Home > 26 Hour Monster Burgers

26 Hour Monster Burgers

Tags:bbq-en-gr
Advertisement

26 Hour Monster Burgers

 • Dit is een belachelijke hamburger die mijn vriend JohnE4 en ik maak voor feesten en buiten koken van vlees in de achtertuin thema contests! (Vergeet niet te stemmen!)

Het duurt een tijdje om deze samen te stellen, maar de meeste van de tijd is down time te wachten wat er te marineren of zachtjes koken.

Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments!

Stap 1: Verzamel Ingredients

26 Hour Monster Burgers

Dit is wat we gebruiken, maar voel je vrij om te wisselen voor de voorkeuren en beschikbaarheid.

5 pond ronde steak. We gebruikten een heel mager vlees, want we waren van plan om spek toe te voegen, en we niet willen dat het te vet zijn.

1 pond bacon

1 varkensvlees schouder

1 brood Italiaans brood

1 bol knoflook

1 zoete ui

2 sticks boter

Zout

Peper

Knoflook poeder

Meunster Cheese

Egg (optioneel)

Advertisement

Related Articles

 • Baby Monster Rattler - Beginners Project
  Baby Monster Rattler - Beginners Project

  Dag Allemaal, Dit instructable is een zeer goede eerste project voor een gehaakte beginner. Het kan een geweldig cadeau voor vrienden die net een nieuw geboren zijn. Merk op dat de ontwerp-opties voor dit patroon zijn eindeloos! Ik zal llist de gedet

 • Monster container met flessen
  Monster container met flessen

  Hallo !, ik ga om uit te leggen hoe je een monster container te bouwen, terwijl we recyclen plastic flessen =] Wij hebben nodig: -twee Plastic flessen van dezelfde grootte -A Zipper (het hangt af van de dikte van de fles) bij voorkeur rood en dergeli

 • Vilt Monster Valentine
  Vilt Monster Valentine

  Deze tutorial laat zien hoe u een schattig vilten monster Valentijn te maken. Ik ben groot in monsters en ik maak monster hoeden, rompertjes, shirts, knuffels, poppen, tassen en rugzakken. U kunt een aantal van mijn handige werk te zien kunst, avontu

 • Monster 555
  Monster 555

  Blinky, het schepsel maakte ik in mijn eerste instructable, knipperde met zijn ogen en vertelde me dat hij eenzaam was. Hij herinnerde me aan mijn belofte aan hem een ​​vriend op een dag te maken, en hij vertelde me over de Instructables Monster Cont

 • Boss Monster Insert
  Boss Monster Insert

  Als u een kopie van beide Boss Monster 1 en Boss Monster 2 bezit, dan weet je dat als je eenmaal mix-up van alle kaarten, je links bent met een spel dat niet echt goed passen in een enkele van de dozen . Om dit probleem heb ik een insert dat de twee

 • Hoe maak je een Monster plushie te maken!
  Hoe maak je een Monster plushie te maken!

  Dit is een tutorial over hoe je een geweldig monster plushie maken. Deze jongens zijn echt leuk en vrij eenvoudig te doen. Mijn persoonlijke favoriet hobby om de tijd te doden! Stap 1: Materialen Hier is een lijst van enkele van de dingen die je nodi

 • Monster Box
  Monster Box

  Deze is een beetje moeilijker dan het lijkt, maar je kunt niet winnen van de prijs. Benodigde materialen: 1. 2- Pallets (gratis als je winkel rond) 2. 2-3 scharnieren $ 3- $ 4 3. Cirkelzaagblad (gaat krijgen vernield) Extra: 1. Haak 2, Stencils 3. li

 • Minecraft Monster Trap
  Minecraft Monster Trap

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een monster val te maken in Minecraft. Dit zal u helpen om monster makkelijker druppels of je kan gewoon kijken monsters verbranden in de zon. (Dit lijkt misschien vreemd, maar ik hou van ze te zien in bra

 • Hoe maak je een Monster Beanbag Cover Make
  Hoe maak je een Monster Beanbag Cover Make

  Voor Kerstmis, maakte ik mijn broer echt een geweldig monster zitzak uit een oude, bruine, lelijk zitzak. Het is een erg leuk en zal duren. Stap 1: Materialen Wat je nodig zult hebben: Een zitzak (mijne was $ 2 Een hete lijmpistool met lijm sticks On

 • Heart Shaped Mini Cheese Burgers Met Frieten
  Heart Shaped Mini Cheese Burgers Met Frieten

  Ik was naar bed gegaan en probeerde te denken aan een instructables ik kon maken voor een paar van de wedstrijd. Ik vroeg me af of iemand een aantal eetbare mini kaashamburgers had gemaakt. Ik stond op ging online en zocht instructables te zien. Nee!

 • monster chiar
  monster chiar

  Wao, er zijn monsters op de muur. Ze zien er bang maar ... in werkelijkheid ... erg vriendelijk en usuful monster. Wanneer zij voldoen aan de mensen, ze om te zetten in heel schattig stoelen.

 • Robot Monster Space Helmet
  Robot Monster Space Helmet

  Ik heb altijd genoten van de B-film klassieke "Robot Monster". Niet alleen was de waarnemend sub-par, maar de titulaire monster was gewoon een vent in een goedkoop gorilla pak draagt ​​een ruimte helm. Omdat ik al een goedkoop gorilla pak gehad,

 • Monster Rabbits Pops
  Monster Rabbits Pops

  Ik ben zo verslaafd aan deze prachtige site en elke wedstrijd geopend, wil ik proberen een of ander ding. Dit is de eerste keer dat ik ooit deze Pops gemaakt. My Monster konijn heeft grote oren, ogen en Mustache.They zijn zo cute.I ben zo blij dat ik

 • Halloween Monster Making Machine!
  Halloween Monster Making Machine!

  Deze Halloween creatief en maak en trek je eigen monsters! Dit progect kan heel eenvoudig zijn of u kunt het nemen van een inkeping en aanpassen zoveel als je wilt. Ten eerste, wat heb je nodig: - Kartonnen (Thin;. Ex Cereal Box) - Paper - Marker - S

 • Monster kous
  Monster kous

  Hang dit op uw schoorsteen met zorg tot grote vreugde van uw monster-liefhebbende jongen of meisje. Vertel hen een lang verhaal over waar je het hebt (vochtige grot) en hoe u het ooit-zo-slooooowly geschild uit de voet van de slapende critter's! Kom

 • How To Make A Scary Bag Hat Monster

  Halloweeeeeeen! Leer hoe je een monster kostuum met behulp van een kringloopwinkel / kringloopwinkel zak, wat witte vilt en pijnlijk, pijnlijke hete lijm!

 • Glow in the Dark Gear Tray - Kingdom Death Monster
  Glow in the Dark Gear Tray - Kingdom Death Monster

  Onlangs een van mijn vrienden hebben een geweldig spel genaamd Kingdom Death: Monster ! Als je niet weet, KDM is een coöperatieve bordspel dat is echt leuk om te spelen. Er zijn een aantal echt cool cijfers in dit spel, en ik wilde proberen en maak e

 • de rollende monster ogen (eenvoudige animatronic)
  de rollende monster ogen (eenvoudige animatronic)

  Dit is zeer goedkoop en eenvoudig animatronic, gebruikten gewoon één dc motor versnellingsbak en 1battery AA operatie. kan gebruiken om een ​​deel van de rekwisieten van Halloween. Stap 1: Materiaal 1. 5mm Multiplex 2. Lijmpistool 3. dc motor versnel

 • SplatterFX - scharnierende Monster Frame
  SplatterFX - scharnierende Monster Frame

  In dit Instructable zal ik laten zien hoe je het beste verwoord monster frame op de planeet (tenminste dat denk ik) - elk van de monster gewrichten (Splivels) zorgen voor een volledige waaier van beweging! Ik heb dit project voor de Houston HauntCon