Home > Accent Table (volledig gebouwd Van Balusters)

Accent Table (volledig gebouwd Van Balusters)

Tags:meubilair
Advertisement

Accent Table (volledig gebouwd Van Balusters)

Ik ben een fan van Instructables tijdje nu geweest, maar ik heb uiteindelijk nam de tijd om mijn eigen meubel te maken en ik ben erg blij met hoe het bleek. Dit is losjes gebaseerd off van deze salontafel uit Homemade-Modern , maar ik wilde niet te knoeien met de concrete, dus heb ik wat ik noem een "mini faux bowlingbaan vloer". Ook voegde ik een plank.

Toen mijn vrouw en ik in ons nieuwe huis verhuisde een jaar geleden, konden we niet achterhalen wat er in deze ruimte op onze muur te zetten. We hebben geprobeerd om een ​​accent tafel bestellen van Target, maar ondanks dat zeggen dat het was geel online, toen we het ontvangen en ik zet het samen ... mijn vrouw vertelde me dat het had een groene tint. We terugkwamen en hebben moeite om uit te vinden wat te doen, omdat.

Ik heb geërgerd met de ruimte van een paar maanden geleden en nam een ​​oude, lelijke boekenrek dat iemand gaf ons en snijd de bovenkant eraf. Ik gespoten is geel en het is momenteel gespeeld als een accent tafel, maar het was nog steeds niet te snijden en was het tijd voor "franken-shelf" te gaan. Dit project werd het vervangen en ik denk dat ziet er veel beter.

Benodigdheden:

 • 36 "Long 2x2 Fir Balusters (32)
  • At Home Depot, ze verkopen deze in pakketten van 16 voor ongeveer $ 16 in mijn omgeving. Ik kocht 2.
 • schroeven
  • Ik kocht 3 inch schroeven
 • Vlek
  • Ik heb de Varathane vlek gebruikt een keer eerder en vond het geweldig. Deze keer kreeg ik Varathane Poly + Stain, in Kona, bij Home Depot voor ongeveer $ 12. Het is het waard
 • Totale kosten: ongeveer $ 45

Het eerste wat ik deed werd gesneden al mijn stukken om de gewenste maten:

 • 36 "- 14 stuks ongesneden
 • 27 "- 7 stuks
 • 18 "- 14 stuks
 • 10 "- 8 stuks
 • 9 "- 7 stuks

Dan geschuurd ik alle einden zodat alle stukken identiek zijn.

Stap 1: Maak de Top en Shelf

Accent Table (volledig gebouwd Van Balusters)

Ik ben begonnen met het opstellen van de top stukken precies hoe ik wilde. Ik wilde niet dat het eruit ziet alsof er een patroon was, dus ik zorgde ervoor om het te mengen door het maken van de bezuinigingen te laten zien op willekeurige plaatsen. Ook heb ik gedraaid de stukken rond zodat verschillende tinten van het graan zou laten zien, de planning van de richting van de vlek te zien die verschillen ook.

Ik ben begonnen aan de voorzijde en vervolgens geschroefd de tweede rij stukken in de eerste, en zorg ervoor dat ze te houden geklemd en het niveau. Ik bleef mijn weg terug te werken schroeven elk van de stukken in de ene aan de voorkant, waardoor ik met slechts één stuk dat had schroeven zien, in de achterkant (de mijne ging tegen een muur en ik was niet bezorgd over de schroeven te zien . ik geschuurd de bovenkant en randen weer naar een niveau boven te garanderen.

De plank is gemaakt precies zoals boven, behalve dat het slechts 7 5/8 "breed dan 10".

Advertisement

Related Articles

 • How To Make A Mid Century Modern Accent Table
  How To Make A Mid Century Modern Accent Table

  In dit Instructables ga ik deze tabel Mid Century Accent bouwen. Bekijk de video voor een meer diepgaande instructies. De inspiratie achter deze build vrij eenvoudig. Ik wilde snel een tabel die er goed uitziet op te bouwen en het was nuttig. Ik wild

 • Een Centrifuge gebouwd van VCR delen
  Een Centrifuge gebouwd van VCR delen

  Een centrifuge is een zeer nuttig stuk gereedschap voor het isoleren van het water levende organismen. Centrifugeren van een monster van water met micro- organismen te rijden naar de bodem van de houder, wanneer ze meer geconcentreerd en makkelijker

 • Kinetic Chain Sculptuur Gebouwd van een Bicycle
  Kinetic Chain Sculptuur Gebouwd van een Bicycle

  Ik nam een ​​oude fiets, weggevangen een 12-volt autozitje-motor van een ander project aan de macht, en liep ketting rond de achterste rand. Ik vind het zo fascinerend is het bijna gevaarlijk aan te zetten; Ik zou een uur kijken naar reizen over de v

 • Docking station, intrekbare snoeren & werken handset voor je mobiele telefoon gebouwd van een oude telefoon.
  Docking station, intrekbare snoeren & werken handset voor je mobiele telefoon gebouwd van een oude telefoon.

  Dit project heeft gezeten in een lade voor bepaalde tijd. Ik kreeg de inspiratie toen ik vond de Vtech handset in de vrije doorgang van een Wal-Mart voor $ 2,97. Ik had de oude telefoon van een ander project waar ik moest de ontvanger spreker voor ee

 • 12V Solenoid Beam Engine, gebouwd van aluminium kladjes en scavanged componants.
  12V Solenoid Beam Engine, gebouwd van aluminium kladjes en scavanged componants.

  Dit is hoe ik bouwde een kleine straal motor aangedreven door een elektromagneet die draait op 12v DC. Als gevolg van de strenge winter heb ik vast te zitten in het huis het grootste deel van de tijd in de afgelopen paar maanden, voor de kerst Ik ver

 • DIY Laptop Table - Met behulp van Limited Tools & Multiplex
  DIY Laptop Table - Met behulp van Limited Tools & Multiplex

  Ik heb nood aan een laptop tafel voor een lange tijd, dus het was hoog tijd dat ik bij het maken van een. Ik was erg vriendelijk stuurde een aantal van Skils instrumenten uit te proberen, dus ik dacht dat dit zou de perfecte project om hen door hun t

 • Maak je eigen $ 300 Mac: Een Mac gebouwd van MacBook Parts
  Maak je eigen $ 300 Mac: Een Mac gebouwd van MacBook Parts

  UPDATE (8/19/2010): Je kan waarschijnlijk doen dit een stuk makkelijker / sneller door gewoon het maken van een OS X USB-drive door het maken van een DMG van de OS X te installeren schijf en vervolgens het herstellen van dat beeld op een 8 GB of meer

 • Model Ship Gebouwd van News papers
  Model Ship Gebouwd van News papers

  Ik krijg amusement creëren van schepen, niet een deel van het werk of iets dergelijks. Maar ik doe het met omgeslagen tijd. Het is gemakkelijk het geen speciale apparatuur of zo nodig. Gewoon een aantal goede lijm op dingen en veel en veel kranten pl

 • table dragon miniatuur (van echte bot)
  table dragon miniatuur (van echte bot)

  A (tabel) miniatuur dragon (van echte bot), de perfecte decor voor uw griezelige woonkamer. materialen: schroot multiplex houten stokken sigaret vloei een echte schedel (of delen van de vele echte schedels) houtlijm en twee vissen gewichten (optionee

 • Inversion Table, Frank'D van een oude strijkplank en andere vreemde dingen
  Inversion Table, Frank'D van een oude strijkplank en andere vreemde dingen

  Deze 'baar is in de Redneck Contest en de Giften van de Vakantie Contest ingevoerd. Als u dit wilt, uw stem, opmerkingen en feedback zijn welkom. Dank je!! Let op: er was niets rationele of lineair over dit project ... dus dat is vrij veel hoe het mo

 • Maison Grenouille et Chez Crapaud - plantaardige planter gebouwd van teruggewonnen pallets
  Maison Grenouille et Chez Crapaud - plantaardige planter gebouwd van teruggewonnen pallets

  2008 is het jaar van de kikker. Op dit moment is beschreven 50% van de 6000 soorten amfibieën met uitsterven bedreigd. Amfibieën spelen een cruciale rol in het ecosysteem en vanwege hun gevoeligheid voor verontreinigende stoffen en veranderingen in h

 • Fiets Pizza Carrier gebouwd van afvalmateriaal
  Fiets Pizza Carrier gebouwd van afvalmateriaal

  Ik hou van fietsen en ik hou van pizza. Dus, wat is er mooier dan met mijn fiets op te halen een pizza! * Dat is de inspiratie achter dit instructable - Fiets gemonteerd pizza carrier. Helaas zal het moeilijk zijn om mijn build precies dupliceren (da

 • Gebruik de volledige inhoud van een flesje vloeistof
  Gebruik de volledige inhoud van een flesje vloeistof

  Het kan zeer frustrerend is om de laatste sporen van een vloeibaar product uit een fles, vooral wanneer het product is duur, verkocht in een fles pomp met een korte buis en / of kunnen niet worden verwarmd of verdund. Ik gebruik een paar reserve-caps

 • Coffee Table die vorm van een Single 2x4
  Coffee Table die vorm van een Single 2x4

  Om een ​​overzicht te krijgen kun je het filmpje. Ten eerste, sorry voor mijn Engels! Deze salontafel is gemaakt door een 2 "x4" (5 cm x 10 cm) en 8 voet (240cm) lang. Ik weet dat het een verkeerde 2x4, want het is 2 "x 4" en een echte

 • Diy Lamp gebouwd van Scrap
  Diy Lamp gebouwd van Scrap

  Deze lamp is opgebouwd uit schroot aluminium stukken vaak gebruikt voor het maken van ramen en deuren, lamp huizen alle troep componenten en 3 onder leiding van één watt each.This lamp wordt aangedreven door oude mobiele lader. Stap 1: Base details.

 • Gemodificeerde Quickdraw Paper Wallet (gebouwd van de Paper Wallet door theRIAA)
  Gemodificeerde Quickdraw Paper Wallet (gebouwd van de Paper Wallet door theRIAA)

  Dag iedereen! Welkom op mijn eerste instructable, dus opmerkingen zeer worden gewaardeerd. Dit is mijn eigen draai aan de beroemde papier portemonnee door de RIAA met een extra paar quickdraw kaartsleuven voor uw meest gebruikte kaarten. Deze portemo

 • DIY Table en lamp (van oude audio tapes)
  DIY Table en lamp (van oude audio tapes)

  Ik had tal van oude audio tapes en mijn moeder dacht eruit te gooien. Op individueel niveau, ik dacht aan wat ik kon doen en besloten om een ​​tafel van te maken. Het was een behoefte ook! En dit is waar ik belandde. Het maken van een lijst van audio

 • Volledige training van het bovenlichaam (Zero Gym Benodigde apparatuur)

  Geen fitness apparatuur thuis, maar toch wil je bovenlichaam te trainen? Gebruik deze intense en effectieve piramide stijl lichaamsgewicht alleen training om uw volledige bovenlichaam spieren werken.

 • Hoe Goedkoop en Trusty Soldeerbrander gebouwd van oude transformator
  Hoe Goedkoop en Trusty Soldeerbrander gebouwd van oude transformator

  Het belangrijkste instrument vereist voor alle elektrische en elektronische producer, hobbyist, enthousiast, hersteller, knutselaar is soldeerbout en degene die ze moeten hebben. Hier is het goedkoop en gemakkelijk proces om een ​​soldeerbout te make