Home > 3d Printed Caster Wheel Met Xerox Roller

3d Printed Caster Wheel Met Xerox Roller

Tags:3D-Printin
Advertisement

3d Printed Caster Wheel Met Xerox Roller

Ik wilde mijn DIY ontwerp showcase kabinet meer stabiliteit te geven een beetje. Dus ik drukte een paar wieltjes. Een Xerox monteur gaf me een grote doos met oude feeder rollen, dus dit is een leuk project om een ​​aantal van hen gebruiken.

Het is een heel eenvoudig project. Gewoon uitprinten de onderdelen en zet het samen.

Stap 1: U moet

3d Printed Caster Wheel Met Xerox Roller

materialen

 • 1 lange M3 bout
 • Xerox feeder roller

Gereedschap

 • platte schroevendraaier
 • 3D-printer (+ computer)
Advertisement

Related Articles

 • Zelfgemaakte Mini Grinder Belt Wheel Met DIY Heads spil met Oude Motor Handboor

  Zelfgemaakte Mini Grinder Belt Wheel Met DIY Heads spil met oude motor Handboor Zelfgemaakte Mini Grinder Belt Wiel Onderstel hier: En nog veel meer Materialen: 1 stuks motor 50 watt te nemen van oude handboor 1 stuks Montage L Bracket Mount 42 serie

 • Zelfgemaakte Mini Grinder Belt Wheel Met DIY Heads spil met Handboor

  Zelfgemaakte Mini Grinder Belt Wheel Met DIY Heads spil met de hand Boor 2 stuks Speciaal ronde stalen buizen van 50 mm x 40 mm 1 stuks Aluminium 300 mm x 110 mm x 12 mm voor bed 1 stuks Aluminium 300 mm x 20 mm x 12 mm 1 stuks oude handboor nice wor

 • Printer Rock Tumbler - met regelbare snelheid, leds, en verschillende maten jar
  Printer Rock Tumbler - met regelbare snelheid, leds, en verschillende maten jar

  Hallo, Jaren terug heb ik struikelde over een printer munt tumbler hack die liquidhandwash had gemaakt. Het trok mijn aandacht omdat ik toevallig de exacte printer zitten in mijn kamer te wachten om te worden gebruikt voor iets. Liquidhandwash had ee

 • Hot Wheels Met raketmotoren!
  Hot Wheels Met raketmotoren!

  Het doel van dit lab was om te zien hoe snel in MPH een Hot Wheels auto kon reizen als we een raketmotor toegevoegd aan het. We gingen door vele obstakels hele lab zoals lichtsluizen niet ophalen van de gegevens of de auto gewoon uiteenvallen voordat

 • Makkelijk Crafts met gebreide Rolls: Flower Hot Pad

  Deze video laat zien hoe u een Flower Hot Pad (of pannenlap) te maken met een gebreide roll (wat is een gebreide roll). De vaardigheden zijn zeer eenvoudig te leren en dit project kan meestal in één dag worden afgerond. Het is een groot vaartuig voor

 • 3D Printed Drive Wheel Adapter
  3D Printed Drive Wheel Adapter

  Dit project kwam tot stand tot een behoefte aan een vermelding in de vullen Macht Racing Series van mijn lokale makerspace, The Maker Station. In het proces van het hacken van een kind-size ride-on voertuigen in een voertuig kan worden rond reed door

 • Zelfgemaakte Mini Grinder Belt Wheel Met DIY Schuren Slijpen Heads Spil

  Zelfgemaakte Mini Grinder Riem Wiel met DIY Schuren Slijpen Heads Spindel erg goedkoop en makkelijk te doen in huis Meer goede projecten Homemade Leuk werk voor doe-het-Handmade hier: De krachtige 100 Watt motor te nemen van oude handboor op deze ban

 • Appeltaart met kaneel Roll Korst
  Appeltaart met kaneel Roll Korst

  Dus, omdat Pi Day nadert, heb ik besloten dat het tijd was om een ​​ander pi taart was. Normaal gesproken ben ik niet een grote fan van pie, tenzij het gaat om pindakaas en / of chocolade, maar appeltaart weet echt hoe om me in een goede stemming. Ik

 • Het creëren van Printed Circuit Boards met een inkjetprinter
  Het creëren van Printed Circuit Boards met een inkjetprinter

  Toen ik begon op zoek naar hoe ik mijn eigen printplaten etsen, elke Instructable en les vond ik gebruik gemaakt van een laser printer en gestreken op het patroon in een soort van mode. Ik heb geen een laserprinter, maar ik heb wel een goedkope inkje

 • 3D Printed Skateboard Wheels
  3D Printed Skateboard Wheels

  Werken [harde] op Instructables betekent dat ik toegang tot een ton van de apparatuur, zoals lasersnijmachines, waterstralen en 3D-printers. Onlangs heb ik geïntrigeerd door de vloot van 3D-printers hebben we zitten in Pier 9. Wetende dat ik toegang

 • OSCAR Shaped 3D Printed flash drive met sleutelhanger
  OSCAR Shaped 3D Printed flash drive met sleutelhanger

  Bij customflashdrive.gift hebben we gestart met een 3D-afdruk van uw eigen afdeling, waar u kunt downloaden van de stl bestanden voor een paar euro. Nog steeds Ik ben op zoek naar een aantal stl bestanden van deze naam flash drives hier en daar delen

 • Manage 3D-printer Filament Spoelen met Zip Ties
  Manage 3D-printer Filament Spoelen met Zip Ties

  Zoals ik weet zeker dat veel mensen zijn, ben ik kort op de maker ruimte in mijn flat en 3d printer spoelen kon beter te beheren. Dit Instructable kwam uit de noodzaak van opknoping mijn 3D-printer en spoelen uit de weg toen ik hen niet werd gebruikt

 • The Country Potter - Casting bad met drain
  The Country Potter - Casting bad met drain

  Ok, zodat uw klanten echt echt een konijn, net als degenen die aan Walt's Mart. Dus, dat betekent dat je nodig hebt om commerciële gipsen mallen, en dure apparatuur te gebruiken ... maar afwachtende je er een hebt 5 $? geen probleem deze Instructable

 • Pc Steering Wheel met pedalen. Draai Joystick naar PC Gaming Wheel
  Pc Steering Wheel met pedalen. Draai Joystick naar PC Gaming Wheel

  Het spelen van games is leuk, arcade, avontuur, rpg, racen en nog veel meer. Playing racespel is leuker dan een game. Maar, het spelen van racegames met toetsenbord, muis en joystick is Super Boring. :( Dus, voor het oplossen van dit probleem, maak i

 • 2x4 Werk Bank Met geneste Rolling Assembly Table
  2x4 Werk Bank Met geneste Rolling Assembly Table

  Deze baar toont mijn verwezenlijking van mijn nieuwe workbench voor mijn winkel. Ik wilde de oude bank die werd gebouwd door mijn opa nadat hij TBE gebouw vervangen. De oude bank was 10 cm lang, 23 inch breed en 34 inch lang. Het was behoorlijk solid

 • Hamster Hack: zwijgen de Noisy Wheel - met Recycling!
  Hamster Hack: zwijgen de Noisy Wheel - met Recycling!

  Hierboven is Hamtaro, mijn Roborovski Hamster. Niet op de foto is haar zus, ook genoemd Hamtaro ... omdat ze identiek zijn en ik kan ze niet uit elkaar te vertellen. :) Hun kooi ligt pal naast mijn bureau thuis, dus we kunnen hangen terwijl ik werk.

 • Print je garderobe met behulp van Lumi
  Print je garderobe met behulp van Lumi

  Op 7 september, we gastheer van een Lumi Build Nacht in de Mainframe , Oldenburg Hackspace. Voor het evenement plaatsvond ik gebruikte het voorbeeld negatieve om te proberen een gevoel van hoe de kleurstof zich gedraagt ​​en moeten worden behandeld t

 • 3D Printing Foto's - met behulp van 3DS MAX
  3D Printing Foto's - met behulp van 3DS MAX

  Een van mijn favoriete instructables van alle tijden is de Foto van 3D Printing. Ik had het geluk om Amanda te ontmoeten, terwijl ik mijn Residency op Instructables aan het doen was en leerde een paar trucs om mijn versie te doen. Amanda maakt gebrui

 • 3D Printing schroefdraad Features met Autodesk Ember Vervolg
  3D Printing schroefdraad Features met Autodesk Ember Vervolg

  Naarmate we verder Autodesk verkennen Ember SLA DLP printer, blijven we meer over de eigenschappen van de machine en het proces te leren. De behandeling van deze bevindingen leidt tot een hogere kwaliteit en meer succes prints. Gedurende veel printen