Home > 9V batterij case voor projecten

9V batterij case voor projecten

Tags:audio
Advertisement

9V batterij case voor projecten

Een audio-versterker, voor gebruik tussen een paar luidsprekers en de line-out-aansluiting van een computer, wordt gemonteerd in het geval van een PP3 (9V) batterij.

De versterker werkt op 12 Volt die kunnen worden afgetapt vanuit de computer. Een socket is voorzien voor het aansluiten van luidsprekers, en de input wordt gevoed door een kabel in een stereo jack EP worden beëindigd.

Stap 1: tpa1517 stereoversterker

9V batterij case voor projecten

Dit is een stereo eindversterker van ongeveer 6W per kanaal (volgens de fabrikant van de chip, Texas Instruments), die een opmerkelijk weinig componenten heeft.

De chip, twee grote elco's, en drie kleinere condensatoren zal de versterker compleet te maken. Ik ben het toevoegen van een uitgang ook aan boord. De ingang is via een stereo-kabel en er moet een 12 Volt toevoerleiding zijn, als goed.

Het beeld is van de belangrijkste onderdelen die op een blanco stuk van PCB.

Advertisement

Related Articles

 • Leather Case voor de Batterij Base + Ideeën
  Leather Case voor de Batterij Base + Ideeën

  Lederen case voor de batterij op basis van een GS Ego II 2014 Vape Pen. Of voor iets dat je ziet fit! vooral iets cilindrisch, rond of cirkelvormig. Stap 1: De eerste stap: Hallo en welkom! In principe zal ik mijn best doen om uit te leggen hoe ik de

 • DIY Bumper Case voor Galaxy Nexus
  DIY Bumper Case voor Galaxy Nexus

  Bumper Case voor de Galaxy Nexus (of andere telefoons) Dit werkt met vele telefoons, niet alleen de Galaxy Nexus. Dit beschermt de randen en hoeken van de telefoon, maar niet de rug. Als de back bekrast, kunt u een nieuwe batterij dekking te krijgen

 • Handgemaakte lederen case voor een bril
  Handgemaakte lederen case voor een bril

  MATERIAAL: een stuk leer lijm draad voor leer en 2 naalden een zeer scherp mes klemmen boor met een spijker aan de voorzijde vet voor leder (optioneel) Voorafgaand aan het starten van het maken van uw zaak, is het raadzaam dat u tekenen op een stuk p

 • Hoe om hout te krijgen en hout voor projecten, en hout voor warmte.
  Hoe om hout te krijgen en hout voor projecten, en hout voor warmte.

  Ik heb een vriend die commentaar gaf me dat het leek alsof ik was erin geslaagd om een ​​goed aanbod van brandhout te krijgen. Ik vertelde hem nee, dat was het niet brandhout. Hij was zeer verbaasd. Ik probeerde uit te leggen dat ik het gebruiken voo

 • Ipad Case voor mijn dochter op 3 Minutes
  Ipad Case voor mijn dochter op 3 Minutes

  Ik kocht een iPad 1, maar het Ipad Case niet net als ik, dan denk ik dat hoe maakte een gepersonaliseerde Ipad Case voor mijn Dochter met dit resulteert ... Hoop enojy dit. Stap 1: Materiaal en gereedschap Benodigdheden : Notebook met Vinyl (zoals le

 • Batterij Adapter voor snoerloze gereedschap versie 2
  Batterij Adapter voor snoerloze gereedschap versie 2

  Vorig jaar postte ik mijn eerste instructable voor een batterij-adapter voor mijn oude 14,4 volt Ryobi accutoestel set inclusief zaklamp, kleine cirkelzaag en een boor. Eerst gingen de oplader, dan is de accu stierf, en dan voordat ik vervangingen ko

 • Book Case voor tablets
  Book Case voor tablets

  Ik kon een nette boek als case voor mijn tablet niet vinden en dus moest ik mijn eigen te maken. Stap 1: dingen die nodig zijn dik karton Decoratief papier (naar keuze van het papier) Schaar en scherpe snijmes Paper glue warme lijm De rest van de ins

 • omzetten van een ARCHOS 5 gen batterij dock voor een 604
  omzetten van een ARCHOS 5 gen batterij dock voor een 604

  Hier heb ik een kleine instructie over hoe je een ARCHOS 5 gen batterij dock te werken met een 604 als ik had een ARCHOS zetten gemaakt en is givven de batterij dock voor niets en ik nodig had voor de vakantie die ik had niets te verliezen Ik begon d

 • Goedkope gewatteerde case voor uw Electronics
  Goedkope gewatteerde case voor uw Electronics

  Dit toont aan hoe ik een manier gevonden om een ​​goede gewatteerde case voor sommige van mijn elektronica te krijgen, wilde ik een gewatteerde geval, omdat ik onlangs een van mijn PDA's verloren aan de onstuitbare kracht van de zwaartekracht. Nu heb

 • Gereedschappen die nodig zijn voor projecten
  Gereedschappen die nodig zijn voor projecten

  Als je gaat om het maken van projecten die u nodig hebt het juiste gereedschap voor de job. Gereedschap kan dure ik langzaam begonnen met het verzamelen hulpmiddelen zoals ik ze nodig had voor projecten. Ook het houden van uw gereedschap georganiseer

 • Onafhankelijkheid Project: The Safe & Sound Case voor iPad 2 & 3

  Apple rapporteerde 17 miljoen iPads verkocht in het laatste kwartaal alleen. Dat betekent dat alleen in de laatste paar maanden, 17 miljoen mensen toegetreden tot de gelederen van de iPad eigenaren met twee grote problemen op te lossen: - IPads worde

 • Touchscreen display en oplaadbare batterij pack voor de PIKON Telescope / Raspberry Pi
  Touchscreen display en oplaadbare batterij pack voor de PIKON Telescope / Raspberry Pi

  In 2014, Mark Wrigley van Alternative Photonics , samen met Andy King, een Natuur- en Sterrenkunde research associate aan de Universiteit van Sheffield , creëerde de PIKON 3D geprint telescoop. Op basis van Newton spiegeltelescoop ontwerp maakt gebru

 • 72V 12.5Ah aangepaste batterij pack voor LMX fiets

  Het bouwen van video van een 72V 12.5Ah 100 cellen high power Li-ion batterij ontworpen voor een 4kW ligthweight freeride LMX fiets. specificaties: - 20 serieel, 5 parallel 2.5Ah 14C max continue Samsung INR18650 25R LiNiCoAlO2 (NCA) Lithium-ion cell

 • 9 Volt batterij adapter voor Arduino
  9 Volt batterij adapter voor Arduino

  Dit is super eenvoudig, maar zeer handig als je haast hebt of gewoon graag dingen zelf te doen en op de off kans dat je niet weet, is dit de makkelijkste manier om mobiele macht toe te voegen aan uw Arduino. Na het kijken naar een aantal van de batte

 • Vilt case voor Dingoo digitaal a320
  Vilt case voor Dingoo digitaal a320

  Wees niet te hard zijn, want dit is mijn allereerste Instructable. Ik wilde een eenvoudige en cool uitziende case voor een Dingoo Digital A320 die ik ga volgende maand te krijgen voor mijn verjaardag. Het is een super leuke spel dingetje, dus ik wild

 • Travel Case voor Printrbot Simple Metal (3D-printer)
  Travel Case voor Printrbot Simple Metal (3D-printer)

  Dit is mijn PrintrBot Simple Metal - een low-end, maar redelijke kwaliteit 3D-printer - en ik ben van plan met mij naar Europa te brengen voor een aanstaande artist residency voor 2 maanden. Ik zal een bezoek aan een aantal steden met het, maar het i

 • Oplaadbare batterij pack voor Arduino
  Oplaadbare batterij pack voor Arduino

  Hallo allemaal !! Je hebt veel gewerkt aan een nieuw prototype met Arduino en uiteindelijk na klaar is je wilt laten zien aan je vrienden het fantastisch en revolutionair idee (of niet) van het product dat u hebt gemaakt! En over de stroombron en dra

 • prototyping case voor Arduino £ 1
  prototyping case voor Arduino £ 1

  dus ik kreeg een aruduiono (proberen te spellen het correct op mijn zenuwen) het eerste wat ik knoticed was dat er kale metalen contacten aan de achterzijde van het. en ik weet zeker dat ik ben niet de enige die een bureau met metalen voorwerpen op h

 • Gehaakte Case voor een 7 "tablet
  Gehaakte Case voor een 7 "tablet

  Voor Kerstmis, kreeg ik een cadeaubon aan de 7 "tablet van mijn keuze te krijgen, zodra we de aangifte geld. Ik was blij om te wachten. Zodra het geld vandaan kwam, heb ik 3 dagen het doen van onderzoek en de beslissing over welke ik wilde. Zodra ik