Home > 3D Printed Bike Plantenbak

3D Printed Bike Plantenbak

Tags:3D-Printin
Advertisement

3D Printed Bike Plantenbak

Op een dag was ik chillin 'in de 3D-drukkerij bij Pier 9 toen ik in gesprek met mijn vriend, Rachel. Ze terloops een fiets forens Instructable ze werkte. Ik dacht dat er niets van totdat ik aan mijn bureau zat, staren naar een tupperware lucht planten overgebleven van een vorig project had ik gewerkt, het drinken van een kopje koffie.

Well - als wat normaal gebeurt bij overmatig staren en een cafeïnehoudende hersenen - Ik uitgebroed een idee: een 3D geprint fiets planter om een ​​vleugje groen toe te voegen aan pendelen elke biker's.

Je zal nodig hebben:

 • toegang tot de interwebs (voor 123D Ontwerp )
 • toegang tot een 3D-printer
 • 1 lucht planten
 • 1 kabelbinder

// Lees mijn oorspronkelijke blogpost op 123D hier.

Stap 1: Meet uw fiets steel.

Het hoofd buis op de fiets Rachel's heeft een diameter van 30mm.

Ik heb eigenlijk niet meten, maar ik nam haar woord te geloven.

Advertisement

Related Articles

 • 3D Printed Bike Shifter (wrijving)

  Ik maakte een 3D geprint wrijving shifter voor mijn fiets. Meer info (en link naar bestanden) op: http://nothinglabs.blogspot.com/2013/07/3d-printed-bike-shifter.html

 • 3D Printed Mini Jambox Bike Mount
  3D Printed Mini Jambox Bike Mount

  Ik pakte een Mini Jambox voor sommige super draagbare muziekspelers te voeren rond mijn appartement, maar dat slechts zo lang duurde. Binnenkort wilde ik het met me op lange fietstochten. Dat klopt, het was al ernstig en ik was klaar om een ​​meer to

 • 3D Print / CNC aangepaste Headset Cap For You bent Bike
  3D Print / CNC aangepaste Headset Cap For You bent Bike

  De headset cap is het stukje aan de bovenkant van de vork. Het houdt stof en vuil uit het invoeren van de headset montage. Het is een relatief eenvoudig onderdeel en gemakkelijk worden aangepast. Er zijn vele websites en winkels werden ze konden word

 • 3D Printed Samsung Galaxy S3 Bike Mount
  3D Printed Samsung Galaxy S3 Bike Mount

  Stap 1: Phone Holder Dit deel eigenlijk houdt de telefoon. Het is op een kogelgewricht, zodat u kunt instellen om de positie die u wilt in.

 • Hoe tem je een 3D Nylon Prints Dye
  Hoe tem je een 3D Nylon Prints Dye

  3D printen is op dit moment een grote buzz woord in het ontwerp, kunsten en ambachten, en technologie werelden. Met het groeiende bewustzijn en de toegang tot 3D-printtechnologie, zijn meer en meer hobbyisten, ontwerpers en ambachtslieden creëren van

 • 3Doodler Mongoose Mountain Bike
  3Doodler Mongoose Mountain Bike

  Vandaag sprak ik met mijn man over het doen van een Instructable met mijn nieuwe 3Doodler 2.0 wanneer het aankwam. Letterlijk 2 minuten later, is er een klop op de deur en het is DHL met mijn pen. Praten over toeval. Ik steunde de eerste 3Doodler op

 • 3D Printed Franse kleurcodering Eiffel Towers
  3D Printed Franse kleurcodering Eiffel Towers

  Een van onze leden makerspace geleerd hoe om af te drukken 3D deze week. Dit is haar eerste 3D geprint project dat ze maakte met de hulp van een paar meer ervaren makers. Als onderdeel van een Parijse thema bike team dit jaar voor een relais (met de

 • 3D Printed Bulbasaur Planter
  3D Printed Bulbasaur Planter

  Een snelle kleine project voor een sappige of cactus plantenbak! Stap 1: Print Hier is het bestand - niet mijn ontwerp! Met dank aan Hitsman. http://www.thingiverse.com/thing:381599 Ik drukte op .15mm, 7% infill, 2 shells, op een Replicator 2.

 • Arduino Bike Snelheidsmeter
  Arduino Bike Snelheidsmeter

  Bewaak uw rijsnelheid met behulp van de Arduino. Dit project gebruikt een magneetschakelaar (ook wel een reedschakelaar) om de snelheid van een van de wielen van de fiets te meten. De Arduino berekent de mph, en stuur deze informatie naar het LCD-sch

 • Fiets boosterpack: Een 3D Printed Portable Electric Assist
  Fiets boosterpack: Een 3D Printed Portable Electric Assist

  Ik wilde echt een E-bike, maar ik heb niet $ 4000 voor een gloednieuwe, of zelfs $ 1500 voor een hub motor conversie kit. Dus in plaats daarvan heb ik een derde optie: Een low-cost high-value E-bike kit: De 'Bicycle boosterpack'. De boosterpack maakt

 • Compleet Tandem Bike Build
  Compleet Tandem Bike Build

  Dit is een echte tandem te bouwen. Van twee fietsen op één. Geen snelkoppelingen. Als dit is wat je voor ogen hebt ... hier zijn mijn tips, trucs, fouten en advies. Als dit niet lijkt uw kopje thee ... beschouwen het toch! Dit project is een geweldig

 • 3D Printed TINY Plantenbakken
  3D Printed TINY Plantenbakken

  Geïnspireerd door de interessante planters die Autodesk's Pier 9 kantoor bevolken, zocht ik naar mijn eigen versie van het kantoor planter op een micro-schaal te creëren. Mijn doel was om planten te bloeien in de meest onwaarschijnlijke plaatsen - kl

 • 3D Printed Head Plantenbakken
  3D Printed Head Plantenbakken

  Sommigen zeggen dat het moeilijk is om schoonheid en hersenen, maar wat als je schoonheid zou kunnen hebben waar de hersenen zou moeten zijn? Als je ooit hebt willen uw dierbaren mooie plastic bustes van zichzelf te geven, heb je geluk! Voor deze Ins

 • Platonische Solid Bike lichtpunt Remix
  Platonische Solid Bike lichtpunt Remix

  Dit instructable is een remix van mijn vorige instructable: Platonische Solid Bike Light Fixturehttp: //www.instructables.com/id/How-to-make-a-Platonic-Solid-bike-light-fixture/. De armatuur creëerde direct passen bij een Bontrager Glo fiets licht. Z

 • bike Generator
  bike Generator

  Het is mijn eerste poging om een fiets generator en ik heb veel verbeteringen aan het project gemaakt. Controle uit mijn nieuwe instructable BikeGen voor de nieuwe generator die 2 AA batterijen en de bevoegdheden van de lichten opgeladen. BikeGen kan

 • Rocking Speeder Bike
  Rocking Speeder Bike

  Ik heb mijn zoon tal van projecten, maar met mijn dochter's eerste verjaardag coming up bouwde ik vond het haar beurt om een ​​aantal project liefde en wat een betere manier te krijgen dan met haar eigen Speeder Bike ?! De 74-Z Speeder Bike is vooral

 • Lucky Hummus 3d Eten Printing Experience
  Lucky Hummus 3d Eten Printing Experience

  Het bouwen van 3D-printers eten is één ding. Het gebruik ervan een ander. Boeiende mensen om te begrijpen, beleef mee en beleven ze een heel ander. Dit is het doel van deze eerste 3d printing eten ervaring voor Pinya3. Trigger mensen verbeelding en s

 • Maak een 3D Printed Circuit Board dat werkt
  Maak een 3D Printed Circuit Board dat werkt

  Net als vele individuen en organisaties die moeten printplaten (of PCB's) voor de hobby of commerciële projecten te maken, wilden we een manier om snel te fabriceren werken PCB's met behulp van een in-house proces dat niet te betrekken verzenden elke

 • Combinatie CNC Machine en 3D-printer
  Combinatie CNC Machine en 3D-printer

  Hoe om uw eigen 2D CNC machine die in minder dan een uur omgezet in een 3D-printer en terug naar een CNC-machine te maken. Kost minder dan een CNC-machine of 3D-printer! (~ $ 1.000,00) Daarnaast zal het ontwerp verder te gaan dan de traditionele 3D-p