Home > Aangepaste Toon Shader in Blender

Aangepaste Toon Shader in Blender

Tags:kunst
Advertisement

Aangepaste Toon Shader in Blender

Sinds ik klein was heb ik vond het heerlijk hoe strips en cartoons keek. De eerste keer dat ik heb geleerd over cel shading was toen ik speelde Zelda Wind Waker. Zoals ik in mijn vorige Instructable aboutCel Shading Real Life Pictures heb gezegd: "cel shading is een vorm van non-fotorealistische rendering ontworpen om 3-D computer graphics lijken vaak vlak zijn na te bootsen stripboeken of inkt schilderijen." via Blender, kan ik bereiken creëren van deze esthetische verschijning van een strip op twee verschillende manieren met twee verschillende resultaten. Eén van deze methoden werd bereikt door gebruik Blender Render en andere Bby behulp Blender Game.

Stap 1: Starter

Aangepaste Toon Shader in Blender

Ik begon met een nieuw bestand te openen in Blender, en het verwijderen van alles in de scene. Dan voegde ik 3 mazen: een vliegtuig en 2 bollen en toegepast een modifier genaamd Subdivision Surface modifier; Dit zal de zijden van de maas waardoor het een glad uiterlijk verdelen. Het is belangrijk om dit te doen omdat op die manier de schaduweffect beter. Breng vervolgens een Smooth Shading aan het gaas, zodat het geen ruwe randen hebben. Voeg vervolgens een Sun Lamp uit te werken de schaduw voor de volgende stappen.

Advertisement

Related Articles

 • Design & 3D-printen een aangepaste Lantern Shade Thingi
  Design & 3D-printen een aangepaste Lantern Shade Thingi

  Voordat we beginnen, moet u: Papier Potlood Gradenboog Heerser digitale Beugels Hipe 8 LED Automatische Motion-sensing Night Light 3d Program 3D-printer Je hoeft niet hetzelfde licht dat ik heb, ik was toevallig dit op hand nodig. De technieken kan t

 • Eten Fotografie- bereiken van heerlijke kleur en toon
  Eten Fotografie- bereiken van heerlijke kleur en toon

  Als u een fijnproever, voedsel blogger of een aspirant-food fotograaf - lees verder! Een taak van een voedsel fotograaf is om de heerlijke smaak van voedsel communiceren via het beeld. Er zijn een aantal elementen te overwegen als je verlangen om ove

 • Maak een aangepast formaat zonnepanelen
  Maak een aangepast formaat zonnepanelen

  Ik heb slechts 10x10cm formaat 0.5Volts zonnecellen in mijn kelder. Maar ik vaak nodig andere spanningen en / of zonnepanelen in andere maten, dus ik moest een manier hoe ze te snijden en leg ze in een aantal leuke waterdichte behuizing te vinden. Ik

 • Maak een 3D Aangepaste Wallpaper met behulp van gratis software
  Maak een 3D Aangepaste Wallpaper met behulp van gratis software

  De nieuwste remedie voor uw verloren telefoon is eindelijk hier! (In 3d) Hallo iedereen! We zijn het creëren van een 3D-aangepaste behang. Waarom een ​​gepersonaliseerde wallpaper gebruiken? Ik vergeet altijd mijn telefoon op school (dumb -_-), maar

 • Het ontwerpen van een 3D Printable zaklamp Body in Blender
  Het ontwerpen van een 3D Printable zaklamp Body in Blender

  In dit Instructable, zal ik leer je hoe te werken met Blender om een ​​3D-zaklamp lichaam te creëren. Als je geen ervaring hebt met Blender, zal ik onderwijzen wat Blender basics langs de weg. Ik adviseer ook een paar tutorials als u meer wilt gaan i

 • How To Dragonballs In Blender Maken: Cycles Render
  How To Dragonballs In Blender Maken: Cycles Render

  In dit instructable, zal ik laten zien hoe je de Dragonballs te maken van DBZ in Blender. Letsa 'go !!! Stap 1: Het creëren van de ballen. Nu, de eerste stap is om te laden blender en verwijder die kubus. (Druk op 'x' en vervolgens op 'enter') Nu kun

 • Hack: Smartphone Controlled Blender

  Hier bij Orbotix, we willen geek uit. Onze ontwikkelaars en engineers zijn voortdurend komen met plezier hacks, uit een Sphero strijdwagen dat bier draagt ​​een supercharged aardappel pistool. Het lopen op een last van Red Bull en gevoed door elkaars

 • Disc golf target - toon pool (tonale hole)
  Disc golf target - toon pool (tonale hole)

  Ik raakte verslaafd aan disc golf na een lange tijd spelen disc freestyle en het grootste probleem in Moskou, Rusland, waar ik woon, is dat er slechts één, maar goed, schijf golfbaan. Maar Moskou is vol van parken. Dus besloot ik dat een goedkope doe

 • Blender modeling - Minecraft
  Blender modeling - Minecraft

  Hi guys, ik ben het weer en ik ga om te leren hoe je Minecraft thema objecten te modelleren in de blender. Het laden van de referentieprijs BEELD: (niet verplicht) Referentiebeelden en achtergrondafbeeldingen helpt u bij het modelleren van de objecte

 • Hoe kan ik een Cube in Blender Textuur
  Hoe kan ik een Cube in Blender Textuur

  Open Blender. Als je niet hebt Blender op uw computer geïnstalleerd, kunt u het downloaden vanaf de website www.blender.org Zorg ervoor dat u de versie die correct past bij het besturingssysteem van uw computer te downloaden. Blender is een open-sour

 • Interactive Design en codegeneratie aangepaste Android-menu's voor Arduino - Geen Android Programming Required
  Interactive Design en codegeneratie aangepaste Android-menu's voor Arduino - Geen Android Programming Required

  Update: Bekijk ook de nieuwere Instructable Andriod / Arduino voor beginners - Design Custom Andriod menu's te schakelen Arduino uitgangen aan en uit. Absoluut Vereist geen programmering dat genereert ALLE Arduino code voor u het gebruik van de nieuw

 • Jack-O'-Lantern Man Blender 3D
  Jack-O'-Lantern Man Blender 3D

  Jack-O'-Lantern Man Blender 3D Dit Instructable is gemaakt voor the3D Creation Systems Jack o 'Lantern uitdaging. Deze Jack o 'Lantern is gemaakt in Blender 3D die is gratis en kan worden gedownload hier .

 • Aangepaste printplaten
  Aangepaste printplaten

  Aangepaste printplaten In dit Instructable zal laten zien hoe ik maken gepersonaliseerde printplaten en Arduino schilden voor mijn projecten. De instructies algemene met de fundamentele methoden die ik gebruik en voorbeelden van platen die ik heb gem

 • Foto realistische Blender pompoen
  Foto realistische Blender pompoen

  Ik ga je laten zien hoe ik dit pompoen scène gemaakt in blender. Klik op de vuist video om de animatie en de tweede voor een video van mij het maken van de scene te kijken. Stap 1: Start het modelleren van de pompoen Begin met het toevoegen van een U

 • Nerf Stryfe mod aangepaste vat, voorraad, zicht en kleur
  Nerf Stryfe mod aangepaste vat, voorraad, zicht en kleur

  toetreden tot de Deathly Foam leger bij deathlyfoamarmy.weebly.com Dit is mijn modded Stryfe. Het heeft een aangepaste schroot build voorraad, vat, en goede zicht. Het heeft ook munitie modded maar het inwendige van de Stryfe niet modded. Dit instruc

 • Maskeren Foto's en Blending in Texture
  Maskeren Foto's en Blending in Texture

  Blending is een geweldige manier om een ​​foto van meerdere opnamen van dezelfde scène ambacht. Join me op deze week in Post als ik mengen en stileren twee beelden van de Magische Fontein in Barcelona, ​​Spanje. Editing gedaan in Lightroom en de on1

 • Aangepaste lederen Mes schede
  Aangepaste lederen Mes schede

  Hoe maak je een koele aangepaste lederen schede te creëren voor elke stijl mes met deze stappen !! Stap 1: Het kiezen van uw lederen materiaal Nodig Alle materialen kunnen worden gekocht bij een lokale lederen winkel Ik heb alles gezien in deze tutor

 • Aangepaste Mokken van het bier voor een Partij
  Aangepaste Mokken van het bier voor een Partij

  Voor de Partij van mijn dochter's Sweet 16 Verjaardag, die een Harry Potter Zweinsveld / Zacharinus thema hadden, onderzochten we de aankoop van 50 aangepaste bierpullen voor Butter Beer, maar de kosten (en verzendkosten) voor zelfs plastic mokken wa

 • Maak een Matcha Green Tea Latte Concentrate (Voor Klassieke Hete Latte, Iced Latte en Blended Frappé!)
  Maak een Matcha Green Tea Latte Concentrate (Voor Klassieke Hete Latte, Iced Latte en Blended Frappé!)

  Ik houd van koffie, waarschijnlijk meer dan een persoon zou moeten. Echter, er is gewoon iets over zachte smaak van groene thee en de karakteristieke smaak van matcha die een persoon kan raken verslaafd (Me? Ik kan stoppen wanneer ik wil!). Als u gra