnen doos (dikker box zal houden tot het misbruik van het snijden en het werken aan het) Verschillende werven van witte doek (ik kreeg 3 yards) Breed / Denk

 • Science Experiment for Kids: Light Box Magic
  Science Experiment for Kids: Light Box Magic

  Maak een leuke lichtshow met uw kinderen en leert hen over de eigenschappen van het licht op hetzelfde moment. Leerdoel: Introduceer kinderen naar de wetenschappelijke methode en lichtbreking. Leeftijd: Preschool - Elementary door True Aim Stap 1: Mo

 • Quick and Dirty Light Box
  Quick and Dirty Light Box

  Een lichtbak (ik heb gehoord dat het ook wel een schaduw doos) is een uiterst handig hulpmiddel voor kunstenaars overal. Het kan gebruikt worden als een Camera Obscura of Camera Lucida , die als artistiek aids hebben gebruikt voor een zeer lange tijd

 • Light Box Photo Studio
  Light Box Photo Studio

  Iemand vertelde me 1/3 van het succes is uitsluitend gebaseerd op hoe iets eruit ziet. Ik weet niet hoe nauwkeurig dat is, of zelfs hoe men zelfs zou meten, maar het is waar dat goed imago rekeningen ten minste gedeeltelijk om effectieve marketing. V

 • Logo Light Box
  Logo Light Box

  Het maken van een goede presentatie van uw werk en het creëren van een goede branding is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om succes van uw goede kwaliteit van het werk te verbeteren. Of u nu het maken van video's op YouTube of het ope

 • Volcom RGB Desktop Light Box
  Volcom RGB Desktop Light Box

  Groeten! Ik ben Russell Petersen. Ik ben een ingenieur, uitvinder, ontwerper, fabricator, en dromer. Ik ben een junior Electrical Engineer van beroep, gelegen en het werken in de San Francisco Bay Area. Ik hou van het spelen met Solid State Lighting,

 • Goedkope & Easy Picture Light-Box
  Goedkope & Easy Picture Light-Box

  Het nemen van goede foto's is hard. Echt moeilijk. Tenminste, als je niet een professionele fotograaf. Gelukkig heb ik onlangs ontdekte een oplossing voor dit probleem, en het is zelfs technisch vak. Ik hoop dat je geniet van dit Instructable. Laat o