Home > 1959 Original badpak Barbie en Ken

1959 Original badpak Barbie en Ken

Tags:grappig
Advertisement

1959 Original badpak Barbie en Ken

Hoewel terughoudend, ik ervan overtuigd dat mijn vriendje te verkleden als Ken aan mijn Barbie kostuum passen! Alle materialen voor mijn kostuum werden gekocht bij een lokale weefsel op te slaan (Mary-Jo's in Gastonia, NC) en een vriend gebruikte een 1950 badpak patroon om de zwembroek te maken. Ik bestelde een 1959 Barbie horloge, Nicki Minaj Barbie ring en gouden oorringen van Amazon. Rode nagellak, lippenstift, en wimpers werden gekocht bij Ulta. We eigenlijk vond zijn rode broek en gestreept overhemd bij Goodwill. Onnodig te zeggen, heeft hij $ 4 kostuum niet te vergelijken met mijn $ 100 kostuum! We droegen bijpassende naamkaartjes die klasse re├╝nie stickers leek. Elke tag lezen, "Hallo mijn naam is Barbie / Ken, klasse van 1959." De temperatuur daalde Halloween nacht dus we waren vrij koud! Wij woonden een feestje in aangename stad in Shelby vrijdagavond, de muziek, Monsters en Mayhem bash in Charlotte zaterdagavond, en Eye Winery nacht van Halloween Uil. De beste reacties waren van mensen die waren "geschokt" dat ik een badpak zou dragen in het openbaar! Het is duidelijk dat andere kostuums bedekt veel minder! Anders dan te gaan door middel van drie paren van dure panty, we hadden een fantastische Halloween!

Advertisement

Related Articles

 • Barbie en Ken
  Barbie en Ken

  Mijn verloofde en ik ging naar een feest Halloween als Barbie en Ken. We hebben het kostuum van het kopen van een grote kledingkast jongen vanuit een rijdende aanbod op te slaan, te snijden in de helft, het snijden van de frontpanelen vorm te geven e

 • Awesome Kids Project: Gemakkelijk Barbie Diorama
  Awesome Kids Project: Gemakkelijk Barbie Diorama

  Kids deze dagen hebben behoefte aan een creatieve uitlaatklep. Mijn meisjes graag sleutelen en als ze niet de uitgang die ze nodig hebben, ze de neiging om ons huis te vernietigen. Ze hebben onlangs begonnen met het bouwen van hun eigen barbiepop hui

 • Het maken van een houtkachel voor Barbie poppenhuis (RGB LED + ATtiny 85)
  Het maken van een houtkachel voor Barbie poppenhuis (RGB LED + ATtiny 85)

  De winter is in aantocht en Barbie koude, stel ik voor de oprichting van een houtkachel! In de moderne uitstraling, het is gemaakt van een PVC-buis drainage. Het vuur wordt nagebootst met een RGB LED (3 kleuren) aangestuurd door een ATtiny 85 (8-pins

 • Barbie Arduino Car Alarm
  Barbie Arduino Car Alarm

  Achtergrond: Barbie had echt een leuke cabrio sportwagen van haar vriend Max Steel, maar elke keer als ze zou het parkeren op het strand Ken en zijn vrienden zouden knoeien met haar auto. Ze besloot dat het tijd was ze een auto-alarm geïnstalleerd zo

 • Hoe te converteren Barbie in Wonder Woman!
  Hoe te converteren Barbie in Wonder Woman!

  Terug in de dag dat ik speelde met Barbie en haar politiek correct vrienden. Maar echt, ze kan niet een veertje naast optillen om Wonder Woman, de zes-voet-lange Amazon superheldin die is "mooi als Aphrodite, wijs als Athena, sterker dan Hercules, en

 • Mijn Kenner Blythe Restoration
  Mijn Kenner Blythe Restoration

  Blythe was een iconische pop tientallen jaren geleden, en nu is ze terug. Net als alle modes passeren en zelf te doen herleven, is er een nieuw verworven belang in de Blythe Doll. De meeste mensen vinden het meer betaalbaar voor hen op te halen een n

 • USB Barbie
  USB Barbie

  Het was gewoon een dagje aan het strand voor Barbie en vrienden. De zon scheen en Ken had zelfs besloten dat hij voelde vrij genereus om Barbie te laten uit het huis volgende fiasco van vorige week. Dat was toen ging het vreselijk, vreselijk mis. Bar

 • Hoe maak je een Barbie Head Ring maken
  Hoe maak je een Barbie Head Ring maken

  Bent u op zoek naar een uniek sieraad te dragen aan een speciale gebeurtenis? U zult de afgunst van uw menigte zijn wanneer sportieve je eigen Barbie Head Ring. Het is eenvoudig te maken en is veel goedkoper dan het lijkt. Wat je nodig hebt: 1 Barbie

 • Paper Void Dragon - Divinity: Original Sin
  Paper Void Dragon - Divinity: Original Sin

  Het is eindelijk gebeurd: The Void Dragon heeft naar de echte wereld komen! Maak je eigen kleine Void Dragon af op papier met deze gids! Dit is nog een van mijn meest gedetailleerde papercraft en het kostte me ongeveer 2 maanden de tijd om dit te vol

 • Bionic Barbie aka "schouder vervangende operatie"
  Bionic Barbie aka "schouder vervangende operatie"

  Laten we eerlijk zijn. Barbie krijgt daarboven. Toen ze ouder werd bij ons thuis, wordt doorgegeven van mijn vrouw naar onze dochter, haar leeftijd begon echt te laten zien. Vandaag is mijn dochter speelde met Barbie en de arm brak in haar hand; Ze b

 • Xbox Original Desktop PC
  Xbox Original Desktop PC

  Hey iedereen dit is mijn eerste instructable. Ik hoop dat ik niet doen zo slecht. Ik verontschuldig me voor het niet maken dit tot een stap voor stap, maar ik dacht over het nemen van foto's zodra ik bijna werd gedaan. Na vele inspiraties (en mislukt

 • Barbie to Transformation Troll
  Barbie to Transformation Troll

  In dit instructable zal ik je vertellen hoe je een barbie pop te maken in een trol. U kunt ook andere monsters en dergelijke doen. Ik ben bezig met een spook nu. Ik verontschuldig me bij voorbaat voor het niet hebben van de juiste foto. Ik heb de mij

 • De "Barb" Vibrobot
  De "Barb" Vibrobot

  Introductie van de "Barb" vibrobot. Het heet de Barb, omdat het lijkt op de weerhaken op prikkeldraad. De gebruikte materialen waren: 1x mobiele telefoon trillende motor 1x groene LED 1x switch 2x kabel clips 2x kabelbinders draden superlijm Ik

 • Maak kennis met de Patacon!
  Maak kennis met de Patacon!

  Niemand kan ontkennen de onweerstaanbare kwaliteiten van een goede draadjesvlees evenals sandwich, dat wil zeggen, totdat u uw eerste patacon hebben gehad. Een Patacon (PAK-ta-KOHN) werkt net als een broodje, met twee schijven van gebakken groene wee

 • Ken uw IC: 555 Timers
  Ken uw IC: 555 Timers

  Hallo en welkom bij een nieuwe instructables serie genaamd "Know Your Integrated Circuit" Ken uw IC streeft naar gemeenschappelijke Integrated Circuits demystificeren en stelt mensen in staat om ze te begrijpen tot een punt waar ze kunnen gebrui

 • Hoe basis cartoon volkeren te trekken: Step 2 "Het gebruik van het sleutelgat ken naar andere charecters creëren
  Hoe basis cartoon volkeren te trekken: Step 2 "Het gebruik van het sleutelgat ken naar andere charecters creëren

  Yo. De jongen weer. Nu, het punt van stap 2 is om het sleutelgat ken methode gebruiken om andere characters.For de volgende paar stappen te maken, als een voorbeeld, zal ik je laten zien hoe te tekenen een GIRL (omg! Slik!). Dit is om te laten zien h

 • Hula Barbie Cake
  Hula Barbie Cake

  Voor mijn baby girl's 5de verjaardag, wilde ze een Hula Barbie taart. Gereedschappen nodig: 10 "taartvorm, grote mengkom, witte fondant Wilton's, bloem cookie cutter, scherp mes, cake mix, vetvrij papier, Wilton Decorating Tip # 233 & # 3, icing

 • Barbie Cosplay met Ponsen Balloons
  Barbie Cosplay met Ponsen Balloons

  OK, dus mijn hersenen werken in een vreemde manier. Ik maak vreemde verbindingen en soms werken ze uit. Case in point Ik had behoefte aan een flexibel diafragma voor een recent project. Na het uitproberen van verschillende materialen eindelijk had ik

 • Barbie Army Swiss
  Barbie Army Swiss

  Empower jonge meisjes om hun horizon verder spelen met stereotype geslacht versterkende speelgoed door het combineren van een ieders favoriete roze meisje-centric pop met iets stabby uit te breiden. Een multi-tool is verborgen in de romp van de Barbi