Home > Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Tags:props-en-
Advertisement

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Ik werd gevraagd om te helpen met het maken van een film door een vriend die eindigde met inbegrip van me in de rol van een slachtoffer. Het deel opgeroepen voor mij om te worden gestoken in de rug en dan hebben mijn been afgesneden door een hoer met een ijzerzaag. Vreemd genoeg de films titel "Hooker Met een ijzerzaag". De film is geregisseerd door Donald Farmer, geschreven door Donald Farmer en Kasper Meltedhair (Kasper portretteert de hoer) Donald is schrijver-regisseur met titels als 'Cannibal Hookers "" Savage Vengence "en meest recentelijk" Shark Exorcist' (hij was uitgenodigd om filmfestival van Cannes in het afgelopen jaar) Kasper is een multimedia kunstenaar, muzikant en actrice (Ze speelt de hoofdrol) ik kon het niet laten werken met deze twee geweldige artiesten. Ze zouden een nep been kopen bij de Halloween express in mijn thuisstad van Lexington KY, maar de winkel was gesloten. Dat is ok, want ik ben een bouwer, zou ik liever iets dan genoegen nemen met een massa geproduceerde ding te maken. De resultaten waren beter dan ik had verwacht, ik hoop dat dit instructable helpt je bouwen wat je wilt. Bekijk onze FB pagina om een ​​aantal van de chaos zien -https:? //www.facebook.com/hookerwithahacksaw/photos/pb.631729883649861.-2207520000.1476122260./658776997611816/ Type = 3 & theater

Stap 1: Maak een armiture

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Ik werd verondersteld te worden doodgeslagen met mijn eigen been dat net is hacksawed af. De hacksawer heeft afgesneden halverwege de dij, dus ik wilde de prop te buigen bij de knie voor een realistisch effect. Dus ik startedwith een armatuur dat de actie die ik wilde had. Een vriend had me een oefenpop voet die een gat in de top 1.5 had gegeven "in diameter. Ik voegde een stuk van PVC dat de grootte van de lengte van mijn been. Ik gekerfd de top naar de 2x2 te staan" flop "heen en weer, maar niet uitzwenken langs de voorzijde van de knie. Als u niet de voet hebt, kunt u de onderkant van de PVC inkeping aan beide kanten en voeg een stuk van 2x2 naar een voet te simuleren. ik zette de been samen met gipsplaten schroeven, maar ik heb ze niet vast veel dus het tuig was los. ik wist toen ik de schuimvulling zou de beweging te beperken, dus ik maakte het extra slordig toegevoegd. Voor de metingen hield ik tegen mijn been, en gemarkeerd met een sharpie . Vervolgens heb ik rond het einde van de 2x2 zodat het lijkt meer op een bot.

Stap 2: uitwerking van de been

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Ik moest "vlees it out", dus ik gebruikte een aantal oude schuimrubber ik in repen gesneden en geplakt is aan de pvc. Toen begon ik te verpakken met een aantal jute Ik leggen had rond. Ik vormde het onderbeen los van het bovenbeen, zodat het kan bewegen als ze begint me doodslaan.

Stap 3: Vlees uit het bovenbeen

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Vervolgens heb ik uitgewerkt het bovenbeen met behulp van schuim en tape. Ik later gebruikt een hete lijmpistool aan elkaar te lijmen te knoeien. Achteraf zou ik warm heb gelijmd alles als ik ging. Taping het als dit mij geholpen om de dij delen, zijn lastiger dan het lijkt te positioneren. Ik kleine strips naar de plaats waar de knie wordt verondersteld dat zweven over de verbinding worden toegevoegd, dit maakt het mogelijk het been rond te slaan als er een functionele knie.

Stap 4: Voeg bloed spuit gehechtheid

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Ik heb al een bloed spuit rig, het is een pomp onkruid sproeier. Ik vul het half vol en pump it 50 keer voor een goede spuiten effect. Ik maakte een duidelijke slang met een I / O van 1/4 "en verbonden dat een pex T-connector. Vervolgens maakte ik een lus met dezelfde slang die snuggly zou passen rond de dij onder het afgesneden gebied. Ik had een paar kleine luchtslang ik afgeschraapt een aantal oude machine die ik heb gebruikt voor de kleine aanvoerlijnen waardoor het bloed naar buiten spuiten van meerdere punten. ik sneed kleine gaatjes met een scheermesje voor de kleine lijnen in te voegen, ze ruw waren, dus ik gebruikte een aantal rubber cement te verzegelen om hen heen. ik gesneden in de bovenkant van het been stomp met een scherp scheermes en warm gelijmd de kleine slangen in de top. voor de hand ik schilderde hen rood om hen te helpen te mengen in. Vervolgens heb ik bijgesneden ze gelijk met de afgehakte stomp. dan aangesloten ik het tuig op een lijn en trok de broek been over de hele rotzooi. In de foto zie je houdt push pins de broek op, want de scène waarin ik naaide de broekspijp omhoog en warm gelijmd het ook om het te maken blijven zitten. dat is een grappige opmerking over horror films, wanneer een been is geamputeerd de broekspijp omhoog blijft voor geen enkele reden, en de geamputeerde ledemaat sprays bloed als het heeft een hart en een eigen eindeloze toevoer van bloed, haha! Dat is kanon voor een bloedige slasher film.

Stap 5: Doe wat nep bloed op

Afgehakte been dat vals bloed -film prop sprays

Ik gebruikte een aantal goedkope rode ambachtelijke verf om het rood te schilderen, maar ik wilde dat het bloediger kijken. Frambozenjam aan de redding! Ik laat het drogen 's nachts en nog wat natte net voordat we neergeschoten. Giet vervolgens een gegeven moment bloed op. U wilt testen vuur voor het geval u een jam over de buizen gekregen, moet het wel goed. Ik zal een link naar de film te zien later, op dit moment zijn we nog steeds het filmen. Als u geïnteresseerd bent in het helpen van ons weinig jonge filmmakers met de kosten van de nep-bloed, reizen, eten / ambachtelijke diensten en meer dan ik kan bedenken dat we nog nodig hebben, kijk dan op onze IndieGoGo fondsenwerver zijn, ook kan je jezelf een producent titel als je belofte genoeg! Bedankt en geniet! - https://www.indiegogo.com/projects/hooker-with-a-hacksaw-horror--2#/

Stap 6:

Advertisement

Related Articles

 • Gedetailleerde Film Prop (Uncharted 2 Dagger Replica)
  Gedetailleerde Film Prop (Uncharted 2 Dagger Replica)

  3D printing zorgt voor een perfecte start voor het creëren van objecten die te gedetailleerd te maken met de hand zijn, vereisen perfecte symmetrie, of anders moeilijk te vervaardigen met de hand zijn. Film props en replica vereisen vaak grote hoevee

 • Hoe maak je een "ridiculously.awesome" Gegoten Glas Reproductie van uw favoriete film Prop Maak
  Hoe maak je een "ridiculously.awesome" Gegoten Glas Reproductie van uw favoriete film Prop Maak

  Ik zou willen beginnen met te zeggen dat ik hield van het proces van het bedenken en documenteren van de laatste grote instructable die ik schreef getiteld Hoe een Equatoriaal-Mount Build for Long Astrofotografie Exposure. Ik schreef dit voor de "Mak

 • Een SciFi Scanner / Ray Gun film prop
  Een SciFi Scanner / Ray Gun film prop

  Dit begon als een LED kubus van alexthegreat maar ik wilde de batterij verwisselbaar zijn, ik was niet van plan om deze tijd en geld aan iets dat al snel zou gaan en een donkere kubus te brengen. dus dan heb ik op een handvat om de batterij te huisve

 • Meer Film Prop Papercraft
  Meer Film Prop Papercraft

  Ik heb nog een aantal papieren modellen rekwisieten ontworpen van mijn favoriete films (zie mijn vorige film papercraft hier). Om de papieren modellen zijn: het speelgoed theater van The Imaginarium of Doctor Parnassus, de zienersteen van Coraline, d

 • steampunk helm, masker, film prop ....
  steampunk helm, masker, film prop ....

  Hier kunt u de stappen hoe ik dit steampunk helm te zien. Het is heel eenvoudig en creativiteit zijn geen grenzen te stellen. 1. Eerst heb ik een positieve gips van mijn hoofd. Gips bandages gewikkeld rond mijn hoofd en dan werd de mal gevuld met gip

 • "Bloeden" Ballistic Gel Target
  "Bloeden" Ballistic Gel Target

  Na het bekijken van veel Deadliest Warrior afleveringen en verveling met schieten papieren doelen met mijn pellet geweren, heb ik besloten om een ​​doel te maken met een beetje meer reactie. Dit is een "bloeden" target dat vals bloed zal morsen

 • Antimatter Graafmachine / wekker / Movie Prop
  Antimatter Graafmachine / wekker / Movie Prop

  Oké, het is niet echt antimaterie, maar de meeste mensen die durven te denken voor zichzelf zijn waarschijnlijk op iemands watch list, en ik wil niet de aandacht te trekken van een drie-letter Agencies ... En iedereen weet dat er niet zoiets als anti

 • Hoe een film in Sony Vegas Make
  Hoe een film in Sony Vegas Make

  Dit is mijn tutorial over hoe je een film te maken. Mijn vriend en ik gewoon graag prutsen en film stuff. Deze zijn vrij eenvoudig te maken en te bewerken, maar als je gaat voor de snuit flash, kan het moeilijk zijn. Ik gebruik de Sony Vegas Platinum

 • Sniper Rifle Character Prop - DRS1 AUGER
  Sniper Rifle Character Prop - DRS1 AUGER

  "DRS1 AUGER" Sniper Rifle Weapon Prop Stap 1: Maak een ontwerp Brief Ik moest een DRS1 "Auger" rifle prop voor mijn Project GF korte film "Sniper versus Scout" te creëren. Ik begon met het maken van een één pagina kort met ee

 • Afgehakt Finger Tutorial
  Afgehakt Finger Tutorial

  We gaan om te laten zien hoe je een afgehakte vinger verf om een ​​aantal van je vrienden af ​​te schrikken. De materialen die nodig zijn litteken / modeling wax, zwart en rood gezicht verf, vals bloed, en een mes. Stap 1: The Wax De eerste stap is o

 • Goldeneye 007 Remote Mine Prop
  Goldeneye 007 Remote Mine Prop

  Hoe maak je een functionele film te bouwen prop "Remote Mine" (Als je niet kan vinden van de onderdelen om je eigen te maken, als een paar moeilijk zijn op te sporen, ga dan naar mijn andere project, waar u kunt 3D-onderdelen in plaats daarvan a

 • Hoe maak je Darmen Prop
  Hoe maak je Darmen Prop

  Heb je er ooit aan gedacht, "Hey ik wil zodat het lijkt alsof ik eet mijn / andermans darmen zonder dat ze eigenlijk te eten"? Ja, waarschijnlijk niet. Echter, als je dit Instructable doet zal je laten zien hoe! Stap 1: Verzamel uw Supplies Hier

 • kak Prop
  kak Prop

  Ok, dus ik struikelde op deze site, mijn vriend vertelde me om het te controleren, dus ik zocht. dus ik een idee om te proberen en het scheppen van "iets" had ik aan het doen was compleet giswerk om dit 'iets' te maken, dat U niet wil ik laten z

 • Heerlijke Halloween Zombie afgehakte de hand
  Heerlijke Halloween Zombie afgehakte de hand

  Dit recept is perfect voor Halloween, het heeft alle elementen die u nodig hebt, een afgehakte ledematen, zombie en bloed. Ik herinner me de eerste keer dat ik gebakken deze hand, het was de nacht van Halloween en de kinderen waren net thuis vorm sch

 • Hoe ik maakte de "Alien" Movie Egg Prop
  Hoe ik maakte de "Alien" Movie Egg Prop

  Ik had deze how-to verhaal geplaatst over bij de goede mensen van 3DHubs, maar ik dacht dat ik het te delen met je net zo goed, kan nooit kwaad om te delen nu doet het? ;-) Deze vriend van mij is een grote "Aliens" -film fan. Hij is een bekwame

 • Stop Dat Bleeding !!!!
  Stop Dat Bleeding !!!!

  Schaafwonden, Lacerations, avulsies, Prikken, Hematomen en amputaties zijn alle voorkomende verwondingen. Deze verwondingen hebben één ding gemeen. Ze zijn allemaal aan de randen, waardoor soms ernstig bloedverlies. Ernstige bloeden kan snel leiden t

 • Wijzigen van een Paterson filmrol tot 110 film te verwerken
  Wijzigen van een Paterson filmrol tot 110 film te verwerken

  110 film is terug en voor de eerste keer Black and White 110 film is direct beschikbaar. Het is echt gemakkelijk te verwerken thuis, als je een reel dat het past. Er zijn een aantal in de handel verkrijgbaar reels, maar ik had een reserve Paterson Au

 • Hoe maak je zelfgemaakte 35mm Redscale film te maken !!
  Hoe maak je zelfgemaakte 35mm Redscale film te maken !!

  Dit is mijn eerste instructable, dus ga gemakkelijk op mij. Dit is een doe-het-manier om uw eigen Redscale 35mm film te maken in huis en met slechts een paar items. Het duurt ongeveer 15 minuten in totaal om een ​​rol te maken, en kan zelfs korter al

 • Zal het Centrifugeer? (Deel 2 - bloed!)
  Zal het Centrifugeer? (Deel 2 - bloed!)

  Ja, het bloed! Slechts een dia-show weer, want ik was net het nemen van een kans dat kwam. Een collega op school deed een lamb's-hart dissectie, dus ik pakte een paar milliliter bloed en gecentrifugeerd het op 8,500g gedurende vijf minuten. Ik heb ni