Home > Angry Birds Cake

Angry Birds Cake

Tags:cake
Advertisement

Angry Birds Cake

Mijn 1e taart ooit. Ik deed dit jaar voor mijn Minecraft Cake. We gebruikten de ronde koken darmen gebruikt voor honkbal en basketbal gebak. Ik ben geen kunstenaar dus het is niet een wedstrijd winnaar, maar ik heb nog nooit een taart versierd voordat dit. Ik was trots.

Advertisement

Related Articles

 • Speelbare Angry Bird Cake - Verjaardag Edition
  Speelbare Angry Bird Cake - Verjaardag Edition

  Ik was het maken van boze vogel taart voor mijn beste vriend. Hij had deze taart gevraagd voor 2 maanden voor zijn verjaardag. Daarom maakte ik het voor hem. Boze vogels spel heeft veel van de thema's, seizoenen, rio, etc. Eén dat ze niet de geboorte

 • Hoe te Eetbare Angry Birds Make
  Hoe te Eetbare Angry Birds Make

  Het maken van de Red Bird Ik vroeg de makers van het populaire spel "Angry Birds" als ik wat toppers kon maken voor een paar cake orders had ik het krijgen. Ze moedigde me aan om noten te gaan en stuur foto's! Ik heb het maken van een ton sinds

 • Speelbare Angry Birds taart

  Het is uitgegroeid tot een familie traditie die ik maak steeds belachelijk verjaardagstaarten voor mijn kinderen elk jaar. Dus met mijn kleine jongen Ben draaien 6-jarige in het weekend, en waarderen van zijn liefde voor Angry Birds, ik dacht dat ik

 • Angry Bird On Slingshot
  Angry Bird On Slingshot

  Mijn zoons echt zoals Angry Birds .... Ik zou zeggen gek voor Angry Birds, vooral mijn jongste. Hij kon spelen (of vraag ons om te spelen, terwijl hij toekijkt en giechelt) het spel op Roku, maar zijn doel is nog niet perfect. Ik denk dat hij vindt d

 • Speelbare Angry Birds verjaardagstaart

  Het is uitgegroeid tot een familie traditie die ik maak steeds belachelijk verjaardagstaarten voor mijn kinderen elk jaar. Dus toen mijn kleine jongen Ben draaide 6 jaar oud, ik dacht dat ik een schot van een het maken van hem een ​​speelbare Angry B

 • Angry Birds Gourmet Vegan Chocolade Cupcakes
  Angry Birds Gourmet Vegan Chocolade Cupcakes

  Ik ben tien jaar oud en ingericht deze cupcakes helemaal zelf in slechts één nacht. U kunt ook! Hoewel deze zijn cupcakes, ze zijn veganistisch wat betekent dat ze gezonder voor je dan de winkel koopt cupcakes. Dit is de link naar de close-up video:

 • Angry Birds Plantaardige Pizza
  Angry Birds Plantaardige Pizza

  Ik hoop dat ik niet de reeds boze vogels boos toen ik me omdraaide hun spaarpot vijand in broccoli :) Dit is mijn versie van plantaardige pizza ... Vernieuwde niet alleen leuk en makkelijk te maken, maar ook lekker zijn! Dit is geweldig voor zowel vo

 • Angry Birds Oorbellen: Pig Edition
  Angry Birds Oorbellen: Pig Edition

  Na het maken van Angry Bird Oorbellen, moest ik maak wat varken oorbellen uit het spel aan te passen! Deze oorbellen zijn zeer eenvoudig Als je mijn Angry Bird Oorbellen Instructable en mijn Geek Oorbellen Instructable hebt gelezen. Ze zijn gemaakt v

 • Sling Shot Controller voor Angry Birds

  Leer hoe u een eenvoudige sling schot apparaat naar Angry Birds met behulp van Arduino Leonardo spelen. Hieronder vindt u de Arduino code met uitleg in commentaar. / * Deze code is in het publieke domein Auteur: alpeshVitha Datum: 18 mei 2013 * / int

 • Gemakkelijk Angry Birds "Pig" Pinata
  Gemakkelijk Angry Birds "Pig" Pinata

  Mijn zoon wilde een Angry Bird themed partij voor zijn vierde verjaardag. No Angry Bird's partij zou niet compleet zijn zonder deze super eenvoudig Angry Bird "Pig" Pinata. Ik gebruikte rode en gele emmers naar de rode en gele boze vogels verteg

 • Angry Birds Kaart van de Verjaardag
  Angry Birds Kaart van de Verjaardag

  Mijn vriend is zeer in Angry Birds als te laat, dus voor hun verjaardag heb ik besloten om ze te maken een 3D Angry Bird Verjaardag. materialen: Karton van verschillende kleuren Embellishmemts markers Stap 1: Snijd de kaart op maat Bepaal hoe groot (

 • Angry Birds Piggy Bank
  Angry Birds Piggy Bank

  We gebruikten het varken patroon van onze Life Sized Angry Birds spel (http://www.instructables.com/id/Life-Sized-Angry-Birds-Game/) naar een gemakkelijke en goedkope Angry Birds Piggy Bank te maken. materialen 1 voet van 1 x 6 pine kleine lege plast

 • Gemakkelijk Angry Bird Kostuum en Candy Basket
  Gemakkelijk Angry Bird Kostuum en Candy Basket

  Mijn zoon wilde echt zijn een Angry Bird voor Halloween, kon ik geen kostuums die ik bereid was om online te kopen en kon geen lokale vinden te vinden, dus dat is toen ik besloot om mijn eigen te maken. Ik ben niet zo goed in naaien, en wilde iets da

 • Angry Birds Carnival Game
  Angry Birds Carnival Game

  Tijd om die varkens pop, voor reals! Dit is mijn versie van een leuk Angry Birds gerelateerde spel. Mijn man en ik zijn het runnen van een kleine games stand op een lokale carnaval en ik maakte alle spellen. (Tip een trol, ring gooien, bean bag toss,

 • Angry Bird French Tips
  Angry Bird French Tips

  Deze nagels zijn perfect voor elke fan Angry Bird's (zoals mijn moeder). Deze nagels zijn een beetje moeilijk te doen, maar ze blijken prachtig! Deze stap-voor-stap instructable zal u precies laten zien hoe je deze nagels doen! Controleer ook beoorde

 • Hoe te downloaden van de originele versie van Angry Birds Game app van Google Play?
  Hoe te downloaden van de originele versie van Angry Birds Game app van Google Play?

  Angry Birds is uitgegroeid tot een van 's werelds meest gespeelde games. Alles wat je nodig hebt is toegang tot high-speed internet, via uw smartphone. Voor degenen onder u graag de originele spel spelen op je smartphone, wil ik stel voor dat je een

 • How To Draw The Red Angry Bird ... zelfs als je niet kunt trekken - (Stap voor stap)
  How To Draw The Red Angry Bird ... zelfs als je niet kunt trekken - (Stap voor stap)

  Dit instructable zal u tonen hoe dat iconische "Red Bird" tekenen, stap-voor-stap. The Red Bird is de eerste vogel die je tegenkomt op je Angry Birds reis naar smartphone-finger Flickin 'verslaving. Het zal niet lang duren voordat je je realisee

 • Angry Birds Patroon van de Steek Download
  Angry Birds Patroon van de Steek Download

  Voor Angry Birds-spelers en fans. Dit is een gratis kruissteek patroon. Fabric: 14 count Grid Grootte: 98W x 70H Ontwerp Gebied: 4,21 "x 1,93" (59 x 27 st) 13 kleuren U kunt meer van mijn patronen te vinden op http://www.pixelpowerdesign.com. Zi

 • Houten Angry Birds Game Set
  Houten Angry Birds Game Set

  Hallo, Vandaag ga ik je laten zien hoe ik ging over het maken van een houten Angry Birds Game voor mijn familie. Met de zomer hier leek het als een no brainer om dit spel voor persoonlijk binnen / buiten gebruik. Materialen voor Stukken van het Spel: